|
|
#2281 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
widziala i mysli ![]() botki tego typu na sobie nie ficeu jak krasnal bym fyglądała lity to oczywista oczywistosc..ale po pierwsze musialabym je kupic, po drugie to byłyby kolejne buty na obcasie a mi juz chcom nogi odpasc od tych łopcasów...tak ze po namysle pytanie jest-do jakich plaskich butów bedzie posawac, do workerów mi sie podoba bardzo, tylko moje workery są ocieplane i tak niebałdzo mi w nich ![]() i jeszcze se narzekne tu-powiedzialam dzis doN ze stwierdziłam ze wyglądam jak łajza i nie zaprzeczył ![]()
|
|
|
#2282 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Mother of Cats
|
Flo
Znacie krem nawilżający i polecacie. Nawet zrecenzowaliście
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Boszsz, zachciało mi się czytania o syfach.
Planuję zuzyć Pilarix, który zalega w szafie od roku, a potem tonik z olejkiem pichtowym. Niech pomoże, niech pomoże.... |
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
ZSarzucisz linkiem do sprzedawcy w wolnej chwili? ![]() ![]() Ale na Tobie czy na sobie? ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
A testowałąś ten Pilarix podepilacyjnie ? A wogle , to chyba nie pisaląm co odkryłam jakiś czas temu na podrażnienia po depilacji. I normalnie jak zawsze miałam massakrę boląco piekąco szczypiącą czego bym nie użyła, to teraz nawet jednej krostki , nic Zwykly puder dla maluszkow BD wmasowany od razu po depilacji spora warstwą, a potem powtarzane przez kilka dni kilka razy dziennie i nic , tylko gładkość |
||
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja od małoletności - ale żele do ryła - do suchej spoko - ogólnie bez szału firma - myję tym do suchej bo łagodny, krem mnie zapchał, włosowych nie używałam nic 3. co nie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-19 o 05:50 |
|
|
|
|
#2287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zaplanowałam sobie na dzisiejsze okienko jakąś kawę w plenerze, wymyśliłam outfit taki, żeby się nie spocić tak jak wczoraj i co? I deszcz leje Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-04-19 o 06:33 |
|
|
|
|
#2288 |
|
To ja :)
|
Już mnie zdążyli wkurzyć w LuxMedzie...
Co za...
|
#2289 | ||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co on za jeden ![]() I jaki słodki ziew w avku Cytat:
![]() 2.a on wie , co to znaczy ?Cytat:
natomiast świetnie działa na zgojenie usuniętego syfa i fogle na gojenie .szybcy są ![]() kotha znalazła sobie nowy sport - wskakuje na ścianę na winklu przednimi łapami , tylnymi robi hyc do góry , jakby chciała się wspinać po pniu dżewnym galopkiem , i zjeżdża w dół z piskiem pazurków
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-04-19 o 08:56 |
||||||
|
|
|
#2290 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ziew niby słodki, ale jaki zawiesisty!! ![]() Lekarz w LuxMedzie na szczęście wszystko naprawił, ale administracja mnie zabiła po prostu... Na zastrzyk z kota co tydzień chodzę, a dziś mi awanturę zrobili, że zapisana nie jestem, pokazuję karteczkę a ta na mnie, że w systemie nie ma, więc jej karteczka nie interesuje. To niech mi kurna da swój komputer, to się zapiszę, jak ja mam to sprawdzić?? Profesor na szczęście jest kochany i ludzki, spacyfikował babiszcze
|
|
#2291 |
|
Nindżopesz
|
Dziękować, kupowałam u tego: http://allegro.pl/listing/user/listi...d=24427471&p=2
Niestety pojedyńcze egzemplarze. To ja Ci mogę popisać bo siedzę w temacie Życzysz sobie opis tych na brodzie czy czole?
|
|
|
|
#2292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam wiedziałam ze dziś już po ładnej pogodzie będzie (dlatego wczoraj sie wietrzyłam do skutku ) na pewno był to żywy człek w wieku nastoletnim. Rozebrał się, wszedł do wody a następnie zaczął pływać i nurkować nawet a później wyszedł Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad2. Cytat:
taka godzina ![]() żeli do ryła ni używam, kremy mnie nie zapychają ewent buraczą, a interesują mnie ichne wody do twarzy, koncentraty z liposomami (ten na naczynka ma doskonałe opinie na kwc) może kremy gotowe? i kremobaza, bo coś na te naczynka muszę ukręcić Cytat:
szaleje nam pogoda, świat się chyli ku upadkowi ![]() dzień dobry odkryłam dlaczego nie moge schuść, tzn. se przypomniałam, że przecież ja mam niedoczynność tarczycy
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nałożony na skórę, która nie przechodziła depilacji, nie piecze wcale. 2. Miałam, ale zużywanie szło mi tak świetnie, że w połowie opakowania oczywiście przeterminował się.... Cytat:
Ale mi się dzisiaj dobrze spało |
||
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() używałam 15 lat temu wody tej pomarańczowej, fajnie odkażała trąd twarzowy - była niezła baza krem - fajna jak kogoś nic nie zapycha, kiedyś an niej kręciłam kremy z przepisu dermy bo nic innego na rynku nie było ![]() ![]() na naczynka nie próbowałam i może spróbuję ale obecnie nie mam kasy na "zbytki" ![]() 2. bosz no comment, choć nie jesteś sama - Tyś przynajmniej jako tako zdiagnozowana no ale ma się rozumieć, żadne to pocieszenie ![]() ze mną dziś flirtował farmaceuta - fajowy choć ostatnio młodzi mnie kręco średnio no ale trzeba się cieszyć z każdych oznak życia ![]() celowo piszę, że on flirtował bo ja oczywiście nieudolnie odflirtnęłam tzn chciałam odflirtnąć ale mi nie wyszło
|
|
|
|
|
#2296 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
administracja niech żyjeeeee !jak najdalej od nas Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.gratulacje i zazdraszczam , nie pamiętam , kiedy przespałam noc bez budzenia się deszcz pada
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi o takie biega http://www.fitomed.pl/plyn-rozany-do-twarzy-do-cery-suchej-odswiezajaconawilzajacy-200-ml/sklep_p/?idp=19&idk=10 zamówiłm różany i lawendowy, zobaczym ![]() i kremobazę też zamówiłam i te liposomy naczynkowe i nawilżające ![]() no widzisz , co prawda przeczytałam fujowy ale se myślę, że i tak fajnie, bo mnie ostatnio nikt nie próbuje zafiltrować ![]() tja czekam na wizytę prywatną!!!! wyznaczoną na 31.05
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
buty se dziś szczeliłam, mniej więcej takie
i to do roboty będe się na wiosennie wozić, a co!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:11 |
|
|
|
#2300 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Szybkie pytanie - jaki film można obejrzeć z matką? Z cyklu komedia romantyczna albo coś w ten deseń ale niegłupia i do zdzierżenia dla mnie. Nie żadne Woody Alleny ani Almodovary, nic metafizycznego albo przegadanego. I coś w miarę nowego bo sporo widziała, tak z ostatnich dwóch lat jakiś hit kinowy czy coś... EDIT: ktoś widział Wodę dla słoni? http://www.filmweb.pl/film/Woda+dla+...ni-2011-561957 EDIT 2: albo Jeden dzień? http://www.filmweb.pl/film/Jeden+dzie%C5%84-2011-571418 Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-19 o 16:46 |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koleżanką poszły na Daję nam Rok i wyszły po raz pierwszy w trakcie filmu ![]() aha Wy nie do kina, źle zrozumiałam w pierwszej chwili - to nie wiem to macie większy wybórpodkreślone - ciężko naprawdę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:42 |
|
|
|
|
#2302 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Brałam go pod uwagę.2. ano ciężko, większość jest durnowata... albo stara a te już widziała. Co gorsze musi być komercyjnie ale do przełknięcia, osobiście z dwojga złego wolę klimaty almodovarowate, jednak nie będę zmuszać. A może po prostu puszczę jakiegoś slashera
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Brzydka prawda? o podrywie - no nie jest to nic odkrywczego ale poczytaj sobie |
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2305 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tak se myślę... a może zapodam jej Wyznania gejszy albo bardziej hardcorowo Zawieście czerwone latarnie
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Nietopesza zaproś na seans i zapodaj mu Ludzką stonogę 2 ![]() Żart ![]() Z mojej wydmuszki zrobila mi dentystka pięknego ząbka ktory wygląda jakby go nigdy wiertło nie tknęło |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa dla tego pana
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eeee czemu żart całkiem serio by mogła tak zrobić 2. łał rispeeeect i gratuluję - czyli dasię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-19 o 17:46 |
||
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

a mi juz chcom nogi odpasc od tych łopcasów...

no comment, choć nie jesteś sama - Tyś przynajmniej jako tako zdiagnozowana no ale ma się rozumieć, żadne to pocieszenie 
choć ostatnio młodzi mnie kręco średnio no ale trzeba się cieszyć z każdych oznak życia

eeee czemu żart całkiem serio by mogła tak zrobić