|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Monia ja w ogole nie wiem czym się przejmujesz. Wychodząc na imprezie ja od razu wiem, ze nie będe sie przejmowac tym co jem.
Ostatnio na ognisku (co juz bylo pozno wieczorem, wiec jesc w ogole nie powinnam) zjadlam dwie kiełbasy z chlebem, duzo chipsów i popiłam. I w ogole nie mam wyrzutów sumienia, bo przeciez nie robie tego co tydzien ![]() Kochana- ja rok temu przerobilam 18 i ciesz się nimi, bo zaraz ich nie będzie. Choc ja zaraz znowu zaczne pić ![]() Content jak mi sie marzy taki koczyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj miałam też iść, ale nie mam już siły na imprezy, za dużo ich na raz ![]() ale we wtorek znów idę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem pijusem %%%
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wyzwania to ja jestem za ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście alkoholu w to wyzwanie nie wpisuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki kochaniutka ![]() ![]() Cytat:
![]() Hahaha ![]() ![]() ![]() A Zuzka to nasza "krew" bo ona z Czech pochodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po 21 z TŻ wróciliśmy do domku, TŻ mi właśnie śpi na kolanach... ![]() Byliśmy dziś ze znajomymi na bilardzie i wypiłam 3 piwka ![]() Także małe "bambo leo" mam w głowie ![]() ![]() Potem znajomi chcieli iść na jedzenie i poszliśmy z nimi na kebab i się nie skusiłam, nic a nic ![]() Także oprócz piwek nic nie zgrzeszyłam jeśli chodzi o jedzenie ![]() Brawo dla mnie ![]() Jedynie późno bo o 21:30 zjadłam kolację a pewnie niedługo się będę kładła ![]() Po za tym dziś zjadłam tylko śniadanie, obiad i kolacje więc 3 posiłki zamiast 5 ![]() ![]() No to se popisałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Czemu jak ja przychodzę to nigdy nikogo nie ma
![]() ![]() ![]() Idę spać, dobranoc chudzielce moje śliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Ja wracam do zywych znowu bylam na antybiotyku!!! ![]() Zawsze wiosna musze odchorowac! Dzisiaj juz sie zmobilizowalam zrobilam maniciure i pedicure ![]() Cisniemy na slowacje na majowke musze sie jakos doprowadzic ![]() I od jutra juz Was nie opuszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
![]() Mam chyba jakieś drobne problemy ze snem, szlag by to. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No w sumie, Jurassic to Jurassic, rzecz nieoczywista, w kosmosie rzeczywiście byłoby większe pole do popisu, jak przypuszczam. ![]() ![]() ![]() Bardzo lubię Czechów i Czechy, ale ona mnie przeraża i już. Ładnie. ![]() ![]() Potrzebuję dzisiaj tyyyle siły, a będę flakiem cały dzień. Karimata mi nie służy. GHRRR. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
i ja sie witam
![]() czuje sie taka dopieszczona po wczorajszym domowym spa ![]() jak to dobrze na psychike robi ![]() ide wrzucic ryz zeby sie ugotował zrobie sobie danie do pracy z pomidorkami bazylia i dzikim ryzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie z rana dziołchy!
Wsuwam w pracy poranną owsiankę z jabłkiem ![]() Takiego mam lenia na pracę dziś i tyyyyyyyle roboty, że płakać mi się chce, ale trudno, otwieram zapchaną papierami szufladę i działam ![]() Ja mam jutro gości na mecz, więc będzie niezdrowo jedzeniowo, ale postaram się nie przesadzić. Mam jeszcze Martini w lodówce ![]() Miłego dnia dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Ja tez rano owsianke jadlam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-04-29 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() U mnie dziś -0,5kg, chyba taki prezencik od wagi na zakończenie 1 fazy ![]() ![]() ![]() Jeszcze bardzo daleka droga przede mną, ale taki wynik to na pewno dobry początek ![]() ![]() ![]() Dziś zaczynam pierwszy tydzień z fazą 2 i zaraz idę kombinować nad owsianką ![]() ![]()
#462 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-04-29 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | ||||
Zakorzenienie
|
Moooniek, ale na pewno nie masz tyle do zrzucenia co ja...
![]() ![]() ![]() Poza tym napisałam to z przymrużeniem oka przecież, cieszę się z każdego kilograma, zawsze to lżej dla kręgosłupa i stawów ![]() Wcinam owsiankę. Zrobiłam na mleku z tartym jabłkiem i cynamonem. Dobra i niesamowicie sycąca. Objadłam się jakbym zjadła konia z kopytami ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- neyra, dzięki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Postawa godna podziwu i naśladowania ![]() Ale fajne plany majówkowe ![]() ![]() Co tam? Jak się czujesz? Już dobrze? Cytat:
![]()
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Bo my sie chyba nie znamy ![]() No plany calkiem calkiem szkoda tylko ze na krotko ![]() Dzisiaj w ogole bede robila pierwsze po wypadku podejscie do skalpela ![]() trzymajcie za mnie kciuki ![]() jak wroce z pracy bede dzialac, tz dzisiaj do pozna operuje wiec do 21 mam czas zeby przed nim zdarzyc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
Nicole, gratulacje, duży spadek, ale skoro masz dużo do zgubienia, to nic dziwnego
![]() ![]() Ja też uwielbiam owsiankę i czuję się po niej objedzona, ale niestety na krótko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje kciuki masz, dasz radę ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślałam, ze owsianka syci na dłużej, no nic, zobaczymy jak to u mnie będzie. Ja dziś pierwszy raz w życiu jadłam takie danie także jestem jak błądząca we mgle ![]() ![]() W ogóle to zła jestem, że taka beznadziejna pogoda jest... chciałam w tym tygodniu zacząć chodzić na basen i co? ![]()
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja! ![]() ![]() Kochana do czerwca to moment zleci ![]() Ja juz taki prawdziwy urlop bede miala we wrzesniu wtedy poszaleje ![]() No i meeeeeeeeeeeeeeeeeeeega gratulacje za te 6kg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Dziękuuuuuję
![]() ![]() A gdzie się wybierasz we wrześniu? Zdradzisz? ![]()
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Jestem taka zalamana, ze nawet nie pisze zeby moj humor sie nie udzielil nikomu
![]() ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem z Wami ale z małymi wyjątkami ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwierz, że mnie też ![]() Cytat:
![]() Dzięki kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() SUper kochana ![]() Gratulacje ukończenia I fazy ![]() Witamy w "OWSIANKOWYM ŚWIECIE" ![]() ![]() No ofkors !!! ![]() ![]() Tylko Ty mnie chyba unikasz bo jak ja przychodzę to Ty uciekasz... ![]() ![]() Cytat:
![]() Przykro mi kochana ![]() Nie wiem dlaczego tak jest i jest to dla mnie MEGA dziwne ![]() Jedyne co mi przychodzi do głowy to zła waga... Ćwiczysz, dietujesz ładnie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestes kochana ![]() nawet wizaż i orange.pl złożyli mi życzenia ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj mam grzeszny dzień Tak jak wczoraj ![]() ![]() ![]() na śniadanie były 2 parówki łyzeczka kethupu i bułka z lidla pełnoziarnista z pestkami dyni ![]() ![]() a i musze sie pochwalić TŻ specialnie wstał wcześne rano(wogole dla mnie wzioł wolny dzień w pracy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
Arschen, sto lat sto lat, wielki buziak
![]() Asmenaa, może Arschen ma rację? Spróbuj kilka dni jedynki, albo jednak wyrzuć tą wagę wstrętną i kup nową, poprawną |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Arschen, wszystkiego NAJlepszego! Spełnienia marzeń!!!
![]() ![]()
#476 |
Zakorzenienie
|
Arschen kochana wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Ja wlasnie jem BULKE PELNOZIARNISTĄ z bialym serem i JOGURTA Z CZEKOLADOWYMI KULKAMI ![]() Mam DOLA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam 200g kawałek halibuta wędzonego, chyba padnę
![]() A teraz trzeba czekać do obiadu ![]()
#478 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tez bym chciala gdzies wyjechac na majowke, a wychodzi, ze od środy mam gosci a do tego nauka do matury. Z jednej strony super, bo przyjezdza moj bratanek, a z drugiej to wiem, ze nie wypoczne. Nicole mnie owsianka syci na 2-3h ![]() A za spadek ![]() Cytat:
![]() Arschen kochana wszystkiego najlepszego! Oby ci sie wszystkie marzenia spełniły no i waga w dół spadała :P ![]() A Tż jaki kochany ![]() Ja dziś się pomierzylam, powazylam i zaczęłam dietke. Na basenie znowu 750m- moze za jakis czas dojde do tych 1000, ale nie ma co się rozpędzać. Jutro chyba siłownia ![]() Myśle, ze na basenie spaliłam mniej niz sobie zalozylam, choc się starałam pływac ile się da :P A zjadlam więcej, bo nie doliczyłam 5plastrow szynki do omleta i kefiru do obiadu. Choc nie wydaje mi się, ze to jakies okropne jedzenie. W ogole zapomnialam się wam pochwalić jakie masło dorwałam w DE- ekologiczne! I to takie 100%orzechów. Muszę je tylko wymieszac, bo tłuszcz się oddzielił. I orzechy są z upraw ekologicznych. Chce od razu zrobic wiecej domowego, ale nie wiem czy mam orzechy, bo mama ciągle coś je, więc kupiłam dziś w rossmanie też jakies eko i chyba jedno z lepszych na rynku. 91%orzechów i ma tylko nierafinowny cukier trzcinowy. Najlepsze i tak bylo z lidla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
A ja kupilam dzis 0,5kg truskawek, co prawda nie jest to ten smak, co z ogrodka, ale juz pieke sernik z nimi i zostawilam jeszcze na jutro do owsianki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
Aeahen wszystkiego najlepszego! żebyś już nigdy nie musiała martwić się swoją waga
![]() A ja z tej okazji zrobiłam sobie totalnie rozpustny dzień
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.