|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() Zobaczymy kogo los nam ześle, bo podobno to nie przyszły właściciel a pies dokonuje wyboru
|
|
|
|
|
#4052 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
A masz możliwość przymierzenia (i wziąć ten sweterek czy żakiet) czy kupujesz online?
|
|
|
|
|
#4053 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten ostatni ma chyba Gabi.Cytat:
Conversy Cytat:
Uczyłam się go w szkole podstawowej i w gimnazjum i teraz planuję do niego wrócić po kilkuletniej przerwie.Powodzenia z CAE! Ja chyba muszę zrezygnować z rozpoczętego w lutym kursu angielskiego... Mam straszną barierę językową, boję się mówić i blokuję. Na początku byłam zmotywowana, a teraz coraz częściej myślę o rezygnacji. To trochę brzmi, jak poddanie się, wiem. Ale może powinnam na początku uczyć się i rozmawiać tylko z jedną osobą, a nie kilkuosobową grupą i nauczycielem. Choć na grupę i nauczycieli nie mogę narzekać- sympatyczni, uśmiechnięci tylko ja taka zestresowana i milcząca Mam w grupie Brazylijkę, Japonkę i Argentyńczyka, a nauczyciele są z UK i jedynie pojedyncze polskie słowa znają plus cztery Polki. To moja ,,prawdziwa" szkoła angielskiego. Nie wiem kompletnie, co mam zrobić, bo tak bardzo mi zależy na nauczeniu się. Czy Wy też tak macie? Też się blokujecie? Przepraszam, że się tak wtrąciłam, ale czytam Was od początku, ale rzadko się udzielam, a teraz czuję taką potrzebę ![]() Pochwalę się, że kupiłam dzisiaj w Starej Mydlarni polecany przez blekitne_niebo olejek arganowy i różany
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że warto się przełamać i jednak próbować, tym bardziej, że już zaczęłaś, więc pierwszy krok zrobiłaś
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z outletu więc ciężko też ze zwrotem - odsyłać by mi się nie chciało.. Ale chyba masz rację z tą S.Dzięki ![]() oby trochę pożyły
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Miałam dzisiaj wspaniały dzień. Zdecydowałam się na spontaniczną wizytę u fryzjera. Podcięłam włosy i położyłam na nowo kolor. Ponadto wybrałam się do Douglasa w poszukiwaniu szminki. Okazało się, że to jeden z dwóch dni w roku, kiedy salon odwiedził stylista Armaniego. Przyszłam w momencie, gdy pan Wojtek miał przerwę, a na później umówione były klientki. Był tak miły, że w chwili przerwy dobrał mi odpowiednią szminkę. Także wzbogaciłam się o piękną szminkę Armaniego w kolorze czerwieni
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() Jak Ci się podoba bodaj stradi w alfie? Według mnie jest okropny! Białe ściany, podłogi, meble, wieszaki, mnóstwo lamp i dostaję oczopląsu, ledwo co widzę na tych ekspozycjach... Ale i tak kupilam sobie po fajnej bluzce w bershce i stradivariusie W tym jedną znalazł mi TŻ, sama bym przeoczyła.I świetne jest ogroomne Mohito w Alfie |
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc jak jestem w Alfie to zaglądam głównie do Mohito, bo brakuje mi go w Galerii Bałtyckiej. W Stradim w Alfie nie byłam, zresztą w GB też zaglądam tam rzadko. Nie przepadam za tym sklepem, choć od czasu do czasu zdarzy mi się znaleźć tam coś fajnego W każdym razie po Twojej "rekomendacji" na pewno zerknę i podzielę się opinią |
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam ten trencz w Mango outlet oraz koturny z mojej listy No i przepadłam jeśli chodzi o melissy ![]() katia, nie mam czasu na factory wzięłam S, Lady napisała, że w mng z płaszczy nosi ten rozmiar więc mam nadzieję, że trafiłam, a jak nie, to że sprzeda się na all :P Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2013-04-03 o 22:03 |
|
|
|
|
#4063 |
|
Rozeznanie
|
Pochwalę się, że kupiłam dzisiaj w Starej Mydlarni polecany przez blekitne_niebo olejek arganowy i różany
ja też kupiłam te olejki i jeszcze olej macadamia i masło shea ![]() i też zdziwiłam się różnicą w cenach
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ja mam teraz niemiecki ze świetną kobietą. W ogóle nie czujesz presji i sztucznego strachu. Mówisz tak jak umiesz, nikt się nie śmieje, bo w sumie z czego skoro wszyscy są na podobnym poziomie .
|
|
|
#4065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o różnicę w cenach w Starej Mydlarni to nawet napisałam do nich @, ale mnie olali ![]() Czy ktoś wie, gdzie podziała się Mirell????? |
|
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poluję na trencz z Mohito, ale okazało się że wymiotło je ze sklepów i aktualnie jedyne dostępne egzemplarze to te na manekinach wna wystawach ![]() Cytat:
dlatego zastanawiam się czy jest sens kontynuować to..... widziałyście na żywo te szpilki? Strasznie tanie... http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...2Bz%2Bwinylem/ |
||
|
|
|
#4067 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
Jadę w sobotę do Poznania, będę miała trochę czasu i tak się zastanawiam właśnie czy nie wybrać się Maltę i zobaczyć ten Sinsay bo jeszcze nie bylam. No, ale chciałam też zajść do Hebe i zostawić zapewne pół wypłaty ![]() Czy w Flo w browarze jeszcze jest czy już zamknięte? Kojarzysz może? albo któraś Poznanianka? Cytat:
Choć ostatnio nakładam go głównie na powieki Dla mnie najlepsze są bibułki matujące z shiseido. Koleżanka mi wysłała z Tokio - rewelacja! Ale jak mi się skończą to wypróbuję te inglotowskie Cytat:
Na blogu też milczy :/ Zaczęły mi wypadać włosy :/ Podejrzewam, że to już wiosenne gubienie sierści Bo nie zmieniłam nic w diecie (jesli już to na plus), pielęgnacja także ta sama
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() O właśnie ![]() Pogoda mnie dobija |
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może gdzieś sobie migniemy w sobotę bo będę gdzieś tam się kręcić |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadam na chwilkę, żeby się przywitać i troszkę nadrobić zaległości internetowe Antybiotyki działają na mnie usypiająco, także wczoraj przespałam całe popołudnie Dobrze, że od rana byłam bardziej produktywna ![]() Pogoda jest dołująca. Może i dobrze, że do końca tygodnia jestem na zwolnieniu Ale podobno od niedzieli nieco cieplej ma być- tak na pocieszenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słodkie są te pieski ![]() Cytat:
Nic mi nie mów
|
|
#4072 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leżakuj i zdrowiej, pogoda istnie zimowa więc nic nie tracisz Ja po wczorajszym braku siły, odżyłam i dzisiaj czuję się już lepiej. Liczę, że to był chwilowy zastój. Westy są świetne, bardzo fajna rasa. Mamy już jednego 13 latka w domu. "Braciszek" mieszka z moimi rodzicami. Liczymy, że chłopaki się polubią ![]() Dzisiaj jedziemy obejrzeć kluseczki ![]() Cytat:
To są bardzo śmieszne i wesołe z natury psiaki. Uwielbiają ludzi, są kontaktowe, a przy tym idelane do przytulania ![]() Czuję, że swojego zakocham na śmierć |
||
|
|
|
#4074 | |
|
AGA :)
|
Ooo będę Ciebie wypatrywać w takim razie
Jeśli Cię rozpoznam to obiecuję się odezwać Może kiedyś uda nam się umówić na jakąś kawkę i pogaduchy ? ![]() Cytat:
Też kiedyś piłam. Muszę chyba zacząc na wiosnę jakies zioła czy inną suplementację Pogoda dobija :/
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4076 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co myślicie o tych butach? Szukam jakiś botków do chodzenia na co dzień (mało wiosenne, ale pogoda niestety też
).
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane zdjęcia kurtki ze stradvariusa. Przepraszam za jakość zdjęć i pognieciony t-shirt, ale robiłam na szybko. Kurtka w rzeczywistości ma nieco inny kolor, warto wziać to pod uwagę.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasie choroby wypoczynek jest wskazany A to tak na dobrą sprawę jedyny czas, kiedy mogę sobie bezkarnie leżeć w łóżku, czytać książki i spać Dobrze, że Ciebie nie rozłożyło tak jak mnie Ach, jak ja Ci zazdroszczę tego pieska Mi marzy się Goldenek, ale do bloku on się zdecydowanie nie nadaje. Mam nadzieję, że kiedyś spełnię to marzenie i piesek będzie biegał po naszym ogródku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej prezentuje się na żywo, były jeszcze karmelowe i białe.
Wstawiam trochę inspiracji...
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Goldeny są piękne Ogólnie zanim się człowiek zdecyduje na psa powinien przemyśleć wszystkie za i przeciw, rozważyć potrzeby zwierzaka i swoje możliwości w tym względzie. Najgorsze co można zrobić to wziąść do domu psa a potem go oddać/wyrzucić Jak słyszę, czytam historie z życia wzięte gdzie człowiek zdecydował się na psa, a potem chce się go pozbyć bo mija się z oczekiwaniami to nóż się w kieszeni otwiera. My zdecydowaliśmy się na Westie bo znamy tę rasę z codzienności. Mój małżon zakochał się w naszym rodzinnym psiaku i jak rozpoczęliśmy rozmowy o posiadaniu własnego psa to z automatu stwierdził, że tylko West ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Wiosna wiosna ach to Ty
Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2013-04-04 o 12:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

. Łobuz z niego okropny! Za rok przeprowadzamy się do domu z ogrodem, więc weźmiemy jeszcze jednego psiaka, ale tym razem z fundacji.

.
myślę, że warto się przełamać i jednak próbować, tym bardziej, że już zaczęłaś, więc pierwszy krok zrobiłaś