|
|
#991 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Szału nie ma, ale może być. A niedawno się obudziłam, bo coś mnie głowa bolała Cytat:
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Zaliczyłam niemiecki
|
|
|
|
#993 | |
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4037620 7]
Szału nie ma, ale może być. A niedawno się obudziłam, bo coś mnie głowa bolała Mają jakieś silikony? Jak tak to jakie? Lżejsze czy mocniejsze? To jest raczej maska proteinowa, humekantowa czy emolienowa? Strasznie mnie ona ciekawi! Muszę ją dorwać ![]() Nic mi nie mów o spaniu za dnia. Codziennie ostatnio po 2 godz za dnia śpię. Chyba to przez tą gwałtowną zmianę pogody. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kanula Czas edycji: 2013-04-18 o 18:42 |
|
|
|
|
#994 |
|
Konto usunięte
|
![]() opinia po wypróbowaniu biovaxu nowego - http://gapowo.blogspot.com/2013/04/m...eje-argan.html |
|
|
|
#995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na rowerach nie byliśmy w ostatniej chwili zadzwonił kuzyn TŻ, że padł mu akumulator w aucie i pojechalismy go odapalać a potem juz było za późno, spędziliśmy czas na miasteczku AGH przy grilu ze znajomymi teraz chwilke odpoczynku i koło 21 biore się za Banisha
|
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleś dowalił takie pytania, że pierwszy raz o takich ludziach słyszałam, a on sobie zażyczył definicje ściśle według tych ludzi Nawet nie wiecie jak jestem zła. Kazał skupić się na jednej książce, którą tydzień opracowywałam i się jej uczyłam, a przydała się na JEDNO pytanie Mało tego, poprawka jest we wrześniu, bo to egzamin A na moją sugestię czy nie może zrobić II terminu wcześniej skoro egzamin też zrobił poza sesją, odpowiedź oczywiście brzmiała "nie" i że jako studentka I roku najwyraźniej nie znam się na procedurach Nie mówiąc już o tym, że przez cały egzamin profesor coś do nas gadał ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-04-18 o 20:19 |
||
|
|
|
#997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
maadziulek91 ale Ci zazdroszczę rowerów i rolek! na rolkach nie umiem jeździć, ale chciałabym się nauczyć. myślę o tym żeby kupić, ale jeszcze chciałabym rower i ooo
nie wiem na co się zdecydować.tak w ogóle trudno się nauczyć śmigać na rolkach? ja dziś chciałam zrobić sobie wolne, ale musiałam iść. dobrze, że jeszcze jutro (aczkolwiek jutrzejsze zajęcia najmniej lubię ) i weekendzik ja dziś jedzeniowo tak sobie, bo zjadłam góralki przed kolosem (przed 17) i na śniadanie oprócz musli kawałek drożdżowego ![]() ale byłam na siłce i spaliłam wg tych calych urządzeń ponad 500kcal ![]() więc spoczko idę zaraz się wykąpać, nałożę Heenarę na kłaczki biedaczki chyba dziś i rano zmyję (ale nie wiem czy będzie mi się chciało wstać
|
|
#999 |
|
Konto usunięte
|
Vinnga
Charlie ja bym rower wolała, mimo, że droższy, to na dłuższe wypady się nadaje Ja jutro mam koło z angielskiego
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- a teraz planujesz przez tydzień wagarować czy macie wole do piątku?
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Vinga,
Za tydzień też mam egzamin, dość ciężki, ale tyle dobrze, że dogadaliśmy się z wykładowcą, że II termin będzie w czerwcu . Ale mam nadzieję, że zdam to teraz i będę miała z głowy
|
|
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
zrobiliśmy wczoraj z TZ 46 km, teraz cieżko na d.. usiedzieć
|
||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Charlie, nie jest trudno się nauczyć jazdy na rolkach
Ja muszę kupić nowe bo moje tamtego sezonu (bardzo aktywny sezon był ) nie przeżyły.
|
|
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
no teraz to mam dylemat...
siedzę sobie z Vatiką na głowie, piję Inkę, słucham Trójki i się pozytywnie nastrajam na weekend chociaż mam dzisiaj kolosa a nic nie umiem
|
|
#1005 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie mogę wyjść z podziwu jak czytam ile biegasz czy ile przejechałaś na rowerze. Ja chyba w szpitalu bym skończyła po takiej wycieczce, chociaż wątpię czy bym dotrwała do końca ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
Jak zwalisz kolosa to weekend się źle zacznie ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Dobra Laseczki spadam się kąpać i uczyć. Mam dziś mega ambitny plan odnośnie materiału do przerobienia Jak do północy nie zamelduję wykonania zadania możecie się nade mną pastwić do woli
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
nieee, czilałt, można korzystać z notatek na kolosie, bo to taki przedmiot zapychacz
więc w tramwaju jak będę jechać sobie przeczytam i starczy
|
|
#1008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najtrudniejsze są początki, wiadomo Bo trzeba przełamać ten strach, że się wywrócisz A jeśli umiesz jeździć na łyżwach, to na rolkach na pewno też. ALE ja bym wolała kupić rower, ponieważ roweru częściej się używa, a poza tym większość ludzi ma rowery, a rolki zdarzają się rzadko (przynajmniej w moim towarzystwie) i ja np. nie mam z kim pójść na rolki, więc jak chociaż raz na rok swoich użyję to jest dobrze Na rower jest zawsze więcej chętnych ![]() Cytat:
Dokładnie, ja tak samo |
|||
|
|
|
#1009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie laseczki, że tyle mnie nie ma, ale mając na południe i tyle na głowie nie wyrabiam się..
W dodatku firma nie udostępni mi dokumentów do pracy licencjackiej, no dobra zdobyłam dane do rachunku kosztów innej firmy, ale tamta znów nei chce mi udostępnić informacji jak wygląda u nich kontrola
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomalowałam wczoraj paznokcie na żółto i od razu lepiej mi jak się budzę, tak wiosennie teraz idę coś siłowego przećwiczyć, żeby kolana nie obciążać
|
|
|
#1012 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jest trudno się nauczyć ale ja to smigam od dziecka, więc nie pamiętam chciałam przekonać TŻ ale jemu nawet na łyżwach ie wychodziło i teraz się zniechęcił ![]() u mnie z dietką też średnio Chociaż i tak jestem zadowolona bo przynajmniej słodkiego nie jem w ogóle już półtora tygodnia chyba zastanawia mnie ile może mieć kalorii taka jedna średnia kiełbaska z grilla już po okapaniu tłuszczu bo dwie takie kiełbaski wpadły mi w tym tygodniu ![]() Cytat:
ileeeeeee ??ja dawno temu zrobiłam 35 km w jakąś 1 h 15 min bo jechałam do TŻ i dojechałam taka zmarnowana, że jak miałam wracać na drugi dzień też rowerem to poprosiłam TŻ, żeby mnie odwiózł autem a z kolei na stacjonarnym spokojnie robie 25 km w jakies 50 min i nie jest to jakis wyczyn więc bardziej męczy taka jazda w plenerze
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, jeszcze od rana nie zabrałam się za naukę Chyba ostro skopiecie mi tyłek jak wybije godzina 00.00
|
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
Co tu taka cisza dziewczyny ??
![]() Ja dziś leniuchuję zrobiłam na obiad makaron ze szpinakiem ![]() teraz będę sprzątać w pokoju bo troche nabałaganilśmy z TŻ przez tydzień ![]() a wieczorem ćwiczenia
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zamiar spróbować w końcu szpinaku, bo nigdy nie jadłam , ostatnio między zajęciami byłam w sklepie i już miałam w ręku takie mrożone, posiekane, ale ostatecznie nie wzięłam, bo przede mną były 2h zajęć więc nie wiem co by mi się w torebce z tego zrobiło
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-19 o 16:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubisz czosnek, łososia? Dobrze się z nimi komponuje się.
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
Ja własnie jadłam taki mrożony z czosnkiem i troche dodałam fety
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

Szału nie ma, ale może być. 

W zasadzie zdarza się to w prawie każdym programie! Czy to program o śpiewie czy tańcu czy Tap Madl, to zawsze znajdzie się jakiś materiał o życiu osobistym uczestników. Ja np. nie rozumiem dlaczego w programie, w którym ocenia się taniec, słuchamy o tym, że ojciec w kogoś nie wierzy, zostawił rodzinę 10 lat temu i teraz syn chce mu udowodnić co potrafi
Powinniśmy oceniać taniec, a nie patrzeć na to przez perspektywę czyichś trudnych przejść życiowych. Nie wiem, może to jest specjalnie robione, tak by zwiększyć oglądalność
albo żeby ludzie później wysyłali SMSy, bo sobie pomyślą "biedny misio, tak mu trudno w życiu, to mu chociaż pomożemy wygrać"
? Oczywiście jest mi przykro z powodu tych ludzi, ale dla mnie program rozrywkowy powinien służyć czemuś innemu

w ostatniej chwili zadzwonił kuzyn TŻ, że padł mu akumulator w aucie i pojechalismy go odapalać

. Ale mam nadzieję, że zdam to teraz i będę miała z głowy

Chyba ostro skopiecie mi tyłek jak wybije godzina 00.00