![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Do AniBrunetki: Czy w nowym avatarze, to Twoje zdjęcie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Aaa.. ja się zapisałam do p. Pauliny do Emi Style na jutro i mam nadzieję, że nie popełnię seppuku po powrocie...a jeśli nie popełnię to opiszę, jak było...trzymajcie kciuki, bo mam stracha ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
to metamorfoza komputerowa
![]() ![]()
![]() |
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
u niej nie byłam, więc może do niej się wybiorę na podcięcie końcówek, jak polecasz....
bo na konkretne cięcie to już nie zaryzykuję ![]()
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
jak zapuszcze
![]()
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
![]()
A żadna z Was nie była u Krystyny Piaseckiej??? Nikt się nie wypowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Czytaj cały wątek lub użyj wyszukiwarki, bo pamiętam, że ktoś był.
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
Cathas
Daj znac koniecznie jak było , ja juz też się zapisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam niedawno i od razu piszę
![]() Po chwilce dosłownie, przyszłą p. Paulina, do której byłam umówiona i pytanie, co robimy, czy mam jakiś pomysł, sugestie. No to ja na to że konkretnie to nie, ale zapuszczam i niezbyt chcę je skracać na dole, ale żeby im nadać objętości itp. Pani podała kilka pomysłów od razu, wydały się ok, więc się zgodziłam. Wysuszyła mi, wyprostowała i przeczesała włosy, zadała pytanie o suszarkę, itd. Po czym zaczęła ciąć. Ja najpierw pełna panika, bo zaczeła mi robić coś ala Kleopatra i wyglądało to baaardzo źle. Ale po chwili [dłuższej chwili ![]() ![]() Dodatkowy plus to to, że już na koniec zadałam pytanie, to na spokojnie mi p. Paulina wszystko wytłumaczyła, powiedziała co i dlaczego, i rzeczywiście, jak teraz sprawdziałam, miała 100 proc. racji ![]() Ogólnie jestem zadowolona, choć nie wiem, czy zostanę stałą klientką, muszę jeszcze poszukać ![]() Ach i zapomniałabym, za włosy prawie do ramion [nadal ![]() ![]() Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2007-04-03 o 14:05 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam z Kenzo
![]() Muszę wam powiedzieć, że nigdy jeszcze nikt nie zrobił mi fryzurki tak dokładnie jak tego chciałam ![]() ![]() Nie wiem natomiast jak to jest z Panią Sylwią, w sutuacji gdy ktoś przychodzi zupełnie bez pomysłu. Ja miałam praktycznie wyraźnie określone zamiary, fryzura w sumie nie jest wyszukana, ścięcie nie należało do najtrudniejszych. Może następnym razem zaryzykuje, oddam się w ręce Pani Sylwii i pozwole wykazac. Tymczasem mogę z czystym sumieniem ją polecić i chyba cały sztab Kenzo, bo z tego, co widziałam pozostałe klientki też wychodziły raczej z uśmiechem na twarzy a nie łzami spływającymi po policzkach ![]()
#795 |
Raczkowanie
|
A ja moge polecic Pania Kasie z zakladu La Chatton na ul. Mostowej. Wlosy robi super, ostatnio zrobila mi cudasny balejaz z brazow... Zaplacilam 85zl z prostowaniem i cieciem. Dawno nie trafilam osobiscie na lepsza fryzjerke... Choc jak wiadomo tylu ilu ludzi na swiecie tyle opinii... Ale tak jak napisalam wyzej- jestem bardzooo zadowolona ,no i cena w sam raz.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Rozeznanie
|
rzeczywiscie cena przystepna, a wiesz moze na jakich preparatach pracuja tam? bo osobiscie najbardziej mi na tym wlasnie zalezy jesli chodzi o fryzjera - na dobrych kosmetykach
![]()
![]() |
#797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit : juz jestem w domku. Scinala mnie jak zwykle Kasia i jak zwykle jestem bardzo zadowolona. Po kolei wszyscy czlonkowie mojej rodziny i znajomi zaczynaja do niej chodzic, jest naprawde swietna i bardzo sympatyczna ! ![]() p.s. zreszta atmosfera w tym salonie jest nieziemska, od razu po wejsciu proponuja herbatke, kawke, a nawet....szampana !! ![]() a mezczyzni... ktorzy byli "goleni" maszynka - dostaja na koniec na tacce do przemycia i odkazenia szyi... perfumy Dolce & Gabbana ![]() ![]()
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2007-04-04 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
W La Chatton pracuja tylko na kosmetykach Matrix.
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
ja chcialabym poprosic o adres i numer telefonu do tego salonu Farouk. Tak jest zachwalany , ze chyba sprobuje ![]() Ps. chodzi z was ktos do Laurenta????? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
nafie jak zwykle jestem pod wrazeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
bardzo Ci dziekuje Aniu
![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
Nafie bardzo fajne ścięcie
![]() Ja niestety jestem bardzo uprzedzona do Trendów, zawsze tam czekam mimo, że jestem umówiona na konkretną godzinę. I jak tak byłam na tym feralnym ścięciu to fryzjerka powiedziała mi, że nigdy nie słyszała o firmie Kerastase ![]() Przecież to sa profesjonalne kosmetyki fryzjerskie i każdy je zna! Acha i Nafie wyobraź sobie, że ta fryzjerka jak coś jej powiedziałam to ona kpiąco wyśmiała mnie i poszła do koleżanki jej to powiedzieć, i razem się śmiały ze mnie ![]() Tą Panią Kasie znam z widzenia i ona jest miłą osobą, więc na pewno na końcówki sie wybiorę tylko do niej- po Twoich zdjeciach widać, że ładnie umie sciąć ![]()
#803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jeśli idzie o Kenzo, to jestem pod wrażeniem kosmetyków na jakich tam pracują, ale w końcu to L'oreal. Kiedyś byłam tam na cięciu u niejakiej pani Liliany - nikt nigdy wcześniej ani później nie obciął mnie tak perfekcyjnie. Ale później Liliana z Kenzo zniknęła (jeśli ktoś ją wytropił niech da znać, bo jej cięcie to mistrzostwo świata) więc udałam się do jakiegoś młodego chłopaczka, imienia nie pamiętam - ściął mnie bardzo, bardzo przeciętnie. A swoją drogą to ciekawe jak bardzo widać na włosach jakość techniki cięcia. Moja koleżanka zwykła chodzić do Hair Bazaar Studio, zdaje się, że do Piotra, i wyglądała zawsze rewelacyjnie, wszyscy jej się pytali gdzie się tnie, aż tu nagle pewnego dnia przyszła do mnie, a jej włosy wygladały zupełnie inaczej, tak jakoś zupełnie przecietnie choć fryzura niby ta sama. Okazało się, że w HBS nie było wolnych miejsc, więc poszła gdzie indziej. No normalnie szok jak to było widać na pierwszy rzut oka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
![]()
Napisane przez lilianaX:
A swoją drogą to ciekawe jak bardzo widać na włosach jakość techniki cięcia. Moja koleżanka zwykła chodzić do Hair Bazaar Studio, zdaje się, że do Piotra, i wyglądała zawsze rewelacyjnie, wszyscy jej się pytali gdzie się tnie, aż tu nagle pewnego dnia przyszła do mnie, a jej włosy wygladały zupełnie inaczej, tak jakoś zupełnie przecietnie choć fryzura niby ta sama. Okazało się, że w HBS nie było wolnych miejsc, więc poszła gdzie indziej. No normalnie szok jak to było widać na pierwszy rzut oka ![]() ![]() Niestety, wygląd fryzury zależy nie tylko od umiejętności fryzjera, ale też od jego nastroju, poziomu zmęczenia i ochoty na bycie kreatywnym - jak u każdego z nas. Pewnie dlatego zdarzają się na forum negatywne opinie na chwalonych, dobrych fryzjerów, tak samo jak kiepski fryzjer może dostać pozytywną opinię (bo akurat miał dobry dzień). Przykład: moja wcześniejsza wizyta u p. Grzegorza Supersona - rewelacyjna fryzura dobrana idealnie do struktury mojego włosa - zapomniałam co to układanie; a ostatnia wizyta - ścięcie może poprawne, ale włosy muszę układać, żeby było z tej fryzury cokolwiek widać ![]() Myślę, że najlepszą radą na dobrą fryzurę (oprócz dobrego fryzjera i kosmetyków) jest dać się fryzjerowi poznać i zaangażować go w proces tworzenia naszej fryzury. Jak będziemy dla niego "obcą babką, kolejną klientką" to i fryzura może wyjść jakaś "obca", nie nasza, taka sama jak kobiety która dopiero co zeszła z fotela - takie są moje wnioski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
Nafie!!!
bardzo ładna fryzurka ![]() powiedz... masz proste włosy czy czeka Cię zabawa z prostownicą? i rozumiem że płaciłaś człe 35 zł??? tez tam kiedyś byłam tyle zw u Kingi, ale tez na samym cięciu.... farbowałaś sie moze u nich kiedyś???? |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SiSleyS- u kogo byłaś, napisz mi proszę na PW, bo jestem ciekawa... ![]()
![]() |
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
Sisleys - mi tez reszta tych babeczek nie odpowiada, przygladalam sie jak scinaja inne dziewczyny i naprawde widac jak sie patrzy na nie ze Kaska w porownaniu do nich to doslownie ma fach w reku
![]() ![]() kasiag-01 - nie, nie farbowalam sie u nich bo farbuje mnie mama :P a co do wlosow .. coz - ani rusz bez prostownicy. Naturalnie mam falowane/puszace sie wlosy od polowy glowy do dolu. Takze ona najpierw umyla mi wlosy, potem wysuszyla. wyprostowala i dopiero pozniej - scinala na sucho !!!! ![]() i oczywiscie, placilam 35 zl ![]()
#810 |
Zakorzenienie
|
Ja kompletnie nie polecam w Trendach na Bukowskiej dziewczyny o imieniu MILENA- jeżeli ktoś lubi mocne wrażenia to niech się do niej wybierze...
Mnie ścięła krzywo, Rzastin za krótko; ogółem ona nadaje się do rzeźnika a nie do salonu fryzjerskiego. Nafie- widziałam jak ta Kaśka ścina- mnie ta Milena to w 20minut obsłużyła a Kasia dalej ścinała pewną dziewczynę i widać było, że naprawdę sie stara... Teraz za jakiś miesiąc muszę sobie znowu końcówki podciąć to tylko do niej pójdę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.