|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Chciałam go przytulić to po prostu wziął moje ręce wstał i wyszedł do łazienki
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() z druiej stony teraz sie boje bo przyjedzie.. i niewiem po co :<< ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() nie myslalam o tym zbytnio by je zostawil |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Cytat:
z jednej strony w koncu mam czego chcialam,z drugiej oddalabym wszystko by mnie przytulil,bysmy rozmawiali,wyjanili wszystko i by bylo idealnie a najgorsze jest to iz wiem,ze tak nie bedzie.. po prostu nie ebdzie Twoj wroci,przemysli i wroci z przeprosinami.. moj..? z pretensjami jak juz.. moze daj mu dzien,dwa..? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
Axella, wypominanie Ci że jesteś bez pracy świadczy tylko i wyłącznie o jego niedojrzałości. decydując się na dziecko trzeba się liczyć z tym, że może być ciężko, że ktoś może stracić pracę - i najważniejsze, żeby razem przez to przejść, pomagać sobie i wspierać a nie takie teksty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
No to przyjechali po niego ide sie zamknąć w łazience, nie zniose tego
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() moja koleżanka spotykała się z gościem prawie 3 lata, chciała ślubu on ciągle ją zwodził, po czym któregoś dnia gdy powiedziała, że ok rozumie, że on nie chce ślubu to może dzieciątko, bo 30-tka się zbliża a po papierku się pomyśli, na co on gadka, że on to teraz nie wie czy w ogóle jest gotowy na dzieci i ślub ![]() gość jets bardzo fajny naprawdę po prostu nie mógł się zebrać rozstali się na pół roku, nie mogli bez siebie żyć, wrócili, on się oświadczył i w sierpniu idziemy na ich ślub ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Wtajemniczenie
|
niunka, axella-
![]() ![]() życzę Wam , żeby sytuacja z Waszymi TŻ-tami jednak jakoś się rozwiązała |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
no to wejdzie i będzie miał zonka, że Cię nie ma. niech się nauczy, że nie jest Twoim właścicielem, jak się z nim spotkasz to on znowu się uwteirzdi w przekonaniu, że robisz to co on chce
![]() |
#853 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ręce opadają ![]() szkoda gadać.. nie będę na forum się rozpisywała.. wynosi nasze prywatne sprawy, ubarwia je jeszcze i dopowiada głupoty... Chodzi po kosmetyczkach i wszystkim pierd*li takie ploty, że ręce opadają.. a to małe miasto i większość osób zna mojego Tż więc szybko do nas dotarło niezły apartament ![]() Cytat:
![]() trzymaj się dzielnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj wylam jak glupia a potem nie moglam sie podniesc tak mnie pospinalo... wystraszylam sie cholernie. minelo,fakt ale naprawde bylo cienko ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- jak sacza sie wody to maja one jakis zapach ![]() pytanie z czystej ciekawosci.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||
Zakorzenienie
|
jaki duży
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie otwieraj mu drzwi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no wlnsie niestety tak to jest oby jak najmniej fochowww i klootnii Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
ide na szybkie zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
"Możesz mi obiecać ze nie będziesz pisać i dzwonić?" "Obiecuje". Oddał klucze no i poszedł. Muszę sie ogarnąć bo zaczyna mnie strasznie boleć brzuch ma dole a wpadlam w jakąś histerię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
jak to masz nie pisać i nie dzwonić? a jakby coś się działo z Tobą albo z małym to gdzie masz dzwonić? wypij meliskę i zadzwoń do kogoś bliskiego
![]() |
#861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ☠☠☠☠☠☠☠ony szmaciarz, odpowiedzialny jak moj ksiaze ![]() ![]() co sie dzieje z tymi facetami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Wtajemniczenie
|
no oby
![]() <<chociaż wczoraj złapałam jakiegoś doła i się poryczałam, że mam już dosyć tej ciąży itp itd>> o matko, dziewczyny, co się dzieje z tymi TŻ-tami ?? ![]() odbija im pod sam koniec ciąży?? Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-04-06 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
mialam rodzic trzymajac tz za reke,mial mnie wspierac i byc i trzymac za reke...
a obecnie nawet nie wiem co mialabym napisac gdyby sie "zaczelo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2
Nie wiem co mu odbiło naprawdę. Nie mam pojęcia. Nawet nie nam melisy bo nigdy nie była ni potrzebna... Mieliśmy po wózek dzis jechać :'(
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |||
Zakorzenienie
|
Dora, za chwilę nadrobię bo muszę odpisać od razu jak to normalnie czytam.
Cytat:
![]() Ale jakoś się tym nie przejmuje. Cytat:
Cytat:
Ja miałam kiedyś też partnera co tak potrafił do mnie mówić i w ogóle był egoistą. I zanim z nim skończyłam walczyłam ze sobą 6 mies czy go zostawić czy dalej dawać szansę. Na szczęście zostawiłam ale też sobie przyrzekłam, że postaram się swoim dzieciom wpoić by w razie złego traktowania mimo miłości nie dały się wrabiać i nie trwały w czymś na siłę. Axella, prawda jest taka, że sama zdecydujesz co robić i życzę Ci byś podjęła słuszną decyzję. Boję się tylko tego, że Twój TŻ naopowiada Ci, że się zmieni, że jest innym człowiekiem a zrobi to bo ma interes w postaci: - zapewniasz mu dach nad głową - płacisz za większość, a on głównie za to na co sam ma ochotę - dajesz mu sexu - w większości pozwalasz mu robić co chce bez wzajemności - będzie się bał alimentów I wszystko co zrobi, zrobi z wyrachowania. Odnośnie Twojej wypowiedzi, że jesteś g....Mam nadzieję, że przemawia przez Ciebie rozpacz w tym momencie i w głębi siebie dobrze wiesz, że tak nie jest. Jesteś naprawdę młodą osobą i z tego co zdążyłam się zorientować masz poukładane w głowie. Do tego moim zdaniem jesteś bardzo ładna. Dziewczyny niejedną tutaj historię z życia pisały i na ich przykładzie można naprawdę się przekonać, że nawet jeśli nie od razu to za kilka lat spotkasz kogoś kto pokocha całym sercem Ciebie i Zu i będzie o Was dbał. Tylko proszę nie rób niczego na siłę, nie szukaj tej miłości byle jakiej byle była. Daj sobie czas, a wtedy na pewno znajdzie się właśnie Ktoś wyjątkowy tylko dla Ciebie
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
wiec jak przyjdzie to odda klucze i juz...jak go wpuscisz to nic sie nie zmieni. on sie nawet nie wystraszyl, ze Ty mowisz i robisz to na powaznie. i nie mow, ze odpisujesz na smsy, bo mnie zalamiesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
siedzę i myślę
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Kurde dziewczyny czytam te Wasze perypetie z facetami i tak mi się smutno zrobiło
![]() Zdałam sobie sprawę, że chyba nie doceniam mojego faceta.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.