|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3572 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() Kozaki z załącznika są w porządku, ale chyba fajniej by wyglądał ze sztybletami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
Wielka prośba
![]() ![]() Lady I Trzymam kciuki za dalszy, pomyślny rozwój sytuacji ![]() ![]() Pistacja bardzo fajny zestaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Wielce Szanowna Pani
|
A ja mam ciężką zagwozdkę- jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na praktyki, chcę ubrać biały golf pod czarną princeskę i czarne kozaki na niedużym (7cm) obcasie i nie wiem co z rajstopami. W czarnych będę wyglądać jak na pogrzeb, szare to nie wiem, cieliste odpadają bo zamarznę... Co tu wykombinować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia! ![]() Dziewczyny, proszę o radę. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agnieszka16 Czas edycji: 2013-03-26 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39975838]chciałam Wam zrobić zdjęcia torebki i nic nie widać ![]() ale jest świetna i zostaje ze mną ![]() edit: i ktoś pytał do kiedy można odbierać kremy z l'occitane, kupiłam gazetę i do 17 kwietnia jest termin lub do wyczerpania zapasów ![]() Świetna ![]() Cytat:
![]() Jak dobrze, że istnieją blogi, na których można wiele podpatrzeć ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze nie do końca. Na pewno chcę założyć ołówkową spódnicę, którą kupiłam wczoraj, ale mam kilka pomysłów jeśli chodzi o górę, nie mogę się zdecydować ![]() Olciu, przepraszam, że z jednodniowym opóźnieniem, ale wstawiam zdjęcie spódnicy ołówkowej na mnie ![]() ![]() Nie mogę załadować plików, nie wiem czemu... Teraz muszę uciekać na zajęcia, ale jak wrócę to spróbuję raz jeszcze. Jeśli się nie uda to wyślę Ci na maila ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39979309]święta spędzam sama, więc pewnie piżama
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |||
AGA :)
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39975838]edit: i ktoś pytał do kiedy można odbierać kremy z l'occitane, kupiłam gazetę i do 17 kwietnia jest termin lub do wyczerpania zapasów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jantar, biowax, bingo i chi też używam ![]() ![]() Zapisałam się do fryzjera na czwartek ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam w głowie 2-3 zestawy, ale jeszcze nie wiem na jaki się zdecyduję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszego dnia pewnie włożę sukienkę z Mango czerwoną albo czarną. Na szpilki pewnie będzie za zimno (chętnie włożyłabym cieliste), więc zostają mi czarne botki, albo czarne kozaki na obcasie. Drugiego dnia już raczej luźniej. Biała koszula ze złotymi guziczkami z Reserved, czarne rurki albo cygaretki, jasne lub czarne botki i torebka z Mohito. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
AGA :)
|
Chciałabym trochę pocieniować bo teraz mam równe i moim zdaniem wyglądają nieładnie. No i są jakieś takie oklapłe, blisko twarzy a mi jest lepiej w większej objętości. Abstrahując od całokształtu, podoba mi się fryzura Natalii Siwiec ( https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater )
![]() |
#3582 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ze zwykłego sklepu ale na all na pewno znajdziesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3583 |
Zadomowienie
|
Sama też ostatnio szukałam jakichś czarnych sztybletów, botków albo workerów i zauważyłam, że w wiosennych kolekcjach prawie nie ma czarnych butów.
Może na allegro coś znajdziesz, bo w sklepach stacjonarnych jest ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3585 |
Rozeznanie
|
kupiłam śliczną czarną sukienke z Nasty Gal na wesele , tylko mam dylemat żeby nie było zbyt czarno i smętnie , jakie dodatki polecacie?
#3586 |
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39975838]chciałam Wam zrobić zdjęcia torebki i nic nie widać
![]() ale jest świetna i zostaje ze mną ![]() edit: i ktoś pytał do kiedy można odbierać kremy z l'occitane, kupiłam gazetę i do 17 kwietnia jest termin lub do wyczerpania zapasów ![]() Super, że torebka cała przyszła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39975838]chciałam Wam zrobić zdjęcia torebki i nic nie widać
![]() ale jest świetna i zostaje ze mną ![]() edit: i ktoś pytał do kiedy można odbierać kremy z l'occitane, kupiłam gazetę i do 17 kwietnia jest termin lub do wyczerpania zapasów ![]() bardzo ładna, świetnie się prezentuje ![]()
![]() |
#3589 |
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39986043]dzisiaj rano obejrzałam ją baaardzo dokładnie i jest idealna na szczęście
![]() Pojadę do Mango, jak będą porysowane to zamówię w online. Te które widziałam pewnie nie wytrzymały transportu. Nie mam żadnej małej czarnej torebki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zestawu na święta to nie mam pojęcia ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za wszystkie rady odnośnie bielizny, w czwartek jade do pl wiec po świętach zacznę poszukiwania
![]() Dzis nie mam nastroju - zbudowalismy w pl dom w takiej malej wsi, jest to jedyny nowy dom w tej wsi, nie wiem dlaczego ale jak tylko zrobimy tam cos nowego to ciagle robia nam na zlosc, jak plytkowalismy podworko to powybiljali szyby z tylu, jak zalozylismy fontanne to powyciagali rury, teraz zglosili strazy miejskiej ze mamy tam sznurek pociagniety - maz pociagnol sznurek dookolo wyplytkowanego wjazdu bo jest tam bardzo mokro a plytki jeszcze nie siadly a juz duze auta np z weglem tam wjezdzaja i zawracaja i w 1 mejscu sie zapadlo, przez to maz pociagnol sznurek, jakas pani go powyrywal, maz znow zalozyl to znow powyrywala i zadzwonila po straz miejska ze przez sznurek nie moze z psem przejsc- tam nie ma pobocza ale mozna za sznurkiem przejsc, choc ogolnie trzeba pojsc ulica bo jako ze teren bardzo blotnisty mozna sie tam w butach utopic, ale ze nie maja nam juz jak zrobic na zlosc to jeszce podali do starostwa powiatowego ze mamy nielegalnie zrobione szambo - choc go tam wogle nie ma i dostalismy list ze są skargi i beda przeprowadzać tam kontrole bo niby mamy jakas nielegalna samowolkę ... wiem ze to nie na temat watku ale mam czasem naprawdę dosc ludzi... ![]() Edytowane przez Ansday Czas edycji: 2013-03-26 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() współczuję bardzo, bo to dużo stresu, a co będzie jak się wprowadzicie? mam nadzieję, że odpuszczą i dadzą Wam chociaż spokój, bo przyjaźnie pewnie szybko się nie narodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może przy okazji wizyty w Mango przymierzę tę spódnicę ![]() Cytat:
![]() ![]() to chyba będzie kolejny hit na tym wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może Wam gdzieś wpadła w oko jakaś mała czarna torebeczka ze srebrnym łańcuszkiem/zapięciem? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znowu jestem chora, od niepamiętnych czasów mam gorączkę 38... Chyba będę musiała wybrać się do lekarza, ale muszę specjalnie jechać kawał drogi do lekarza rodzinnego, bo w pierwszej lepszej przychodni mnie nie przyjmą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez znow chora, trzeci raz od grudnia, i tez wysoka goraczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zrobiłam dziś nietypowy jak na mnie zakup, mianowicie nabyłam balerinki. Nie przepadam za płaskimi butami, ale w końcu postanowiłam to zmienić. Nadal trzymam się mojej listy, którą tu zamieściłam. Zdecydowałam się na skórzane czarne balerinki z małą kokardką i przywieszką z lasockiego. Dobrze się w nich czuję, ale zobaczę jak będzie podczas codziennego użytkowania.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Migotko ja z każdej pary butow Lasocki jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieje, ze Ty rownież będziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.