Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 16:42   #541
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
No i po jesteśmy po wizycie-ja i moje kilo dwadzieścia
dla Was obojga

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:43   #542
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dodatkowo wygrałam na all aukcję z rożkiem i przybornikiem, dziś dostałam przesyłkę a tam w środku jakaś złota kiecka

Chociaż fajna ta kiecka?

Ciuszki boskiee
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
witam się w 28 tygodniu, czyli w 7 miesiącu czyli w III trymestrze

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jestem po dentyście.
Wiele strachu o nic. Pani dr przemiła, przefantastyczna. Powiedziałam, że jestem histeryczką więc na początku znieczuliła mi dziąsło żelem i dopiero potem zastrzyk zrobiła. Nic nie było czuć, na fotelu siedziałam może z 10 minut!
Teraz się szykuję i jadę na SR!
No to super!

Byliśmy na drobnych zakupach. W Tesco sporo ludzi, ale jeszcze luz, ale za to w Castoramie .... rety co tam się dzieje Myślałam, że coś za darmo dają ale nie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:46   #543
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ładnie Kubuś rośnie
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:48   #544
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Jezu, zdążyłam się nieco przegłodzić w trakcie prasowania i nie miałam jak zjeść cokolwiek, bo chciałam najpierw skończyć, to udało mi się pościel przebrać już tylko i od razu kibelek z mega Aż mi się słabo zrobiło Pranie w pralce musi trochę poczekać bo nie mam na nic siły
następnym razem rób przerwę, nie ma co, jedzenie najważniejsze

Cytat:
duży już, opowiedz coś więcej o wizycie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jestem po dentyście.
Wiele strachu o nic. Pani dr przemiła, przefantastyczna. Powiedziałam, że jestem histeryczką więc na początku znieczuliła mi dziąsło żelem i dopiero potem zastrzyk zrobiła. Nic nie było czuć, na fotelu siedziałam może z 10 minut!
Teraz się szykuję i jadę na SR!
to sprawnie poszło, no i najważniejsze, że bez bólu
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że w sklepach nie było tragedii - może przez godzinę, bo po 14 byliśmy... ALE napakowałam do koszyka ogórki małosolne! O jezusiu, jak je zobaczyłam to.... W ogóle dzisiaj miałam wrażenie, że co wejdę do alejki to na coś mam ochotę - i kaszanka i kabanosy i camembert (tak w ogóle to możemy go jeść? Bo różne zdania słyszałam) i chipsy - MASAKRA! No, ale że TŻ chce pokutować za wczoraj, to wszystko kupił bez "ale"
Byliśmy też na lodach u Grycana - są nowe: jogurt naturalny, jogurtowe z truskawkami i jogurtowe z wiśniami - pyszne, serio! I w sumie zdrowsze i mniej kaloryczne niż normalne, no bo jogurt naturalny to co on może w sobie mieć takiego strasznego (a przynajmniej tak sobie tłumaczyłam, żeby wyrzutów sumienia później nie mieć )

W ogóle humor mi się poprawił w sklepie bo... podrywali mnie obcokrajowcy, mega ciemni - Egipt albo Indie (?) Uśmiałam się jak nie wiem, ale stwierdziłam, że nie wyglądam chyba jakoś strasznie tak jak mi się czasem wydaje, skoro ktoś jeszcze zwraca na mnie uwagę
ja tez byłam dzisiaj na zakupach i mało ludzi było, pewnie więcej przed weekendem będzie

Cytat:
Hejka!
ogarnęłam się trochę..opisałam moją sytuacje w klubie..
Widzę, że u większości jakieś problemy
postaram się wszystko nadrobić.
Byliśmy dziś z tż na porodówce w Bonifratach- powiem Wam, że full wypas cudnie tam ( jak na porodówce) w ogóle nie czuć atmosfery szpitala.
Potem pojechaliśmy prawie 40 km do Żor kupić wózek, a tam się okazało, że sklep ma przerwę majową i otwierają po 6 maja
Dodatkowo wygrałam na all aukcję z rożkiem i przybornikiem, dziś dostałam przesyłkę a tam w środku jakaś złota kiecka

a wczoraj w nocy miałam takie skurcze, że myślałam, że się przekręce

z przyjemniejszych rzeczy- przyszła mi paczka z ciuszkami od sprzedawcy, którego polecała Oliath, cudne ciuszki ale nie wiem gdzie mam to chować
i pokaże wam jakie prezenty dostała Hania od moich rodziców, którzy wczoraj wrócili z 3tyg wyprawy po Tajlandii
śliczne ciuszki
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Podczytuję was, ale powiem szczerze, że coś nie mam dzisiaj siły na nic. Wstałam rano zrobiłam 2 prania, poleciałam do moich rodziców, bo przywieźli dzisiaj mojego siostrzeńca i chciałam pobyć trochę z małym gagatkiem.

O 14 wróciłam do domu, szybki obiad, wyprawiłam tż. Jest dzisiaj świadkiem na bierzmowaniu swojego siostrzeńca. Ja w koncu nie poszłam do kościoła bpo jakaś taka nie jestem dzisiaj na siłach.

Niedłguo ma przyjść kolega zamotnować prawidłową futrynę w łazience, zrobić gładź i położyć panele.

Z tż mam wyskoczyć jeszcze na poczęstunek po bierzmowaniu. A na koniec będę musiałą zrobić porządek po mini remoncie Nie wiem skąd wezmę na to siły dzisiaj. A chce mieszkanie zrobić dzisiaj na błysk, bo jutro teściowa wraca.
oj to pracowity dzień cię czeka, ale nie przeforsuj się, lepiej zostawić coś na jutro niż ponad swoje siły robić

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Gardełko dalej boli, ale mimo to zbieram się do SR. Dziś karmienie i nauka oddychania i nie chcę tego odpuścić. Do później
ja na gardło tantum verde w pastylkach mam i trochę przeszło, może to też zasługa antybiotyku

Cytat:
Boże, cholera mnie jakaś dzisiaj trafi
Zawirusował nam się komputer stacjonarny i to tym syfiastym wirusem, gdzie wymusza się pieniądze (czyli że niby policja blokuje komputer, bo korzysta się z nielegalnego oprogramowania, etc). Super, bo czeka nas dzięki temu formatowanie komputera
nie trzeba formatować kompa, jak masz drugiego to wpisz w google wirus policja i tak znajdziesz artykuły o tym jak pozbyć się wirusa, wystarczy przeskanować odpowiednim antywirusem i po sprawie. Jak nie będzie cię puszczać do systemu to przełącz użytkownika na innego i na innym użytkowniku da się wgrać antywirusa i program usunie dziada. Ja miałam go w pracy na firmowym kompie ale wstyd był, bo syn szefa musiał go usuwać
tu masz pierwszy lepszy artykuł http://usunwirusa.pl/policja-wirus/

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2013-04-30 o 16:50
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:54   #545
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
dla Was obojga
Cytat:
Ładnie Kubuś rośnie
Dziękujemy
Wszystko ślicznie, książkowo, +2kg od ostatniej wizyty (doktor pochwalił jak zwykle).
Mały kopał strasznie w pępowinę i lekarz miał problem ze sprawdzeniem przepływów ale udało się w końcu
Wód mam prawidłową ilość, łożysko młode, szyjka długa i zamknięta

I jeszcze pytałam o stożek na brzuchu (zaraz wytłumaczę) i lekarz powiedział, że to przepuklina pępkowa. Pytałam, czy to coś znaczy to powiedział "Tak, że jest pani w ciąży" Żartowniś

O stożku na brzuchu wyczytałam u majowo-czerwcowych. Trzeba zobaczyć jak zachowują się mięśnie brzucha przy wstawaniu do siadu z pozycji leżącej. Czy brzuch jest okrągły cały czas, czy może robi się stożek. Mi robi się stożek
Przy okazji obejrzał mój brzuch i pochwalił, że ładnie się trzymam
A w ogóle to weszłam, a on zamiast zwyczajowego pytania jak się czuję to stwierdził "Widzę, że czuje się pani dobrze"

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-04-30 o 17:02
Stary 2013-04-30, 16:58   #546
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 16:59   #547
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Hejka mamuski Musze sie pozalic,szwagierka w ogole sie ze mna nie liczy i ma w dupie to ze jestem w ciazy! Wczoraj bylam jakas oslabiona,glow mnie bolala,duszosci jakies mialam ale musialam do niej isc bo jej maz mial urodziny siedzialam tam z tz od 15 do 23 . Myslalam ze padne na pysk i nie wstane a ona do mnie czy posprzatam po imprezie bo ona musi dziecko uspic(4latka) powiedziala ze zaraz wroci ale usnela razem z corka. Musialam pomyc gary po calej imprezie maz mi oczywiscie nie pomogl a jeszcze mial pretensje ze marudze i nie jestem chetna do pomocy.Nikt nie potrafi zrozumiec ze czasami zle sie czuje w ciazy To nie koniec wczorajszego "wspanialego" dnia. Po imprezie poszlismy do domu jakis kilometr wiec okolo 12 bylismy w domu, nagle zaczal mnie bolec brzuch na dole,mialam 3 bolesne skurcze nie wiedzialam co sie dzieje myslalam ze zaraz zaczne rodzic,chodzilam do toalety czy czasem krew nie leci ale wszystko bylo ok moj tz nawalony jak swinia spal a ja meczylam sie z bolem wzielam no-spe i jakos po godzinie przeszlo a juz chcialam do szpitala jechac. Tak sie balam o malenstwo. Dzis Adas jest malo ruchliwy i nie wiem czy wybrac sie do gina boje sie ze cos mu sie stalo po wczorajszych ekscesach
powiem Ci, ze nie fajnie cię potraktowali, nikt nie pomógł i sama zmywałaś? Ja bym chyba olała te naczynia, w końcu ty też masz prawo być zmęczona, a od tz i szwagirki oczekiwała bym dzisiaj przeprosin, że tak wyszło
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40565102]Co do TEGO MIEJSCA: Ja też mam czasami wrażenie, że jest całe napuchnięte I że mi zaraz coś wypadnie :O Zwłaszcza, jak idę pod prysznic zaraz po wizycie na tronie .

A tak w ogóle to idę na casting do Mam Talent.
Pomalowałam paznokcie
Jeszcze taka głupia, wybrałam sobie nowy lakier i modliłam się tylko, żeby jedna warstwa wystarczyła... Ale jest OK, teraz tylko drobne poprawki i mogę się rozbierać przed lekarzami i mogę założyć sandałki (lol ciekawe gdzie, jak u nas jest może z 12 stopni).[/QUOTE]
za pazurki, powodzenia na wizycie
Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
hejka

w ogóle jest wkurzona, majówka miała być ładna i ciepła i co? u nas zapowiada się słabo, max 15 stopni i sporadyczne deszcze

poza tym dziś mąż usłyszał od kolegi z pracy z oddziału w Anglii, że razem z następną dostawą ich produktów firmowych do Polski dołoży dla nas mały prezent- wyprawkę dla dziewczynki nieużywaną przez jego córkę. ponoć jest to zestaw ubranek do 2giego roku życia, jakieś paręnaście kilo
u nas też ma być zimno, a z wyprawką super na prawdę

Łukaszek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 17:00   #548
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy
Wszystko ślicznie, książkowo, +2kg od ostatniej wizyty (doktor pochwalił jak zwykle).
Mały kopał strasznie w pępowinę i lekarz miał problem ze sprawdzeniem przepływów ale udało się w końcu

I jeszcze pytałam o stożek na brzuchu (zaraz wytłumaczę) i lekarz powiedział, że to przepuklina pępkowa. Pytałam, czy to coś znaczy to powiedział "Tak, że jest pani w ciąży" Żartowniś

O stożku na brzuchu wyczytałam u majowo-czerwcowych. Trzeba zobaczyć jak zachowują się mięśnie brzucha przy wstawaniu do siadu z pozycji leżącej. Czy brzuch jest okrągły cały czas, czy może robi się stożek. Mi robi się stożek
Bardzo miły Pan doktor, wie jak rozmawiać z ciężarną, a do tego potrawi prawić komplementy
Stary 2013-04-30, 17:01   #549
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy

oby tak ładnie było na każdej wizycie, mi też taki stożek się robi, nawet się zastanawiałam co to jest, czy to przewód pokarmowy taki dziwny

Łukaszek
Stary 2013-04-30, 17:04   #550
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo miły Pan doktor, wie jak rozmawiać z ciężarną, a do tego potrawi prawić komplementy
Tylko dowcipy ma takie jakieś niezrozumiałe-zawsze z mężem się niby z nich śmiejemy-no bo co zrobić
A potem w aucie śmiejemy się jeszcze bardziej, bo nie wiemy o co chodziło
Stary 2013-04-30, 17:06   #551
surka
Zakorzenienie

Oj to też muszę zerknąć czy posiadam stożek czy nie
Stary 2013-04-30, 17:06   #552
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
oby tak ładnie było na każdej wizycie, mi też taki stożek się robi, nawet się zastanawiałam co to jest, czy to przewód pokarmowy taki dziwny
Ja też właśnie się dziwiłam temu stożkowi, ale wczoraj przypadkiem wyczytałam właśnie na wątku u dziewczyn majowych. Tam dziewczyna pisała, że trzeba wstawać bokiem - tak by tych mięśni nie napinać. Mi lekarz nie zalecił na to nic szczególnego.

A co do wizyt-to teraz są takie spokojne. Śmiałam się wczoraj do męża, że to już nie te emocje co kiedyś-ja przed wizytą już 2 dni jeść nie mogłam, TŻ miał sra.czkę A teraz-nuda

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-04-30 o 17:08
Stary 2013-04-30, 17:07   #553
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko dowcipy ma takie jakieś niezrozumiałe-zawsze z mężem się niby z nich śmiejemy-no bo co zrobić
A potem w aucie śmiejemy się jeszcze bardziej, bo nie wiemy o co chodziło
A masz jakieś foty do rodzinnego albumu
Stary 2013-04-30, 17:09   #554
skylie
Wtajemniczenie

Czyli jak jest stożek to ok? Czy lepiej żeby brzuch był okrągły?
Muszę iść obejrzeć swój

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 17:11   #555
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
A masz jakieś foty do rodzinnego albumu
No właśnie nie, już drugą wizytę nie dostałam. Ale teraz te foty to takie sobie są, bo on ma tylko 2d. Sama głowa a`la rentgen wygląda niezbyt, więc nawet się nie upominam

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Muszę iść obejrzeć swój
Stożek to przepuklina ciążowa-jakieś mięśnie się rozchodzą. Lepiej żeby był okrągły
Ale ze stożka też nie trzeba dramatu robić.
Stary 2013-04-30, 17:14   #556
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę iść obejrzeć swój
Jak jest stożek to jest chyba przepuklina

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Właśnie przyszli koledzy i robią futrynę, trochę późno zaczęli, więc jestem ciekawa, kiedy skończą
Stary 2013-04-30, 17:14   #557
tweedledee
Zakorzenienie

Ja uż ochłonęłam, zjadłam prawie całą czekoladę i czuję się lepiej

idzia nie wiem jakiego mieliśmy antywirusa, z moją durną głową wszystko jest możliwe, ale wątpie, żebym sama tego wirusa przepuściła tż przyjechał na chwilę po pracy to mnie panikarę uspokoił i kompa zaczął naprawiac, także już jest spokój... i zainstaluje nowego antywirusa, bo ten się bardzo słabo spisywał
Cytat:
Hejka!
ogarnęłam się trochę..opisałam moją sytuacje w klubie..
Widzę, że u większości jakieś problemy
postaram się wszystko nadrobić.
Byliśmy dziś z tż na porodówce w Bonifratach- powiem Wam, że full wypas cudnie tam ( jak na porodówce) w ogóle nie czuć atmosfery szpitala.
Potem pojechaliśmy prawie 40 km do Żor kupić wózek, a tam się okazało, że sklep ma przerwę majową i otwierają po 6 maja

a wczoraj w nocy miałam takie skurcze, że myślałam, że się przekręce

z przyjemniejszych rzeczy- przyszła mi paczka z ciuszkami od sprzedawcy, którego polecała Oliath, cudne ciuszki ale nie wiem gdzie mam to chować
i pokaże wam jakie prezenty dostała Hania od moich rodziców, którzy wczoraj wrócili z 3tyg wyprawy po Tajlandii
karolajn super ciuszki... i fajnie, że przesyłki przyszły, pewnie nieco nastrój poprawiły
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że w sklepach nie było tragedii - może przez godzinę, bo po 14 byliśmy... ALE napakowałam do koszyka ogórki małosolne! O jezusiu, jak je zobaczyłam to.... W ogóle dzisiaj miałam wrażenie, że co wejdę do alejki to na coś mam ochotę - i kaszanka i kabanosy i camembert (tak w ogóle to możemy go jeść? Bo różne zdania słyszałam) i chipsy - MASAKRA! No, ale że TŻ chce pokutować za wczoraj, to wszystko kupił bez "ale"
Byliśmy też na lodach u Grycana - są nowe: jogurt naturalny, jogurtowe z truskawkami i jogurtowe z wiśniami - pyszne, serio! I w sumie zdrowsze i mniej kaloryczne niż normalne, no bo jogurt naturalny to co on może w sobie mieć takiego strasznego (a przynajmniej tak sobie tłumaczyłam, żeby wyrzutów sumienia później nie mieć )
Dobrze, że już się z tż dogadałaś, ale rację mają dziewczyny, trzeba wytyczyc konkretne granice, bo rzucanie w ciebie mięsem nawet w nerwach i chamskie, prostackie i nie do przyjęcia

Szkoda że pisałaś o ladach grycana... dzisiaj zjadłabym konia z kopytami, a lodówka świeci pustkami
Cytat:
Byliśmy na drobnych zakupach. W Tesco sporo ludzi, ale jeszcze luz, ale za to w Castoramie .... rety co tam się dzieje Myślałam, że coś za darmo dają ale nie
My szykujemy dzisiaj wycieczkę do KAuflandu, ale to póóóźno wieczorem, bo teraz tż pojechał na próbę to pewie gdzieś koło 22 pojedziemy... mam nadzieję, że zbyt wiele osoób nie wpadnie na podobny pomysł
Cytat:
następnym razem rób przerwę, nie ma co, jedzenie najważniejsze

nie trzeba formatować kompa, jak masz drugiego to wpisz w google wirus policja i tak znajdziesz artykuły o tym jak pozbyć się wirusa, wystarczy przeskanować odpowiednim antywirusem i po sprawie. Jak nie będzie cię puszczać do systemu to przełącz użytkownika na innego i na innym użytkowniku da się wgrać antywirusa i program usunie dziada. Ja miałam go w pracy na firmowym kompie ale wstyd był, bo syn szefa musiał go usuwać
tu masz pierwszy lepszy artykuł http://usunwirusa.pl/policja-wirus/
No teraz już wiem, dawno nie wymiotowałam, myślałam, że mam jeszcze chociaż chwilę

Co do wirusa - dzięki bogu za mojego tżta, bo dla mnie ten komp byłby już do wywalenia Coś tam już przy nim zaczął majstrowac, skończy jak wróci, bo ja go już chyba dotykac nie będę
Cytat:
Dziękujemy

A w ogóle to weszłam, a on zamiast zwyczajowego pytania jak się czuję to stwierdził "Widzę, że czuje się pani dobrze"
Neni super wielkie za dużego maluszka i za zdrową ciążę Oby tak dalej

Co do stożkowatego brzucha... ja też taki mam jak wstaję, tż ma z niego ogromny ubaw... jak się intensywnie śmieję, to w sumie też mi się stożek robi i cały pępek wyłazi, komicznie to wygląda Dobrze wiedziec, że to jest całkiem naturalne
Stary 2013-04-30, 17:15   #558
surka
Zakorzenienie

Chociaż miał być jeden, więc może we 2 pójdzie szybciej
Stary 2013-04-30, 17:19   #559
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Stożek to przepuklina ciążowa-jakieś mięśnie się rozchodzą. Lepiej żeby był okrągły
Ale ze stożka też nie trzeba dramatu robić.
Ale jaja w sumie, bo nie pamiętam gdzie, ale gdzieś czytałam, że mięśnie rozchodzą się w ciąży, jeśli przed nią były dośc słabe - a ja raczej należę do porządnie umięśnionych babeczek Dziwne

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Chyba teraz wyjaśnia się tak poza tym sprawa mojego kłucia w okolicy pępka właśnie Boże, ale jestem boska i domyślna... moje szare komórki pracują tak ciężko, że aż z uszu dymi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 17:20   #560
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jaja w sumie, bo nie pamiętam gdzie, ale gdzieś czytałam, że mięśnie rozchodzą się w ciąży, jeśli przed nią były dośc słabe - a ja raczej należę do porządnie umięśnionych babeczek Dziwne

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Chyba teraz wyjaśnia się tak poza tym sprawa mojego kłucia w okolicy pępka właśnie Boże, ale jestem boska i domyślna... moje szare komórki pracują tak ciężko, że aż z uszu dymi
Stary 2013-04-30, 17:24   #561
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Moja siostra miała wyćwiczone mięśnie brzucha, a mimo tego rozeszły jej się na 1 cm, ale mówi, że nie jest źle bo przy niećwiczących osobach to jest to ok 4 cm

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

I potem po ciąży ponoć nie powinno ćwiczyć skośnych mięśni brzucha dopóki się nie zejdą, ale sczerze mówiąc jeszcze się tym nie interesowałam
Stary 2013-04-30, 17:27   #562
tweedledee
Zakorzenienie

Neni tu się nie ma z czego śmiac Sama siebie moemntami zadziwiam w tej ciąży

Cytat:
Moja siostra miała wyćwiczone mięśnie brzucha, a mimo tego rozeszły jej się na 1 cm, ale mówi, że nie jest źle bo przy niećwiczących osobach to jest to ok 4 cm

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

I potem po ciąży ponoć nie powinno ćwiczyć skośnych mięśni brzucha dopóki się nie zejdą, ale sczerze mówiąc jeszcze się tym nie interesowałam
A to nie wiedziałam I szczerze mam nadzieję, że moje powrócą na swoje miejsce, bo przed ciążą miałam ładnie ułożony, porządny sześciopak
Stary 2013-04-30, 17:28   #563
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

ja z wami nie wytrzymam ciagle o jedzeniu mowicie i o slodyczach

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 17:29   #564
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Ja od paru dni o jedzeniu nic nie pisałam jak mi się kiedyś za zdjęcie knyszy oberwało
Stary 2013-04-30, 17:33   #565
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
A mnie zainteresował ten sześciopak Tweed
A tak w temacie - pojechaliśmy do Tesco i TŻ wrzucił do koszyka 5 czteropaków browara i stoi i duma:
- Myślisz, że mi tyle starczy do czwartku?
-
- No jak mi braknie to w czwartek dokupię ...
-
- A co ty masz taką minę? To brać więcej bułek czy styka?
-

Myślałam, że on o browarach
Stary 2013-04-30, 17:33   #566
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od paru dni o jedzeniu nic nie pisałam jak mi się kiedyś za zdjęcie knyszy oberwało
Teraz też by ci się oberwało, bo i bez zdjęcia mam na nią ochotę

Dziewczyny, trzymac kciuki, teraz i ja rozprawiam się z paznokciami u stóp!
Stary 2013-04-30, 17:35   #567
surka
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w temacie - pojechaliśmy do Tesco i TŻ wrzucił do koszyka 5 czteropaków browara i stoi i duma:
-
-
-

Cytat:
Teraz też by ci się oberwało, bo i bez zdjęcia mam na nią ochotę

Dziewczyny, trzymac kciuki, teraz i ja rozprawiam się z paznokciami u stóp!
powodzenia
Stary 2013-04-30, 17:37   #568
Neni1984
Zakorzenienie

Kolejna zapragnęła iść do Mam Talent
Stary 2013-04-30, 17:42   #569
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:

-
-
-

Wasze rozmówki są na 6!
Jak czytałam, też zrozumiałam, że o browarki chodzi

Co do mojego sześciopaku, obecnie też ogranicza się tylko do bułek Albo jednej duuuużej

U nas "niestety" ja jestem większym piwoszem, w okresie letnim codziennie potrafiłam sobie dziubnąc chociaż jedno... ale jakieś lekkie, najczęściej właśnie tą malinę z naszego browaru miejskiego
TŻ ostatnio dostał czeskiego Złotego Bażanta od kolegi, bo mu w czymś tam pomógłv(to piwo też uwielbiam) i tak proponuje go TŻtwoi od paru dni wieczorkiem do filmu, a ten nie chce
Ostatnio dopiero załapał, że to ja czaję się na łyczka

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
powodzenia
Nie dziękuję
Cytat:
Kolejna zapragnęła iść do Mam Talent
A jak, artystyczna rodzina
Przejechałam póki co lakierem bazowym i powiem Wam, że daję radę jeszcze! Co prawda każda stopa malowana jest na bezdechu, ale ogólnie nie narzekam

A co do takich programów artystycznych... to mój tż się wybiera Tylko on do MBtM i to z jednym, i drugim zespołem jednego dnia jak rzucę hasłem, to trzymajcie kciuki!
Stary 2013-04-30, 17:45   #570
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Wasze rozmówki są na 6!
Jak czytałam, też zrozumiałam, że o browarki chodzi

Co do mojego sześciopaku, obecnie też ogranicza się tylko do bułek Albo jednej duuuużej

U nas "niestety" ja jestem większym piwoszem, w okresie letnim codziennie potrafiłam sobie dziubnąc chociaż jedno... ale jakieś lekkie, najczęściej właśnie tą malinę z naszego browaru miejskiego
TŻ ostatnio dostał czeskiego Złotego Bażanta od kolegi, bo mu w czymś tam pomógłv(to piwo też uwielbiam) i tak proponuje go TŻtwoi od paru dni wieczorkiem do filmu, a ten nie chce
Ostatnio dopiero załapał, że to ja czaję się na łyczka
Haha
I co? Dał się namówić?

A co do naszej rozmówki to TŻ się śmiał, że mi autentycznie szczęka opadła

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:

A co do takich programów artystycznych... to mój tż się wybiera Tylko on do MBtM i to z jednym, i drugim zespołem jednego dnia jak rzucę hasłem, to trzymajcie kciuki!
Łał! No to koniecznie daj znać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości