Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 20:48   #4621
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Może nie dostała dlatego, że jest córką premiera tylko dlatego, że jej blog jest najbardziej popularny?
nikt nie twierdzi, że z tego powodu dostała(jeśli to prawda), bo ma znane nazwisko ale do tego to zostanie sprowadzone i nic tego nie zmieni.
a czy jej blog jest najbardziej popularny? hm pewna nie jestem, a nawet jeśli to właśnie dlatego że ma znane nazwisko i sie koło zamyka, że tak powiem.
pomijajac to wszystko - skłaniam się ku temu że jednak Fiat nie jest na tyle głupi i chodzi jedynie o testy, tak jak i u reszty blogerów.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:49   #4622
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
praktyka rozdawania samochodów do testów jest popularna conajmniej od 2 lat, jeśli chodzi o blogerów. dostaje je mnóstwo osób i w sumie nie ma się czym szczycić na obecną chwile sytuacja się zmienia, i to bardzo, jeśli wszyscy dostaja auta do testów a córka premiera dostała je na zawsze no ale nie wiem, nie śledze tego. mam nadzieje, że w gre wchodzi pierwsza opcja.
Jeżeli je dostała to musi zapłacić podatek. Tak mi się wydaje. Ja nie widzę problemu- jak sobie pościelisz, tak sie wyśpisz. Jedni depilują się otrzymanymi Lumicośtam, inni wklepują kremami za 400zł też otrzymanymi za free, a jeszcze inni pokazują sie z konkretną marką lustrzanki, miksera, sosu/dżemu, samochodu czy butów. Życie, życie jest nowelą... Czasem jak czytam komentarze to ludzie chcieliby aby wszyscy mieli po równo, najlepiej wrócić do PRL, czy sie stoi czy się leży...
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:54   #4623
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
A mnie zastanowiło, dlaczego w opisie Karolina wymieniła tylko niektóre produkty a nie wszystkie.. Czyżby wymieniła tylko te produkty, które dostała? Ciekawe..
a to to normalne u niej zawsze tak robi

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Jeżeli je dostała to musi zapłacić podatek. Tak mi się wydaje. Ja nie widzę problemu- jak sobie pościelisz, tak sie wyśpisz. Jedni depilują się otrzymanymi Lumicośtam, inni wklepują kremami za 400zł też otrzymanymi za free, a jeszcze inni pokazują sie z konkretną marką lustrzanki, miksera, sosu/dżemu, samochodu czy butów. Życie, życie jest nowelą... Czasem jak czytam komentarze to ludzie chcieliby aby wszyscy mieli po równo, najlepiej wrócić do PRL, czy sie stoi czy się leży...
wszystko racja, tylko jeśli to prawda, to i Fiat i ona maja pozamiatane, bo nie widze innego powodu, z jakiego miałaby dostać ten samochód, niż fakt, że córce premiera nie wypada zabierać jak się coś dało bo niby czemu ona może samochodzik zatrzymać, a 20 innych blogerów nie? obie strony zrobiłyby sobie krzywde takim zachowaniem, wiec nie wierze że to prawda.
Stary 2013-04-06, 21:02   #4624
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Kurcze pierwszy raz słyszę, żeby w czasie porodu się jadło Ta Wielka Brytania to jakis inny świat, albo nieesia w takim zyje.
W jednym komentarzu dziewczyna zadała logiczne pytanie po co jej szampon skoro będzie tam kilka godzin, a odpowiedź nie zbyt miła.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:04
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:06   #4625
CATUS
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

wszystko racja, tylko jeśli to prawda, to i Fiat i ona maja pozamiatane, bo nie widze innego powodu, z jakiego miałaby dostać ten samochód, niż fakt, że córce premiera nie wypada zabierać jak się coś dało bo niby czemu ona może samochodzik zatrzymać, a 20 innych blogerów nie? obie strony zrobiłyby sobie krzywde takim zachowaniem, wiec nie wierze że to prawda.
evelinek, obstawiam, że szczegóły umowy w zyciu do nas nie dotrą. firmy poza tym nie patrzą na "etykę", tylko na to , czy reklama skuteczna będzie, czy nie. jeśli ma być skuteczna - zapłacą wiele-choćby autem. ja juz pisałam, nie umiem stwierdzić, czy to auto K. T. ma na własność, czy tylko do fotek (info z netu jest rozbieżne), ale jakby się sprawy nie miały -widocznie się Fiatowi opłacało. a przynajmniej zakłada, że się opłaci.

widziałam wiele zarzutów, że nazwisko ... kto wie, pewnie większość osób zajrzało na ten blog ze zwykłej ciekawości...sporo z nich zostało....
ja sobie tak rozkminiam tę akcję dziś ( i juz ma fiat do przodu, bo mnie sprawa zaciekawiła), i tak se myślę, że właśnie fajnie mieć dzianego, wysoko postawionego tatusia, ale swoje własne osobiste życie ciężko z takim nazwiskiem ułozyć...może za granicą..bo na miejscu, to obojętnie , czy będę sprzedawać w biedronce ( poniżej poziomu, a tata w bomi kupuje), czy będę handlować ropą ( z "ruskimi" interesy), czy prowadzić bloga (auto za nazwisko) - zawsze będzie źle...
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:08   #4626
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:

Nie sądzę, aby otrzymała forever- raczej do zdjęć. Ale to tylko moja opinia. Mam nadzieję, że prowadzi lepiej niż leśny dziadek, który omal nie rozjechał mnie 2 razy. Powinnam iśc z tym do Pudelka.
Stary 2013-04-06, 21:11   #4627
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Kurcze pierwszy raz słyszę, żeby w czasie porodu się jadło Ta Wielka Brytania to jakis inny świat, albo nieesia w takim zyje.
rodziłam. ostatnią rzeczą, o której bym wtedy pomyślała to jedzenie. w Polsce sie poza tym lewatywę robi "przed" :P
i choć sam proces nie należy do najprzyjemniejszych, to podczas porodu miałam ten komfort, że mogę przeć bez stresu, bo nie wyskoczy zadna niespodzianka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 21:16   #4628
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
evelinek, obstawiam, że szczegóły umowy w zyciu do nas nie dotrą. firmy poza tym nie patrzą na "etykę", tylko na to , czy reklama skuteczna będzie, czy nie. jeśli ma być skuteczna - zapłacą wiele-choćby autem. ja juz pisałam, nie umiem stwierdzić, czy to auto K. T. ma na własność, czy tylko do fotek (info z netu jest rozbieżne), ale jakby się sprawy nie miały -widocznie się Fiatowi opłacało. a przynajmniej zakłada, że się opłaci.

widziałam wiele zarzutów, że nazwisko ... kto wie, pewnie większość osób zajrzało na ten blog ze zwykłej ciekawości...sporo z nich zostało....
ja sobie tak rozkminiam tę akcję dziś ( i juz ma fiat do przodu, bo mnie sprawa zaciekawiła), i tak se myślę, że właśnie fajnie mieć dzianego, wysoko postawionego tatusia, ale swoje własne osobiste życie ciężko z takim nazwiskiem ułozyć...może za granicą..bo na miejscu, to obojętnie , czy będę sprzedawać w biedronce ( poniżej poziomu, a tata w bomi kupuje), czy będę handlować ropą ( z "ruskimi" interesy), czy prowadzić bloga (auto za nazwisko) - zawsze będzie źle...
inni blogerzy bez problemowo mówili, że samochód do testów toteż Kaśka też powinna i pewnie to zrobi jeśli tak jest.
ja tam nie wiem do kogo kierowane są takie zachęty, bo mnie osobiście to nie przyciąga ani troche, gdy jakaś blogerka modowa reklamuje samochód i mówi że fajny - w zyciu by mi nie przyszło do głowy by może kupic takie autko no ale, ludzie są róźni.
ja jednak jestem zdania, że ludzie bedą psy wiedzać na Fiacie i premierze jak się okaże, że to auto to na zawsze - wiadomo jacy są ludzie - wystarczy iść poczytac komentarze pod newsami na pierwszym lepszym portalu.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Nie sądzę, aby otrzymała forever- raczej do zdjęć. Ale to tylko moja opinia. Mam nadzieję, że prowadzi lepiej niż leśny dziadek, który omal nie rozjechał mnie 2 razy. Powinnam iśc z tym do Pudelka.
też tak sądzę, ludzie podnoszą larum bo nie wiedzą, że kilkunastu innych blogerów też dostało samochody przy pierwszych takich postach na blogach tez wszyscy byli w szoku, teraz to norma. miejmy nadzieje, że Kaśka naprostuje, a jak nie ona to ją ojciec zmusi jak się to rozprzestrzeni
Stary 2013-04-06, 21:16   #4629
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
rodziłam. ostatnią rzeczą, o której bym wtedy pomyślała to jedzenie. w Polsce sie poza tym lewatywę robi "przed" :P
i choć sam proces nie należy do najprzyjemniejszych, to podczas porodu miałam ten komfort, że mogę przeć bez stresu, bo nie wyskoczy zadna niespodzianka
A no właśnie zapomniałam o tym. Tez miałam ten komfort, jeden z niewielu ale zawsze cos haha.
Druga kwestia jest ewentualna cesarka.
Ale tak jak piszesz, jedzenie to ostatnia rzecz o jakiej myslałam.
Stary 2013-04-06, 21:17   #4630
CATUS
Rozeznanie

evelinek, juz wieszają, nawet blogerki kulinarne z którymi mam jakiś kontakt są BARDZO podzielone w tej sprawie. obstawiam jednak że po X czasu sie okaże, że nikt nie pamieta czy Kasia jeździ tym autem, cz ferrari, a pamiętać będą aferkę, i że wszyscy o tym mówili, i że to FIAT - z resztą sama teraz do tego cegiełkę dołożyłam, poruszając temat.
Stary 2013-04-06, 21:19   #4631
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
evelinek, juz wieszają, nawet blogerki kulinarne z którymi mam jakiś kontakt są BARDZO podzielone w tej sprawie. obstawiam jednak że po X czasu sie okaże, że nikt nie pamieta czy Kasia jeździ tym autem, cz ferrari, a pamiętać będą aferkę, i że wszyscy o tym mówili, i że to FIAT - z resztą sama teraz do tego cegiełkę dołożyłam, poruszając temat.
no to ja czekam aż sie okaże czy to na zawsze czy nie, bo póki co jak rozumiem to ktoś wymyślił że na zawsze i wszyscy się pod to podpieli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 21:25   #4632
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
no to ja czekam aż sie okaże czy to na zawsze czy nie, bo póki co jak rozumiem to ktoś wymyślił że na zawsze i wszyscy się pod to podpieli
tyz mi sie ta zdaje, choć w sumie mi wisi rozwiązanie, bo i tak tym fiatem sie nie powożę, ani nawet nie dostanę kasy za reklamę
bo może się okazać że autem zupełnie innym jeździ, a kasy dostała tyle, że kupiłaby takie dwa. nie dojdziemy

Edytowane przez CATUS
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:28
Stary 2013-04-06, 21:33   #4633
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
tyz mi sie ta zdaje, choć w sumie mi wisi rozwiązanie, bo i tak tym fiatem sie nie powożę, ani nawet nie dostanę kasy za reklamę
bo może się okazać że autem zupełnie innym jeździ, a kasy dostała tyle, że kupiłaby takie dwa. nie dojdziemy
mi też wszystko jedno jak to tam jest naprawde, chociaż wolałabym, żeby jednak chodziło o testy tylko, i tak już to wszystko nie wygląda dobrze jesli chodzi o politykę, starczy już afer

a w temacie:
Zmalowana chyba łeb pomalowała, twierdzi, że jest blondynką teraz () i że farbowała włosy w jakis magiczny, tajeniczy sposób, który nie niszczy wlosa..

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:36
Stary 2013-04-06, 21:39   #4634
punk_lady
Raczkowanie

Cytat:
a w temacie:
Zmalowana chyba łeb pomalowała, twierdzi, że jest blondynką teraz () i że farbowała włosy w jakis magiczny, tajeniczy sposób, który nie niszczy wlosa..
I dziwić się, że tak łysieje, jak co chwila cos z nimi robi.
Stary 2013-04-06, 21:46   #4635
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punk_lady Pokaż wiadomość
I dziwić się, że tak łysieje, jak co chwila cos z nimi robi.
tia, ma pomysły szalone
Stary 2013-04-06, 21:52   #4636
agniesikk
Zakorzenienie

Jeszcze wracając do Fiata i Kasi Tusk- jakbym dostała taki samochód, to nawet bym się nim nie przejechała na próbę. Jest tak paskudny, że powinien ciągle garażować Kto zaprojektował ten model, to nie wiem, ale porażka

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
W jednym komentarzu dziewczyna zadała logiczne pytanie po co jej szampon skoro będzie tam kilka godzin, a odpowiedź nie zbyt miła.
Hm, moim zdaniem dość logiczna :P Też bym wolała się po porodzie odświeżyć. Faktycznie każdy ma inne potrzeby, ale jak komuś będą przeszkadzać brudne włosy, to czemu by ich nie umyć od razu w szpitalu? Ja nie wyobrażam sobie urodzić dziecko, a prysznic wziąć dopiero w domu :P A ta dziewczyna zapytała po co jej żel pod prysznic, szampon i odżywka, bo wg niej odświeżyć się po porodzie można w domu.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:54
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:57   #4637
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Hm, moim zdaniem dość logiczna :P Też bym wolała się po porodzie odświeżyć. Faktycznie każdy ma inne potrzeby, ale jak komuś będą przeszkadzać brudne włosy, to czemu by ich nie umyć od razu w szpitalu? Ja nie wyobrażam sobie urodzić dziecka, a prysznica wziąć dopiero w domu :P A ta dziewczyna zapytała po co jej żel pod prysznic, szampon i odżywka, bo wg niej odświeżyć się po porodzie można w domu.
Nie no prysznic to wiadomo. Ale włosy to bym wolała w domu Zresztą ja kilka dni po porodzie byłam wyczerpana a co dopiero zaraz po porodzie myć włosy, kłaść odzywke. Chodziło mi o to nie za ładnie zwrócenie uwagi a propo błedu językowego.
Stary 2013-04-06, 22:00   #4638
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no prysznic to wiadomo. Ale włosy to bym wolała w domu Zresztą ja kilka dni po porodzie byłam wyczerpana a co dopiero zaraz po porodzie myć włosy, kłaść odzywke. Chodziło mi o to nie za ładnie zwrócenie uwagi a propo błedu językowego.
też sobie tak pomyślałam że może nawet jak ktoś ma ochote sie full odświeżać w szpitalu to nie zawsze siła na to jest ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem, ale czuje że pewnie cieżko byłoby mi ogarnąć coś wiecej poza prysznicem, tak mi się wydaje. po prostej operacji, miałam takie 'przygody', że z podstawowymi czynnościami miałam problem..

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-04-06 o 22:02
Stary 2013-04-06, 22:06   #4639
agniesikk
Zakorzenienie

Oj tam, oj tam, bycie vlogierę zobowiązuje A nuż nieesia odkryje nową poporodową odżywkę i będzie nam ją polecać :P

Oczywiście już burza nt. drugiego kanału o macierzyństwie pod jej filmikiem itp. :P
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 22:51   #4640
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez drzazga11 Pokaż wiadomość
dziewczyny padłam !!! właśnie wyczytałam że Tanya Burr ma 23 lata! maaaaatko w życiu bym nie powiedziała,że jest w moim wieku,nie wiem czemu myślałam,że jest starsza... szok lekki przeżyłam
a kto to? i czym się zajmuje

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
a bo podobno to charakterystyczne dla Podlasia, mówienie " dla mnie się podoba"
wiem co mówię, bo tu mieszkam ale widocznie nie jesteśmy sami. już nie offtopuję
może troszkę, bo nie o filmiku a o blogu napiszę. widziałyście Kasi Tusk aferę z Fiatem? w sumie media rozdmuchały aferę, ale dyskusje w sieci na ten temat gorrrrrrące!
ona napisała kiedyś na swoim blogu, że fiat udostępnił im samochód na wycieczkę - bodajże do Paryża
mnie to jakoś nie dziwi w sumie ma najpopularniejszy blog w Polsce i co za tym idzie - czerpie z tego korzyści. i dla niej! ja tam jej dopinguję
a w ogóle już chyba w tamtym roku Szarliza miała udostępniony samochód od skody i nikt nie robił o to halo
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 22:57   #4641
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
też sobie tak pomyślałam że może nawet jak ktoś ma ochote sie full odświeżać w szpitalu to nie zawsze siła na to jest ja jeszcze nie rodziłam, wiec nie wiem, ale czuje że pewnie cieżko byłoby mi ogarnąć coś wiecej poza prysznicem, tak mi się wydaje. po prostej operacji, miałam takie 'przygody', że z podstawowymi czynnościami miałam problem..
znowu Cię cytuję, ajm sorry. ja rodziłam raz, więc nie mogę robić za eksperta, ale przy porodzie (rodziłam naturalnie), skupiałam sie na podstawowych zasadach higieny, na dziecku...ale ja tam może mam przestarzałe priorytety. trudno mi sobie jednak wyobrazić, żeby dbać o malucha, i jednocześnie o odżywkę na włosach, bo chwilami trudno było iść się wysikać na luzaku (mialam dość spokojne dziecko).
ja to sie nawet zastanawiałam, jak laski mogą to robić, że dziecko cacy, a one o urodę dbają...ale ja to jakaś taka chaotyczna jestem, może po prostu nie umiałam...
Stary 2013-04-06, 23:16   #4642
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
A pod jej komentarzem inna dziewczyna zwróciła uwagę na jej błąd językowy ;p Nie ma to jak się wymądrzać i samemu się pogrążać
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 23:21   #4643
xoxo_gg
Raczkowanie

Odp: Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
znowu Cię cytuję, ajm sorry. ja rodziłam raz, więc nie mogę robić za eksperta, ale przy porodzie (rodziłam naturalnie), skupiałam sie na podstawowych zasadach higieny, na dziecku...ale ja tam może mam przestarzałe priorytety. trudno mi sobie jednak wyobrazić, żeby dbać o malucha, i jednocześnie o odżywkę na włosach, bo chwilami trudno było iść się wysikać na luzaku (mialam dość spokojne dziecko).
ja to sie nawet zastanawiałam, jak laski mogą to robić, że dziecko cacy, a one o urodę dbają...ale ja to jakaś taka chaotyczna jestem, może po prostu nie umiałam...
Tylko, że w Uk wychodzi się ze szpitala następnego dnia jak jest wszystko ok, a po porodzie (i w jego trakcie) może Ci ktoś towarzyszyć, aż do opuszczenia szpitala. Czyli np. Aga sobie bierze prysznic, myję włosy, nakłada odżywkę a Gav/mama/teściowa siedzi z Jamesem

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 00:05   #4644
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez xoxo_gg Pokaż wiadomość
Tylko, że w Uk wychodzi się ze szpitala następnego dnia jak jest wszystko ok, a po porodzie (i w jego trakcie) może Ci ktoś towarzyszyć, aż do opuszczenia szpitala. Czyli np. Aga sobie bierze prysznic, myję włosy, nakłada odżywkę a Gav/mama/teściowa siedzi z Jamesem
co kto woli, że tak powiem, i na ile jest w stanie się tam wyginać przy myciu głowy po rodzeniu
Stary 2013-04-07, 00:14   #4645
yunis30
Raczkowanie

A na FB Maxineczki wrzeeeeeeee.....
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 00:21   #4646
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
Też śledzę
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 00:54   #4647
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
co kto woli, że tak powiem, i na ile jest w stanie się tam wyginać przy myciu głowy po rodzeniu
sądzę, że większym wyczynem byłoby umycie głowy i użycie odżywki po operacji powiększenia piersi. Jeżeli jest to poród naturalny to moim zdaniem umycie włosów jest do przejścia. Pytanie tylko czy jak ktoś ma zostac w szpitalu 24h to jest cel w myciu łepetyny jak można to zrobić w domu? Ale jak ktoś zostaje w szpitalu kilka dni to nie jest to takie dziwne (chyba). Jak odwiedzałam koleżankę to niektóre panie drugiego dnia hyc pod prysznic ogolić nóżki, paszki, a to lekki makijaż bo przeciez zaraz zleci sie rodzina, będą foty poza tym, nigdy nie wiadomo ile dni się zostanie, wszystko się może zdarzyć.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 08:02   #4648
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
chodzi o to że nie ma dyplomu wizażystki?

Nie subskrybuje maxi, weszlam przed chwilą na jej ostatni filmik i nie mogę pojąć jak można cienie UD porównywać do sleeka czy sephory, to jakiś żart.
Stary 2013-04-07, 08:22   #4649
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
W Polsce podczas porodu spokojnie można pić wodę a w niektórych szpitalach tez jeść.

Cytat:
Owszem na zyczenie pacjentki, nie obligatoryjnie.

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Hm, moim zdaniem dość logiczna :P Też bym wolała się po porodzie odświeżyć. Faktycznie każdy ma inne potrzeby, ale jak komuś będą przeszkadzać brudne włosy, to czemu by ich nie umyć od razu w szpitalu? Ja nie wyobrażam sobie urodzić dziecko, a prysznic wziąć dopiero w domu :P A ta dziewczyna zapytała po co jej żel pod prysznic, szampon i odżywka, bo wg niej odświeżyć się po porodzie można w domu.
Nie wyobrażam sobie nie wykapać sie po porodzie. Również włosy nie wyobrażam sobie nie umyć włosów a odżywka to jakieś kilkadziesiąt sekund więc nie wiem o co hallo.

Cytat:
Poród to nie operacja, po porodzie spokojnie można chodzić i zadbac o siebie ( chyba że nie ale to dzieje się rzadko)

Cytat:
Da się, kwestia organizacji którą łąpie się po kilku miesiącach.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:30   #4650
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
W Polsce podczas porodu spokojnie można pić wodę a w niektórych szpitalach tez jeść.

Owszem na zyczenie pacjentki, nie obligatoryjnie.

Nie wyobrażam sobie nie wykapać sie po porodzie. Również włosy nie wyobrażam sobie nie umyć włosów a odżywka to jakieś kilkadziesiąt sekund więc nie wiem o co hallo.

Poród to nie operacja, po porodzie spokojnie można chodzić i zadbac o siebie ( chyba że nie ale to dzieje się rzadko)

Da się, kwestia organizacji którą łąpie się po kilku miesiącach.
Ja też nie wiem o co chodzi, każdy poród jest inny i każda kobieta jest inna, skoro miała siłę iść pod prysznic i nałożyć sobie odżywkę to proszę bardzo. A może po prostu źle się sama ze sobą czuła bez prysznica i mąż pomógł jej się odświeżyć.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości