Jaką książkę teraz czytacie? - cz. VIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 15:30   #2851
Andzia _27
Wtajemniczenie

Dot.: Jaką książkę teraz czytacie? - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez imitate Pokaż wiadomość
Trochę dziwne wnioski wyciągasz

Moja siostra, moja miłość lubię styl Oates
dziwne, dlaczego? tak samo z muzyka jest. mowi ktos, że nie lubi np. dosco polo czu hip hopu, a idac na koncert spiewa, tanczy zna wszystkie piosenki. jedno przeczy drugiemu

evvelinek dzieki za linka dzis mam jakies to cisnienie przez pogode podwyzszone. ja rzadko ostatnio na ten watek zagladam, bo czytanie mi nie idzie ostatnio, a wczesniej pochlanialam jedna ksiazke za druga i nie mialam co czytac, a teraz lista sie powieksza, ksiazki w kolejce i nie waidomo za ktora sie wziasc. mam w planach ta, a pozniej a moze inna? a tak wg to podziwiam tych co jednoczesnie czytaja po kilka ksiazek, ja bym tak niemogla, mimo, ze mam podzielna uwage

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez anczysko1 Pokaż wiadomość
Zaczęłam czytać "Halo, Wikta" - Katarzynyny Pisarzewskiej,

dziewczyny mam do Was taką prośbę, pomysł,(nie wiem jak to nazwać) mam nadzieję, że się nic takiego na wątku nie pojawiło i nie powielam. Czy mogłybyście przy tytułach książek które obecnie czytacie pisać również jaki to jest gatunek? czy to jest kryminał, fantasy, literatura faktu. Myślę, że może to być dużym ułatwieniem dla osób które lubują się w danym gatunku.

Książka którą obecnie czytam czyli "Halo, Wikta" to powieść, polska literatura współczesna.
Bardzo fajny pomysł, naprawde i tez uwazam, ze to byloby ulatwieniem. ja np. lubie kryminaly, grozy najbardziej a wszystkich tytułow nie znam i byloby to dla mnie super rozwiazaniem, jak i dla kazdej z nas co lubi tez takie ksiazki lub inne.

"Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."

Andzia _27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 15:31   #2852
oh Mandy
Zakorzenienie

Ja skończyłam czytać "Zanim zasnę" S.J.Watson - świetny thriller psychologiczny, trzyma w napięciu, polecam

Może wreszcie dokończę "W imię miłości" J.Picoult, bo kiedyś zaczęłam to czytać i nie skończyłam
Stary 2013-04-28, 16:07   #2853
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
dobry pomysł to chyba nie problem dla nikogo.
Cytat:
Napisane przez Andzia _27 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Bardzo fajny pomysł, naprawde i tez uwazam, ze to byloby ulatwieniem. ja np. lubie kryminaly, grozy najbardziej a wszystkich tytułow nie znam i byloby to dla mnie super rozwiazaniem, jak i dla kazdej z nas co lubi tez takie ksiazki lub inne.
ciesze się, że mój pomysł się spodobał
Stary 2013-04-28, 17:01   #2854
Natexxa
Raczkowanie

"Sekretny język kwiatów" Vanessa Diffenbaugh - a jaki to gatunek jak na razie nie mam pojęcia, dopiero dwa rozdziały za mną

* bloguję *
*fotografuję*

zaczynam przygodę z francuskim
usiłuję znaleźć czas na rosyjski
szlifuję,wielbię angielski 

2013-10 books
Natexxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 17:25   #2855
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natexxa Pokaż wiadomość
"Sekretny język kwiatów" Vanessa Diffenbaugh - a jaki to gatunek jak na razie nie mam pojęcia, dopiero dwa rozdziały za mną
Kategoria: Literatura piękna
Gatunek: literatura współczesna zagraniczna
Forma: powieść

Ja się męczę z W Twoich rękach: dziennik matki (Kategoria: Literatura piękna,
Gatunek: literatura faktu, Forma: powieść). Nudzi mnie trochę, dłuży się, czytam i czytam, a to dopiero 20 stron, więc odkładam i tak w kółko

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-04-28 o 17:28
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 17:50   #2856
imitate
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Andzia _27 Pokaż wiadomość
dziwne, dlaczego? tak samo z muzyka jest. mowi ktos, że nie lubi np. dosco polo czu hip hopu, a idac na koncert spiewa, tanczy zna wszystkie piosenki. jedno przeczy drugiemu
wiem co chciałaś przekazać ale po co od razu uogólniać i wyciągać jeden przesadzony wniosek?
imitate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 18:16   #2857
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Ja skończyłam czytać "Zanim zasnę" S.J.Watson - świetny thriller psychologiczny, trzyma w napięciu, polecam
mam kompletnie przeciwne zdanie: nudna, przewidywalna i do zapomnienia 2 minuty po zakończeniu dzieła

odniosę się jeszcze do powyższej dyskusji o powtarzalności postów. Ja marudziłam parokrotnie na Greya&Company i mam zamiar zrobić to jeszcze nie raz sama wielokrotnie korzystałam z opinii stałych bywalczyń o zbliżonym guście do mojego i jakoś nie widze siebie wyszukującą ich opinie o danej pozycji sprzed roku/dwóch. Wielu autorów jest popularnych w danym czasie i naturalnym jest, że opinie się powtarzają.
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 18:41   #2858
Mattinka
Rozeznanie

Ufff, skończyłam Rozmowę w "Katedrze" Llosy. Książka ciekawa, dopracowana, nasuwająca wiele refleksji, ale chyba wybrałam wybitnie zły moment na jej przeczytanie. Pisanie magisterki, nauka do sesji, a polityczna tematyka była dla mnie strasznie ciężka w tej książce. Dodatkowo przeplatanie się wątków, brak chronologii powodowały, że trzeba się bardzo skupić. Męczyłam się, ale warto. Podejrzewam, że jakbym sięgnęła po tą pozycję w wakacje doceniłabym ją jeszcze bardziej.
A i zgodnie z sugestią:

Teraz czas na coś lekkiego, co nie wymaga skupienia: Alex Kava-Zabójczy wirus

Edytowane przez Mattinka
Czas edycji: 2013-04-28 o 18:53
Mattinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 18:50   #2859
Ojoanna29
Zakorzenienie

zaczęłam drugą część świetnej serii kryminalnej Arnaldur Indriðason "Grobowa cisza"
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 19:57   #2860
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
zaczęłam drugą część świetnej serii kryminalnej Arnaldur Indriðason "Grobowa cisza"

Niesamowicie mi się ta książka podobała.
Żałuję, że nie udało mi się zdobyć pierwszej części.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:44   #2861
Candy_lips
Zakorzenienie

Przeczytałam już "Zagłuszyć krzyk" Neil White, bardzo mi się podobał ten kryminał. Fabuła inspirowana jest prawdziwą historią, co dodaje smaczku, ale książka broni się sama, po prostu jest bardzo dobrze napisana, moim zdaniem. Ciekawe postaci detektywów, a nie zawsze mi się podobają, czasem wręcz nudzą, mimo że lubię kryminały i to bardzo, tutaj tego nie było. Różne osobowości, niepewność kto jest mordercą do ostatniej strony, bardzo ciekawy styl, wiele zwrotów akcji. Polecam.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:14   #2862
traicionera
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jaką książkę teraz czytacie? - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Daj koniecznie znać jak skonczysz, bo opis fabuły nie jest zachęcający i chciałabym wiedzieć jak wykonanie
Pol zycia to taka typowa Jodie, jest niby pewne novum czyli opisy z zycia wilków, zasad funkcjonowania ich stada, ale niestety potem doczytalam, że autorka puściła w tym wodze fantazji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 22:11   #2863
ellish
Zakorzenienie

lekka ksiazka Marii Ulatowskiej "Pensjonat Sosnowka"
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 22:59   #2864
Spoora
Zakorzenienie

"Niewiernych" Severskiego.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 05:46   #2865
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mattinka Pokaż wiadomość
Ufff, skończyłam Rozmowę w "Katedrze" Llosy. Książka ciekawa, dopracowana, nasuwająca wiele refleksji, ale chyba wybrałam wybitnie zły moment na jej przeczytanie. Pisanie magisterki, nauka do sesji, a polityczna tematyka była dla mnie strasznie ciężka w tej książce. Dodatkowo przeplatanie się wątków, brak chronologii powodowały, że trzeba się bardzo skupić. Męczyłam się, ale warto. Podejrzewam, że jakbym sięgnęła po tą pozycję w wakacje doceniłabym ją jeszcze bardziej.
A i zgodnie z sugestią:

Teraz czas na coś lekkiego, co nie wymaga skupienia: Alex Kava-Zabójczy wirus
Pogrubione również mi trochę przeszkadzało ale w sumie wciągnęła mnie. Zdecydowałam się, że zacznę czytać "Nowe życie" O. Pamuka. Jeszcze nie wiem jaki to gatunek bo nawet nie zaczęłam
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:20   #2866
kaarooo
Zakorzenienie

Ja tak wrócę z postami do kilku dni wstecz

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
Ja nie czytałam ani "Zmierzchu" ani "50 twarzy Greya" szkoda mi czasu na nie. Ale rozumiem, że te pozycje mogą się komuś podobać. Śmieszą mnie tylko osoby, które piszą, że męczą się z tymi książkami, ponoć po to, aby swoją opinię sobie wyrobić. Skoro tak się męczą to najprościej byłoby po zorientowaniu się że to nic wartościowego nie czytać dalej. A często okazuje się że taka masochistyczna osoba nie dość że przeczytała pierwszą część od deski do deski to będzie czytać część drugą.
Wiesz, są książki, które ponoć wypada znać. Ja np. męczyłam się z "Mistrzem i Małgorzatą" i "Zbrodnią i karą". Ale jak mówię, że nie przeczytałam bo mnie nie wciągnęło, nie dałam rady, to słyszałam i czytałam już głosy krytyki, że jak to tak, że pewnie nie dorosłam, że się nie znam i że MUSZĘ to przeczytać. Że to taki obciach. Inni wychodzą z założenia, że skoro czegoś się nie czytało, to nie należy się wypowiadać, a jeszcze inni, jak krytykują coś, to też muszą przeczytać, by napisać co im się nie spodobało. Więc czytanie książek, które nam się nie podobają i męczenie się z nimi może mieć dla pewnych osób jakiś cel.

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
a Harrego Pottera czytaliscie?;] ja wszystkie tomy hehe...i wcale się nie męczyłam, wręcz przeciwnie a nastolatka juz ładnych parę lat nie jestem...
Oj tak. Czytałam, mój brat ma wszystkie części i tak sobie pożyczam od czasu do czasu

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Harrego nie przetrawiłam, ale takie uczucie dają mi Kroniki Narnii
Nie czytałam, mam w planach, ale nie czytałam

Cytat:
Napisane przez vas Pokaż wiadomość
Obecnie czytam My, dzieci z dworca Zoo -wzięłam się za nią, bo ma bardzo dobre recenzje, jednak czytam ją dość wolno i jakoś niespecjalnie mnie wciąga. Niemniej, przeczytam do końca, może się rozkręci
Wiesz, czytałam jak byłam młodsza, teraz książki o tej tematyce mnie nie ciągną. Są dla mnie mdłe, przejaskrawione, ciężko to opisać. Może są właśnie takie po to, aby dzieciakom i nastolatkom zaserwować mocne wrażenia, aby wiedziały, że narkotyki to coś złego.

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Poszukuję książek o Japonii, Tokio Może któraś z Was czytała coś interesującego?
Ale takich np. powieść, gdzie akcja dzieje się w Japonii, czy takich przewodników? Zerknij tutaj:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/52922...-zimny-jak-lod
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/34310/ostateczne-wyjscie

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
O, może ktoś mi wreszcie odpowie na to pytanie - to o czym się dyskutuje, jeśli nie o gustach? Zadalam je parokrotnie na wizażu, ale nikt nigdy nie spieszył z odpowiedzią...
Ja uważam, że można, tylko nie należy krytykować. Ale to właśnie przede wszystkim o gustach tutaj dyskutujemy (imho)

Cytat:
jak akurat trwa dyskusja na temat danej ksiażki to się wypowiadam, gdy ją czytałam. jeśli trzeba to i w 10 postach opinie o Zafonie wyraziłam RAZ parę dni temu i DRUGI raz w zeszłym roku, w sumie dwa posty a i masz prawo się nie zgadzać, o to tu na forum chodzi miedzy innymi.
Ja tutaj tak na wyrost, ale uważam, że nie każdy przelatuje wszystkie posty i pewne opinie giną w gąszczu wszystkich wpisów. Dlatego powtórzenie raz czy dwa razy (a może i dziesięć) nie jest niczym złym. Za pierwszym razem opinii się nie dojrzy, za drugim już tak.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:23   #2867
mariolasl
Zakorzenienie

"Biała królowa" Philippa Gregory. Czyta się doskonale.
Stary 2013-04-29, 09:48   #2868
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

"Margaret Thatcher. Portret Żelaznej Damy" John Blundell
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:59   #2869
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Pokaż wiadomość
I jak? Fajna?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:37   #2870
nada13
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez vas Pokaż wiadomość

Obecnie czytam My, dzieci z dworca Zoo -wzięłam się za nią, bo ma bardzo dobre recenzje, jednak czytam ją dość wolno i jakoś niespecjalnie mnie wciąga. Niemniej, przeczytam do końca, może się rozkręci
[/FONT]
Jak byłam w gimnazjum (dawno, dawno temu :P) był wielki szał na tą książkę. Wszystkie moje koleżanki się zachwycały, a mi się nie podobała bardzo. Nie lubię tematyki narkomanii.

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Poszukuję książek o Japonii, Tokio Może któraś z Was czytała coś interesującego?
A czytałaś "Bezsenność w Tokio"? Rewelacyjna pozycja, polecam każdemu, nie tylko fanom Japonii

Miałam czytać "Opiekuna" Pana Piotra Jędrosza (Pani z Klubu Książki wybrała ten tytuł do omówienia), ale że zostawiłam książkę w pracy wzięłam się za "Autopsje" Gerritsen. No i wciągnęłam się, jak dobrze pójdzie i praca magisterka nie stanie na przeszkodzie () to dzisiaj skończę

3welinka zaprosiłam Cię do znajomych na LB. Będzie mi miło jak przyjmiesz zaproszenie
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 10:45   #2871
Sorciere25
Raczkowanie

Zaczynam "Dotyk Crossa" Sylwia Day. Ktoś czytał ?

Keep smiling .
Sorciere25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 11:48   #2872
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
3welinka zaprosiłam Cię do znajomych na LB. Będzie mi miło jak przyjmiesz zaproszenie
dokonało się

Ja od dwóch dni próbuje się wczuć w "Pisarza, który nienawidził kobiet" i jakoś nie moge - jeden wielki odpis zbrodni (brutalnej, a i owszem) co jednak nie przeszkadza mi w usypianiu w trakcie mam nadzieje, że sie rozkręci..
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 12:05   #2873
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ja tak wrócę z postami do kilku dni wstecz

Ale takich np. powieść, gdzie akcja dzieje się w Japonii, czy takich przewodników? Zerknij tutaj:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/52922...-zimny-jak-lod
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/34310/ostateczne-wyjscie
Raczej przewodnikowe, podróżnicze, o kulturze, zwyczajach

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Hej

A czytałaś "Bezsenność w Tokio"? Rewelacyjna pozycja, polecam każdemu, nie tylko fanom Japonii
Nie czytałam ale jest już na mojej liście.

Znalazłam takie pozycje
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/68676/1q84---t-1
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/84977/1q84---t-2
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/97336/1q84---t-3
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/148943/azja-moimi-oczyma
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15129...ennosc-w-tokio
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48465/bezsennosc-w-tokio
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/13085...ylko-literacki
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/115766/japonia
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/145651/japonia-kioto
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/49369...ujacych-kobiet
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/82271/japonia
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/16533...ia-oczami-fana
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/11987...dlug-reportera
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/171238/japonia-tokio
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/14145...zesciu-smakach

Ale ciągle mi mało

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 12:13   #2874
hihicz
Raczkowanie

@evvelinek
Weszłam sobie na Twoje LB i normalnie w 1 chwili wbiło mnie w fotel. Prawie 1000 książek. Dopiero po chwili zaczaiłam, że ponad 700 w chcę przeczytać (Btw: Podobieństwo ocen dla Waszych wspólnych książek wynosi 86%*, *Przy obliczeniu podobieństwa ocen uwzględniane są tylko książki ocenione w obu biblioteczkach. Nieźle )

Skończyłam Wielkiego Mistrza Canavan. Jestem zawiedziona, książka do bólu przewidywalna, niektóre wątki nie wykorzystały swojego potencjału np. wątek Savary, po co tam ona była? Poza tym relacje Sonei i Akkarina przedstawione bardzo płytko, sama jej zmiana nastawienia do niego nierealistycznie szybka... Ogólnie liczyłam na dużo więcej :/

Edytowane przez hihicz
Czas edycji: 2013-04-29 o 12:25
hihicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 12:24   #2875
dominikahh
Wtajemniczenie

Plonące świece Chagall Bella
Stary 2013-04-29, 12:58   #2876
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihicz Pokaż wiadomość
@evvelinek
Weszłam sobie na Twoje LB i normalnie w 1 chwili wbiło mnie w fotel. Prawie 1000 książek. Dopiero po chwili zaczaiłam, że ponad 700 w chcę przeczytać (Btw: Podobieństwo ocen dla Waszych wspólnych książek wynosi 86%*, *Przy obliczeniu podobieństwa ocen uwzględniane są tylko książki ocenione w obu biblioteczkach. Nieźle )

hahaha, gdy zaczełam przygodę z LC to miałam takie same zdziwko co chwile ale fakt faktem, są ludzie którzy mają i 2 tys. przeczytanych osobiście czytam intensywnie od 2 lat chyba, no i nie dodałam wielu ksiażek które czytałam wcześniej, w sensie lektury szkolne(poza kilkoma), książki które czytałam w podstawówce (nie pamietam wielu). a te 700 do przeczytania to bardzo okrojona lista
Stary 2013-04-29, 13:29   #2877
madziara_07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Pokaż wiadomość
czytalam chyba rok temu-ksiazka sympatyczna, dobrze sie czyta (nie nalezy sie zrazac wstepem) chociaz mi osobiscie zabraklo szczegolow-jest to ksiazka biograficzna o zyciu Margaret Thatcher natomiast jak na moj gust za malo i za krotko o wielkich reformach ktore wprowadzila.
Stary 2013-04-29, 14:33   #2878
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:

hahaha, gdy zaczełam przygodę z LC to miałam takie same zdziwko co chwile ale fakt faktem, są ludzie którzy mają i 2 tys. przeczytanych osobiście czytam intensywnie od 2 lat chyba, no i nie dodałam wielu ksiażek które czytałam wcześniej, w sensie lektury szkolne(poza kilkoma), książki które czytałam w podstawówce (nie pamietam wielu). a te 700 do przeczytania to bardzo okrojona lista
O, a ja cię nie mam na LC Mam tylko na FB

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 14:45   #2879
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
O, a ja cię nie mam na LC Mam tylko na FB

na FB? jak już to na FW -filmwebie, Kochana a na LC zapraszam - 3welinka
Stary 2013-04-29, 15:09   #2880
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Dorwałam w bibliotece 'Delirium' Lauren Olivier.
Ostatnio sprawdzałam i nie było, a dzisiaj patrzę - stoi nowiutka na półce i na mnie czeka.

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości