Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 17:06   #3541
lucy111
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o sneakersach? Wiem, że to mało eleganckie i klasyczne obuwie, ale może i tutaj znajdą się zwolenniczki Wcześniej kompletnie mi się nie podobały, ale odkąd pooglądałam na instagramie zdjęcia zestawów z nimi (mauskacom)- przepadłam i zapragnęłam Wzięłam dziś te czarne z zara woman i zastanawiam się teraz czy je zostawić?
Czasami można trafić na jakieś ciekawe stylizacje ze sneakersami, ale i tak nie potrafię się do nich przekonać, kompletnie nie mój styl.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 17:36   #3542
Eggnogg
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o sneakersach? Wiem, że to mało eleganckie i klasyczne obuwie, ale może i tutaj znajdą się zwolenniczki Wcześniej kompletnie mi się nie podobały, ale odkąd pooglądałam na instagramie zdjęcia zestawów z nimi (mauskacom)- przepadłam i zapragnęłam Wzięłam dziś te czarne z zara woman i zastanawiam się teraz czy je zostawić?
Mnie sie baaardzo podobaja sneakersy od IM Rok temu kupilam biale w Topshopie i bardzo czesto w nich chodzilam. W tym roku chce czarne i nie moge sie zdecydowac na model. Kupilam juz zarowe z cwiekami, jednak po glowie ciagle chodzily mi Ash'e i wczoraj je kliknelam. Zostawie jedna pare, tylko jeszcze nie wiem ktora Tylko mi daleko zarowno do klasyki, jak i elegancji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaras.jpg (76,2 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ashs.jpg (30,0 KB, 135 załadowań)

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 17:49   #3543
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
A dziękuję, ale jakoś zniechęciłam się do farbowania , choć kuszą mnie refleksy. Całego koloru nie chcę już nakładać. W przeciągu miesiąca miałam nakładane 3 farby (historia wyżej opisana była w wielkim skrócie i bez zbędnych emocji), drżałam, bo sądziłam, że wrócę bez włosów, a co ciekawe, nic ich nie ruszyło, stan nienaganny, zero spustoszenia. Jednak warto inwestować w profesjonalne środki. Także zrób porządny rekonesans, oddaj się w ręce sprawdzonego specjalisty i dowiedz wcześniej jakich farb używa.

Masz rację, na ulicy cała masa karykaturalnych balejaży na borsuka , bo ciężko to nazwać refleksami . Natomiast refleksy, tudzież balejaż kalifornijski wykonane przez profesjonalistę potrafią dodać uroku. Mam świetną fryzjerkę, ale w Krakowie i muszę przeznaczyć na wizytę pół dnia, co od stycznia nie wchodziło w grę , może w kwietniu uda mi się wyrwać.

Wczoraj wstałam o 7 i jeszcze przed pracą robiłam zdjęcia, żeby zamieścić nowy post. Pomysł chodził mi po głowie już jakiś czas, gorzej z realizacją. Mój mąż jest ignorantem w kwestii dodatków wnętrzarskich. Wiesz po czym zorientował się, że wymieniłam lampki na stolikach nocnych? Nie mógł znaleźć włącznika na kablu (nowe były dotykowe) .
Faktycznie, pewnie najadłaś się dużo strachu. Ja prawdopodobnie dostałabym już zawalu. Dobrze,że włosy wytrzymały zabiegi, ale tak jak mówisz - wysokiej jakości środki też mają w tym swój udział.
Dobry fryzjer, to prawdziwy skarb. Na swojej drodze nie miałam szczęścia spotkać,a od kiedy Pan fryzjer nie zrozumiał prośby 'nie krócej niż do ramion', wizyty ograniczyłam do rutynowego podcięcia końcówek.Ostatnio naszło mnie na zmiany, i małymi krokami zbliżam się do celu. Co wyjdzie, zobaczymy.

Musiałaś mieć ubaw!
U mnie w domu podobnie jak u Eggnogg, wszystkie akcesoria nie niosące wartości użytkowej są w domu zbędne, wg męskiego toku myślenia.
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Sliczne wlosy na tych fotkach. Ombre to jest wlasnie bezpieczna opcja dla osob, ktore chcialyby cos zmienic, ale tez uniknac odrostow i ciaglych wizyt u fryzjera (zwlaszcza przy wlosach naturalnych). Obys tylko uzyskala rezultat, jaki sobie wymarzylas Sama mam takie pseudo ombre. Na sloncu wlosy mi jasnieja, a naturalny kolor przyciemnil sie od olejowania i kofeinowego szamponu - ombre samo sie zrobilo Mozna tez sprobowac sprayu rozjasniajacego John Frieda.

Kiedys tutaj chwalilam samoopalacz w piance - dokupilam rekawice do aplikacji i po krotkich testach goraco polecam. Dlonie czyste, pianka rozsmarowuje sie rownomiernie, a sam proces aplikacji przebiega o niebo szybciej.
To prawda, wykonane rękami specjalisty tworzą boski efekt. Mam nadzieje,że będzie to jakoś wyglądało i obejdzie się bez problemów.
Również chwalę sobie olejowanie włosów. Bardzo lubię kokosa. Struktura włosa zmieniła się diametralnie, ale zamiast cieszyć się, narzekam. Włosy są cięższe, fale wytrzymują krótko. Kolejno, wymknęły mi się spod kontroli - olejek kokosowy musiałam ostatnio zmywać 5 razy,żeby dobrze zmyć kosmetyk. Nie dogodzisz.

Ile jest w stanie wytrzymać efekt opalenizny St. Moriz? Przeglądając blogi, znalazłam wiele pochlebnych opinii. Chciałabym wypróbować.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-03-25 o 17:55
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:01   #3544
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Faktycznie, pewnie najadłaś się dużo strachu. Ja prawdopodobnie dostałabym już zawalu. Dobrze,że włosy wytrzymały zabiegi, ale tak jak mówisz - wysokiej jakości środki też mają w tym swój udział.
Dobry fryzjer, to prawdziwy skarb. Na swojej drodze nie miałam szczęścia spotkać,a od kiedy Pan fryzjer nie zrozumiał prośby 'nie krócej niż do ramion', wizyty ograniczyłam do rutynowego podcięcia końcówek.Ostatnio naszło mnie na zmiany, i małymi krokami zbliżam się do celu. Co wyjdzie, zobaczymy.

Musiałaś mieć ubaw!
U mnie w domu podobnie jak u Eggnogg, wszystkie akcesoria nie niosące wartości użytkowej są w domu zbędne, wg męskiego toku myślenia.

To prawda, wykonane rękami specjalisty tworzą boski efekt. Mam nadzieje,że będzie to jakoś wyglądało i obejdzie się bez problemów.
Również chwalę sobie olejowanie włosów. Bardzo lubię kokosa. Struktura włosa zmieniła się diametralnie, ale zamiast cieszyć się, narzekam. Włosy są cięższe, fale wytrzymują krótko. Kolejno, wymknęły mi się spod kontroli - olejek kokosowy musiałam ostatnio zmywać 5 razy,żeby dobrze zmyć kosmetyk. Nie dogodzisz.

Ile jest w stanie wytrzymać efekt opalenizny St. Moriz? Przeglądając blogi, znalazłam wiele pochlebnych opinii. Chciałabym wypróbować.
Ja też uważam, że olejowanie to znakomita metoda. Osobiście używam olejku kokosowego, różanego i Amli (tej ostatniej najrzadziej). Kiedyś uważałam, że włosy jakie były, takie są, ale od kiedy je ścięłam widać diametralną różnicę. Dzięki olejowaniu praktycznie już się nie rozdwajają i wyglądają zdrowo

Ja też ostatnio zastanawiałam się nad St.Moritz, ale znalazłam skład na KWC i jest oczywiscie dihydroksyaceton na pozycji sztandarowej. Zatem nie wchodzi w grę
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:14   #3545
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:

Dokladnie <wzdycha> Fryzjerka mi powiedziala, ze przy takiej dlugosci wlos bedzie ciagnal w dol i koniec.

Kiedys uzywalam balsamow i samoopalaczy z L'oreal oraz Garnier. Z efektow bylam nawet zadowolona, jednak opalenizna schodzila nierownomiernie i wygladalam jak salamandra plamista W przypadku pianki ten problem nie istnieje. Ciezko mi okreslic ile sie trzyma, bo co kilka dni sie scrubuje i nakladam od nowa. Aczkolwiek efekt mozna stopniowac nakladajac kolejne warstwy i "opalic" sie na calkiem ciemno. Mnie ona bardzo podpasowala (po licznych peanach w internecie wnioskuje, ze nie jestem odosobnionym przypadkiem) i nie siegam juz po nic innego

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:24   #3546
nikisa
Zakorzenienie

Dziewczyny jeśli nosicie ołówkowe spódnice to macie idealną figurę czyli zero brzuszka? Bardzo mi się podobają takie, ale ostatnio przymierzałam i z profilu wyglądałam jak S

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:29   #3547
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

chciałam Wam zrobić zdjęcia torebki i nic nie widać
ale jest świetna i zostaje ze mną

edit: i ktoś pytał do kiedy można odbierać kremy z l'occitane, kupiłam gazetę i do 17 kwietnia jest termin lub do wyczerpania zapasów

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2013-03-25 o 18:34
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:37   #3548
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Na zdjęciach nie widziałam masywnych nóg To ja bym mogła mówić, że mam masywne nogi. A i tak lubię spódnice i sukienki
Mam łydki 37cm i niezgrabne kolana ale nie każdy musi mieć zgrabne nogi...
Cytat:
Dopiero zauważyłam, że pytałaś Mam dwa tatuaże - jeden na nadgarstku od 6 lat, drugi - cytat na boku - od 5 lat. Mnie bardzo podobają się tatuaże. Jedyny minus tej przyjemności to to, że są uzależniające Po zrobieniu drugiego tatuażu chodzi za mną trzeci, ale boję się, że po trzecim będę miała ochotę na czwarty itp.
A czemu tak długo się zastanawiasz? Chodzi Ci o to, że boisz się, że Ci się znudzi?

Nawet na jakieś wieczorne wyjście źle się czujesz z pomalowanymi na czerwono ustami? Ja akurat bardzo lubię czerwoną szminkę, mogłabym nosić na co dzień, ale nie na wszystkie okoliczności wypada
Co do doboru kolorów to często podoba mi się odcień szminki, a na ustach nie robi już takiego wrażenia. Tę pomadkę odkryłam dzięki blogowi styloly, mam nadzieję, że się sprawdzi. Choć, jak się dowiedziałam w Naturze, jest wycofywana
Trochę myślę czy w przyszłości zdanie na temat tatuażu mi się nie zmieni, chociaż z drugiej strony chcę wytatuować sobie takie motto, którego chcę się w życiu trzymać i nawet jeśli stwierdzę za 15lat, że tatuaż mnie szpeci to będzie to pamiątka z młodości... na nadgarstku też bardzo mi się podoba

Też lubię podkreślone usta, a ostatnio podpatrzyłam u Daisyheels pomadkę fuchsia z Kobo
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39975838]chciałam Wam zrobić zdjęcia torebki i nic nie widać
ale jest świetna i zostaje ze mną [/QUOTE]
Też chciałam właśnie dodać zdjęcia, ale jest ciemno i faktycznie średnio widać. Na mojej jest mały defekt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00288[1].jpg (113,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00289[1].jpg (87,4 KB, 56 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:40   #3549
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Też chciałam właśnie dodać zdjęcia, ale jest ciemno i faktycznie średnio widać. Na mojej jest mały defekt

oddajesz ją? czy jednak zostawisz? ja zamierzam jutro rano obejrzeć swoją dokładnie czy jest w stanie idealnym
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:41   #3550
Fionaaa
Zakorzenienie

Bardzo ładna torebka Ja zamówiłam w końcu kuferek cielisty z Mango, bo czarnych torebek i tak mam za dużo, a coś jasnego na wiosnę by się przydało.

+przyszły do mnie próbki z Annabelle Minerals i
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 18:49   #3551
pistacja88
Zadomowienie

dzisiejszy zestaw
plus czarne oficerki a na wiosnę jakie buty będą pasować?? mam tylko bordowe botki na koturnie, brązowe ze złotym brokatowym obcasem ale to raczej odpada..
i jeszcze dorwałam kiedyś tam w sh ten sam płaszczyk co w miniaturce, ale on jak dla mnie jest na wiosnę w zimie bym zamarzła.. czy kozaki ażurkowe te z załącznika pasowałyby lub myślałam również o czarnych sztybletach...: confused:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC14342.jpg (94,5 KB, 220 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg asos-military-inspired-peacoat.jpg (21,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34a.jpg (69,5 KB, 54 załadowań)

butoholizm nabyty

to na co teraz oszczędzamy??
pistacja88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 19:01   #3552
lucy111
Zadomowienie

Widzę, że powrócił temat pielęgnacji włosów. Też uważam, że olejowanie przynosi bardzo dobre efekty. Olej kokosowy Vatika niestety nie sprawdził się na moich włosach, ale Sesa okazała się idealna. Oprócz tego używam znanej chyba wszystkim na Wizażu wcierki Jantar, maski Biovax z proteinami mlecznymi, maski Bingo Spa z algami i masłem shea i od czasu do czasu odżywki Altera z granatem. Na końcówki obowiązkowo jedwab CHI albo serum z olejkiem arganowym Joanny.

Stan moich włosów znacznie poprawił się od kiedy porzuciłam drogeryjne farby na rzecz naturalnej henny. Włosy przestały wypadać garściami i w końcu pięknie się błyszczą.

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39975838]chciałam Wam zrobić zdjęcia torebki i nic nie widać

[/QUOTE]

piękna

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Mam łydki 37cm i niezgrabne kolana ale nie każdy musi mieć zgrabne nogi...
przestań wcale nie masz niezgrabnych nóg, możesz bez obaw nosić spódnice i sukienki
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 19:03   #3553
Dotka81
Zakorzenienie

edit: i ktoś pytał do kiedy można odbierać kremy z l'occitane, kupiłam gazetę i do 17 kwietnia jest termin lub do wyczerpania zapasów [/QUOTE]

W piątek ją kupię

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 19:06   #3554
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39976061]
oddajesz ją? czy jednak zostawisz? ja zamierzam jutro rano obejrzeć swoją dokładnie czy jest w stanie idealnym [/QUOTE]
Szkoda mi oddawać, bo to właśnie taka jakiej szukałam... Ale z drugiej strony wolałabym idealna. Zobaczę czy na dniach nie pojawi się w sklepach to może wymienię albo po prostu zostanie z tymi ryskami. Na szczęście nie rzucają się w oczy
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
przestań wcale nie masz niezgrabnych nóg, możesz bez obaw nosić spódnice i sukienki
dzięki zdjęcia przekłamują, ale tak czy siak problem tkwi głównie w psychice
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 19:23   #3555
Lilotron
Zakorzenienie

W pull&bear są fajne sneakersy, wyglądem chyba najbardziej przypominają te od IM Mnie osobiście się podobają takie, w których rzeczywiście tej koturny nie widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1370211040_2_1_2.jpg?timestamp=1358778604143.jpg (54,8 KB, 54 załadowań)
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 19:39   #3556
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawy artykuł. Co do bielizny to zdecydowanie się zgadzam. Mam wrażenie, że wiele dziewcząt nosi staniki na wierzchu, bo uważają, że wygląda to seksownie i kusząco Najbardziej dziwi mnie, kiedy ktoś ma taki dekolt, że nawet miseczki wystają. A stringi i pasek wystający ze spodni to już klasyka i norma na polskich ulicach Chociaż mam wrażenie, że i tak kiedyś było tego jeszcze więcej.

Lady,jak tam randkowanie z doktorantem?
Bardzo ładne buty, może i infantylne, ale urocze Kiedyś bardzo mi się nie podobały meliski, ale kto nie zmienia zdania
Kochana jesteś, że pamiętasz . Randkowanie bardzo dobrze, aż za dobrze. Dostałam już zaproszenie na bal z okazji końca jego studiów pod koniec maja . Ludzie plotkują, a my dajemy im świetną pożywkę. Skandal. Na szczęście celowo nie uczy żadnej grupy z mojego roku w tym semestrze. Nadal mam pewnie opory moralne, ale powoli mijają

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
ja je widzę z małą torebką, najlepiej kopertówką
Co myślisz o tej w załącznika ?

Cytat:
Ja będę jutro. Na pewno będę pamiętała o Tobie, bo sama też szukam woskowanych spodni

Kochane, jeśli któraś z Was jeszcze nie widziała filmu Siedem dusz to gorąco polecam. Dawno nie oglądałam tak pięknego, wzruszającego filmu. Tylko radzę przygotować paczkę chusteczek, bo bez nich raczej się nie obędzie.
Zaraz będę oglądać, skoro polecacie

Cytat:
Napisane przez pistacja88 Pokaż wiadomość
dzisiejszy zestaw
plus czarne oficerki a na wiosnę jakie buty będą pasować?? mam tylko bordowe botki na koturnie, brązowe ze złotym brokatowym obcasem ale to raczej odpada..
i jeszcze dorwałam kiedyś tam w sh ten sam płaszczyk co w miniaturce, ale on jak dla mnie jest na wiosnę w zimie bym zamarzła.. czy kozaki ażurkowe te z załącznika pasowałyby lub myślałam również o czarnych sztybletach...: confused:
fajny pasiak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg akryl.jpg (8,4 KB, 10 załadowań)
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:03   #3557
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Kochana jesteś, że pamiętasz . Randkowanie bardzo dobrze, aż za dobrze. Dostałam już zaproszenie na bal z okazji końca jego studiów pod koniec maja . Ludzie plotkują, a my dajemy im świetną pożywkę. Skandal. Na szczęście celowo nie uczy żadnej grupy z mojego roku w tym semestrze. Nadal mam pewnie opory moralne, ale powoli mijają
Przyjemnie się to czyta, cieszę się, że Ci się układa a ludzie jak to ludzie. Zawsze będą gadać, niestety.
Stary 2013-03-25, 20:17   #3558
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
W pull&bear są fajne sneakersy, wyglądem chyba najbardziej przypominają te od IM Mnie osobiście się podobają takie, w których rzeczywiście tej koturny nie widać
Sneakersów coraz więcej na ulicach. Potwierdza to nawet Pippa. Te od IM są boskie. Ashe na koturnie też mogą wyglądać zgrabnie. Ja na razie się czaję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 33b9c0e7f08346fa_Pippa-Middleton-wearing-sneakers.xxxlarge_1.jpg (47,3 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ash-bowie-2.jpg (47,1 KB, 89 załadowań)

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-03-25 o 20:26
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:19   #3559
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Sneakersów coraz więcej na ulicach Uważam,że też mogą wyglądać fajnie. Potwierdza to nawet Pippa. Te od IM są boskie. Ashe na koturnie też mogą wyglądać zgrabnie.
Osobiście nie przygarnęłabym nawet za darmo, ale rzeczywiście zauważyłam, że coraz więcej się ich przewija
Stary 2013-03-25, 20:30   #3560
caarolaaa
Zakorzenienie

Ja jak ostatnio byłam w Reserved to z ciekawości przymierzyłam sneakersy i upewniłam się, że kompletnie mi się nie podobają Ale niektórym takie buty pasują
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:32   #3561
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Sneakersów coraz więcej na ulicach. Potwierdza to nawet Pippa. Te od IM są boskie. Ashe na koturnie też mogą wyglądać zgrabnie. Ja na razie się czaję.
Mnie póki co najbardziej te z pulla odpowiadają bo kształtem są najbardziej zbliżone do tych od IM. Wstyd się przyznać, ale jak pierwszy raz zobaczyłam te od IM nie wiedziałam, że mają ukrytą koturnę - myślałam że to takie ''napakowane'' adidasy Średnio natomiast podobają mi się takie "szczupłe" jak te beżowe z drugiego zdjęcia Ogólnie nie szaleję za nimi, ale myślę że jak spadnie cena tych z P&B to je przygarnę, póki co kosztują 240 zł a skóry w nich aż 5 %
Rozumiem, że miłośniczkom eleganckiej klasyki mogą się nie podobać, jak dla mnie ciekawie wyglądają z rurkami, luźnym białym t-shirtem i ramoneską/marynarką
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:43   #3562
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientuje się któraś do kiedy można odbierać te kremy?
Będę w Poznaniu dopiero w drugiej połowie kwietnia, także obawiam się, że mogę się już nie załapać?

Piękne włosy!
Ja właśnie dziś planuję zapisać się do fryzjera. Noszę się z zamiarem lekkiego przyciemnienia. Chociaż zawsze miałam jasne włosy i trochę się boję.
No, ale już nie mogę na swoje patrzeć, muszę coś zrobić bo strasznie mi kolor wyblakł i jest taki nijaki, źle się czuję.

Który olej przyciemnił Ci włosy?
W gazecie jest napisane do 17 kwietnia.
Spojrzałam dzisiaj w lustro i się przeraziłam - wracam do ćwiczeń z Ewą .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:44   #3563
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiejszy zestaw
Masz na sobie woski? Skąd ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:45   #3564
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam dzisiaj w Mango tę spódnicę: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357. Co o niej myślicie? Bo kusi mnie, żeby kupić
świetna
Stary 2013-03-25, 20:47   #3565
Dotka81
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie może co się stało z wygładzającą maską Matrixa Nigdzie nie można jej dostać

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 20:49   #3566
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

Co myślisz o tej w załącznika ?
myślę, że będzie świetnie komponowała się z butami
Stary 2013-03-25, 20:51   #3567
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Oglądałam dzisiaj w Mango tę spódnicę: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1363733327357. Co o niej myślicie? Bo kusi mnie, żeby kupić
Świetna!
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 21:00   #3568
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Przyjemnie się to czyta, cieszę się, że Ci się układa a ludzie jak to ludzie. Zawsze będą gadać, niestety.
Dziękuję

Dziewczynki, macie już zestawy na święta?
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 21:01   #3569
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję

Dziewczynki, macie już zestawy na święta?
święta spędzam sama, więc pewnie piżama
Stary 2013-03-25, 21:03   #3570
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
dzisiejszy zestaw
]

Fajny pasiak pod marynarką
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości