|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Zamierzałam rodzić za co najmniej 10 lat, ale jak teraz podczytuję wątek, to się zastanawiam, czy w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do cieni to chyba co kto lubi? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
thekretka1 i jej ootd ze ślubu i wesela :
http://www.youtube.com/watch?v=N5EPRHzACMc Mój futrzany przyjaciel TAG 130382niunia http://www.youtube.com/watch?v=Y93uTGqCXNE - fretki Thecurlygal wraca ![]() http://www.youtube.com/watch?v=980591dv2RE mARTA wierzbicka na youtube: http://www.youtube.com/user/MaciejMalinowy Bitwa na pudełka - GlossyBox vs ☠☠☠☠☠☠☠☠ marzec 2013 TheOleskaaa http://www.youtube.com/watch?v=QWQG_Jtz90g
#4655 |
Raczkowanie
|
Ja mam naked a także pare innych cieni z UD i jestem bardzo zadowolona, moja ulubiona paletka
![]() Czy ktoś może podlinkowac fb maxi albo wkleic tu jakieś komentarze, bo ja jej nie subskrybuje a ciekawa jestem co to za afera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/Maxineczka
Ja nie rozumiem tego oburzenia, bo większość dziewczyn po szkole wizażu maluje tak, jakby miały 6 lat i się bawiły z koleżankami. Skoro pracuje w tym zawodzie, publikuje swoje prace na portalach, o co kaman?
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Nieesia -Vlog z parku i pytanie do was: jak powinien nazywać się nowy kanał
http://www.youtube.com/watch?v=yecU5...em-uploademail Ale ona szybko mówi ![]() Cytat:
Chodzi o to, że ktoś zapytał czy ma dyplom czy nie, a potem fala fanek dosłownie zlinczowała tą dziewczynę. Też uważam, że akurat Aśka dyplomu nie potrzebuje, ale żeby nie można było napisać własnego zdania ![]() Komentarz: Patrycja Widzę, że dużo z Was nie potrafi czytać ze zrozumieniem. To oczywiste, że bronicie osoby, której jestescie fankami. Tylko nie wiem czemu atakujecie mnie? To świadczy o Waszym poziomie dziewczyny. Ja ze swojej strony Asi nic nie zazdroszcze, bo na swoje sukcesy również sama zapracowałam. Jestem dumna, że mamy tak utalentowane, młode osoby i że robią to z pasji, a nie przy okazji czegoś To naprawde coś pięknego, osobiscie podziwiam i wspieram takie talenty! I nie, nie trzeba miec papierów, żeby oceniać kosmetyki. Jednak tytuł to tytuł, jak się go nie ma to uważam, że nie powinno sie nim operować. Proste, pierwsze lepsze powrównanie - czy oddalybyscie się komus pod sklapel, bo ma świetna praktykę i jest mistrzem w tym co robi, ale nie jest wykształcony w swym kierunku, nie jest po medycynie? To dość dobitny przykład, wiem, ale można przyrównać do tego setki innych. Na zakonczenie powiem Wam jeszcze, że podejrzewam, że sama Joasia zrozumiała o co mi chodzi, a Wy nie. Odtwarzając czy kopjując czyjes makijaże nie można nazywać się wizażystką - i to chyba najbardziej razi w oczy te dziewczyny, które Cię nasladuja, bo widzę, że to Was uraziło. Świetnie cwiczcie, uczcie się i bawcie tym - to z czasem rozwija zarówno technike jak i wyobraznie. Wyłaczam się z dyskusji by nie nabijać dalej komentarzy nie do tematu. Pozdrawiam Was dziewczyny, a Ty Asia chłoń przydatną dla makijażystów wiedzę i zarażaj tym innych Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-04-07 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-04-07 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Raczkowanie
|
Na moje cała ta dyskusja jest w ogóle zbędna. Ale podziwiam Maxi za opanowanie i spokój i podejście. Taka Zmalowana już by dawno wszystkich poblokowała.
![]() |
#4662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I szkoda mi Niesi, widzę że tutaj jest ogólny najazd na serię ciążową, która - moim zdaniem - jest jej wyborem i naprawdę, nikt tego nie musi oglądać. Nie lubię tej tematyki, jestem na etapie gdzie dzieci są fe, nie oglądam filmików ciążowych . Zazwyczaj, Nieśki zaczęłam, ale głównie z punktu widzenia przyszłej emigrantki, żeby to w różnych dziedzinach wiedzieć o uk co nieco. Jakoś nie uważam żeby to robiła wybitnie, hmm, odrzucająco dla osoby niezainteresowanej. Reszty nie oglądam, jeśli kanał robi się ciążowy - wywalam z subów, patrz: Kandee. A że nagle wszystkie zaczęły? To tak jak masowo jadą z boxami czy torebkami czy kiedyś była faza na 'co jem na śniadanie', wszystkie pokazywały zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym innym jest natomiast wykształcenie kierunkowe i praca lub nie w zawodzie i tak na stanowisku sprzedawcy może pracować zarówno sprzedawczyni po zawodówce jak i osoba nigdy nie kształcąca się w handlu, tak samo jako wizażystka, stylistka, aktorzy, muzycy, czy też w gastronomii. I często wizażystka z talentem jest lepsza niż taka z dyplomem ( zresztą tu była prezentowana właścicielka szkoły wizażu i jej "umiejętności"), znam fryzjera co nie ukończył zawodówki a ścina wspaniale. Nie sądzę też że myśląca osoba przy poszukiwaniu wizażyski skoncentruje sie na papiórku a nie obejrzy tego co dana osoba na prawdę umie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Karo
|
Najbardziej mnie rozwalają takie rzeczy
Kasia Marnik" Ja dodam tylko tyle ze ta Patrycja Krys to jakis pieprzony hejter! Ze Jej sie chcialo konto zakladac zeby takie komentarze pisac.... Widac ma sporo czasu I nie moze zniesc talentu Maxi" jak masz odmienne zdanie od razu jesteś zazdrośnikiem! |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
Boże, czy kornela nie umie nic swojego wymyśleć i pokazać?
Zawsze, pokazuje to, co inni. Jej kanał jest taki odtwórczy...
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o lewatywę to nie znam kobiety której by sie pytali czy chce. CC to operacja więc nie wszystko po jest cacy. I z łózka trudno sie podnieść a co my tu mówimy o myciu głowy zaraz po. I uwierz mi większośc dziewczyn jest tak wyczerpana kilka godzin po porodzie , że dbanie o siebie jest wyczynem. TheKretka fajnie wyglądała na swoim slubie, bardzo w jej stylu. Na poczatku jak pokazał mame to mysłałam, że to ona tylko w innej sukience. Nieźle sie kobieta trzyma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poród operacja nie jest i uwierz spokojnie po kilkunastogodzinnym porodzie można iść się umyć, ba nawet trzeba bo po porodzie jak to po wysiłku fizycznym świeżym się nie jest. Z tego co na porodówce widziałam to po porodzie nikt nie mdlał i nie umierał, ( chociaż przy dużej niedokrwistości może sie jak najbardziej zdarzyć) ale normalnie spokojnie szło się pod prysznic, opiekowało dzieckiem i odpisywało na nerwowe sms-y od rodziny. O lewatywę sie pytają, z resztą nie zawsze jest to konieczne i są szpitale gdzie rodzi się normalnie. Edytowane przez dacn Czas edycji: 2013-04-07 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() bo wpadasz tu z doskoku i przeważnie coś o niej napiszesz. może jej kanał nie jest jakiś mega odkrywczy i nowatorski i nie kazdemu musi sie podobać...ale bez przesady, jest milion gorszych youtuberek, a Ty sie do niej przyczepiłaś i ciagle krytykujesz. jak sie nie podoba, to usun sub'a i po problemie...po co oglądać coś co sie nie podoba i przy tym nerwy tracić ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o lewatywe nikt się mnie nie pytal, po prostu robili. Chociaż to pewnie zalezy od szpitala. Może juz skończę te moje wywody. Każda kobieta jest inna i inaczej znosi ogromny wysiłek jakim jest poród. JA tam praktycznie w ogóle nie myslałam o myciu głowy czy dobrym wychodzeniu na zdjęciach, tylko o tym jak tu zejśc z łóżka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Podróżniczka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4017956 0]wcześniej tak miała z Radzką
![]() ale chyba aż nie tak ![]() na samym poczatku tak ja tu wychwalała, dopytywała...ok kazdym moze sie pomylić, kazdemu moze sie coś przestać podobać, tylko świnia nie zmienia zdania... tylko to sie juz nudne zaczyna robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
Nie mam jej w subach już od długiego czasu, jak czasami na coś trafię, to obejrzę.
A Ty nie musisz być taka złośliwa, jak zwykle. Poza tym, nie wpadam z doskoku, a regularnie czytam. I owszem, radzkę też krytykuję, bo mi się to co robi nie podoba, i nie rozumiem zachwytu nad nią. Masz jeszcze jakiś problem moniczorek? Jak Ty po kimś jedziesz, to nie przypominam sobie, żeby ktoś Ci to w chamski sposób wypomiał.
#4677 |
Raczkowanie
|
Fcebook:
"FoodDrugAndCosmetics Heejj jak tam Wasza niedziela? Moja cała w stresie ... jutro będę w programie "Pytanie na śniadanie" !!!"
#4678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2013-04-07 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
``głównie o czytaniu etykiet kosmetyków i na co zwracać uwagę w składzie. program zaczyna się o 8 a ja swoje 10 minut będę mieć w okolicach 10:00 ``
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.