|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
dla Was obojga
|
#542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Chociaż fajna ta kiecka? ![]() Ciuszki boskiee Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy na drobnych zakupach. W Tesco sporo ludzi, ale jeszcze luz, ale za to w Castoramie .... rety co tam się dzieje Myślałam, że coś za darmo dają ale nie
|
|||
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie Kubuś rośnie
|
|
|
|
#544 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duży już, opowiedz coś więcej o wizycieCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale wstyd był, bo syn szefa musiał go usuwać ![]() tu masz pierwszy lepszy artykuł http://usunwirusa.pl/policja-wirus/
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2013-04-30 o 17:50 |
|||||||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy
![]() Wszystko ślicznie, książkowo, +2kg od ostatniej wizyty (doktor pochwalił jak zwykle ). Mały kopał strasznie w pępowinę i lekarz miał problem ze sprawdzeniem przepływów ale udało się w końcu ![]() Wód mam prawidłową ilość, łożysko młode, szyjka długa i zamknięta ![]() I jeszcze pytałam o stożek na brzuchu (zaraz wytłumaczę) i lekarz powiedział, że to przepuklina pępkowa. Pytałam, czy to coś znaczy to powiedział "Tak, że jest pani w ciąży" Żartowniś ![]() O stożku na brzuchu wyczytałam u majowo-czerwcowych. Trzeba zobaczyć jak zachowują się mięśnie brzucha przy wstawaniu do siadu z pozycji leżącej. Czy brzuch jest okrągły cały czas, czy może robi się stożek. Mi robi się stożek Przy okazji obejrzał mój brzuch i pochwalił, że ładnie się trzymam ![]() A w ogóle to weszłam, a on zamiast zwyczajowego pytania jak się czuję to stwierdził "Widzę, że czuje się pani dobrze"
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-30 o 18:02 |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40565102]Co do TEGO MIEJSCA: Ja też mam czasami wrażenie, że jest całe napuchnięte I że mi zaraz coś wypadnie :O Zwłaszcza, jak idę pod prysznic zaraz po wizycie na tronie .A tak w ogóle to idę na casting do Mam Talent. Pomalowałam paznokcie Jeszcze taka głupia, wybrałam sobie nowy lakier i modliłam się tylko, żeby jedna warstwa wystarczyła... Ale jest OK, teraz tylko drobne poprawki i mogę się rozbierać przed lekarzami i mogę założyć sandałki (lol ciekawe gdzie, jak u nas jest może z 12 stopni ).[/QUOTE] za pazurki, powodzenia na wizycieCytat:
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak ładnie było na każdej wizycie, mi też taki stożek się robi, nawet się zastanawiałam co to jest, czy to przewód pokarmowy taki dziwny
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem w aucie śmiejemy się jeszcze bardziej, bo nie wiemy o co chodziło |
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to też muszę zerknąć czy posiadam stożek czy nie
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wizyt-to teraz są takie spokojne. Śmiałam się wczoraj do męża, że to już nie te emocje co kiedyś-ja przed wizytą już 2 dni jeść nie mogłam, TŻ miał sra.czkę
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-30 o 18:08 |
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli jak jest stożek to ok? Czy lepiej żeby brzuch był okrągły?
Muszę iść obejrzeć swój
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie, już drugą wizytę nie dostałam. Ale teraz te foty to takie sobie są, bo on ma tylko 2d. Sama głowa a`la rentgen wygląda niezbyt, więc nawet się nie upominam
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Ale ze stożka też nie trzeba dramatu robić. |
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Właśnie przyszli koledzy i robią futrynę, trochę późno zaczęli, więc jestem ciekawa, kiedy skończą
|
|
|
|
|
#557 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja uż ochłonęłam, zjadłam prawie całą czekoladę i czuję się lepiej
![]() idzia nie wiem jakiego mieliśmy antywirusa, z moją durną głową wszystko jest możliwe, ale wątpie, żebym sama tego wirusa przepuściła tż przyjechał na chwilę po pracy to mnie panikarę uspokoił i kompa zaczął naprawiac, także już jest spokój... i zainstaluje nowego antywirusa, bo ten się bardzo słabo spisywał![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda że pisałaś o ladach grycana... dzisiaj zjadłabym konia z kopytami, a lodówka świeci pustkami ![]() Cytat:
to pewie gdzieś koło 22 pojedziemy... mam nadzieję, że zbyt wiele osoób nie wpadnie na podobny pomysł![]() Cytat:
![]() Co do wirusa - dzięki bogu za mojego tżta, bo dla mnie ten komp byłby już do wywalenia Coś tam już przy nim zaczął majstrowac, skończy jak wróci, bo ja go już chyba dotykac nie będę ![]() Cytat:
za dużego maluszka i za zdrową ciążę![]() ![]() ![]() Co do stożkowatego brzucha... ja też taki mam jak wstaję, tż ma z niego ogromny ubaw ... jak się intensywnie śmieję, to w sumie też mi się stożek robi i cały pępek wyłazi, komicznie to wygląda Dobrze wiedziec, że to jest całkiem naturalne
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż miał być jeden, więc może we 2 pójdzie szybciej
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Chyba teraz wyjaśnia się tak poza tym sprawa mojego kłucia w okolicy pępka właśnie Boże, ale jestem boska i domyślna... moje szare komórki pracują tak ciężko, że aż z uszu dymi
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- I potem po ciąży ponoć nie powinno ćwiczyć skośnych mięśni brzucha dopóki się nie zejdą, ale sczerze mówiąc jeszcze się tym nie interesowałam
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Neni tu się nie ma z czego śmiac
Sama siebie moemntami zadziwiam w tej ciąży ![]() ![]() Cytat:
I szczerze mam nadzieję, że moje powrócą na swoje miejsce, bo przed ciążą miałam ładnie ułożony, porządny sześciopak
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
ja z wami nie wytrzymam ciagle o jedzeniu mowicie i o slodyczach
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w temacie - pojechaliśmy do Tesco i TŻ wrzucił do koszyka 5 czteropaków browara i stoi i duma: - Myślisz, że mi tyle starczy do czwartku? - ![]() - No jak mi braknie to w czwartek dokupię ... - ![]() - A co ty masz taką minę? To brać więcej bułek czy styka? - Myślałam, że on o browarach |
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, trzymac kciuki, teraz i ja rozprawiam się z paznokciami u stóp!
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna zapragnęła iść do Mam Talent
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wasze rozmówki są na 6! ![]() Jak czytałam, też zrozumiałam, że o browarki chodzi Co do mojego sześciopaku, obecnie też ogranicza się tylko do bułek ![]() U nas "niestety" ja jestem większym piwoszem, w okresie letnim codziennie potrafiłam sobie dziubnąc chociaż jedno... ale jakieś lekkie, najczęściej właśnie tą malinę z naszego browaru miejskiego ![]() TŻ ostatnio dostał czeskiego Złotego Bażanta od kolegi, bo mu w czymś tam pomógłv(to piwo też uwielbiam) i tak proponuje go TŻtwoi od paru dni wieczorkiem do filmu, a ten nie chce Ostatnio dopiero załapał, że to ja czaję się na łyczka ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Nie dziękuję ![]() A jak, artystyczna rodzina ![]() Przejechałam póki co lakierem bazowym i powiem Wam, że daję radę jeszcze! Co prawda każda stopa malowana jest na bezdechu, ale ogólnie nie narzekam ![]() A co do takich programów artystycznych... to mój tż się wybiera Tylko on do MBtM i to z jednym, i drugim zespołem jednego dnia jak rzucę hasłem, to trzymajcie kciuki!
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co? Dał się namówić? ![]() A co do naszej rozmówki to TŻ się śmiał, że mi autentycznie szczęka opadła ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Myślałam, że coś za darmo dają ale nie
Aż mi się słabo zrobiło
Pranie w pralce musi trochę poczekać bo nie mam na nic siły
W ogóle dzisiaj miałam wrażenie, że co wejdę do alejki to na coś mam ochotę - i kaszanka i kabanosy i camembert (tak w ogóle to możemy go jeść? Bo różne zdania słyszałam) i chipsy - MASAKRA!
w ogóle nie czuć atmosfery szpitala.

To nie koniec wczorajszego "wspanialego" dnia. Po imprezie poszlismy do domu jakis kilometr wiec okolo 12 bylismy w domu, nagle zaczal mnie bolec brzuch na dole,mialam 3 bolesne skurcze nie wiedzialam co sie dzieje myslalam ze zaraz zaczne rodzic,chodzilam do toalety czy czasem krew nie leci ale wszystko bylo ok moj tz nawalony jak swinia spal a ja meczylam sie z bolem wzielam no-spe i jakos po godzinie przeszlo a juz chcialam do szpitala jechac. Tak sie balam o malenstwo. Dzis Adas jest malo ruchliwy i nie wiem czy wybrac sie do gina boje sie ze cos mu sie stalo po wczorajszych ekscesach
I że mi zaraz coś wypadnie :O Zwłaszcza, jak idę pod prysznic zaraz po wizycie na tronie .