Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 09:18   #2221
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

A co tam, odważe się, w końcu w pamiętniku dodałam zdjęcia... Ale później zedytuję post i usunę linki.

Nadal jestem grubasem

EDIT: usunęłam zdjęcia

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-04-07 o 11:01
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:23   #2222
adziia13
Rozeznanie

kroooliczku różnica jest niesamowita powinnaś być z siebie bardzo dumna, mi się teraz dopiero wstyd zrobiło, że nie mogę się zmobilizować aby schudnąć głupie 3-5 kg
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:52   #2223
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
kroooliczku różnica jest niesamowita powinnaś być z siebie bardzo dumna, mi się teraz dopiero wstyd zrobiło, że nie mogę się zmobilizować aby schudnąć głupie 3-5 kg
Wolno mi idzie myślałam że będzie mi lepiej szło Jeszcze muszę schudnąć ponad 30kg Powinnam zacząć ćwiczyć, ale brak mi sił :/ Po wstawaniu przed lub o 4 nie mam siły po pracy A teraz jeszcze taka pogoda
Nadal czuje się grubo i brzydko Nie akceptuje samej siebie i w tym jest problem, przyczyna wielu kłótni z TŻ

O 6 mój kochany skończył nockę i przyjechał prosto do mnie, a teraz sobie śpi... Jak ja uwielbiam na niego patrzeć

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-06, 09:58   #2224
justynkie
Wtajemniczenie

Witam Was w sobotni leniwy poranek!
TŻ oczywiście w pracy, a ja w szlafroczku dopijam poranną kawusię i zaraz trzeba się ogarnąc i iśc po jakieś zakupy...

kroooliczek89 Różnica jest ogromna! I rozstępy mniej widoczne. Nie wiem czego używasz na rozstępy, mi kiedyś bardzo pomógł Fissan. Kupowałam go w aptece, kosztował może z 20 zł. Zostały tylko bruzdy, ale tego żaden krem nie usunie
A co do odchudzania, to naprawdę gratuluję! Ja nie raz byłam na dietach, wiem jak to ciężko i jak człowiek staje codziennie na wagę i liczy każdy gram. Od roku niestety jakoś nie mogę się ogarnąc i waga zamiast spada to powoli do góry...
I nie pisz że jesteś grubasem!!! Wszystko jest w naszej głowie. Uwierz mi, znam dziewczyny większe od Ciebie, ale tak pewne siebie, aż bije od nich pozytywną energią. Jeśli sama uwierzysz w to, że Jesteś piękną atrakcyjną dziewczyną, to inni też to zobaczą. Tego Ci życzę
A co sali bez pokoi: my taką mamy Co prawda kilkadziesiąt metrów dalej jest pensjonat, ale tam będziemy zamawia pokoje tylko dla gości z daleka. Najbliższa rodzina TŻ rano po weselu wraca 140 km do domu. Uznaliśmy, że to nawet na plus, bo jakby były pokoje na miejscu, to nagle po północy częśc gości zawinęłaby się na górę do pokoi. A tak ci co mają nocleg muszą kawałek iśc a reszta będzie czekac do rana na transport.

magdalenka_w_86 Spróbuj w Top Secret. Ja w tamtym roku wypatrzyłam śliczną sukienunię w internecie, pojechaliśmy z TŻ do sklepu TS i był mega wybór. TŻ tylko donosił kolejne modele. Super fasony, super kolory, rewelacja! Tylko ja sobie chciałam obczaic rozmiar i zamawiałam z ich strony bo wyszło 40 zł taniej.

misiadelko udanej imprezy

ane3kaa Trochę wiem co czujesz, z tymi facetami. Ja od lat pracuję z samymi facetami. Niestety taka branża... Jako dziewczynie ciężko mi też znaleźc pracę bo jednak na płec patrzą. Co prawda jestem już przyzwyczajona do męskiego towarzystwa i świetnie dogaduję się z facetami, to jednak czasem chciałoby się poplotkowac z jakąś babką...
Mój TŻ już się przyzwyczaił, że mam prawie samych kolegów, nawet on mnie zabiera często na męskie posiadówy przy piwku bo mówi że chłopaki zawsze pytają czy ja też będę

Agata_2810 ja osobiście odradzam Dukana. Dieta daje szybkie efekty, ale sieje spustoszenie w organizmie. Poza tym jest dośc monotonna i wymaga wielu wyrzeczeń oraz czasu na przygotowywanie posiłków. Trochę interesuję się dietetyką, sporo czytałam, testowałam na sobie. Najlepsza i nawet polecana przez lekarzy jest dieta South Beach. To bardziej sposób na życie niż dieta, wyrzucasz produkty niezdrowe, a jesz warzywa, chude mięsa, nabiał, produkty pełnoziarniste. Ja osobiście schudłam na niej 10 kg i polecam z całego serca!

Widziałam, że pisałyście o tabletkach. Ja brałam Yasmin, ale raz moja gin się walnęła i na recepcie wpisała Yaz. Zorientowałam się dopiero w aptece, a że potrzebowałam tabletek to wykupiłam. Nie widzę żadnej różnicy więc je biorę. Libido rzeczywiście mi spadło, ale TŻ doskonale wie jak je przywrócic na początku tylko był zaniepokojony co się dzieje, ale wytłumaczyłam mu o co chodzi i żeby spróbował mnie pobudzic i działa A ze skutków ubocznych to jestem bardziej płaczliwa. Kiedyś ciężko było wywołac u mnie płacz, teraz często wzruszam się oglądając filmy, a jak się sprzeczamy z TŻ tozawsze muszę się rozbeczec. Nie lubię tego!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:06   #2225
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
kroooliczek89 Różnica jest ogromna! I rozstępy mniej widoczne. Nie wiem czego używasz na rozstępy, mi kiedyś bardzo pomógł Fissan. Kupowałam go w aptece, kosztował może z 20 zł. Zostały tylko bruzdy, ale tego żaden krem nie usunie
A co do odchudzania, to naprawdę gratuluję! Ja nie raz byłam na dietach, wiem jak to ciężko i jak człowiek staje codziennie na wagę i liczy każdy gram. Od roku niestety jakoś nie mogę się ogarnąc i waga zamiast spada to powoli do góry...
I nie pisz że jesteś grubasem!!! Wszystko jest w naszej głowie. Uwierz mi, znam dziewczyny większe od Ciebie, ale tak pewne siebie, aż bije od nich pozytywną energią. Jeśli sama uwierzysz w to, że Jesteś piękną atrakcyjną dziewczyną, to inni też to zobaczą. Tego Ci życzę
A co sali bez pokoi: my taką mamy Co prawda kilkadziesiąt metrów dalej jest pensjonat, ale tam będziemy zamawia pokoje tylko dla gości z daleka. Najbliższa rodzina TŻ rano po weselu wraca 140 km do domu. Uznaliśmy, że to nawet na plus, bo jakby były pokoje na miejscu, to nagle po północy częśc gości zawinęłaby się na górę do pokoi. A tak ci co mają nocleg muszą kawałek iśc a reszta będzie czekac do rana na transport.
Jestem grubasem, tak się czuję i tak wyglądam Znajome mówią mi że wyglądam na mniej kilogramów niż mam ale ja niestety doskonale wiem ile ważę

Swoją drogą ile byście mi dały kg? :/

A na rozstępy używam serum z Perfecty, bardzo fajna konsystencja, chłodzenie. Jestem bardzo zadowolona. Ostatnio nie mogłam jej u mnie dostać i kupiłam jakiś inny z Eveline, i był do dupy A ten kupujemy u TŻ-ta zawsze za 11zł i jest git Nakupił mi ostatnio i mam tubkę w zapasie

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-06, 10:14   #2226
KaEs
Wtajemniczenie

Hej piękne

Tż jest na zajęciach, więc mam teraz chwilkę by do Was zajrzeć

Wieczorem szykuje się impreza także na pewno mnie nie będzie

Króliczku kochany efekt jest rewelacyjny i właśnie mam wrażenie, że mniej widoczne są rozstępy naprawdę tyle kilogramów to bardzo dużo Jestem z Ciebie dumna, naprawdę a z tą akceptacją ma problem wiele kobiet! (ja też mam z nią problem mimo tego, że inni mogą uważać inaczej, że jestem atrakcyjna - wszystko bym w sobie pozmieniała) Najważniejsze, że Tż Cię akceptuje Ja dla swojego jestem najpiękniejsza i to się najbardziej liczy Przyjdzie wiosna to myślę, że będzie lepiej z tą akceptacją

Ja mam długie rzęsy, ale na ślub chyba coś wykombinuje i powiększe, dorzucam zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 222264_566712636688684_101198997_n.jpg (5,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - Kopia (2).jpg (11,1 KB, 30 załadowań)

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:15   #2227
KaEs
Wtajemniczenie

Ja bym Ci dała 67 - 65 kg, nie wiem ile masz wzrostu i trudno jest mi ocenić... ale jest coraz lepiej, tylko się nie poddawaj

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-06 o 10:17
Stary 2013-04-06, 10:18   #2228
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

kroooliczek Oczywiście, że widać różnice - brzuszek, uda, łydki, ręce. Nie przesadzaj. Jest dobrze a będzie lepiej. Trwaj dalej w tej determinacji

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:18   #2229
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ja bym Ci dała 67 - 65 kg, nie wiem ile masz wzrostu i trudno jest mi ocenić... ale jest coraz lepiej, tylko się nie poddawaj
165cm

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-06, 10:20   #2230
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
165cm
Myślałam, że masz 169 cm

Stary 2013-04-06, 10:20   #2231
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Mam dwie i żadna mi nic nie pożycza
a ja mam dwie młodsze i zawsze jak wracam z Krakowa do domu to tej najmłodszej (ma 12 lat) przywożę pakę ubrań sukienki, koszule, spódniczki
ona mnie błogosławi za to. Ale generalnie ja ubieram moją rodzinę
im nigdy nic nie trzeba a ja jak wejdę np do H&Mu to ostatnio wyszłam z dwiema koszulami dla taty, marynarką dla siostry, balerinkami dla siostry, torebką dla siebie, sukienką dla mamy

przywoże im to, potem mama próbuje wydusić ze mnie ile co kosztowało

już sobie wyrobiłam taką miarkę w oku że dopasowuje do nich idealnie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
karoolecka wczoraj nawet na ten temat z nim nie rozmawiałam bo był taki słaby ale mówił że lekarz mu zakazał przez 3 m-ce jeździć na rowerze, pływać a nawet tańczyć a to dość duży wysiłek więc pewnie tego też nie może przez długi czas. Ma jakąś siatkę w brzuchu która musi się zrosnąć.
oj strasznie Wam współczuję

ale wiesz jaka potem będzie uciecha

zdróweczka dla TZ
Cytat:
A co tam, odważe się, w końcu w pamiętniku dodałam zdjęcia... Ale później zedytuję post i usunę linki.
zbieram koparę z podłogi!
niesamowity efekt!!!!
Gratuluję!
nie poddawaj się, za Tobą kupa cięzkich chwil ale widać, że było warto!
Oby tak dalej! Jestem pod wrażeniem!

Hej

za nami miły poranek
zrobiłam TZ sniadanko, koktajl owocowy na deser i rewelacja

wczoraj upiekłam mu muffiny bananowe i murzynka
chyba jestem za dobra

dzisiaj kolej sprzątania mojej siostry w mieszkaniu więc ja mam wolną sobotę
o 19 jedziemy do znajomych z którymi bardzi dawno się nie widzieliśmy więc fajnie. A jak na razie lenistwo

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 10:26   #2232
KaEs
Wtajemniczenie

Króliczku a co do wagi jeszcze to pamietaj, że są osoby drobnej kości i są osoby masywnej kości... więc patrząc na moją przyjaciółkę, bardzo szczuła a mimo tego waga jest duża. Dlatego zachęcam Cię do mierzenia swojej talii a nie do stawania na wagę, bo waga często oszukuje. Po zdjęciu powiedziałabym, że znacznie więcej schudłaś, niż 11,5kg... zdecydowanie, bo różnica jest znacząca i to bardzo.. w tak krótkim czasie tyle... szacun. Ja bym tak nie potrafiła.

ijaa hellołłłł jesteś tuuu? bo nie wiem czy Cię przeoczyłam, czy dawno Cię nie było?

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-06 o 10:27
Stary 2013-04-06, 10:30   #2233
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Króliczku a co do wagi jeszcze to pamietaj, że są osoby drobnej kości i są osoby masywnej kości... więc patrząc na moją przyjaciółkę, bardzo szczuła a mimo tego waga jest duża. Dlatego zachęcam Cię do mierzenia swojej talii a nie do stawania na wagę, bo waga często oszukuje. Po zdjęciu powiedziałabym, że znacznie więcej schudłaś, niż 11,5kg... zdecydowanie, bo różnica jest znacząca i to bardzo.. w tak krótkim czasie tyle... szacun. Ja bym tak nie potrafiła.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ale ja nie widzę takiej spektakularnej różnicy

TŻ mnie w tym wszystkim bardzo wspiera wiem że bardzo chce mi pomóc, choć czasem jak jestem zła to obracam to na coś złego Że jestem tak gruba i mu to już przeszkadza, że on chce żebym schudła wiem że to głupie, ale czasem tak mam

A wymiary oczywiście że mierzę
w brzuchu straciłam 9cm, talia 10cm, biodra 12cm, udo 5,5cm, i w biuście 10,5! skandal akurat biust może zostać

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-04-06 o 10:33
Stary 2013-04-06, 10:31   #2234
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0092.jpg (38,7 KB, 50 załadowań)

2015 - 38
Stary 2013-04-06, 10:39   #2235
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
nie łotwiera mi się zdjęcie, ale po miniaturce widzę, że jest bajeczna!!

Króliczku musisz zmienić swoje nastawienie, ja wiem, że jest ciężko, bo sama tez mam z tym problem, ale nie możesz mówić ciągle Tż, że jesteś taka i owaka, faceci nie lubią narzekań kobiet!! Mam dwóch braci wiem co mówię On jest Z Tobą, chcę wziąć z Tobą ślub, a więc podobasz mu się taka jaka jesteś, akceptuje i kocha Twoje krągłości!!!!!!!!!! bez Tż byłoby do dupki!!!!! dobrze że ich mamy uskrzydlają Nas

Stary 2013-04-06, 10:40   #2236
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ale ja nie widzę takiej spektakularnej różnicy

TŻ mnie w tym wszystkim bardzo wspiera wiem że bardzo chce mi pomóc, choć czasem jak jestem zła to obracam to na coś złego Że jestem tak gruba i mu to już przeszkadza, że on chce żebym schudła wiem że to głupie, ale czasem tak mam

A wymiary oczywiście że mierzę
w brzuchu straciłam 9cm, talia 10cm, biodra 12cm, udo 5,5cm, i w biuście 10,5! skandal akurat biust może zostać

Oj dziewczyno, dziewczyno Toc to ze dwa rozmiary różnicy! A swojemu TŻ nie próbuj wmawiac takich rzeczy, facet Cię kocha, pomaga, tylko pozazdrościc!

Mój TŻ na przykład non stop by jadł słodycze albo orzeszki. A jak ja mu mówię że chcę schudnąc i że mógłby nie znosic tego do domu, to on zawsze że przecież nie muszę, że mnie kocha itd. Ale jak uda mi się trochę schudnąc to widzę jak mu się oczy cieszą haha.
Chociaż ostatnio jak zaczęłam marudzic że jak tak dalej pójdzie to przed ołtarzem będzie szynka peklowana a nie śliczna PM, to on oczywiście dalej swoje, że dobrze wyglądam itd. I nagle zaczęło mu się jeszcze bardziej chciec

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:48   #2237
aneczka25057
Rozeznanie

Hej, hej

Witam z rana, jeszcze z łóżka praktycznie. Mój babski wieczór z przyjaciółką trwał prawie całą noc... - przeciągnął się do rana i dopiero o 4.15 "zlądowałam" do domu ale świetnie było! Mogłybyśmy chyba tak siedzieć i gadać jeszcze długoooo ale Tż ściągnęli do pracy i mnie "zgarnął" przy okazji... Tak byliśmy umówieni, że mnie od niej odbierze ale nikt nie spodziewał się, że spotkanie aż tak się przeciągnie Było miło, powspominałyśmy trochę, a ile przy tym śmiechu było Wczoraj obie stwierdziłyśmy, że prawdziwej przyjaźni nie zaszkodzi upływ czasu. Wiadomo jak to w życiu bywa nie raz nie widzimy się przez jakiś czas (ona ostatnio była za granicą) ale taka prawdziwa, szczera przyjaźń (zapoczątkowana nie raz już w dzieciństwie) przetrwa i to jest piękne!
Cieszę się że mam moje przyjaciółki, takie prawdziwe - od serca Każda jest inna ale bez nich to nie byłoby to samo... ( jakoś mnie na takie refleksje z rana wzięło...)

KaEs jak ja Ci zazdroszczę takich rzęs
króliczku jestem pod wrażeniem! naprawdę ogromny szacun dla Ciebie
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-04-06 o 10:56
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:54   #2238
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Cieszę się że mam moje przyjaciółki, takie prawdziwe - od serca Każda jest inna ale bez nich to nie byłoby to samo... Tak mnie jakoś na refleksje z rana wzięło...
Ja też mam najwspanialsze przyjaciółki pod słońcem! Każda w innym mieście, bo szkole średniej się tak porobiło, ale nie zamieniłabym je na żadne inne! Są wspaniałe pod każdym względem i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam! S. J. A. - jeżeli to czytacie - KOCHAM WAS

Króliczku tyle cm zgubiłaś!!! Łał, mówiłam że to widać! Naprawdę jestem z Ciebie bardzo bardzo bardzo baaaaaaaaarzdo dumna i koniec ze smutkami, czas na pozytywne myślenie, jeszcze schudniesz więcej, tylko żebyś już po ostatecznej przymiarce ślubnej nie chudła, żeby Ci nie spadała

Stary 2013-04-06, 11:04   #2239
aneczka25057
Rozeznanie

A co sądzicie o nich: http://secondheaven.pl/ ?
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-04-06 o 11:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 11:11   #2240
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Miałam pierwszy ślubny sen. A raczej koszmar

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:14   #2241
aneczka25057
Rozeznanie

Shiruvii opowiadaj
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-04-06, 11:24   #2242
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

co za cudooo!!!!

Króliczku nasz kochany! Wspaniałe efekty!
Nie ma się co oszukiwać, że efekty będą wspaniałe bez ćwiczeń, niestety...
Ja chudłam najpierw samą dietą, ale jak do tego wprowadziłam ćwiczenia.. to dopiero był efekt!
Ja zawsze mowiłam sobie tak: ćwiczenia zajmują mi 45min. Co w tym czasie bym robiła? Oglądała tv, siedziała na wizażu, albo w coś grała.. i ten czas zleciałby mi bardzo szybko więc dlaczego tak bardzo mi się nie chce, skoro to tylko małe 45min? i jakoś dawałam zawsze radę, a jaka satysfakcja po ćwiczeniach przełam się, naazie 2x w tyg, potem 3 lub 4. zobaczysz, że z każdym dniem będziesz się czuła lepiej!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:28   #2243
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Śniło mi się, że ksiądz (i to proboszcz) zaczął mszę bez nas i krzesełka dla nas i świadków stały z boku i musiałam je taszczyć na środek . Potem wesele było w jakimś domku, ale na podłodze był beton i ściany były takie rażąco białe. Było strasznie mało stołów, tylko jeden zastawiony a drugi tylko obrus miał biały i nawet krzeseł nie było. Trochę ludzi tańczyło tam, a potem impreza przeniosła się do garażu (!) mojego taty i tam stała jakaś koparka czy coś takiego Wszyscy wchodzili na tą koparkę i tam się bawili, a przyszli teściowie jechali samochodem (Fiatem 125)
Pierwszy raz miałam sen związany ze ślubem i taka akcje. Może dlatego, że pierwszy raz zamieniłam się miejscami do spania

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:30   #2244
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
A co sądzicie o nich: http://secondheaven.pl/ ?
Skrzypce ładnie zaśpiewała piosenkę Bajmu jestem zaaa
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:38   #2245
Kishlaczkowa
Zadomowienie

misiadelko dasz radę, kto jak kto, ale Ty?! Baw się dobrze i wybaw za wsze czasy!!!

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
kroooliczek89 mi tżcik kiedyś puścił ten film, smarkałam mu w ramię http://www.film.org.pl/prace/proba_ogniowa.html
Genialny jest ten film! Puścili mi go na ćwiczeniach. Dje sporo do myślenia.

kroooliczek89 różnica jest ogromna!!! Uwierz nam, że idziesz ku lepszemu i wyglądasz świetnie! Trzymaj tak dalej Kochana! Jestem z Tobą

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:56   #2246
Kate Noir
Zakorzenienie

Króliczku gratuluję! z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej. Pomyśl co będzie za kolejne cztery miesiące

Nie mogę się zdecydować na torebkę. Drogą eliminacji (za duże, nie ten kolor) z 20 wybrałam 3 i teraz nie wiem sama.

http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html
http://www.torebkidavidjones.net/cza...or-czarny.html
Ma to być torebka na co dzień, która pomieści pojemnik ze śniadaniem i A4. Ale nie chcę by była wielka, bo jestem bardzo drobna.
Co myślicie o kolorach?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:11   #2247
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
[
Nie mogę się zdecydować na torebkę. Drogą eliminacji (za duże, nie ten kolor) z 20 wybrałam 3 i teraz nie wiem sama.

Ma to być torebka na co dzień, która pomieści pojemnik ze śniadaniem i A4. Ale nie chcę by była wielka, bo jestem bardzo drobna.
Co myślicie o kolorach?
druga podoba mi się najmniej na jedną naciągnęłabym tatę a na drugą sama bym wyłożyła kasiore

2015 - 38
Stary 2013-04-06, 12:12   #2248
Opiumalfa
Zakorzenienie

tylko ta mi sie podoba
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:14   #2249
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Króliczku gratuluję! z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej. Pomyśl co będzie za kolejne cztery miesiące

Co myślicie o kolorach?
Mi najbardziej podoba się 2 ale na pierwszą kupiła z uwagi na wygodne otwieranie i wyciąganie rzeczy
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-04-06 o 12:16
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:32   #2250
Kate Noir
Zakorzenienie

dzięki Najbardziej to chciałabym pierwszą, bo jest pojemna i bym zmieściła tam nawet rzeczy, jak bym jechała na weekend do rodziców.

myślałam jeszcze o tej http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html i o tej http://www.torebkidavidjones.net/bra...z-paskiem.html ale jedna jest za duża, a druga za mała.

Chyba rzeczywiście zdecyduję się na pierwszą. Mam do wyboru dwa kolory: http://www.torebkidavidjones.net/bra...nes-camel.html i http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html Doradzicie?

źle powklejałam linki ale już poprawiłam

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-06 o 12:36
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości