Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-02, 21:40   #4321
Kala_88
Rozeznanie

Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
mam kilka , ale nie rzęsek tym razem zrobie makijaz oka ładny to wstawie hehe
obecny mój kolorek i włoski / mieszanka : rapunzele- kilka taśm + Grzechhair.pl- przerobione na clipy/ + farba Loreal preference Brasilia.
zdjęcie robione w sztucznym swietle+ lapma / w dzień włosy są bardziej brązowe...../ p.s i dziewczyny gorąco polecam wam szczotkę z rosmana taka drewniana z nat. włosiem+ silikon. swietna jest, i odkad jej używam włosy sie nie łamią, i rosną bardzo ładnie ona jest tak duza i płaska,ok 29 zł
Asiulka a Ty jakie masz zestawy w sensie gram? tak łącznie?
Stary 2013-04-02, 23:00   #4322
minika_69
Zakorzenienie

dziewczyny, kiedyś chyba coś pisałyście, ale nie mogę tego znaleźć teraz... Które są ciemniejsze - doczepiane czy cosmo? Myślę nad tym, żeby coś zamówić ale #6 z doczepianych była za jasna ostatnio, a ta wcześniejsza, która była idealna kolorystycznie miała domieszke syntetyków Więc może bym wzięła cosmo, jeśli wypadają ciemniejsze
Stary 2013-04-03, 17:35   #4323
paulllina91
Raczkowanie

Hej zamówiłam sobie właśnie zestaw 40cm 120g z doczepianych i nie mogę się doczekać aż mi przyjdą
Iii mam pytanie, jak dbacie o clipy aby posłużyły wam możliwe jak najdłużej Co ile myjecie, jakimi szamponami, jakie odżywki/maski nakładacie?
W tamtym roku posiadałam clipy z allegro zestaw 45cm miał ok 70-80g (mam cienkie włosy więc były dla mnie odpowiednie ale teraz pokusiłam się o gęstsze, dzięki Wam) ale posłużyły mi jedynie pół roku. Pewnie ze względu na złą pielęgnacje, myłam je co ok.2dni szamponem Baby Dream, nakładałam na nie jedwab i przeróżne odzywki, oprócz tego po wysuszeniu !suszarką odżywki bez spłukiwania na końcówki itp. podejrzewam, że mocno je obciążałam, prostowałam prostownicą praktycznie codziennie czasami kręciłam. O nowe zamierzam dbać z najwyższą starannością
Zamówiłam do swoich włosów olej Vatika, maski Kallos i Stapiz, Odżywkę Jantar i jedwab na końcówki Green Pharmacy, czy będę mogła traktować nimi również clipy?

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
mam kilka , ale nie rzęsek tym razem zrobie makijaz oka ładny to wstawie hehe
obecny mój kolorek i włoski / mieszanka : rapunzele- kilka taśm + Grzechhair.pl- przerobione na clipy/ + farba Loreal preference Brasilia.
zdjęcie robione w sztucznym swietle+ lapma / w dzień włosy są bardziej brązowe...../ p.s i dziewczyny gorąco polecam wam szczotkę z rosmana taka drewniana z nat. włosiem+ silikon. swietna jest, i odkad jej używam włosy sie nie łamią, i rosną bardzo ładnie ona jest tak duza i płaska,ok 29 zł
O i kupiłam dzisiaj tą szczotkę ale mniejszą za 24.99 bo te duże były tylko dwie i te kulki trochę podniszczone. Będę testować Teraz używałam Tangle Teezer i o ile na początku była cudowna to teraz mam co do niej mieszane uczucia. Słyszałam również bardzo dobre opinie o szczotce z avonu z naturalnego włosia.
paulllina91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 19:09   #4324
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

[QUOTE=paulllina91;4011093 7]Hej zamówiłam sobie właśnie zestaw 40cm 120g z doczepianych i nie mogę się doczekać aż mi przyjdą
Iii mam pytanie, jak dbacie o clipy aby posłużyły wam możliwe jak najdłużej Co ile myjecie, jakimi szamponami, jakie odżywki/maski nakładacie?
W tamtym roku posiadałam clipy z allegro zestaw 45cm miał ok 70-80g (mam cienkie włosy więc były dla mnie odpowiednie ale teraz pokusiłam się o gęstsze, dzięki Wam) ale posłużyły mi jedynie pół roku. Pewnie ze względu na złą pielęgnacje, myłam je co ok.2dni szamponem Baby Dream, nakładałam na nie jedwab i przeróżne odzywki, oprócz tego po wysuszeniu !suszarką odżywki bez spłukiwania na końcówki itp. podejrzewam, że mocno je obciążałam, prostowałam prostownicą praktycznie codziennie czasami kręciłam. O nowe zamierzam dbać z najwyższą starannością
Zamówiłam do swoich włosów olej Vatika, maski Kallos i Stapiz, Odżywkę Jantar i jedwab na końcówki Green Pharmacy, czy będę mogła traktować nimi również clipy?

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Najważniejsze, żeby nie przesadzić - jak masz włosy dobrej jakości nie trzeba na nie "walić" wszystkiego, bo może to przynieść odwrotny skutek. Ja używam szamponu dove plus jedwab. Zwykły jedwab Natura Silk. I to wszystko. Jak zaczęłam nakładać za dużo odżywek to zaczęły się strasznie przesuszać, kołtuniły się i ogólnie były trudne do opanowania.. A i bym zapomniała - do włosów przedłużanych nigdy nie używam suszarki, a prostownicę tak - codziennie. Z tego powodu, że z natury są lekko falowane a ja uwielbiam prościutkie włosy

Drożdże

Zapuszczam włosy

http://instagram.com/aisha_27_
aGrAwA_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 23:34   #4325
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kala_88 Pokaż wiadomość
Asiulka a Ty jakie masz zestawy w sensie gram? tak łącznie?
ja mam:
- ok 130 GrzechHair
-120gr, CAMERONY ( maja już swoje "lata" ok 3 - więc używam nie całego zestawu- a baaardzo dobre włoski- kupiłam jeszcze zanin=m się pogorszyły, bo obecnie camerony to liche pióra)
- 120 gr RAPUNZELE http://www.rapunzelofsweden.pl/
zazwyczaj mieszam taśmy >> te pierwsze są najdłużże bo ok 59 cm, a bo bokach daje np rapunzele czy camerony.
generalnie clipy które zakładam to ok 160 gr "na łeb"

Cytat:
Napisane przez paulllina91 Pokaż wiadomość
mycie clipów co 2 dni??? , zamaist pomóc to tylko szkodzi, ja myje niezbyt często / inna sytuacja jeśli jestem np. gdzieś w klubie i przesiąkna dymem papierosowym/.... suszarki też nie używam nigdy do clipów, rozwieszam je...... a szampony takie jakimi ja myje , obecnie : Pantene ultra lekii- jakoś tak, i maska mleczna z l'biotici.
na kóńcówki - jak się pusza jedwab CHI.
nie śpie w nich, nie zakładam codziennie- więc nie widze potrzeby by je często myć
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 11:01   #4326
kaja2301
Zakorzenienie

dodaje swoje zdjecia mozecie mi napisac jak to wyglada Waszym okiem? ja sie martwie ze zestawik nieco za chudy ale kolezanki mowia, ze absolutnie nie, na razie tylko one widziały i byl pisk ze super, ale musze jeszcze od innych zasiegnac opini zdjecia robione telefonem wiec jakosc nie jest powalająca niestety a i zestaw to doczepiane 40cm, 120gr, kolor średni blond
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0494.jpg (87,2 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0504.jpg (46,4 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0507.jpg (46,8 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0508.jpg (55,4 KB, 90 załadowań)
Stary 2013-04-04, 11:16   #4327
asiulka_22
Zakorzenienie

kaja2301 >> spoko to wygląda, ale wydaje mi się że bedzie jeszcze lepiej jak np te włosy przy twarzy + clipy lekko na prostownicy wywiniesz... wtedy sie zleją i nie będzie widać przejścia,,, zresztą na początku uzutkowania clipy są gładkie lejące, w miare nooszenia trochę się " napuszą" i będą bardziej pasować do twoich.
p.s pamiętam jak pisałas że obawiasz sie 55cm / że za długie/, dla mnie 40 by były za krótkie
Stary 2013-04-04, 11:29   #4328
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
kaja2301 >> spoko to wygląda, ale wydaje mi się że bedzie jeszcze lepiej jak np te włosy przy twarzy + clipy lekko na prostownicy wywiniesz... wtedy sie zleją i nie będzie widać przejścia,,, zresztą na początku uzutkowania clipy są gładkie lejące, w miare nooszenia trochę się " napuszą" i będą bardziej pasować do twoich.
p.s pamiętam jak pisałas że obawiasz sie 55cm / że za długie/, dla mnie 40 by były za krótkie
dobra rada, dzis tak zrobie
tez wlasnie mam nadzieje, że one sie troche napuszą i zaczną bardziej strukturą przypominać moje, moje są tak gładkie jak clipy teraz tylko po fryzjerze

troche żałuje, że jednak mogłam wziac te dluzsze ale patrząc po tym jak mnie zachwyciły, może dokupie inne zestawy Ty z tego co czytalam mieszasz różne? też super to wyglada
Stary 2013-04-04, 11:38   #4329
asiulka_22
Zakorzenienie

tak mieszam, teraz najwięcej taśm zakładam właśnie z grzechhair bo są najdłuższe, no i Aqrawa "zaraziła" mnie tak dłuuugimi włosiskami hehe
dłuższymi niż 55
Stary 2013-04-04, 11:46   #4330
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
tak mieszam, teraz najwięcej taśm zakładam właśnie z grzechhair bo są najdłuższe, no i Aqrawa "zaraziła" mnie tak dłuuugimi włosiskami hehe
dłuższymi niż 55
ja nigdy tak dlugich wlosów nie mialam, moze dlatego tez sie boje.. takie jak te clipy 40cm, mialam ostatnio chyba w podstawówce..
a dokąd masz swoje naturalne wloski? o ile to nie tajemnica
Stary 2013-04-04, 11:53   #4331
Olgietka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Zdecydowałam się na clipy na swój ślub i szukam sprawdzonego dostawcy. Możecie mi coś polecić? Szukam włosów 55cm - naturalnych bez syntetyków, bo włosy będą musiały być ufarbowane.
Stary 2013-04-04, 11:56   #4332
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
a dokąd masz swoje naturalne wloski? o ile to nie tajemnica
na 138 stronie są moje zdjęcia, / na 137 Aqrawy /- w naturalnej długości
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=573883&page=138
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09182 (712 x 1228).jpg (71,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09188 (811 x 690).jpg (58,0 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-04-04, 11:58   #4333
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Zdecydowałam się na clipy na swój ślub i szukam sprawdzonego dostawcy. Możecie mi coś polecić? Szukam włosów 55cm - naturalnych bez syntetyków, bo włosy będą musiały być ufarbowane.
hej ja na swoim ślubie też miałam fryzurke z clipów
Stary 2013-04-04, 12:00   #4334
Olgietka
Zakorzenienie

A może wiecie, gdzie w Warszawie jest stacjonarny sklep, w którym można kupić dobre clipy?
Stary 2013-04-04, 12:41   #4335
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
no cóz, niestety moje przy Twoich to nedzne wlosinki... moje wlosy w ogole sa nierówne, z jednej strony bardziej sie krusza i sa ledwo do ramion, z drugiej minimalnie za ramiona. wiec majac Twoja dlugosc tez pewnie nie kupowalabym 40cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 18:05   #4336
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
dodaje swoje zdjecia mozecie mi napisac jak to wyglada Waszym okiem? ja sie martwie ze zestawik nieco za chudy ale kolezanki mowia, ze absolutnie nie, na razie tylko one widziały i byl pisk ze super, ale musze jeszcze od innych zasiegnac opini zdjecia robione telefonem wiec jakosc nie jest powalająca niestety a i zestaw to doczepiane 40cm, 120gr, kolor średni blond
Inna dziewczyna ostatnio wklejała zdjęcia 40cm i wydawały się dużo dłuższe.. Tak jak pisała Asiulka, one po myciu lepiej wkomponują się w Twoje własne. Ale ogólnie są ok fajnie się prezentują

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Niby mamy taką samą długość włosów, ale Ty szczęściaro masz dużo gęściejsze włoski od moich zazdroszczę...

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2013-04-04, 18:14   #4337
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aGrAwA_26 Pokaż wiadomość
Niby mamy taką samą długość włosów, ale Ty szczęściaro masz dużo gęściejsze włoski od moich zazdroszczę...
a dziękuje,,, zarumieniłam się hehe
co do gęstośći - nie narzekam,ale twoje takie gładziutkie....
----
p.s właśnie dzisiaj kupiłam na all. rzęski Ardell Demi Wispes... zobaczymy jak się sprawdzą. p.s jak byście szukały dokłądnego opisu rzęs+zdjęcia, znalazłąm fajne blogi :
http://kamila1987.blogspot.com/2013/...ntra-demi.html
http://www.idaliablog.com/2012/06/rz...i-wispies.html
czekam na przesyłke......
Stary 2013-04-04, 18:35   #4338
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
a dziękuje,,, zarumieniłam się hehe
co do gęstośći - nie narzekam,ale twoje takie gładziutkie....
----
p.s właśnie dzisiaj kupiłam na all. rzęski Ardell Demi Wispes... zobaczymy jak się sprawdzą. p.s jak byście szukały dokłądnego opisu rzęs+zdjęcia, znalazłąm fajne blogi :
http://kamila1987.blogspot.com/2013/...ntra-demi.html
http://www.idaliablog.com/2012/06/rz...i-wispies.html
czekam na przesyłke......
Też szukałam efektu na oku jak kupowałam te rzęski, ale u tych dziewczyn wyglądało to lepiej, mimo że malowałam sobie nawet "jaskółkę" nie czułam się z nimi dobrze ciekawa jestem jak u /ciebie będą wyglądały.

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2013-04-04, 18:47   #4339
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładnie jest, pasują Ci
co do rady Asiulki- racja, popracuj ciut nad stylizacją.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:47   #4340
asiulka_22
Zakorzenienie

ooo to mnie zmartwiłaś a były wogóle widoczne?? czy taki słaby efekt? ja jestem właśnie strasznie ciekawa tej ich " naturalnego włosa" i lekkości jak mówią o nich i zachwalają.... ale ok 23zł tylko zapłaciłam z przesyłka, więc obczaje....
jeszcze ponoć są fajne z CLARIES ,,,, / nie miałam/ a ponizej fajny tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=DXr9z05cHgI
Stary 2013-04-04, 19:01   #4341
kaja2301
Zakorzenienie

Question Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy

Cytat:
Inna dziewczyna ostatnio wklejała zdjęcia 40cm i wydawały się dużo dłuższe.. Tak jak pisała Asiulka, one po myciu lepiej wkomponują się w Twoje własne. Ale ogólnie są ok fajnie się prezentują
Ostatnio to był zestaw 45cm blOnd wstawiany chyba ze mówimy o jakimś innym

Stylizacja nigdy moja mocna strona nie była, ale dzis juz jest lepiej !
Stary 2013-04-04, 21:12   #4342
Kala_88
Rozeznanie

Cytat:
Ostatnio to był zestaw 45cm blOnd wstawiany chyba ze mówimy o jakimś innym

Stylizacja nigdy moja mocna strona nie była, ale dzis juz jest lepiej !
Kaja ja wstawiałam ten sam zestaw co Ty tylko średni brąz 40 cm 120g z doczepianych i chyba nawet mamy podobny problem ze stylizacją
Tylko Ty chyba i tak masz naturalne włosy dłuższe niż ja bo u mnie nie tylko włosy przy twarzy są krótkie i to widać, tylko też jakby przy szyi... I też mam wrażenie, że trochę za mało tych włosów. Zwłaszcza, że w trakcie noszenia jakoś tak zbijają mi się, nie są takie lejące...
I nie wiem, dokupiłabym jeszcze jeden zestaw ale póki co muszę oszczędzać mocno bo przeprowadzam się i jeszcze lecę do ciepłego kraju . I właśnie, nie wiem co z clipami zrobić :P czy zabierać i nosić, ryzykując że ktos z pracy zauważy (wyjazd integracyjny) czy olać, nie brać czy nie nosić i potem z powrotem...
Stary 2013-04-04, 21:43   #4343
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja ja wstawiałam ten sam zestaw co Ty tylko średni brąz 40 cm 120g z doczepianych i chyba nawet mamy podobny problem ze stylizacją
Tylko Ty chyba i tak masz naturalne włosy dłuższe niż ja bo u mnie nie tylko włosy przy twarzy są krótkie i to widać, tylko też jakby przy szyi... I też mam wrażenie, że trochę za mało tych włosów. Zwłaszcza, że w trakcie noszenia jakoś tak zbijają mi się, nie są takie lejące...
I nie wiem, dokupiłabym jeszcze jeden zestaw ale póki co muszę oszczędzać mocno bo przeprowadzam się i jeszcze lecę do ciepłego kraju . I właśnie, nie wiem co z clipami zrobić :P czy zabierać i nosić, ryzykując że ktos z pracy zauważy (wyjazd integracyjny) czy olać, nie brać czy nie nosić i potem z powrotem...
A No faktycznie przypominam juz sobie a ile czasu juz je nosisz? Ja mam włosy tak jak pisałam Około do ramion a dzis mój chłopak widział pierwszy raz bardzo mu sie podobały
Stary 2013-04-05, 06:49   #4344
kicia069
Zadomowienie

Cytat:
całkiem fajnie to wygląda trafiłaś idealnie z kolorem czy musiałaś pofarbować swoje pod kolor clipów?

Cytat:
jeśli chodzi Ci o zdjęcia kizia86 z wcześniejszej strony to ona miała 45 cm a przy tej długości nawet 5 cm to duża róznica, jeszcze zależy jak się wpina clipy, im wyżej wpiete tym bardziej się wydają krótkie
kicia069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:15   #4345
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia069 Pokaż wiadomość
całkiem fajnie to wygląda trafiłaś idealnie z kolorem czy musiałaś pofarbować swoje pod kolor clipów?

jeśli chodzi Ci o zdjęcia kizia86 z wcześniejszej strony to ona miała 45 cm a przy tej długości nawet 5 cm to duża róznica, jeszcze zależy jak się wpina clipy, im wyżej wpiete tym bardziej się wydają krótkie
No właśnie, to było 45cm a co mi się ubzdurało że 40cm ? W każdym razie tak jak piszesz, przy tych długościach każde 5cm robi różnicę. Swoje wpinam nisko (dolne taśmy), toteż wydają się dłuższe

A muszę Wam powiedzieć, że w sobotę zmierzam na wesele i nic nie robię z włosami kupiłam tylko farbę, żadnych szaleństw. Może jestem nudna ale kocham długie proste włosy PS polecam sukienki z koronki na All. Są mega !

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
ooo to mnie zmartwiłaś a były wogóle widoczne?? czy taki słaby efekt? ja jestem właśnie strasznie ciekawa tej ich " naturalnego włosa" i lekkości jak mówią o nich i zachwalają.... ale ok 23zł tylko zapłaciłam z przesyłka, więc obczaje....
jeszcze ponoć są fajne z CLARIES ,,,, / nie miałam/ a ponizej fajny tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=DXr9z05cHgI
Kochana nie przejmuj się moim gadaniem
Jestem przyzwyczajona że mam naprawdę dużo rzęs, więc jak założyłam takie delikatne na pasku to jak dla mnie nie wystarczały.. Za mało, za słabo widoczne, za krótkie. Dlatego zrezygnowałam. Dlatego dla Ciebie mogą być idealne, tym bardziej,że nie nosisz tak jak ja od 2 lat na stałe

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2013-04-05, 13:14   #4346
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:

trafilam wiec na szczescie nie musze ich farbować..

Agrawa, Twoje naturalne rzęsy nie pogorszyły się przez to? mnie kolezanki cały czas strasza, że od 1:1 nic mi nie zostanie :P
Stary 2013-04-05, 13:50   #4347
kicia069
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie, to było 45cm a co mi się ubzdurało że 40cm ? W każdym razie tak jak piszesz, przy tych długościach każde 5cm robi różnicę. Swoje wpinam nisko (dolne taśmy), toteż wydają się dłuższe

A muszę Wam powiedzieć, że w sobotę zmierzam na wesele i nic nie robię z włosami kupiłam tylko farbę, żadnych szaleństw. Może jestem nudna ale kocham długie proste włosy PS polecam sukienki z koronki na All. Są mega !
też właśnie buszuje po sieci w poszukiwaniu sukienki na wesele ...i w efekcie zgłupiam

Cytat:
trafilam wiec na szczescie nie musze ich farbować..

Agrawa, Twoje naturalne rzęsy nie pogorszyły się przez to? mnie kolezanki cały czas strasza, że od 1:1 nic mi nie zostanie :P
moja przyjaciółka od ponad roku przedłuża i nic jej się nie dzieje, rzesy i tak wypadają nawet bez tego i odrastają nowe(tak jak włosy) dlatego przedłużone rzęsy się uzupełnia tak srednio raz w miesiącu
kicia069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 14:32   #4348
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
też właśnie buszuje po sieci w poszukiwaniu sukienki na wesele ...i w efekcie zgłupiam

moja przyjaciółka od ponad roku przedłuża i nic jej się nie dzieje, rzesy i tak wypadają nawet bez tego i odrastają nowe(tak jak włosy) dlatego przedłużone rzęsy się uzupełnia tak srednio raz w miesiącu
ja mam 1:1 od poczatku tego roku i tez na razie nie zauwazylam... ale ciagle wysluchuje takich historii ze to straszne zło :P na razie tylko jedna moja znajoma nosi je długo bo ponad 2 lata i robila 2 przerwy na ok 3 miesiace bo bylo widac zniszczenia na jej rzesach.
Stary 2013-04-05, 15:41   #4349
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
.... lecę do ciepłego kraju . I właśnie, nie wiem co z clipami zrobić :P czy zabierać i nosić, ryzykując że ktos z pracy zauważy (wyjazd integracyjny) czy olać, nie brać czy nie nosić i potem z powrotem...
ja bym na wyjazd nie brała, po co się masz stresować że ktos zobaczy, bedziesz cały czas uważać w wodzie na nie itp,,,

Cytat:
mnie kolezanki cały czas strasza, że od 1:1 nic mi nie zostanie :P
ja miałam 3 razy przedłużane i nic się złego nie stało
Stary 2013-04-05, 16:33   #4350
Kala_88
Rozeznanie

Cytat:
ja bym na wyjazd nie brała, po co się masz stresować że ktos zobaczy, bedziesz cały czas uważać w wodzie na nie itp,,,
no właśnie ... wprawdzie chyba będzie ciut za zimno na kąpiele bo ok 20 stopni ale nie wiadomo no i tak czy siak, musiałabym uważac.. tylko tak głupio bo nagle rożnica z włosami, i potem co.. bo swoje to mam króciutkie

Kaja - ja swój zestaw mam od stycznia, ale mialam microringi a tak noszę to z tydzień może więc krótko

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości