|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
A co tam, odważe się, w końcu w pamiętniku dodałam zdjęcia... Ale później zedytuję post i usunę linki.
Nadal jestem grubasem ![]() EDIT: usunęłam zdjęcia ![]() Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-04-07 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
kroooliczku różnica jest niesamowita
![]()
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadal czuje się grubo i brzydko ![]() ![]() O 6 mój kochany skończył nockę i przyjechał prosto do mnie, a teraz sobie śpi... Jak ja uwielbiam na niego patrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was w sobotni leniwy poranek!
TŻ oczywiście w pracy, a ja w szlafroczku dopijam poranną kawusię i zaraz trzeba się ogarnąc i iśc po jakieś zakupy... kroooliczek89 Różnica jest ogromna! I rozstępy mniej widoczne. Nie wiem czego używasz na rozstępy, mi kiedyś bardzo pomógł Fissan. Kupowałam go w aptece, kosztował może z 20 zł. Zostały tylko bruzdy, ale tego żaden krem nie usunie ![]() A co do odchudzania, to naprawdę gratuluję! Ja nie raz byłam na dietach, wiem jak to ciężko i jak człowiek staje codziennie na wagę i liczy każdy gram. Od roku niestety jakoś nie mogę się ogarnąc i waga zamiast spada to powoli do góry... I nie pisz że jesteś grubasem!!! Wszystko jest w naszej głowie. Uwierz mi, znam dziewczyny większe od Ciebie, ale tak pewne siebie, aż bije od nich pozytywną energią. Jeśli sama uwierzysz w to, że Jesteś piękną atrakcyjną dziewczyną, to inni też to zobaczą. Tego Ci życzę ![]() A co sali bez pokoi: my taką mamy ![]() ![]() magdalenka_w_86 Spróbuj w Top Secret. Ja w tamtym roku wypatrzyłam śliczną sukienunię w internecie, pojechaliśmy z TŻ do sklepu TS i był mega wybór. TŻ tylko donosił kolejne modele. Super fasony, super kolory, rewelacja! Tylko ja sobie chciałam obczaic rozmiar i zamawiałam z ich strony bo wyszło 40 zł taniej. misiadelko udanej imprezy ![]() ane3kaa Trochę wiem co czujesz, z tymi facetami. Ja od lat pracuję z samymi facetami. Niestety taka branża... Jako dziewczynie ciężko mi też znaleźc pracę bo jednak na płec patrzą. Co prawda jestem już przyzwyczajona do męskiego towarzystwa i świetnie dogaduję się z facetami, to jednak czasem chciałoby się poplotkowac z jakąś babką... Mój TŻ już się przyzwyczaił, że mam prawie samych kolegów, nawet on mnie zabiera często na męskie posiadówy przy piwku bo mówi że chłopaki zawsze pytają czy ja też będę ![]() Agata_2810 ja osobiście odradzam Dukana. Dieta daje szybkie efekty, ale sieje spustoszenie w organizmie. Poza tym jest dośc monotonna i wymaga wielu wyrzeczeń oraz czasu na przygotowywanie posiłków. Trochę interesuję się dietetyką, sporo czytałam, testowałam na sobie. Najlepsza i nawet polecana przez lekarzy jest dieta South Beach. To bardziej sposób na życie niż dieta, wyrzucasz produkty niezdrowe, a jesz warzywa, chude mięsa, nabiał, produkty pełnoziarniste. Ja osobiście schudłam na niej 10 kg i polecam z całego serca! Widziałam, że pisałyście o tabletkach. Ja brałam Yasmin, ale raz moja gin się walnęła i na recepcie wpisała Yaz. Zorientowałam się dopiero w aptece, a że potrzebowałam tabletek to wykupiłam. Nie widzę żadnej różnicy więc je biorę. Libido rzeczywiście mi spadło, ale TŻ doskonale wie jak je przywrócic ![]() ![]()
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą ile byście mi dały kg? :/ A na rozstępy używam serum z Perfecty, bardzo fajna konsystencja, chłodzenie. Jestem bardzo zadowolona. Ostatnio nie mogłam jej u mnie dostać i kupiłam jakiś inny z Eveline, i był do dupy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Wtajemniczenie
|
Hej piękne
![]() Tż jest na zajęciach, więc mam teraz chwilkę by do Was zajrzeć ![]() ![]() Wieczorem szykuje się impreza także na pewno mnie nie będzie ![]() Króliczku kochany efekt jest rewelacyjny i właśnie mam wrażenie, że mniej widoczne są rozstępy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam długie rzęsy, ale na ślub chyba coś wykombinuje i powiększe, dorzucam zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym Ci dała 67 - 65 kg, nie wiem ile masz wzrostu i trudno jest mi ocenić... ale jest coraz lepiej, tylko się nie poddawaj
![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-04-06 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
kroooliczek Oczywiście, że widać różnice - brzuszek, uda, łydki, ręce. Nie przesadzaj. Jest dobrze a będzie lepiej. Trwaj dalej w tej determinacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
165cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | ||
Zakorzenienie
|
a ja mam dwie młodsze i zawsze jak wracam z Krakowa do domu to tej najmłodszej (ma 12 lat) przywożę pakę ubrań
![]() ![]() ona mnie błogosławi za to. Ale generalnie ja ubieram moją rodzinę ![]() im nigdy nic nie trzeba a ja jak wejdę np do H&Mu to ostatnio wyszłam z dwiema koszulami dla taty, marynarką dla siostry, balerinkami dla siostry, torebką dla siebie, sukienką dla mamy ![]() przywoże im to, potem mama próbuje wydusić ze mnie ile co kosztowało ![]() już sobie wyrobiłam taką miarkę w oku że dopasowuje do nich idealnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ale wiesz jaka potem będzie uciecha ![]() zdróweczka dla TZ ![]() Cytat:
![]() ![]() niesamowity efekt!!!! ![]() Gratuluję! ![]() nie poddawaj się, za Tobą kupa cięzkich chwil ale widać, że było warto! Oby tak dalej! Jestem pod wrażeniem! ![]() Hej ![]() za nami miły poranek ![]() zrobiłam TZ sniadanko, koktajl owocowy na deser i rewelacja ![]() wczoraj upiekłam mu muffiny bananowe i murzynka ![]() chyba jestem za dobra ![]() dzisiaj kolej sprzątania mojej siostry w mieszkaniu więc ja mam wolną sobotę ![]() o 19 jedziemy do znajomych z którymi bardzi dawno się nie widzieliśmy więc fajnie. A jak na razie lenistwo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Wtajemniczenie
|
Króliczku a co do wagi jeszcze to pamietaj, że są osoby drobnej kości i są osoby masywnej kości... więc patrząc na moją przyjaciółkę, bardzo szczuła a mimo tego waga jest duża. Dlatego zachęcam Cię do mierzenia swojej talii a nie do stawania na wagę, bo waga często oszukuje. Po zdjęciu powiedziałabym, że znacznie więcej schudłaś, niż 11,5kg... zdecydowanie, bo różnica jest znacząca i to bardzo.. w tak krótkim czasie tyle... szacun. Ja bym tak nie potrafiła.
ijaa hellołłłł jesteś tuuu? ![]() ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-04-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mnie w tym wszystkim bardzo wspiera wiem że bardzo chce mi pomóc, choć czasem jak jestem zła to obracam to na coś złego ![]() ![]() ![]() A wymiary oczywiście że mierzę ![]() w brzuchu straciłam 9cm, talia 10cm, biodra 12cm, udo 5,5cm, i w biuście 10,5! skandal akurat biust może zostać ![]() Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-04-06 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#2235 |
Wtajemniczenie
|
nie łotwiera mi się zdjęcie, ale po miniaturce widzę, że jest bajeczna!!
![]() ![]() Króliczku musisz zmienić swoje nastawienie, ja wiem, że jest ciężko, bo sama tez mam z tym problem, ale nie możesz mówić ciągle Tż, że jesteś taka i owaka, faceci nie lubią narzekań kobiet!! Mam dwóch braci wiem co mówię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj dziewczyno, dziewczyno ![]() Mój TŻ na przykład non stop by jadł słodycze albo orzeszki. A jak ja mu mówię że chcę schudnąc i że mógłby nie znosic tego do domu, to on zawsze że przecież nie muszę, że mnie kocha itd. Ale jak uda mi się trochę schudnąc to widzę jak mu się oczy cieszą haha. Chociaż ostatnio jak zaczęłam marudzic że jak tak dalej pójdzie to przed ołtarzem będzie szynka peklowana a nie śliczna PM, to on oczywiście dalej swoje, że dobrze wyglądam itd. I nagle zaczęło mu się jeszcze bardziej chciec ![]()
![]() |
#2237 |
Rozeznanie
|
Hej, hej
![]() Witam z rana, jeszcze z łóżka praktycznie. Mój babski wieczór z przyjaciółką trwał prawie całą noc... - przeciągnął się do rana i dopiero o 4.15 "zlądowałam" do domu ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się że mam moje przyjaciółki, takie prawdziwe - od serca ![]() ![]() KaEs jak ja Ci zazdroszczę takich rzęs ![]() króliczku jestem pod wrażeniem! ![]() ![]() Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-04-06 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Króliczku tyle cm zgubiłaś!!! Łał, mówiłam że to widać! Naprawdę jestem z Ciebie bardzo bardzo bardzo baaaaaaaaarzdo dumna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Rozeznanie
|
A co sądzicie o nich: http://secondheaven.pl/ ?
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-04-06 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Miałam pierwszy ślubny sen. A raczej koszmar
![]()
#2241 |
Rozeznanie
|
Shiruvii opowiadaj
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Wtajemniczenie
|
![]() co za cudooo!!!! Króliczku nasz kochany! ![]() Nie ma się co oszukiwać, że efekty będą wspaniałe bez ćwiczeń, niestety... ![]() Ja chudłam najpierw samą dietą, ale jak do tego wprowadziłam ćwiczenia.. to dopiero był efekt! Ja zawsze mowiłam sobie tak: ćwiczenia zajmują mi 45min. Co w tym czasie bym robiła? Oglądała tv, siedziała na wizażu, albo w coś grała.. i ten czas zleciałby mi bardzo szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Śniło mi się, że ksiądz (i to proboszcz) zaczął mszę bez nas i krzesełka dla nas i świadków stały z boku i musiałam je taszczyć na środek
![]() ![]() ![]() Pierwszy raz miałam sen związany ze ślubem i taka akcje. Może dlatego, że pierwszy raz zamieniłam się miejscami do spania ![]()
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2245 | |
Zadomowienie
|
misiadelko dasz radę, kto jak kto, ale Ty?! Baw się dobrze i wybaw za wsze czasy!!!
![]() Cytat:
kroooliczek89 różnica jest ogromna!!! Uwierz nam, że idziesz ku lepszemu i wyglądasz świetnie! Trzymaj tak dalej Kochana! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Króliczku gratuluję! z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej. Pomyśl co będzie za kolejne cztery miesiące
![]() Nie mogę się zdecydować na torebkę. Drogą eliminacji (za duże, nie ten kolor) z 20 wybrałam 3 i teraz nie wiem sama. http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html http://www.torebkidavidjones.net/cza...or-czarny.html Ma to być torebka na co dzień, która pomieści pojemnik ze śniadaniem i A4. Ale nie chcę by była wielka, bo jestem bardzo drobna. Co myślicie o kolorach? |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html
tylko ta mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama ![]() Nasze szczęście jest juz z nami ![]() Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-04-06 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() myślałam jeszcze o tej http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html i o tej http://www.torebkidavidjones.net/bra...z-paskiem.html ale jedna jest za duża, a druga za mała. Chyba rzeczywiście zdecyduję się na pierwszą. Mam do wyboru dwa kolory: http://www.torebkidavidjones.net/bra...nes-camel.html i http://www.torebkidavidjones.net/bra...sny-camel.html Doradzicie? ![]() źle powklejałam linki ale już poprawiłam ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-04-06 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.