|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
a pisałam ok południa
![]() duże piankowe, szukam ale nie ma w gazetce |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | ||||
Zakorzenienie
|
Aaaaa masz to gdzieś może?
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Blogerka : musisz mieć na prawdę dużo cierpliwości, ja bym nie dała rady. Cytat:
Uszyć trzeba! Ja pognałam do fryzjera, zmiany minimalne, więc nie wiem czy jest sens Wam zdjęcie dawać ![]() Potem Tż zabrał mnie na kawkę + lody na szybko, póki Mała z babcią, po drodze jeszcze chceliśmy do apteki bo jest w tym CH. Kupiłam Małej Nasivin na katar : mówiłyście, że się go stosuje-7 dni? ![]() ![]() Oprócz tego witamina D+K, woda morska duże opakowanie i 80zł poszło się ..czesać. Szybko się zgarnęliśmy do domu, bo mama dała cynk że mała głodna chyba bo płakusia w domu. To pobiegłam z jedzonkiem ![]() idę do klubu , zaległości obczaić. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
to zajadę jutro obczaić
#3274 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Japonki wcale do siebie nie sa takie podobne. Ciekawostka: dla nich to my wygladamy tak samo. I uwielbiam jak moje ciemne wlosy i brazowe oczy sa za kazdym razem okreslane jako blond i niebieskie (bo oni rozumuja w kategoriach albo czarne, albo nie). Egzotycznosc robi sie meczaca. Najbardziej zachwycaja sie zawsze gleboko osadzonymi oczami, duzym nosem i zagieciem gornej powieki. W Japonii mozna sie ze wszystkich kompleksow wyleczyc. Nie pamietam, ktora o armenskiej kuchni pisala. Moze cos wiecej napiszesz dla nieznajacej sie, ale zainteresowanej tematem. bokeh wybralismy aparat. Bierzemy canon kiss x5 i do tego obiektyw "pancake". Znasz? szaja w tematach okolod.upnych mam jeszcze jedna historyjke w zanadrzu. Bylam w goracych zrodlach z kolezanka. (Zasada korzystania z goracych zrodel jest taka, ze najpierw sie myjesz i czysta wchodzisz do baseniku z goraca woda. Nago nago jak za dawnych lat) Korzystamy z dobrodziejstw kapeli a tu nagle taka stara Japonka, ze chyba jeszcze I WS pamieta, podchodzi wsparta na dwoch tylko nieco mlodszych od siebie kobietach i kaze nam wyjsc z baseniku i tylem sie obrocic. No i przeszla do oglecin posladkow, cos tam sobie z aprobata chrzakala i na tym koniec calej akcji. My obie w szoku, ze nam jezyk w gebie kolkiem stanal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zakorzenienie
|
Meneq niezłe te Twoje pośladkowe opowieści
![]() Ja siedzę.i czekam az mi dziec po karmieniu uśnie, niestety jeszcze nigdy nie zdażylo mi się karmić czy przewijac na spiocha.
#3276 |
Zakorzenienie
|
Ale to bylo dawno temu. Ostatnio mniej atrakcyjne sie staly, nie ma ani klepania, ani ogladania.
Tez mi sie nigdy na spiocha nie udalo. Po pierwsze, to u nas Yae musi wlaczyc swoja syrene, zebym w ogole do akcji wkroczyla... A musisz czekac? Ja od jakiegos tygodnia w nocy po prostu odkladam i sama usypia. Kiedys sie to nie udawalo, teraz juz tak. Twoja jest w tym samym wieku, to moze tez zadziala. Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-23 o 02:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Wtajemniczenie
|
Debrah-podaj mi adres mailowych na pw to Ci wyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Chce ją! Cytat:
ją napisałam że proszę o przedłużenie urlopu macierzyńskiego o dodatkowe dni,Wypisalam daty od kiedy do kiedy. Cytat:
Ja bym może chciała a jaka masz? Moja Niunia tylko raz wczoraj zafundowala nam tak wyjątkową noc. Dzisiaj wszystko wróciło do normy-czyli pobudka co godzinę,półtorej. Biedną tak się męczy w tych szelkach. Dzisiaj tak się rzucała w nocy że je porozpinała ![]() Wczoraj na spacerze widziałam zachustowana dziewczynę i się zakochałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Fewcia, wiadomość prywatna!!
![]() ![]() Ja za to mam płaskodupie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fewcia jak bylam pierwszy raz w Japonii, to nikt nie wozil dzieci w wozkach, tylko chusty byly. Wtedy powiedzialam sobie, ze tez tak chce. A w koncu na latwizne poszlam i nosidelko kupilismy. Jedno nosidlo a na cztery sposoby uzywac mozna. Chociaz moj tz piaty wymyslil.ImageUploadedByWizaz Forum1366690748.502580.jpg |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lady jak Twoja "straz sasiedzka"? Moja "zabilam" wczoraj wzrokiem i jakos sie nie pojawia. Dziwny zbieg okolicznosci ... Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-23 o 05:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Meneq, na moja straz sasiedzka nic nie zadziala
![]() Bylismy wczoraj u mamy i myslalam, ze bedzie problem z zasnieciem - Maly zasypia rowno o 20. Nie bylo zadnego, zasnal sam o 19.58 ![]() ![]() Fewciu wspolczuje kochana, ale to dla Blaneczki zdrowka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3284 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do drugiego to ![]() ![]() a co do teściowej to masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas noc minęła spokojnie, za to wieczór jaaaakie krzyki. Głupia matka zjadła wczoraj dwa toffifee i kawałek czekolady mlecznej i Mały kupska nie mógł zrobić. Patrzył na mnie tymi swoimi oczyskami jakby mówił "mama pomóż to boli", płakałam razem z nim ![]() ![]() ![]() ja dalej choruję, tzn mniej bo przynajmniej gardło zaleczyłam jeszcze tylko katar ![]() i znów po spacerze jestem smutna ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Lady jak synnek?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Blogerko, wlasnie, daj znac jak z tesciowa
![]() Mam kiecke na chrzciny ![]() W zalaczniku nasz bardzopowaznybotakijestem juzdorosly Pietraszko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
kurcze te spódnice Bokeh świetne.. ale ja w nich bym wyglądała jak Uciekejmy nie wracejmy..
Blogerko na tej stronie pisałam o "urszulce" i o co z nią chodziło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685930&page=105 ja yaray hrabiego ubieram, w chuste i lecim na szczecin do Biedrony ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- mi się w New Yorkierze koronkowa pastelowa kiecucha spodobała.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
Meneq, uwierz, że jest.
![]() ![]() Jadę dzisiaj na degustację tortów weselnych. ![]() ![]() A, no i wreszcie znalazłam małej sukienkę, która wygląda jak miniatura mojej ślubnej. ![]() ![]() I dopiero wstałyśmy 15 minut temu. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-23 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zjadłam wczoraj bułkę z ostrym keczupem i Maleńka miała później atak płaczu i teraz nie wiem czy była zmeczona bo cały dzień nie spała i nie umiała zasnąć czy ten keczap ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja mała Dziewczynka trzyma różowego słonia w ręku i nawija do niego. Wkurza się bo jej nie odpowiada ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
Meduzza, nawet, jakbym chciała, to można spróbować tylko 3 smaki i to po małym kawałku.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlaczego jesteś smutna? Hormony jeszcze szaleją? Cytat:
![]() Ja wczoraj miałam straszny dzień, ale jak mąż przyszedł z pracy zajął się młodym. Wyszli na godzinny spacer i mogłem wysprzątać mieszkanie. Dziś mama weźmie młodego a ja okna pomyję wreszcie. Nie mam czasu pisać w klubie, ale oglądam wszystkie zdjęcia i dzieciaczki są piękne a mamy super ładne i zadbane. Która jeszcze narzeka na płaskodupie? Chętnie się podzielę, kilka dziewczyn mogę obdzielić i jeszcze zostanie dla mnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam ten laktator. Superancki jest ![]() O matko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I poka kiecke, na sobie oczywiście ![]() I jeszcze co do TŻtów i ciuchów to mój też nie lubi i chodziłby w kółko w tym samym. Ma 2 pary dzinsów ale nakłada tylko jak gdzieś wychodzimy bo tak to tylko w spodniach dresowych takich bawełnianych by łaził na zmianę w czarnych i szarych bo mu tak wygodnie. A jak się wybierzemy do galerii jakieś na zakupy bo np ja chcę sobie coś kupić(i przy okazji mam nadzieję że i jeo na coś namówię żeby sobie kupił) to zaraz pić, jeść, do kibla mu się chce, jakaś migrena nagła go łapie albo ból brzucha. No gorzej niż z dzieciakiem, w konsekwencji zachodzę do 3 sklepów bo mi się odechciewa wszystkiego. Albo jak mówię że jedziemy do galerii bo muszę sobie spodnie kupić to jak zobaczy że oglądam bluzki to zaraz zrzędzi że przecież po spodnie przyjechałam ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Laurka ja bym zadzwoniła do tego labu gdzie będziesz robiła czy może być na posiew też z woreczka. powiedz, że masz maleńkie dzieciątko i będzie ciężko złapać, u mnie często to przechodzi, tylko pisze się odpowiedni komentarz pod wynikiem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ja ostatnio wyszłam na spacer z małą w obcasach, ledwo doszłam do domu ![]() ![]() ooooooo no ja cie, Laura waży 7500g ................. to jakis monster heheheh
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
a co do tego, że smutno to wczoraj pisałam, że u mnie nie ma gdzie spacerować, wszędzie samochody, nie ma jak i gdzie wjechać wózkiem i jeszcze dziady tak stają na chodniku że człowiek ledwo przejdzie a cóż jeszcze z wózkiem się przepychać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mamy we czwartek szczepienie
![]() szczepicie przeciw pneumokokom? my raczej powinniśmy z racji tego, że Gabi chodzi do szkoły, ale tak mi źle, że będzie miała jeszcze jedno kłucie ![]() marsi, Ty szczepiłaś małego przeciw pneumokokom? bywa tu gosia? a Ty szczepisz malutką? a w ogóle, to chwale się klockiem ![]() chwilkę przed tym usmiechem, dzień przed świętami powiedziała "mama";D
Edytowane przez antoinette Czas edycji: 2013-04-23 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, może to nie to samo, ale ładna
![]() ![]() http://allegro.pl/spodnica-tiulowa-t...121993790.html Ciekawe jak na żywo wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.