|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]()
![]() |
#3302 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
....
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-23 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Ewik zapomniałam pogratulować pracy!!!
![]() Aśkaadopcje widzę Cię ![]() Kiecka została u mojej mamy w mieszkaniu ![]() Black, pokaż sukienusię swojej niuńki!!! ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- a ja zamawiałam parę razy z Japana i tylko raz mi przyszło jedno wielkie g.owno ![]()
#3306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekam jak sie akcja rozwinie, na razie jem sniadanko .. pozniej napisze czy mi sie udalo czy mam mega w☠☠☠☠ dzieki tesciowej ![]()
![]() |
#3307 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
#3308 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40444793]Lady jak synnek?[/QUOTE]
wygina się strasznie ![]() 30 mamy neurologa, w Gliwicach, też podobno bardzo dobry, moja mama nas umówiła Cytat:
![]() 7,5kg?! łooo ![]()
![]() |
#3309 |
Wtajemniczenie
|
Też tak zareagowałam Duża dziewczynka
![]() Lady a Twój Pietraszko ile waży? Bo ja z wami zawsze porównuję bo obie karmimy cycem tylko, Igorek tylko 6 dni starszy i urodzili się niemal identyczni - Pietraszko 3050 i 54 cm a Iguś 3060 i 54 cm ![]()
#3310 |
Wtajemniczenie
|
![]() no właśnie wielka jest hi ale Gabi też taka duża była, teraz jest średniego wzrostu chudzina więc sie nie przejmuję, choć moje plecy płaczą
#3311 |
Rozeznanie
|
Moja Nada idzie dzisiaj do szkoły
![]() ![]()
![]() |
#3312 |
Wtajemniczenie
|
antoinette a jak Gabi się odnajduje w roli siostry?
#3313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też karmię tylko piersią, tyle, że moja później urodzona
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-04-23 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Wtajemniczenie
|
bardzo dobrze, nawet za dobrze bo przegina i chce przy małej wszystko robić, nie rozumie na przykład, że nie wolno jej małej podnosić (z oczywistych powodów
![]() ![]() .... chyba ukochany słonik ![]()
#3316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Lurker ;)
|
Odnosnie TZowych zakupow moj nosi co mu kupie/wmusze
![]() Co do czepiania sie tesciowych u mnie tesciowa w ogole sie nie czepia. Serio sama mowi : nie wpierdalam sie wasza sprawa co robicie z dzieckiem. Za to moja matka poucza na kazdym kroku, ostatnio sie czepiala ze dlaczego nie robimy wesela tylko obiad slubny chcemy? Bo nie chce wesela ! Ludzie... Klucha spala dzis prawie 8 h! Pierwszy raz ! Zasnela po 20 obudzila sie po 4. TZ w szoku bo myslalam ze ja budzilam o 24 na karmienie ![]() ![]() Matka mi napisala, ze jest jakis przekaz pocztowy dla mnie, pewnie hajs z pitow. Ohh co ja moge kupic za te 90 zl ![]() Kichnelam glosno, kluska sie przestraszyla i w ryk. A wyrodna matka co? W smiech bo to bylo takie komiczne ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-04-23 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 17 kwietnia ważył 6400 ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Debrah na u jakiego sprzedawcy kupowałaś biustonosz??? ![]()
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Meneq- widok Twojego meza myjacego naczynia z mala na plecach powala ![]() Lady- Pietraszko cudny, ale powaga niesamowita ![]() o, dziec mi sie obudzil, musze uciekac |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też szalone 90 z pitów-poszaleję tak, że szok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do aparatu znam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no patrzałam na nią ale penwie przyszła by halka pokryta warstwa tiulu, a mi by sie taka z prawdziwego zdarzenia marzyła. Może napisze dziś do mojej krawcowej ślubnej maila z zapytaniem ![]() Hania własnie zasnęła od dobrego tgodnia budzi sie raz w ocy i raz nad ranem jak juz jasno na jedzonko ![]() ![]() ![]() Antoniette duża już Laura, duzo do noszenia ![]()
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
lady pomysl przedni, szkoda, ze nie sprobowaliscie;-)
bokeh od kilku sezonow jest szal w Japonii na te Twoja spodnice. nancy pierwszy raz slodycze jadlas? U mnie po pierwszej czekoladzie byl placz i brak kupki przez pol dnia. Od nastepnego razu czekolada przechodzi niezauwazona. To korzystam ile wlezie, ale wadze to nie pomaga. black najwazniejsze, ze odstaje. Uwierz mi, ze dziewczynom tutaj nawet troche nie odstaje. Stad pomysl z wypchanymi majtkami. W sumie to facetom wspolczuje na rozbieranych randkach, wszystko wypchane... |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Lurker ;)
|
Meduzza my i tak ten obiad nawet chcemy robic tylko ze wzgledu na matki. My moglibysmy isc do urzedu ze swiadkami a pozniej do domu na kubel z KFC i wino :P A teraz rozkminiamy skad tu nawet te pare tysiecy wytrzasnac, bo w sumie chcielibysmy jak najszybciej
![]() Ja nie podalam numeru konta, a ze meldunek mam jeszcze u matki ( no co przez rok nie mialam kiedy sie przemeldowac ![]() ![]() Bokeh jestes dosc wysoka wiec wydaje mi sie ze w wersji do kolan- lekko za kolano wygladalabys bardzo dobrze ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-04-23 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() Miłego , słonecznego dnia Wam życzę kochane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za to po kąpaniu i w nocy łatwo zasypia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i PADŁAM i posikałam się ze śmiechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
Meneq wieczorem zasypia bez, ale później to już potrzebuje,.zresztą wogóle ostatnio jest bardzo pobudzona w nocy i np dzisiaj już nie usnela,.wzięłam ją do nas do łóżka ale to takie drzemki raczej były niz spanie porządne. Rano dałam.jej butle bo przy cycku wielki krzyk, kolejne karmienie to samo: mleko leci a.ona się drze. Jestem już zalamana, nie chcę rezygnować z.kp ;(
Lady Pietraszko mega dorosnie wygląda ![]() Illusion do teściowej to ogólnie nic nie mam bo wiem że to choroba ale Młoda mnie wkur.w.i.a. bo zero pomocy z jej strony, jak jest Tz, moja mama albo moja.siostra to ona wtedy się pcha strasznie do pomocy a jak jestem sama to wtedy jej nie ma. Chciałabym sukienkę szydelkowa dla Małej na chrzciny, sama nie dam.radu zrobić i chyba kupię, wieczorem Wam pokaże jaka mi się podoba.
#3326 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/maxolli-sukienka-t...196960261.html o taka, tylko kokarda będzie czarna, jak w mojej ślubnej.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja staniki z allesa zamawiałam u tego użytkownika i wszystko ok, bardzo szybka przesyłka http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=22950488
![]() |
#3328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na spiocha tzn. maly sie kreci przez sen, ja sie budze, wpycham mu cyca i ide spac. Czyli 2 spiochy ![]() Za to przewijanie? Nigdy. Tylko dotknie pleckami przewijaka i juz otwiera oczka. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | ||||||||
Zadomowienie
|
Hej, mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawa dla Pietraszka za kamienny sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My nie szczepimy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Braciszek cioteczny Pietrka też chce go nosić, a ma niecałe dwa latka i tak słodko ciągnie go za ręce albo nóżki i mówi choccc, albo robi ciii jak mały płaczę ![]() ![]()
![]() |
#3330 |
Zadomowienie
|
Fewcia, strasznie współczuje Twojej córeczce, za każdym razem jak piszesz jak mała się męczy to mam łzy w oczach
![]() ![]() Współczuje wszystkich przeżyć z teściowymi, naprawdę potrafią zaleźć za skórę, a jak wczoraj czytałam co pisała blogerka i sylwia to aż cała się zdenerwowałam. U minie na szczęście ok na tej płaszczyźnie , uff... My w niedziele mieliśmy chrzest. Wszystko super się udało. Pietrek pomarudził na początku mszy, ale tylko chwile , a potem zasnął i obudziła się dopiero w domu na imprezie. Do domu wróciliśmy po 21, mały był trochę rozdrażniony, ale spał dobrze i obudził się jak zwykle, tylko raz na karmienie. A dziś mój mały mężczyzna kończy 3 miesiące ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.