Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 12:04   #871
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
przeciez ma klucze
nie myslalam o tym zbytnio by je zostawil
no to najwyższa pora żeby je oddał - nie płaci za mieszkanie, to niech odda klucze

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
jak to masz nie pisać i nie dzwonić? a jakby coś się działo z Tobą albo z małym to gdzie masz dzwonić? wypij meliskę i zadzwoń do kogoś bliskiego
ja mam nadzieję że to tak chwilowo mu odbiło, i on sam wkrótce się odezwie..
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:05   #872
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
No to przyjechali po niego ide sie zamknąć w łazience, nie zniose tego
sciskam. daj mu troche czasu. niech ochlonie, pogada ze znajomym...oni tez na pewno beda mu wbijac do lebka, ze w ciazy kobieta wymaga wiecej, ze ty tez sie boisz. przemysli sytuacje, pozbiera sie do kupy i wroci nie ma co plakac - dobrze, ze klotnia jest teraz, a nie po porodzie. zobaczysz, ze wszystko sie ulozy.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:07   #873
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
"Możesz mi obiecać ze nie będziesz pisać i dzwonić?" "Obiecuje". Oddał klucze no i poszedł. Muszę sie ogarnąć bo zaczyna mnie strasznie boleć brzuch ma dole a wpadlam w jakąś histerię...
ja pier...... ole no preciez zadne inne slowa nie przychodza na jezyk, no masakra jakas ja to bym mu jeszcze w ryja strzelila na odchodne i powiedziala ze obiecuje bo wlasnei wykasowalam jego numer no co za ...... wrrr
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
sliczny bankowy bebzolek. chyba tez juz mam takiego wypluklasa musze fotki zrobic, bo widze go juz tylko z gory, hehe. Twoj nick zobowiazuje...moj tez juz jest diabelsko duzy 110 w pepku zobowiazuje
hehe a no w sumie racja heheh moj ma juz 120
Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
no oby chciałabym jeszcze wytrzymać z Małym w brzuszku przynajmniej 2-3 tygodnie... dla jego dobra

<<chociaż wczoraj złapałam jakiegoś doła i się poryczałam, że mam już dosyć tej ciąży itp itd>>

o matko, dziewczyny, co się dzieje z tymi TŻ-tami ?? ehhh
odbija im pod sam koniec ciąży??
ja tez i dlatego tak sie boje wizyty poniedzialkowejj i wynikow badannn bo jak tylko pokaze sie bialko lub kwas moczowy wzrosnie to czeka mnie szpitalll iii niedaj boze cc w przyszlym tyg. a to dopiero bedzie skonczony 35 tc
Cytat:
mialam rodzic trzymajac tz za reke,mial mnie wspierac i byc i trzymac za reke...
a obecnie nawet nie wiem co mialabym napisac gdyby sie "zaczelo"
kochana , szkoda ze nie mieszkasz gdzies kolo mnie ja bymm Cie potrzymal za reke podczas porodu.... a nie masz zadnej przyjaciolki bliskiejj??? ja bym sie na nia zdecydowala jezeli chodzi o porod
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:13   #874
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
nie placz,nie placz nie placz tylko
Babyyyyy! nerwy na wodzy!

(mamazone kalendarz)

3 trymestr

Twoje samopoczucie i tryb życia wpływają na rozwój emocjonalny, psychiczny i usposobienie dziecka.

Badania dowodzą, że w ostatnich miesiącach ciąży dziecko nie tylko zapamiętuje bicie serca i głos mamy, ale całe zasłyszane zdania.

Maluch nie tylko otrzymuje od ciebie pożywienie, tlen, ale i uczucia oraz nastrój. Wszystko dostarczasz mu poprzez pępowinę.

nie katujcie dzieciakow, bo ciotka diabli zrobi porzadek

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
no oby chciałabym jeszcze wytrzymać z Małym w brzuszku przynajmniej 2-3 tygodnie... dla jego dobra

<<chociaż wczoraj złapałam jakiegoś doła i się poryczałam, że mam już dosyć tej ciąży itp itd>>
jakbym czytala swoje przemyslenia tez marzy mi sie dotrwac do maja i ostatnio mialam kryzys ciazowy. to chyba taki etap hehe.
Stary 2013-04-06, 12:16   #875
nuna2
Zakorzenienie

bańka ale masz brzuch Duży jak diabli

Swoją drogą są słowa, których tu unikam
Nie chce mi się jak diabli
albo o jenny:D
Stary 2013-04-06, 12:17   #876
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
sciskam. daj mu troche czasu. niech ochlonie, pogada ze znajomym...oni tez na pewno beda mu wbijac do lebka, ze w ciazy kobieta wymaga wiecej, ze ty tez sie boisz. przemysli sytuacje, pozbiera sie do kupy i wroci nie ma co plakac - dobrze, ze klotnia jest teraz, a nie po porodzie. zobaczysz, ze wszystko sie ulozy.
wszystkie słodycze o miałam sobie wyjęłam i pałaszuje na poprawę humoru. Musi być dobrze kto sobie da radę jak nie ja i Jaś
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:19   #877
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie słodycze o miałam sobie wyjęłam i pałaszuje na poprawę humoru. Musi być dobrze kto sobie da radę jak nie ja i Jaś
Dacie radę Myślę, że akurat Twój TŻ wróci i przemyśli sprawę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 12:19   #878
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

Nuna, ale oba zwroty "duzy jak (u) diabli" i "nie chce mi sie jak diabli" sa w 100% prawdziwe
Stary 2013-04-06, 12:21   #879
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
I oczywiście pytanko kupujecie monitor oddechu ?
Jednak nie. Popytalam się nawet położnych tutaj i każda twierdzi że to zbędny gadżet.

Cytat:
Mam takie same zdanie ze to wszystko go przeraża. Chce iść niech idzie. Dobrze że teraz i załatwilismy to ma spokojnie. Pierwsza taka sytuacja trochę jestem w szoku że tak sie stało. W ciężkim szoku. Nam nadzieję ze sie ogarnie
Jeeeezu... Ale że jak to nie dzwonić? Czy on ma w ogóle minimum odpowiedzialności? Nie wiem. Nie rozumiem jak można tak wyjść i zostawić ciężarną kobietę...

Facet może wyjść i ochłonąć a ty co? Urodzisz dziecko, zostawisz w łóżku i wyjdziesz na zakupy żeby ochłonąć?

Boże. Ja naprawdę podziwiam mojego męża który tylko lata praca - szpital - dom - zakupy a nawet jak mu proponuję żeby czasami do mnie nie przyjeżdżał to się dziwi "ale jak to?". Axella jestem ciekawa jakby twojemu przyszło cię myć i basen podawać....

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
można u nas jets alma24
Albo tańsze etesco
Ostatnio mąż odkrył i nawet już uskutecznil jedne zakupy.

Axella drzwi na klucz i na dluugi spacer. Możesz mu zostawić kartkę że klucze ma zostawić na stole.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:25   #880
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
No to Axella witam sie z Tobą w klubie wczoraj tak wychwalałam mego faceta a dziś od rana kręci awantury. Ze ma dość ze ją go nie wspieram ze on sobie nie radzi. Po czym stwierdził ze sie zastanawia czy ten związek ma sens. Ja na spokojnie dałam mu torbę plecak i mówię dowiedzenia. Zero dyskusji właśnie sie pakuje. Kompletnie nie mam pojęcia co mu odwalilo.
Cytat:
No to przyjechali po niego ide sie zamknąć w łazience, nie zniose tego
O cholera, ale co się właściwie stało? Przecież sama piszesz, że wczoraj było super, że go chwaliłaś? Dla mnie strasznie mocne słowa to "zastanawiam się czy związek ma sens". No kurcze...ale Niunka trzymam kciuki by było dobrze, bo skoro na codzień nie mieliście takich ciężkich i toksycznych sytuacji jak Axella to może faktycznie potrzebuje przemyśleń.
Zadzwoń do jakiejś przyjaciółki lub mamy ( jeśli nie jest typem jak moja w stylu "wszystko wiem najlepiej itp")weź relaksującą kąpiel. Na pewno się ułoży, tylko spróbuj spokojnie z tydzień poczekać.

Cytat:
nie nazwałabym ich tak w tym momencie.
dawno między bajki włożyłam wizję o kwiatach bez okazji, miłych spacerach na odstres czy choćby tym by on zrobił sam z siebi obiad czy coś.. ale do cholery jasnej, porozmawiac i BYĆ tak ciezko
Ax...to mi tylko potwierdza, że związek nie jest normalny. Jeszcze ten brak kwiatów bez okazji jest ok, bo mężczyźni jako praktyczni czasami nie rozumieją po co nam coś co za chwilę zwiędnie ( ja np. musiałam wytłumaczyć mojemu, że to dla mnie miły gest albo np. kupienie czegoś co lubię), ale w NORMALNYM związku facet zrobi sam z siebie czasami obiad czy śniadanie, weźmie Cię na spacer czy do kina. A już na pewno będzie rozmawiał zz Tobą, może nie zawsze tyle ile chcesz ( ja jak się rozkręcę to potrafię gadać 3h i wtedy już mi TŻ mówi, ze powtórzyłam mu wszystko 5x i naprawdę zaczyna go głowa boleć) ale próbuje rozmawiać na maksa.
Wiem, że Cię teraz boli, ale jestem przekonana, że za pół roku pomyślisz o tym jako o najlepszej decyzji w życiu

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:27   #881
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość

Cytat:
Nuna, ale oba zwroty "duzy jak (u) diabli" i "nie chce mi sie jak diabli" sa w 100% prawdziwe
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:28   #882
niunka045
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Jeeeezu... Ale że jak to nie dzwonić? Czy on ma w ogóle minimum odpowiedzialności? Nie wiem. Nie rozumiem jak można tak wyjść i zostawić ciężarną kobietę...

Facet może wyjść i ochłonąć a ty co? Urodzisz dziecko, zostawisz w łóżku i wyjdziesz na zakupy żeby ochłonąć?

Boże. Ja naprawdę podziwiam mojego męża który tylko lata praca - szpital - dom - zakupy a nawet jak mu proponuję żeby czasami do mnie nie przyjeżdżał to się dziwi "ale jak to?". Axella jestem ciekawa jakby twojemu przyszło cię myć i basen podawać....
Z moim było wszytsko ok. Codziennie jak się myłam przychodził umyć mi stopy bo mam z tym problem już. Ja nie mogę masakra jakaś. Ostatnio mamy straszne problemy finansowe może to o to chodzi??? nie wiem sama Aaś jakby coś się ze mną działo to wpadam do Ciebie na oddział od razu
Stary 2013-04-06, 12:31   #883
diabli
Zakorzenienie

jupi jupi, zaraz tz wraca ze szkoly i chyba pojedziemy wybrac farby przeprowadzka coraz blizej. zupelnie nie myslelismy nad kolorami, wiec szykuje sie kolejny spontan.

http://www.youtube.com/watch?v=d52qNS6-uEk slucham sobie Czeslawa i coraz bardziej chce isc na jego koncert...19go kwietnia troche mi szkoda kasy, bilety 50zl. ehh, musze poszukac czy nie da sie ich gdzies wygrac
Stary 2013-04-06, 12:31   #884
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Dora, za chwilę nadrobię bo muszę odpisać od razu jak to normalnie czytam.

Masz śliczny brzuszek, a nie wielki. W ogóle nie wiem skąd taki tekst, ale spoko, ja np. wczoraj w sklepie kupując hennę powiedziałam zdanie " A wezmę dwie, żeby później nie latać", na co sprzedawczyni odparła "No tak, bo Pani już chyba przy końcu i nie będzie kiedy" Hahaha...a mam rodzić 28.06.
Ale jakoś się tym nie przejmuje.

Po pierwsze to podpisuje się pod tym co napisała Cloche. Jak sama nie masz siły walczyć bo tak go kochasz to sobie pomyśl o własnej córce i nie tylko o tym, że ona będzie tego słuchała, ale właśnie o tym, że obserwujesz, ze jakiś mężczyzna tak mówi do Twojej córki? I co? Krew się w Tobie nie gotuje? Nie myślisz by zrobić wszystko by uchronić ją od takiego związku?
Ja miałam kiedyś też partnera co tak potrafił do mnie mówić i w ogóle był egoistą. I zanim z nim skończyłam walczyłam ze sobą 6 mies czy go zostawić czy dalej dawać szansę. Na szczęście zostawiłam ale też sobie przyrzekłam, że postaram się swoim dzieciom wpoić by w razie złego traktowania mimo miłości nie dały się wrabiać i nie trwały w czymś na siłę.
Axella, prawda jest taka, że sama zdecydujesz co robić i życzę Ci byś podjęła słuszną decyzję.
Boję się tylko tego, że Twój TŻ naopowiada Ci, że się zmieni, że jest innym człowiekiem a zrobi to bo ma interes w postaci:
- zapewniasz mu dach nad głową
- płacisz za większość, a on głównie za to na co sam ma ochotę
- dajesz mu sexu
- w większości pozwalasz mu robić co chce bez wzajemności
- będzie się bał alimentów
I wszystko co zrobi, zrobi z wyrachowania.

Odnośnie Twojej wypowiedzi, że jesteś g....Mam nadzieję, że przemawia przez Ciebie rozpacz w tym momencie i w głębi siebie dobrze wiesz, że tak nie jest. Jesteś naprawdę młodą osobą i z tego co zdążyłam się zorientować masz poukładane w głowie. Do tego moim zdaniem jesteś bardzo ładna. Dziewczyny niejedną tutaj historię z życia pisały i na ich przykładzie można naprawdę się przekonać, że nawet jeśli nie od razu to za kilka lat spotkasz kogoś kto pokocha całym sercem Ciebie i Zu i będzie o Was dbał. Tylko proszę nie rób niczego na siłę, nie szukaj tej miłości byle jakiej byle była. Daj sobie czas, a wtedy na pewno znajdzie się właśnie Ktoś wyjątkowy tylko dla Ciebie
dziękuję za dobre słowo..
póki co jednak chyba do mnie nie dociera do końca..

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ja pier...... ole no preciez zadne inne slowa nie przychodza na jezyk, no masakra jakas ja to bym mu jeszcze w ryja strzelila na odchodne i powiedziala ze obiecuje bo wlasnei wykasowalam jego numer no co za ...... wrrr

hehe a no w sumie racja heheh moj ma juz 120

ja tez i dlatego tak sie boje wizyty poniedzialkowejj i wynikow badannn bo jak tylko pokaze sie bialko lub kwas moczowy wzrosnie to czeka mnie szpitalll iii niedaj boze cc w przyszlym tyg. a to dopiero bedzie skonczony 35 tc

kochana , szkoda ze nie mieszkasz gdzies kolo mnie ja bymm Cie potrzymal za reke podczas porodu.... a nie masz zadnej przyjaciolki bliskiejj??? ja bym sie na nia zdecydowala jezeli chodzi o porod
niestety. dam sobie radę.. kto da radę jak nie ja. mam dla kogo

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O cholera, ale co się właściwie stało? Przecież sama piszesz, że wczoraj było super, że go chwaliłaś? Dla mnie strasznie mocne słowa to "zastanawiam się czy związek ma sens". No kurcze...ale Niunka trzymam kciuki by było dobrze, bo skoro na codzień nie mieliście takich ciężkich i toksycznych sytuacji jak Axella to może faktycznie potrzebuje przemyśleń.
Zadzwoń do jakiejś przyjaciółki lub mamy ( jeśli nie jest typem jak moja w stylu "wszystko wiem najlepiej itp")weź relaksującą kąpiel. Na pewno się ułoży, tylko spróbuj spokojnie z tydzień poczekać.

Ax...to mi tylko potwierdza, że związek nie jest normalny. Jeszcze ten brak kwiatów bez okazji jest ok, bo mężczyźni jako praktyczni czasami nie rozumieją po co nam coś co za chwilę zwiędnie ( ja np. musiałam wytłumaczyć mojemu, że to dla mnie miły gest albo np. kupienie czegoś co lubię), ale w NORMALNYM związku facet zrobi sam z siebie czasami obiad czy śniadanie, weźmie Cię na spacer czy do kina. A już na pewno będzie rozmawiał zz Tobą, może nie zawsze tyle ile chcesz ( ja jak się rozkręcę to potrafię gadać 3h i wtedy już mi TŻ mówi, ze powtórzyłam mu wszystko 5x i naprawdę zaczyna go głowa boleć) ale próbuje rozmawiać na maksa.
Wiem, że Cię teraz boli, ale jestem przekonana, że za pół roku pomyślisz o tym jako o najlepszej decyzji w życiu
mam nadzieję..
mam nadzieję,że Zuziak da mi siły,masę sił by dbać tylko o nią.. i się nie dac

eh.. ale dziś dzień..

kupiłam sobie śliczną sałate i rzodkiewki,zjem ze smietana do obiadku.
i pół kilo truskawek +maliny.. na pcieszenie

boje sie.. boje sie tego co bedzie dalej
co bedzie dzis po jego pracy
eh..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:31   #885
niunka045
Zadomowienie

Dziś miał iść do pracy ale ten facet co miał mu elektryke robić zadzwonił i jednak zrezygnował i od tej pory chodził taki marudny.
Stary 2013-04-06, 12:32   #886
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER

Cytat:
Z moim było wszytsko ok. Codziennie jak się myłam przychodził umyć mi stopy bo mam z tym problem już. Ja nie mogę masakra jakaś. Ostatnio mamy straszne problemy finansowe może to o to chodzi??? nie wiem sama Aaś jakby coś się ze mną działo to wpadam do Ciebie na oddział od razu
Musi o coś chodzić. Takich decyzji nie podejmuje się w 5 minut czy nawet w ciągu jednej nocy.

(Nie)zapraszam chyba że w charakterze gościa
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:33   #887
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
jupi jupi, zaraz tz wraca ze szkoly i chyba pojedziemy wybrac farby przeprowadzka coraz blizej. zupelnie nie myslelismy nad kolorami, wiec szykuje sie kolejny spontan.

http://www.youtube.com/watch?v=d52qNS6-uEk slucham sobie Czeslawa i coraz bardziej chce isc na jego koncert...19go kwietnia troche mi szkoda kasy, bilety 50zl. ehh, musze poszukac czy nie da sie ich gdzies wygrac
nie polecam..
wybacz ale kochałam Czesia do czasu pierwszego koncertu na jaki poszłam..
pijany-ok,niech bedzie.
piosenki? wymyslal na poczekaniu bo zapominal tekstow.
usiadl i zjadl dwie tablety bo "co poznań daje,od poznania bierzemy"

potem byl jeden wielki wrzask bo stwierdzil ze bedzie piosenki wykonywal niczym jakis metalowiec,pare kawalkow zagral ok a reszta to do. zal mi bylo kasy i nawet fotek sie nie robilo bo bylo ciemno i stwierdzil ze nie lubi fleshy

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 12:33   #888
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
boje sie.. boje sie tego co bedzie dalej
co bedzie dzis po jego pracy
eh..
Axela żeby nie otworzył zamka wystarczy włożyć w niego klucz. i może się szarpać szarpać i nic mu to nie da. Tak Ci tylko mówię gdybyś jednak zdecydowała żeby go nie wpuszczać
Stary 2013-04-06, 12:34   #889
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-04-06, 12:37   #890
niunka045
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Musi o coś chodzić. Takich decyzji nie podejmuje się w 5 minut czy nawet w ciągu jednej nocy.

(Nie)zapraszam chyba że w charakterze gościa
nie kuś bo Ci się zwale jeszcze na głowę
No ja tak myślę że o to chodzi ostatnio stracił drugi etat jest kiepsko z kasą, do tego dochodzą problemy z moim zdrowiem z tymi wynikami wogóle coś mi mówił od kilku dni że mu się śni, że go zostawiam bo mało zarabia i nie jest mi zapewnić takiego bytu na jaki zasługuje
Stary 2013-04-06, 12:38   #891
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Axela żeby nie otworzył zamka wystarczy włożyć w niego klucz. i może się szarpać szarpać i nic mu to nie da. Tak Ci tylko mówię gdybyś jednak zdecydowała żeby go nie wpuszczać
i co? mam mu zamykac do konca zycia?
do cholery jasnej! nie moge sie ukrywac bo chyba kiedys trzeba bedzie pogadac! NIE WIEM
ale nie teraz. nie wiem co on chce dzis ode mnie chce lezec pod koldra i jesc. i tak bede robic,jak przyjedzie to niech rbi co chce i szybko znika.nie odezwe sie. nie bede rozmawiac teraz,kiedy on nagle chce.

bylo tyyyle czasu na rozmowy,nie wykorzystal tego wiec stracil cos,czego nigdy,przenigdy nie dostanie. i bedzie zalowal do konca swojego smutnego zycia.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
No ja tak myślę że o to chodzi ostatnio stracił drugi etat jest kiepsko z kasą, do tego dochodzą problemy z moim zdrowiem z tymi wynikami wogóle coś mi mówił od kilku dni że mu się śni, że go zostawiam bo mało zarabia i nie jest mi zapewnić takiego bytu na jaki zasługuje
no jak powodem do rzucena kobiety w ciazy sa problemy finansowe to normalnie
bo u mojego tez chodzi dokladnie o to samo. kasa,długi,nie daje rady=frustracje,wyzywanie sie na mnie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 12:44   #892
niunka045
Zadomowienie

a daj spokój masakra jakaś totalna cała tabliczkę czekolady zjadłam. Do poniedziałku będę się turlać
Stary 2013-04-06, 12:46   #893
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA

Cytat:
wystraszyl sie do porodu coraz blizej, odpowiedzialnosc przygniotla. da rade, pozbiera sie i wroci. wiecie, ze podobno naprawde wielu mezczyzn wpada w nerwice i depresje, gdy ich kobiety sa w ciazy? moj tz jak mial przeboje z sercem to wszyscy lekarze widzac moj brzuch od razu stawiali diagnoze nerwica...Niunka, Twoj chce byc wsparciem, chce podolac i po prostu sie boi. daj mu troche czasu, pozniej bedziecie sie juz tylko wspierac w swoich lekach u Axelli sprawa wyglada zupelnie inaczej, bo Twoj chce.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
do cholery jasnej! nie moge sie ukrywac bo chyba kiedys trzeba bedzie pogadac! NIE WIEM
ale nie teraz. nie wiem co on chce dzis ode mnie chce lezec pod koldra i jesc. i tak bede robic,jak przyjedzie to niech rbi co chce i szybko znika.nie odezwe sie. nie bede rozmawiac teraz,kiedy on nagle chce.
ja nie rozmawialabym dopoki nie przeprosi. do mieszkania tez nie wpuscilabym...rozmowa jak najbardziej, ale jesli wpuscisz go do mieszkania, to znow cie udobrucha na chwile i nic sie nie zmieni.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 12:48   #894
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że dacie radę

Cytat:

Cytat:
ale on nie chciał rozmawiać, niech odda klucze, przemyśli sobie na spokojnie parę kwestii i przyswoi że po tych tekstach naprawdę nie ma o czym rozmawiać
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:50   #895
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
wystraszyl sie do porodu coraz blizej, odpowiedzialnosc przygniotla. da rade, pozbiera sie i wroci. wiecie, ze podobno naprawde wielu mezczyzn wpada w nerwice i depresje, gdy ich kobiety sa w ciazy? moj tz jak mial przeboje z sercem to wszyscy lekarze widzac moj brzuch od razu stawiali diagnoze nerwica...Niunka, Twoj chce byc wsparciem, chce podolac i po prostu sie boi. daj mu troche czasu, pozniej bedziecie sie juz tylko wspierac w swoich lekach u Axelli sprawa wyglada zupelnie inaczej, bo Twoj chce.
Już mi napisał czy bede w domu w poniedziałek bo chce przyjechać po swoje rzeczy z piwnicy chciałabym żeby było jak mówisz, naprawde. Może w sumie też nie miał z mojej strony takiego wsparcia jak powinien mieć. Wczorak była taka sytuacja, że oglądałam podgrzewacze do butelek no i zapytał czy to nam niezbędne i palnęłam że no tak przecież teraz trzeba na wszytskim oszczędzać. I on się uśmiechnął powiedział wiesz jutro mam tą elektryke robić to kupimy ten podgrzewacz. No i dziś ten facet że jednak nie.
Stary 2013-04-06, 12:55   #896
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Już mi napisał czy bede w domu w poniedziałek bo chce przyjechać po swoje rzeczy z piwnicy chciałabym żeby było jak mówisz, naprawde. Może w sumie też nie miał z mojej strony takiego wsparcia jak powinien mieć. Wczorak była taka sytuacja, że oglądałam podgrzewacze do butelek no i zapytał czy to nam niezbędne i palnęłam że no tak przecież teraz trzeba na wszytskim oszczędzać. I on się uśmiechnął powiedział wiesz jutro mam tą elektryke robić to kupimy ten podgrzewacz. No i dziś ten facet że jednak nie.
hehe no popatrz, szybko peka, przeciez to Ty mialas obiecywac ze nic nie napiszesz olej, nie odpisuj. niech ma wiecej powodow do przemyslen
Stary 2013-04-06, 12:58   #897
nuna2
Zakorzenienie

niunka myślę, że może go ta kasa ruszać... tu dochodzą wydatki kolejne i kolejne.... Przerosło go to... Tu ten facet go wystawił... Ja mam naprawdę takiego męża, że anim coś kupi przemysli 1000 razy, czy na pewno potrzebne, jak zaoszczędzić... Pomimo tego, że mamy odłożoną kasę na czarną godzinę.
Stary 2013-04-06, 12:58   #898
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
hehe no popatrz, szybko peka, przeciez to Ty mialas obiecywac ze nic nie napiszesz olej, nie odpisuj. niech ma wiecej powodow do przemyslen
Napisałam że zapomniał jeszcze koszulki z domu
teraz zaczynam widzieć że naprawdę nie było tak kolorowo a napewno nie z mojej strony, może jednak powinnam bardziej go wspierać
Stary 2013-04-06, 13:02   #899
axella
Zakorzenienie

GG do axella

maliny sa pyszne
do kawy orzechowej

niech się dzieje co chce,mnie tu nie ma..

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisałam że zapomniał jeszcze koszulki z domu
teraz zaczynam widzieć że naprawdę nie było tak kolorowo a napewno nie z mojej strony, może jednak powinnam bardziej go wspierać
może jestem dziwna ale znów spytam o to samo:nie mozna pogadac
tylko wyjsc?

jk mi cos nie pasuje-mowie a nie wychodze..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 13:03   #900
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
maliny sa pyszne
do kawy orzechowej

niech się dzieje co chce,mnie tu nie ma..
MOżemy zrobić tu wieczorne bo mój wybywa na noc z domu z kolegami na turniej gier. Trochę mi przykro było, ale stwierdziłam, że niech się spotka, rozerwie, bo potem jak będzie mała to już się tak nie wyrwie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości