|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Dużo przecen jest. W pon co godzinę dokładają ubrania, zabawki i bieliznę, we wtorek buty, torebki, paski, w śr jest -10%, czw -30%, piątek -50%, a w sobotę wszystko za 1 zł, ale w ciągu godziny po otwarciu są już tylko puste wieszaki Jest też inny niedaleko mnie, towar kiepski, a ceny jak w normalnym sklepie, spodnie 30 zł, dresy ponad 20 zł, bluzki 15-25 zł Na buty jeszcze nigdy nie trafiłam, torebki różnie, ostatnio mama mi kupiła za 2 zł taką fajną w norweski wzorek z lamami chyba ręcznie robioną
|
|
|
|
|
#2582 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z rajstopami to ci się udało |
|
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
moja dzisiejsza zdobycz ;p
baskinka new look troszkę droga
|
#2584 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
ale piękna baskinka...wow wow wow...dużo dałaś?
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
30 zł na stronce znalazłam za 25 funtów.. z tego co tak po sklepach no name dziś patrzyłam to min 85 trzeba dać.. więc i tak nie dużo
a ładna..dorzucam jeszcze łowy dla mojego chrześniaczka wszystko nówki kamizelka timberland polówka umbro jeansówka
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
baskinka cuuuudo!
|
|
|
|
#2588 |
|
Rozeznanie
|
zaraza3, ale u mnie też rzeczy są wyceniane na kilkanaście albo i więcej złotych... Tylko że ja do lumpków chodzę na wyprzedaże i dlatego np. mam kremowe szpilki za 8 zł zamiast 40 (na tyle wycenione) czy nowiutki polar za 4 zamiast dwudziestu kilku (25? 28?). Fakt, że żeby wygrzebać niektóre perełki trzeba się troszkę nachodzić, ale ja lubię
![]() A ostatnio np widziałam w bardzo obleganym lumpku, przez który codziennie przewijają się tabuny ludzi, a który ma system wagowy plus ostatnie dwa dni w tygodniu to 5 a potem 3 zł/szt.... w każdym razie widziałam w ten ostatni dzień po 3 zł NOWIUTKIE, jeszcze chyba nawet z metką skórzane pantofelki na słupku - stan idealny. Urocze były, nie wiem jakim cudem się uchowały, wcale nie schowane w kącie tylko na stole na samym środku, koło którego wszyscy przechodzili! Niestety, na mnie za małe
|
|
#2589 |
|
Konto usunięte
|
Zakupiona w ubiegłym roku na wakacjach tunika/mini sukienka Select.
![]() 1. wujek google ![]() 2. moje autorskie zdj
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
Czy mogłybyście powiedzieć jak wygląda sprawa z lumpeksami w Łodzi? Do którego warto się udać i kiedy żeby coś fajnego kupić w dobrej cenie.
|
|
|
|
#2592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ja pracowałam w SH to mogłyśmy kupować dla siebie ale takie ceny szefuncio dawał, że czasami aż się odechciewało...
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
Trupiegi - co za płaszczyk!
Pistacja - czerń!!! Ja dzisiaj nabyłam spodnie czarne H&M i koszulkę w paski (kocham paski!) |
|
|
|
#2594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jeszcze kilka moich zakupów.
![]() Koszula New Look, 5zł Tunika w kwiaty Top Shop 4zł Koszula New Look 5zł Sukienka Next Sweter H&M 9zł Koszulka w paski H&M 6zł Spódniczka New Look 1,50zł Sweterek Atmosphere 7zł Spodnie Pieces 14zł, zdjęcie z internetu. Spodnie Denim, wysoki stan, zapinane na boku 12zł.
Edytowane przez aszin Czas edycji: 2013-03-29 o 17:34 |
|
|
|
#2596 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny mogę dołączyć?
Od jakiegoś czasu moim hobby stało się buszowanie po ciucholandach mam swój jeden ulubiony, który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Widzę, że Wy potraficie znaleźć prawdziwe perełki, świetne ciuchy. Pokaże, Wam moje wczorajsze łupy. 1. Atmo 2. River Island 3. Villa 4. New look- ma lato, które może w końcu zawita 5. Atmo- ślicznu sweter w kolorze ciemnego róży/jasnego fioletu, ma świetne guziki jestem z niego bardzo dumna 6.River Island- Spódnica z kieszeniami na bokach 7. Atmo- bluzeczka w sowy Wszystko po 5 zł oprócz swetra, który kosztował aż 10 zł
|
|
|
|
#2597 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak jesteście w szperaku, to wszystko przerzucajcie. Nic nie mogłam znaleźć i sobie pomyślałam, że kiedyś w sumie schowałam w pościeli i ręcznikach bluzkę, bo kosztowała 20 zł na wagę, a nastepnego dnia miała byc za 8. No i dzisiaj pomyslałam sobie, że co mi tam. No i wyłowiłam właśnie tak schowane przez kogoś dwie mgiełki
![]() ![]() Floral atmosphere Ptaszki New look Zdjęcie z internetu Za.. 1zł 20gr obie
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 zł/szt.
|
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz poszłam na same resztki, chyba 6 czy 8 zł za kg... i takie dwa cuda
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś było wszystko po 1 zł bo jutro nie pracują i widziałam, że już przygotowywali wszystko na wtorek, muszę iść i może znowu coś znajdę fajnego
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to ladnie sobie pogrzebalas dzisiaj ![]() Ja dzisiaj też, ale wyszlam bez niczego ! W sumie wyszlabym z kombinezonikiem letnim H&M (pudrowy róż w czarne male serduszka), ale za 25 zl to odrzucilam. |
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40042788]Zakupiona w ubiegłym roku na wakacjach tunika/mini sukienka Select.
![]() 1. wujek google ![]() 2. moje autorskie zdj [/QUOTE]hmm, zawsze pisze szczerze, więc i tym razem tak będzie tylko się nie obraź, lub nie odbierz tego jakoś złośliwie, ok??troche tandetna mi się wydaję - ale to tylko moje zdanie / cekiny(duuuużo cekinów)+ panterka ja jestem na Cytat:
spoko i jeszcze za taką cene, własnie takie blizeczki nic nie ważą , aj tak się obkupiłam w kapelusze słomkowe na lato , wychodziło po 50 gr nawet![]() ========================= ========================= == a to moje dzisiejsze / wydałam ok 60 zł, jedna jeszcze jedna bluzeczka karmelowa jest- ale od razu jak przyszłam rzuciłam do prania/ i znpwu kupiłam koszule ale tym razem to taki jaśniutki dzins i super dopasowana bo 36![]() 1. sukienka beżowa Atmo + zdobienie z koralików / będzie przy tym troche roboty , bo koraliki miejscami porwane/ 9 zł ![]() 2. koszula dzinsowa 3. koszulka w kropki/ łososiowa/ 4. czarno-biała w kratke / też super leży/ 5. szare treginsy z tyłu długi zamek +przeszycia 6. sweterek w cz-b pasy+łaty >>> nie jestem do końca przekonana -------------------------------------------------------------------------- 8. sukienka >>góra biała "koszula", dół szary- kosztowała 12 zł/ więc kupiłam na jakieś eleganckie okazje co myslicie o zestawieniu jej z czarnymi kryjącymi rajstopami+ czarny jakiś krótki naszyjnik? / w poniedziałek idziemy na chciny- i właśnie kupiłam zmyśla o nich/ |
|
|
|
|
#2608 |
|
Rozeznanie
|
jak tak samo
![]() dziewczyny, a przyznajecie się znajomym że kupujecie w sh?
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo
prosze odsprzedaj mi ja jak Ci sie znudzi
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

Dużo przecen jest. W pon co godzinę dokładają ubrania, zabawki i bieliznę, we wtorek buty, torebki, paski, w śr jest -10%, czw -30%, piątek -50%, a w sobotę wszystko za 1 zł, ale w ciągu godziny po otwarciu są już tylko puste wieszaki

prosze
odsprzedaj mi ja jak Ci sie znudzi