Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 13:57   #1
IzzieSt
Zakorzenienie

Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Witamy w IV części wątku "Każdego dnia będę piękniejsza"!

Wątek powstał z myślą o kobietach, które każdego dnia dbają o siebie i swój wygląd. Piszemy o wszystkim, co związane jest z upiększaniem i dobrym samopoczuciem Niektóre dopiero zmieniają swój wygląd, inne podtrzymują efekty pracy nad sobą i daru natury .
Wzajemnie się mobilizujemy

Poprzednie części:
I: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...7#post35736907
II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=635468
III: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670584

Śmiechy, chichy, motywacje, na temat piękna nasze wariacje
Jedna baba drugiej babie poradziła coś na grabie
Włosy,ciało i inne drobnostki to spędzające nam sen z powiek błahostki

Autorką wierszyka jest @na

Top spamerki :
1. RespiroMusica 669
2. Malami35 615
3. Vinnga 589

Zapraszamy do wspólnego spamowania!

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-04-07 o 14:02
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:59   #2
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Stary 2013-04-07, 14:01   #3
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:04   #4
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
Respiro nie chce ciąży
przepraszam, ale dla mnie to trochę zabawne, bo ludzie którzy decydują się na stosunek są świadomi tego, że może być tak. A jeśli nie chcą to ... no albo się ograniczają, albo zabezpieczają tabletkami, bo są najbardziej zapobiegające. Wiele osób nie może mieć dziecka, a Ty piszesz, że nie chcesz

Wydaje mi się, że raczej nie jesteś przygotowana na to niż tego nie chcesz
Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
A Ty na co czekasz ?
pędzle

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-04-07 o 14:05
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:12   #5
Konto usunięte

Ano i witam w nowym wątku
Stary 2013-04-07, 14:13   #6
Konto usunięte

za oknem co raz piękniejsza pogoda a ja mam tyle nauki
Stary 2013-04-07, 14:14   #7
natalkaa7522
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4018021 5]przepraszam, ale dla mnie to trochę zabawne, bo ludzie którzy decydują się na stosunek są świadomi tego, że może być tak. A jeśli nie chcą to ... no albo się ograniczają, albo zabezpieczają tabletkami, bo są najbardziej zapobiegające. Wiele osób nie może mieć dziecka, a Ty piszesz, że nie chcesz

Wydaje mi się, że raczej nie jesteś przygotowana na to niż tego nie chcesz [/QUOTE]

Tego nie wiesz Niektórzy nie chcą dzieci po prostu, nie dlatego że są niegotowi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 14:17   #8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Tego nie wiesz Niektórzy nie chcą dzieci po prostu, nie dlatego że są niegotowi.
no nie wiem, dlatego napisałam, że " Wydaje mi się... "
Jeśli nie chce to rozumiem, każdy ma prawo decydować o sobie. Nikt tego zmienić nie może.
Stary 2013-04-07, 14:24   #9
malami35
Zadomowienie

malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:25   #10
natalkaa7522
Zakorzenienie

Co nie zmienia faktu, że zgadzam się z Tobą w kwestii niechcianej ciąży i tabletek bo wg mnie to najskuteczniejsza metoda Z gumkami jest różnie.
Stary 2013-04-07, 14:25   #11
maadziulek91
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4018021 5]przepraszam, ale dla mnie to trochę zabawne, bo ludzie którzy decydują się na stosunek są świadomi tego, że może być tak. A jeśli nie chcą to ... no albo się ograniczają, albo zabezpieczają tabletkami, bo są najbardziej zapobiegające. Wiele osób nie może mieć dziecka, a Ty piszesz, że nie chcesz

Wydaje mi się, że raczej nie jesteś przygotowana na to niż tego nie chcesz

pędzle [/QUOTE]

źle to odebrałaś, po to się zabezpieczam, żeby w ciąże nie zajść narazie nie jestem gotowa, przecież studia, do wszystkiego jeszcze mi daleko Ja też jestem świadoma, że czasem się może coś zdarzyć, ale jednak to nie zmienia faktu, że narazie nie chcę dziecka

Witam w IV części

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 14:29   #12
malami35
Zadomowienie

Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Ja musze zdrzemnac sie troszke przed nauka ,bo nie kontaktuje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-07, 14:33   #13
Vinnga
Zakorzenienie

Nie każdy kto uprawia seks, chce dziecka Gdyby tak było, to nie musielibyśmy się tak martwić o emerytury, haha Oczywiście, decydując się na stosunek trzeba mieć świadomość ewentualnej wpadki i liczyć się z konsekwencjami, ale akurat nie zgadzam się z tym, że trzeba brać tabletki. Są przecież jeszcze prezerwatywy, a nie każdy chce ingerować w swój organizm hormonami.
Osobiście nie chciałabym mieć dziecka, ani teraz ani w najbliższej przyszłości... Po prostu bym nie chciała.

Wracając do tematu mojego kremu ze śluzu ślimaka... Przecież apteczne kremy też mają silikony, a jakoś mi służą, więc czemu od razu tak psioczyć na nie ? Wierzę w to, że wielu osobom pomaga tylko naturalną pielęgnacja, ja coś się do niej nie przekonałam

Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:41   #14
abrakatabra
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Nie każdy kto uprawia seks, chce dziecka Gdyby tak było, to nie musielibyśmy się tak martwić o emerytury, haha Oczywiście, decydując się na stosunek trzeba mieć świadomość ewentualnej wpadki i liczyć się z konsekwencjami, ale akurat nie zgadzam się z tym, że trzeba brać tabletki. Są przecież jeszcze prezerwatywy, a nie każdy chce ingerować w swój organizm hormonami.
Osobiście nie chciałabym mieć dziecka, ani teraz ani w najbliższej przyszłości... Po prostu bym nie chciała.

Wracając do tematu mojego kremu ze śluzu ślimaka... Przecież apteczne kremy też mają silikony, a jakoś mi służą, więc czemu od razu tak psioczyć na nie ? Wierzę w to, że wielu osobom pomaga tylko naturalną pielęgnacja, ja coś się do niej nie przekonałam

Tu już zależy od predyspozycji skóry, jeżeli inne kremy nie mają na Ciebie takiego wpływu to tylko pozazdrościć. Apteczne kremy wcale nie sa lepsze, też mają silikony i nawet parafie, u mnie daje to opłakane skutki i to w ekspresowym czasie

abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:46   #15
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:

o to to lepiej tego nie ujęłaś, mam takie samo zdanie
a teraz Was zostawiam i z okresowym bólem brzucha (mimo picia codziennie siemienia od miesiąca) idę się uczyć
Stary 2013-04-07, 14:51   #16
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Tu już zależy od predyspozycji skóry, jeżeli inne kremy nie mają na Ciebie takiego wpływu to tylko pozazdrościć. Apteczne kremy wcale nie sa lepsze, też mają silikony i nawet parafie, u mnie daje to opłakane skutki i to w ekspresowym czasie

Wiem, wiem, że mają silikony, dlatego się na nie powołałam Po prostu mi pomagają, dlatego też nie widzę przeciwwskazań do ich stosowania w moim przypadku. A naprawdę jestem ostrożna w stosunku do mojej twarzy i obchodzę się z nią jak z jajkiem Kwas mlekowy nadal stoi w lodówce, ale chyba wykorzystam go na pięty Podobno świetnie usuwa zrogowaciały naskórek

Współczuję, że masz taką wrażliwą na silikony skórę... Musisz pewnie bardzo pilnować co jest w danym składzie kosmetyku... Czego w takim razie używasz do codziennej pielęgnacji i jak walczysz z trądzikiem?
Stary 2013-04-07, 14:54   #17
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
źle to odebrałaś, po to się zabezpieczam, żeby w ciąże nie zajść narazie nie jestem gotowa, przecież studia, do wszystkiego jeszcze mi daleko Ja też jestem świadoma, że czasem się może coś zdarzyć, ale jednak to nie zmienia faktu, że narazie nie chcę dziecka
Dobrze zrozumiałam Mnie chodziło bardziej o zaznaczenie czasu. No więc chcesz dziecka, ale nie teraz, bo nie jesteś na nie przygotowana (ogólnie, bo to, to i tamto)
Cytat:
pewnie, pewnie, że nie każdy.
Moim zdaniem prezerwatywy są dobre, jeśli masz nowego partnera, który nie badał się pod kątem chorób (ani Ty, co gorsza) moim zdaniem, bo one zabezpieczają pod tym względem dobrze, a że lubią pękać i wiemy jakie są tego skutki, to o tym trzeba pamiętać. Zaś tabletki zabezpieczają przed ciążą gorzej z chorobami, prawda?

ja Cię rozumiem Vinnga
Stary 2013-04-07, 15:31   #18
Vinnga
Zakorzenienie

Ja stosuję tabletki i przez 4 lata wpadki nie było, więc tak, na pewno działają dobrze Natomiast wiem, że nie każdy chce... W sumie to ja się boję co będzie po odstawieniu i żałuję, że lekarka mi wtedy nie powiedziała o skutkach odstawiania, a ona same superlatywy mi wyliczała...

Stary 2013-04-07, 15:37   #19
Konto usunięte

Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Ja stosuję tabletki i przez 4 lata wpadki nie było, więc tak, na pewno działają dobrze Natomiast wiem, że nie każdy chce... W sumie to ja się boję co będzie po odstawieniu i żałuję, że lekarka mi wtedy nie powiedziała o skutkach odstawiania, a ona same superlatywy mi wyliczała...

dlatego na rynku jest tyle możliwości

kurde, szkoda, że Cię nie poinformowała. A mimo wszystko zdecydowałabyś się, gdybyś wiedziała?

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-04-07 o 15:38

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 15:51   #20
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:

[...]
Zgadzam się całkowicie. Ja również dziecka raczej nie chcę mieć wcale. A to, że ktoś nie chce mieć teraz, a później już tak, nie znaczy, że właśnie teraz to nie będzie dla niego mała, osobista tragedia - bo zawali mu się życie, zawalą się plany. I tak naprawdę pisanie o tym, że wiele osób nie może mieć dziecka, a ja go nie chcę, nie znaczy, że mam się ewentualnie z niego cieszyć, jeśli nagle stanę przed faktem dokonanym [a nic nie chroni przed ciążą na 100%]. Będę płakać codziennie, histeryzować i rwać włosy z głowy, ale czy to znaczy, że jestem jakaś niewdzięczna, bo inni - którzy nie mogą mieć- bardzo by się cieszyli, a mi tu nagle cudownie z nieba spada i szaleję z rozpaczy? Bardzo też nie lubię braku umiejętności wczuwania się w czyjąś sytuację i nie lubię także niezrozumienia - bo tak ogólnie, jak widzę czasem wątki na wizażu o dzieciach [chcę, nie chcę - oh, ile kłótni, ile stwierdzeń, że jak się nie ma dziecka to jest się kobietą niespełnioną ] i jak widzę wątki o sposobie porodu [jakoby kobiety życzące sobie cesarki niegodne były, by nazywać się kobietami ] - dramat. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że należy szanować każdego bez względu na to, jaką decyzję podejmuje i jak chce żyć. Jeśli podaje argumenty, że dlatego to i tamto, to reszta powinna go zrozumieć, tak zwyczajnie, po ludzku - ktoś myśli inaczej niż ja, ale nie znaczy to, że źle, prawda? Jak tego zrozumienia jest na tym świecie mało...

Krem : nie ma co mówić, że coś pasuje wszystkim, bo tak nie jest, jeśli Twoja skóra nie reaguje źle, to nie ma co się uprzedzać
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4018093 5]
[...]
pewnie, pewnie, że nie każdy.
Moim zdaniem prezerwatywy są dobre, jeśli masz nowego partnera, który nie badał się pod kątem chorób (ani Ty, co gorsza) moim zdaniem, bo one zabezpieczają pod tym względem dobrze, a że lubią pękać i wiemy jakie są tego skutki, to o tym trzeba pamiętać. Zaś tabletki zabezpieczają przed ciążą gorzej z chorobami, prawda?

ja Cię rozumiem Vinnga [/QUOTE]
Prawda Tylko czasem tak ciężko jest wybrać pomiędzy większym bezpieczeństwem, jeśli chodzi o zapobieganie ciąży, a większym bezpieczeństwem dla samej siebie - bo jednak jakiś wpływ tabletki na organizm mają. Ale ogólnie rzecz biorąc to dla pewności najlepiej byłoby stosować i tabletki i prezerwatywy

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-04-07 o 15:52
Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 16:01   #21
abrakatabra
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Wiem, wiem, że mają silikony, dlatego się na nie powołałam Po prostu mi pomagają, dlatego też nie widzę przeciwwskazań do ich stosowania w moim przypadku. A naprawdę jestem ostrożna w stosunku do mojej twarzy i obchodzę się z nią jak z jajkiem Kwas mlekowy nadal stoi w lodówce, ale chyba wykorzystam go na pięty Podobno świetnie usuwa zrogowaciały naskórek

Współczuję, że masz taką wrażliwą na silikony skórę... Musisz pewnie bardzo pilnować co jest w danym składzie kosmetyku... Czego w takim razie używasz do codziennej pielęgnacji i jak walczysz z trądzikiem?
Ten kwas już chyba bardzo długo czekanajważniejsze że znam winowajcę, unikam kilku składników i pryszcze nie pojawiają się, nam jak na razie jeden podkład i jeden krem który mi nie szkodzi

abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 16:09   #22
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Ten kwas już chyba bardzo długo czekanajważniejsze że znam winowajcę, unikam kilku składników i pryszcze nie pojawiają się, nam jak na razie jeden podkład i jeden krem który mi nie szkodzi

Jaki masz krem?

Stary 2013-04-07, 16:15   #23
Vinnga
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4018150 2]dlatego na rynku jest tyle możliwości

kurde, szkoda, że Cię nie poinformowała. A mimo wszystko zdecydowałabyś się, gdybyś wiedziała?[/QUOTE]
Teraz chyba nie, ale wtedy miałam 16 lat, nieregularny okres, bardzo boleśnie przez niego przechodziłam, problemy z cerą i chęć przeżycia pierwszego razu. Lekarka stwierdziła, że na wszystko pomogą tabletki. Zanim wzięłam pierwszą do ust to oczywiście zaczęłam czytać o tabletkach, ale raczej o skutkach brania niż odstawiania. A teraz się boję, że jak kiedyś będę chciała odstawić, a tak będzie,bo powoli dojrzewa we mnie taka myśl, to mój organizm będzie bałaganem hormonalnym...

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Zgadzam się całkowicie. Ja również dziecka raczej nie chcę mieć wcale. A to, że ktoś nie chce mieć teraz, a później już tak, nie znaczy, że właśnie teraz to nie będzie dla niego mała, osobista tragedia - bo zawali mu się życie, zawalą się plany. I tak naprawdę pisanie o tym, że wiele osób nie może mieć dziecka, a ja go nie chcę, nie znaczy, że mam się ewentualnie z niego cieszyć, jeśli nagle stanę przed faktem dokonanym [a nic nie chroni przed ciążą na 100%]. Będę płakać codziennie, histeryzować i rwać włosy z głowy, ale czy to znaczy, że jestem jakaś niewdzięczna, bo inni - którzy nie mogą mieć- bardzo by się cieszyli, a mi tu nagle cudownie z nieba spada i szaleję z rozpaczy? Bardzo też nie lubię braku umiejętności wczuwania się w czyjąś sytuację i nie lubię także niezrozumienia - bo tak ogólnie, jak widzę czasem wątki na wizażu o dzieciach [chcę, nie chcę - oh, ile kłótni, ile stwierdzeń, że jak się nie ma dziecka to jest się kobietą niespełnioną ] i jak widzę wątki o sposobie porodu [jakoby kobiety życzące sobie cesarki niegodne były, by nazywać się kobietami ] - dramat. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że należy szanować każdego bez względu na to, jaką decyzję podejmuje i jak chce żyć. Jeśli podaje argumenty, że dlatego to i tamto, to reszta powinna go zrozumieć, tak zwyczajnie, po ludzku - ktoś myśli inaczej niż ja, ale nie znaczy to, że źle, prawda? Jak tego zrozumienia jest na tym świecie mało...

Krem : nie ma co mówić, że coś pasuje wszystkim, bo tak nie jest, jeśli Twoja skóra nie reaguje źle, to nie ma co się uprzedzać

Prawda Tylko czasem tak ciężko jest wybrać pomiędzy większym bezpieczeństwem, jeśli chodzi o zapobieganie ciąży, a większym bezpieczeństwem dla samej siebie - bo jednak jakiś wpływ tabletki na organizm mają. Ale ogólnie rzecz biorąc to dla pewności najlepiej byłoby stosować i tabletki i prezerwatywy
Zgadzam się z Tobą Należy uszanować poglądy i decyzje innych osób. Choć zupełnie nie rozumiem tego poglądu o cesarskim cięciu... Pamiętam jak moja koleżanka uważała się za gorsza od swojej siostry, bo została urodzona przez cesarkę, a siostra naturalnie.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Oj, bardzo całą zimę się nie zdecydowałam, więc muszę go zużyc do czegoś

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-04-07 o 16:17
Stary 2013-04-07, 16:29   #24
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
[...]
Zgadzam się z Tobą Należy uszanować poglądy i decyzje innych osób. Choć zupełnie nie rozumiem tego poglądu o cesarskim cięciu... Pamiętam jak moja koleżanka uważała się za gorsza od swojej siostry, bo została urodzona przez cesarkę, a siostra naturalnie.
[...]
Pogląd pochodzi stąd, że to nie są kobiety, które muszą mieć cesarskie cięcie, ale takie, które go chcą [jak muszą, to nie ma kłótni]. I tu tkwi sęk rozumiem te kobiety doskonale, rozumiem argumenty, tak samo rozumiem te drugie, które chwalą poród SN, tylko dlaczego jedna grupa tak okropnie się z drugą wszędzie kłóci? Koleżanka dziwacznie myślała, to przecież nie ma znaczenia...

Stary 2013-04-07, 16:35   #25
Konto usunięte

Cytat:
[...] tak ogólnie, jak widzę czasem wątki na wizażu o dzieciach [chcę, nie chcę - oh, ile kłótni, ile stwierdzeń, że jak się nie ma dziecka to jest się kobietą niespełnioną ] i jak widzę wątki o sposobie porodu [jakoby kobiety życzące sobie cesarki niegodne były, by nazywać się kobietami ] - dramat. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że należy szanować każdego bez względu na to, jaką decyzję podejmuje i jak chce żyć. Jeśli podaje argumenty, że dlatego to i tamto, to reszta powinna go zrozumieć, tak zwyczajnie, po ludzku - ktoś myśli inaczej niż ja, ale nie znaczy to, że źle, prawda? Jak tego zrozumienia jest na tym świecie mało...
Mnie też to denerwuje, dlatego nie czytam
a to czy kobieta jest spełniona nie zależy w cale od faktu posiadania dziecka, no chyba, że był to jej największy priorytet

W Polsce i nie tylko panuje takie właśnie przeświadczenie, że jak ktoś myśli inaczej to jest w błędzie - debilizm
Cytat:

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Pogląd pochodzi stąd, że to nie są kobiety, które muszą mieć cesarskie cięcie, ale takie, które go chcą [jak muszą, to nie ma kłótni]. I tu tkwi sęk rozumiem te kobiety doskonale, rozumiem argumenty, tak samo rozumiem te drugie, które chwalą poród SN, tylko dlaczego jedna grupa tak okropnie się z drugą wszędzie kłóci? Koleżanka dziwacznie myślała, to przecież nie ma znaczenia...
jak ktoś ma niższą sammoocenę to każdy pretekst jest dobry
Stary 2013-04-07, 17:06   #26
malami35
Zadomowienie

Dziewczyny wiosna idzie :c razy:
Stary 2013-04-07, 17:34   #27
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiosna idzie :c razy:
Pół dnia słoneczko mi świeci po oknach tak, że nic nie widzę w laptopie

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-04-07 o 17:38

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 17:38   #28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiosna idzie

Cytat:
:eem: Pół dnia słoneczko mi świeci po oknach tak, że nic nie widzę w laptopie
prawda

od 11 robię notatki i końca nie ma
Stary 2013-04-07, 17:48   #29
IzzieSt
Zakorzenienie

Ja od 11 siedzę nad statystyką i moje zaliczenie kolokwium będzie zależało tylko od tego czy trafię w pytania
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 17:52   #30
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja od 11 siedzę nad statystyką i moje zaliczenie kolokwium będzie zależało tylko od tego czy trafię w pytania
jutro masz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości