Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-12, 19:32   #481
lexie42
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Dizzy1906 Pokaż wiadomość
Moze przysiady?

Tez tak robimy. Jaki macie system?
Przysiady robię, ale to za mało
A co do systemu to okaże się jutro, bo w tym roku jeszcze nie biegaliśmy i nie wiem jak sobie poradzimy
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:41   #482
Honey7
Zakorzenienie

Czas do pracy, miłego wieczoru laski
i nie spamujcie za dużo bym znów 5 stron nie musiała nadrabiać
Stary 2013-04-12, 19:41   #483
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Mmmm i od razu wiem dlaczego się przebrałam i rozłożyłam matę Idę ćwiczyć
tak to miało zadziałać
Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
no i to jest motywacja !
ja już poćwiczyłam dzisiaj i mam wolne

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Haha możliwe

Decyzja matki, każdej kobiecie w takiej sytuacji powinno się zapewnić wybór. Aczkolwiek nie wiemy jak się ta matka czuje, czy patrząc na swoje dziecko nie przypomina sobie wszystkiego. Może nie, a może tak.

Kto ma prawo? A kto miał prawo ustalać takie zasady, a nie inne? Kościół sobie takie prawo sam przywłaszczył, zatem niech teraz nauczy się z niego mądrze korzystać. Zawsze powtarzam, że tak naprawdę nie wiemy, co Pan Bóg o tym wszystkim myśli.
Awatar
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja byłam 1h na rowerze, a zaraz przysiady będę robić. Wiosna motywuje mnie do ćwiczeń.

Marzenie.

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość

Trzymam trzymam się i jak mam na coś ochotę to wcinam jabłka

JA BIEGAŁAM! Co prawda nie długo, bo raptem 20-25 minut, ale to i tak dobrze jak na początek Nawet nie wiecie jaką przyjemność mi to sprawiało. Zmęczyłam się, pod koniec już miałam nogi jak z waty, ale cały czas miałam banana na ustach
tak powinno być ,że bieganie czy ćwiczenia sprawiają przyjemność
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Mój ostatnio nie ćwiczy więc podejrzewam, że kondycję mamy podobną no i będziemy biegać na zasadzie: marsz-bieg, bo inaczej nie damy rady
mój Tż też zaczął biegać jeden dzień ,a teraz leży chory;/
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:44   #484
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
niestety, wszystko na jedno kopyto, wszędzie ćwieki, kołnierzyki, zaraz będą paski i inne tego typu rzeczy. Co wchodzę do kolejnego sklepu to i tak mam wrażenie, że jestem ciągle w tym samym bo niestety kolekcje są praktycznie te same albo całkowicie dziwaczne i w kosmicznych cenach !
[...]
Dokładnie... i wybór zerowy. Albo trzeba kupić to, co już ma połowa miasta.
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Z tym się zgadzam po części, że i tak robią i tak ale nie uważam żeby legalizacja była dobra, bo to jest zezwolenie na to wtedy, a także akceptacja w pewnym sensie społeczeństwa.

Można tak myśleć, a raczej filozofować. Czy każda z nas tutaj jest pewna że gdyby aborcja była legalna to wszystkie byśmy tutaj były? Bo właśnie wg mnie gdyby legalizacja była aborcji to byłoby jak w UK. Głupie 15-latki uprawiają seks bo na to już są przygotowane bo wkońcu mają pierwszego chłopaka, ale już na to żeby się zabezpieczać to nie wpadną. A że aborcja jest legalna to co to za problem. Dlatego uważam że aborcja nie powinna być legalna.
Możliwe, że akceptacja. Ale powiedzmy, że jest legalna. I tak jej nie zrobisz,prawda? Ani ja, ani ktoś inny. Więc zależy na kogo ma to wpływ... Chociaż rzeczywiście możliwe, że jakby się rozpowszechniło, to by było czymś normalnym... nie wiadomo, ale to rzeczywiście byłoby złe.

Cytat:
Ciężko postawić na równi dziecko i kobietę. Bo wybierając "lepszą" opcję dla niektórych trzeba zabić dziecko. I teraz druga strona (która o ile życie matki nie jest zagrożone) - można donosić dziecko, oddać do adopcji. I to według mnie jest równe prawo. Powiedzmy dziewczyna ma 18 lat i zaszła w ciążę a dziecka nie chce. Rozumiem to jak najbardziej, ale może oddać dziecko do adopcji i dziecko przeżyje a ona nie będzie go miała. Dwie strony przeżyły.
Tu właśnie nie ma lepszej opcji.
Jasne, możliwość jest dobra. Tylko zależy znowu dla kogo. Ja ciążę odbieram jako pewne poświęcenie, oczywiście mus, bo wyjścia nie ma, ale jednak dla mnie nie byłby to przyjemny stan. I trzeba wziąć pod uwagę, że taka dziewczyna może nie chcieć się tak poświęcać, może np. nie chcieć poświęcać swojej figury. Normalne i ludzkie.
Zdaję sobie sprawę, że to teraz wygląda tak, jakbym aborcję popierała, a tak nie jest - aborcja z kaprysu nie jest czymś dobrym. Ale staram się rozumieć innych ludzi i zastanowić się, co mogą czuć.
Na dodatek jakbym miała oddać dziecko, to bym potem się zadręczała myślami, gdzie też się podziewa i co robi... Tak, to lepsze niż zabicie go, ale z drugiej strony dzieci z domów dziecka rzadko wyrastają na porządnych ludzi. Tak źle i tak niedobrze.

Cytat:
Co do dzieci chorych - no to zależy od stopnia choroby, wiadomo, czy będzie dane mu przeżyć w miarę szczęśliwe życie czy życie w szpitalu. Ale jeżeli chodzi o medycynę i chore dzieci - skąd wiemy że za 30 lat medycyna nie będzie w stanie wyleczyć Alzhaimera albo innej choroby teraz nieuleczalnej? Tego nie wiemy. Medycyna idzie tak szybko, że możliwe ze kiedyś będzie szansa dla każdego.
Pewnie, ale to znowu gdybanie możliwe, że tak będzie. A możliwe, że niestety nie. Możliwe nawet, że nam jeszcze "dojdą" do kolekcji nowe choroby, nieuleczalne, o których teraz nie mamy nawet pojęcia. Nie wiadomo.

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-04-12 o 19:47
Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:46   #485
Dizzy1906
Zadomowienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
dałaś mi pomysł na kolację, tylko ja dorzucę truskawki do wieśniaka

Lexie ja na pośladki polecam to + przysiady, pajacyki albo podnoszenie nogi w bok w pozycji stojącej tak i głębokie takie wypady nóg Na pewno zobaczysz różnicę ! ja robię przysiady ok 2 tyg i widzę już delikatną różnicę, no i zakwasy są
Ja wlasnie wczoraj zaczelam i dziwie sie ze zakwasow nie mam.. Moze cos zle robie...
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Przysiady robię, ale to za mało
A co do systemu to okaże się jutro, bo w tym roku jeszcze nie biegaliśmy i nie wiem jak sobie poradzimy
To daj znac co wymyslicie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Dizzy1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:48   #486
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
[...]
Awatar
[...]

Stary 2013-04-12, 19:48   #487
Vinnga
Zakorzenienie

Ja akurat noszę tylko rurki, a ołówkowe spódnice są dla mnie idealne Nie lubię krótkich kurtek, ale większość jest na mnie dobra Aczkolwiek ja raczej lubuję się w płaszczach. I też wolę zakupy na allegro, jakoś nie lubię chodzić po galeriach, szczególnie zimą I powiem Wam jeszcze, że jenasy to kupuję tylko na targu i wcale nie ze względu na śmiesznie niską cenę (ok.55zł), ale spodnie mi wytrzymują ładne parę lat
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 19:49   #488
@na
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Ja wlasnie wczoraj zaczelam i dziwie sie ze zakwasow nie mam.. Moze cos zle robie...
ja na początku też nie miałam, dopiero z każdym kolejnym dniem kiedy zwiększałam ilość przysiadów to zaczynałam je odczuwać, ale robię też inne ćwiczenia więc pewnie wszystko na te zakwasy wpływa
tutaj jest taka instrukcja robienia przysiadów http://www.ilovefit. pl/przysiady/

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-04-12 o 19:53
@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 19:51   #489
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

Możliwe, że akceptacja. Ale powiedzmy, że jest legalna. I tak jej nie zrobisz,prawda? Ani ja, ani ktoś inny. Więc zależy na kogo ma to wpływ... Chociaż rzeczywiście możliwe, że jakby się rozpowszechniło, to by było czymś normalnym... nie wiadomo, ale to rzeczywiście byłoby złe.

Tu właśnie nie ma lepszej opcji.
Jasne, opcja jest dobra. Tylko zależy znowu dla kogo. Ja ciążę odbieram jako pewne poświęcenie, oczywiście mus, bo wyjścia nie ma, ale jednak dla mnie nie byłby to przyjemny stan. I trzeba wziąć pod uwagę, że taka dziewczyna może nie chcieć się tak poświęcać, może np. nie chcieć poświęcać swojej figury. Normalne i ludzkie.
Zdaję sobie sprawę, że to teraz wygląda tak, jakbym aborcję popierała, a tak nie jest - aborcja z kaprysu nie jest czymś dobrym. Ale staram się rozumieć innych ludzi i zastanowić się, co mogą czuć.
Na dodatek jakbym miała oddać dziecko, to bym potem się zadręczała myślami, gdzie też się podziewa i co robi...

Pewnie, ale to znowu gdybanie możliwe, że tak będzie. A możliwe, że niestety nie. Możliwe nawet, że nam jeszcze "dojdą" do kolekcji nowe choroby, nieuleczalne, o których teraz nie mamy nawet pojęcia. Nie wiadomo.
Fakt, dalej bym jej nie zrobiła. Ale możliwe że dla innych, młodych dziewczyn to byłoby normalne? Ja myślę że tak mogłoby być.

I to jest dla mnie straszny powód. Ale wiem że napewno tak się dzieje. I ciąża też trwa długo więc wiem że to jest ze strony która nie chce dziecka, poświęcenie i przymus. Ale do seksu nikt nie zmusza (albo raczej nie powinien) i powinno się wziąć odpowiedzialność za to.

Wiadomo, to tylko gdybanie. Może być, może nie być. Ale czy zabijanie w takim razie osoby chorej bo "nie ma dla niej szans" jest zgodne z tym?
Stary 2013-04-12, 19:59   #490
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Ja akurat noszę tylko rurki, a ołówkowe spódnice są dla mnie idealne Nie lubię krótkich kurtek, ale większość jest na mnie dobra Aczkolwiek ja raczej lubuję się w płaszczach. I też wolę zakupy na allegro, jakoś nie lubię chodzić po galeriach, szczególnie zimą I powiem Wam jeszcze, że jenasy to kupuję tylko na targu i wcale nie ze względu na śmiesznie niską cenę (ok.55zł), ale spodnie mi wytrzymują ładne parę lat
ja kupuje na targu dlatego ,że tylko tam znajdę na siebie rozmiar
niby w galeriach jest mój rozmiar w nogach wszystko dopasowane jest ,ale w biodrach stanowczo za szerokie i wiszą na mniewięc nie chodzę nawet do galerii ,bo tylko bym się denerwowała

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Jutro dieta na masę
Stary 2013-04-12, 20:08   #491
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupuje na targu dlatego ,że tylko tam znajdę na siebie rozmiar
niby w galeriach jest mój rozmiar w nogach wszystko dopasowane jest ,ale w biodrach stanowczo za szerokie i wiszą na mniewięc nie chodzę nawet do galerii ,bo tylko bym się denerwowała

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Jutro dieta na masę
Ja mam zawsze problem ze spodniami, które sięgają za biodra, ponieważ nieco tam odstają, a z kolei mniejszy rozmiar nie przechodzi mi przez kości biodrowe. Aczkolwiek ostatnio na targu udało mi się dostać naprawdę świetnie dopasowane spodnie, które nie odstają prawie w ogóle, a jak jeszcze ubiorę do tego pasek, to jest super No i, o dziwo, nie muszę podwijać nogawek
W sieciówkach też próbowałam coś znaleźć dla siebie i nie mogłam, jedynie w Levisie są w porządku jeansy aczkolwiek moim zdaniem te 'targowe' wcale nie są gorsze

Czyli jaka dieta ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-12, 20:09   #492
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zakupów robić nienawidzę, okropnie się denerwuję chodzeniem po sklepach.
A spodnie z targu niczym się nie różnią od tych parę razy droższych i ja też najczęściej takie kupuję, takie i z allegro albo w jakichś malutkich sklepikach.
Cytat:
Fakt, dalej bym jej nie zrobiła. Ale możliwe że dla innych, młodych dziewczyn to byłoby normalne? Ja myślę że tak mogłoby być.

I to jest dla mnie straszny powód. Ale wiem że napewno tak się dzieje. I ciąża też trwa długo więc wiem że to jest ze strony która nie chce dziecka, poświęcenie i przymus. Ale do seksu nikt nie zmusza (albo raczej nie powinien) i powinno się wziąć odpowiedzialność za to.

Wiadomo, to tylko gdybanie. Może być, może nie być. Ale czy zabijanie w takim razie osoby chorej bo "nie ma dla niej szans" jest zgodne z tym?
Jasne, że mogłoby stać się normalne i to jest ten minus :/
Jasne, że się powinno wziąć odpowiedzialność, ale jeśli jednak zmusza... ma moje pełne zrozumienie. I nie wiem co zrobić z tymi młodymi dziewczynami - 15-latka może np. uwierzyć, jak jej chłopak powie, że za pierwszym razem się w ciążę nie zachodzi, albo że nic się nie stanie itd... Sama nie wiem, czy one w ogóle zdają sobie sprawę z możliwych konsekwencji. Moja koleżanka z gimnazjum miała lat 16, kiedy wpadła [chłopak 15 ] i jak później z nią rozmawiałam, to mówiła, że nawet nie pomyślała przez chwilę, że mogłaby być w ciąży...

Pewnie, że zabijanie chorego dziecka też nie jest właściwe. Ale każdy rozpatruje swoją sytuację i swoje uczucia. Da radę, albo nie...

Stary 2013-04-12, 20:13   #493
Vinnga
Zakorzenienie

Aysell, akurat są trzy rzeczy, których nie kupię w ciemno i muszę przymierzyć: jeansy, buty i biustonosz Całą resztę zamawiam przez internet jak mogę Ja też się męczę tym chodzeniem po sklepach... A pomyślec, że jak byłam w gimnazjum to uwielbiałam to
W małych butikach są z reguły te same spodnie co na targu, ale można je chociaż komfortowo przymierzyć, bo na targu to z reguły jest pseudo-przymierzalnia, o ile jest
Stary 2013-04-12, 20:17   #494
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
dałaś mi pomysł na kolację, tylko ja dorzucę truskawki do wieśniaka

Lexie ja na pośladki polecam to + przysiady, pajacyki albo podnoszenie nogi w bok w pozycji stojącej tak i głębokie takie wypady nóg Na pewno zobaczysz różnicę ! ja robię przysiady ok 2 tyg i widzę już delikatną różnicę, no i zakwasy są
Dzięki za propozycje coś na pewno wykorzystam
Stary 2013-04-12, 20:22   #495
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Czyli jaka dieta ?
bogatoenergetyczna i bogatobiałkowa

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Aysell, akurat są trzy rzeczy, których nie kupię w ciemno i muszę przymierzyć: jeansy, buty i biustonosz Całą resztę zamawiam przez internet jak mogę Ja też się męczę tym chodzeniem po sklepach... A pomyślec, że jak byłam w gimnazjum to uwielbiałam to
W małych butikach są z reguły te same spodnie co na targu, ale można je chociaż komfortowo przymierzyć, bo na targu to z reguły jest pseudo-przymierzalnia, o ile jest
szczerze mówiąc ja nie lubię zakupów robić męczy mnie to
Stary 2013-04-12, 20:24   #496
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zawsze problem ze spodniami, które sięgają za biodra, ponieważ nieco tam odstają, a z kolei mniejszy rozmiar nie przechodzi mi przez kości biodrowe. Aczkolwiek ostatnio na targu udało mi się dostać naprawdę świetnie dopasowane spodnie, które nie odstają prawie w ogóle, a jak jeszcze ubiorę do tego pasek, to jest super No i, o dziwo, nie muszę podwijać nogawek
W sieciówkach też próbowałam coś znaleźć dla siebie i nie mogłam, jedynie w Levisie są w porządku jeansy aczkolwiek moim zdaniem te 'targowe' wcale nie są gorsze

Czyli jaka dieta ?
też tak uważam , często te "targowe" widnieją na allegro w kosmicznych cenach więc nie ma co przepłacać

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 20:25   #497
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Podpisuję się pod biustonoszem [mam obsesję, musi być idealny ] i trochę butami, bo sandałki można kupować w ciemno i bez problemu
Dokładnie, przymierzalnie na targu są straszne nieraz tylko zasłonki, albo coś w stylu wejścia za inne ubrania, ja się już cieszę, że w końcu wejdę i nie będzie mnie widać, włażę tam, a tu po lewej i prawej dziura i inne stoiska

Stary 2013-04-12, 20:29   #498
maadziulek91
Zadomowienie

Hej dziewczyny nie byłam od wczoraj bo kompletnie nie miałam czasu
Jeszcze Was nie nadrobiłam, ale myślę, że później to zrobię za jakąś godzinkę lub jutro rano

Chciałam tylko zameldować 45 min biegania systemem 3 min bieg 1 min chodzenia czerwona jak burak przyszłam chyba nie lubie biegać
Stary 2013-04-12, 20:29   #499
lexie42
Zakorzenienie

Zrobiłam jeszcze 95 przysiadów i zmykam się wykąpać
Stary 2013-04-12, 21:06   #500
Cindy28
Lux Mundi

Tak pięknie odniosłam się do Waszych wypowiedzi i zżarło i posta.
Nie lubię w takich chwilach Wizażu.

Jakby nie było, chciałam rzec, że miałam świetny dzień . Wyspałam się [ 9godz ], dobre śniadanie, fryzjer, później przyjechali na chwilę Goście, więc uczciliśmy to, że dziś Dzień Czekolady . Fajny kurier przywiózł mi karmę dla kotów, jeszcze fajniejszy koleś stał przede mną w kolejce w markecie, ale nie dostał nr - teraz trochę żałuję . Mimo tego, że za oknem pogoda iście londyńska czuję, że wiosna JEST .
I żurawie widziałam - przegrupowywały lot . A ptaki tak pięknie śpiewają.
Normalnie chce się ćwiczyć, nakładać maski i w ogóle .

I tym pozytywnym akcentem zakańczam. Idę się zmyć i spać .
Dobrej nocki.
Stary 2013-04-12, 22:36   #501
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

momentalnie zasnęłam
spałam 2,5h
Cytat:
możemy sobie przybić piątkę ! ale ja już z tego odsłoniętego brzucha wyrosłam i kurcze trochę mi to przeszkadza a w przyszłym tygodniu niestety czekają mnie zakupy i to właśnie kurtki
ja brzuch mam ładny, ale nie kręci mnie wizja pokazywania go w koło

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

o nie ....
następna pokusa - http://www.ebay.pl/itm/SKIN79-Snail-...item41674985a0
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 22:37   #502
Kanula
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4028343 5]momentalnie zasnęłam
spałam 2,5h
[/QUOTE]

Też zasnęłam dziś nawet sama nie wiem kiedy i obudziłam się po 2 godz i teraz spać nie mogę
Stary 2013-04-12, 22:50   #503
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kanula Pokaż wiadomość
też zasnęłam dziś nawet sama nie wiem kiedy i obudziłam się po 2 godz i teraz spać nie mogę
<5>

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 00:33   #504
Aysell
Wtajemniczenie

Miałam się dzisiaj pouczyć, miałam wcześniej iść spać... a robię to co widać - nic i spać nie idę Eh.

Stary 2013-04-13, 06:56   #505
malami35
Zadomowienie

Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Hejka
Jaka u was pogoda?u mnie pada pada deszcz

Stary 2013-04-13, 07:15   #506
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:

Największe zakwasy są po 48h

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Takie małe co nie co zamiast czekolady
a ja zjadłam wczoraj tabliczkę czekolady

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
ja mam czarną ramoneskę ale mnie drażni podobają mi się teraz te taliowane delikatnie, ale ja jestem wysoka i wszystkie mi sięgają ledwo za pępek co jest irytujące
Ile masz wzrostu?
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 07:19   #507
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka
U mnie słoneczko

Ja biegałam dziś rano, już nie było tak kolorowo jak wczoraj, nie miałam siły, chyba dlatego, że biegałam na czczo, albo po prostu ta pora dnia jest nie dla mnie 2 przerwy na marsz trzeba było zrobić, ale poza tym ok
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 08:07   #508
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość

Największe zakwasy są po 48h

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

a ja zjadłam wczoraj tabliczkę czekolady

Cytat:
U mnie słoneczko

Ja biegałam dziś rano, już nie było tak kolorowo jak wczoraj, nie miałam siły, chyba dlatego, że biegałam na czczo, albo po prostu ta pora dnia jest nie dla mnie 2 przerwy na marsz trzeba było zrobić, ale poza tym ok
Dobre ,że biegałaś
Stary 2013-04-13, 08:15   #509
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie słoneczko

co do biegania na czczo, ile ludzi tyle opinii "podobno", wg. jakiś tam naukowców, najlepszą porą na ruch jest popołudnie bo wtedy mięśnie są już rozruszane
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 08:26   #510
Konto usunięte

Cytat:
Hejka
u mnie słonko
Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości