|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Śliweńko nie ma takiej opcji
(mam nadzieję )Agatek tak, tak mięsko wcinam. Do tego mam obiadki z pracy więc tam i suróweczka i zupka codziennie. Na badania pójdę jak bedę miała wolne (zapomniałam w majówkę). Bo krew pobierają od 7,15 do 11 a ja od 7 do 12 pracuję. |
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Magda dużo ostatnio schudłas do tego zawroty głowy senność nie dobrze to wygląda. Oprócz podstawowych zrób tarczyce etc. A kawy może nie pij bo wyplukje magnez wiec nie dobrze przy twoim samopoczuciu. Lepiej zielona herbatę
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
czeszko
wstalam...noga dalej spuchnieta ale chyba idzie troche ku lepszemu...moge juz ruszyc palcami Bartus od rana fika koziolki wiec mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...dobrze ze mam takiego dobrego meza bo ja jak tylko patrze na ta noge to mi slabo...a on mi ja opatruje moj prywatny sanitariusz
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
GOLD przede wszystkim ogromne gratulacje dla całej Waszej Trójeczki!
Danielku witaj na świecie! Wracajcie szybciutko do domku Samba mam nadzieje, że z nogą będzie lepiej! Mój dziadek ostatnio miał tak samo jak Ty. I okazało się, że to od butów mimo że nie miał żadnej ranki. U Ciebie to faktycznie wygląda na jakieś ugryzienie. Trzymam kciuki, żeby z godzinę na godzinę było coraz lepiej! kliwia przykro mi z powodu pracy. mam nadzieje, że jeszcze poczujesz się tam dobrze! Ana ja wczoraj przeżyłam lekki szok, byłam na małych zakupach i wszystkie ciuchy 34 i 36 były za duże... nie wiem czy nagle zmienił się styl wszystkich bluzek i sukienek i wszystko ma być takie luźne? Kupiłam tylko 2 koszulki, z czego jedna jest zwykłą białą koszulką z Merudą na piersi , a druga miętowa, bardzo luźna i jak się dzisiaj okazało chyba za krótka. Także zakupy nie poszły mi najlepiej. Muszę zrobić podejście nr 2. CZAROWNICE moje, dziękuję Wam za ostatni czas Martucha, lecę Ci największe lody z arbuzem jakie znajdziesz! Dziękuję!Witajcie, Po urlopie, powrót do rzeczywistości pracowej jest ciężki... między innymi stąd moja nieobecność. Poza tym cięzki czas mnie dopadł i jakoś się ogarniam.
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
gucia taka moda, ale czasami rozmiar 44 jest jak 40 - wiec niby luzne a i tak dziwnie to skrojone
na mnie nawet te luzne leza fatalnie przymierzalam w zeszlym sezonie modowym w mohito takie luźne al'a jedwabne bluzko-tuniki, i niestety wygladalam tak zle jak nigdy a w niektorych miejscach sie opinaly i nic z lekkosci i powabnosci nie bylo w wygadzie "![]() ja ostatnio w modzie ide w klasyke - przynajmniej wszytsko do siebie pasuje i nie musze sie martwic do czego to ubrac, no i bardziej swiadomie w sklepie wybieram w rozsadnej cenie.Ostanio fajne 2 bluzki przymierzalam w top secrecie - ale co z tego jak po przecenie kosztowaly po 60zl, nie byly tyle warte gdyby kosztowaly 30zl to bym sie nie zawahała ![]() oo nawet moge pokazac jedna: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...dh4yqfDIgZXb6g niestety w polsce nie wiedza co to wyprzedaz
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-05-07 o 08:31 |
|
|
|
#3666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gdyż to małe oszustwa ![]() (np. wyszło 4,35 to jest 4... a ja musiałam napisać 5 )To co mówisz, że dzisiaj byś mogła maturę pisać? ![]() Cytat:
34 na szczęście w większości dobre - tylko szkoda, że nie we wszystkich sklepach istnieje taka rozmiar... dyskryminacja :PCześć! |
|||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia no ja właśnie nie wiem co jest grane. W reserved pierwszy raz od pewnie kilku lat, weszłam do przymierzalni z 4 bluzkami. I żadna!!! Nie była dobra. Wszystkie były szerokie, a rozmiar miałam XS... nawet rękawy miałam za luźne w tych bluzkach. porażka!
Fajna, ta koszulka ja już zaczynam być chora, bo muszę kupić 2 pary butów... a w lipcu jeszcze jakieś jedne eleganckie, bo wesele... i aż mi słabo na samą myśl.
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już go rozwiązałam ![]() Kupiłam jasne półbuty (wcześniej takie czerwonawe, ale jednak wymieniłam na te jasne) i... mama się rzuciła to kupiłam sobie jeszcze sandały na koturnach Z tydzień chodziłam struta, co założyć do sukienki na wesele... choć teraz to się zastanawiam czy te sandały też nie pasują i mam dylemat czy półbuty czy sandały chyba Wam foto pokażę.
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Ana poka się poka
![]() Ja muszę kupić jakieś baletki i sandały. To na początek. Matko, jak mam zimno w pracy! Piję drugą herbatę, a nogi i recę jak lody. Teraz już siedzę w kurtce!
|
#3670 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dobrze
ogólnie mam odrzut od wszelkiego jedzenia, zwłaszcza słodyczy, ale mdłości już chyba przechodzą.Chociaż cały czas mam taką "gulę" w gardle - nie wiem jak to opisać heheSamba może jakieś okłady - tylko nie wiem za bardzo z czego : może szałwia, ona jest przeciwzapalna
Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2013-05-07 o 09:23 |
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
gucia ja wczoraj przyszlam w krotkich spodenkach do kolan, pomyslam sobei ze skoro ma byc 20 stopni to nie zmarzne, alez sie mylilam!
Budynek jest powojskowy i od cienia mamy biuro. nie jest zimno jakos szczegolnie jak sie wejdzie na chwile, ale jak sie siedzi to czuc chlodek Dzis juz mam dlugie spodnie i podkolanowki najwzyej sie ugotuje po 14 jak bede wychodzic do sauny w aucie![]() celi wiemy wiemy o co chodzi z gula w gardle
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a półbutów nie widzę, pewnie jakaś starsza kolekcja. |
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
sukienke jeszcze pokaz, najlepiej sie ubierz w to
![]() a sandały fajne niestety mierzylam sotatnio, i klapie mi pieta, nie umiem w takich chodzic
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
palce mi lecą do przodu, jak wąskie by nie były i spada mi za każdym razem pasek z tyłu, wrrrr! Jak widzę ten typ to mnie czepie ![]() Kliwia widzę mamy ten sam problem! ![]() Ana podpinam się pod Kliwię, ubierz sukienkę i zrób zdjęcia w jednych i drugich butach.
|
|
#3675 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale teraz niestety wciagam je jak odkurzacz hahah a miesko jesz? od niego tez mialam odrzut...ktory to juz tydzien u Ciebie?z okladami nie bede juz eksperymentowac...mam te masci i wydaje mi sie ze dzialaja, wiec uzywam... |
||
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki!
Chyba będzie padać ![]() Celi cieszę się, że u Ciebie wszystko ok! Mdłości miną ![]() Guciolku |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia u mnie padalo wczoraj po poliudniu
dzis pieknie swieci slonko, lekki wiaterek wiec super
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ciebie chyba faktycznie coś ugryzło... cieszę się, że maści działają! zazdroszczę balerinek... ja żadnych nie mogę znaleźć. Wszystkie sa na mnie za szerokie, a już kilka na prawdę ładnych widziałam.
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Pani z bobovity mi napisala ze juz wysyla kaszke i upominek dla ZUZI!!
Ciekawe skad wie jak ma zuzia na imie skoro nie pisalam o tymw mailach.CHyba ze sie keidys na ich serwis reejstrowalam? INWIGILACJA! gucia, ja mam z kolei szeroka stope, i z balerinek to mi zewnetrzna kostka wystaje jak za za plytkie taki halluks ale od zewnetrznej strony i to jest dopiero klopot
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-05-07 o 11:52 |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, Kliwia no może coś tam wstawię, ale całej sobie nie będę robić, bo wyglądać teraz jak 7 nieszczęść
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jaki upominek dostaniesz Ja się doprosiłam po krótkiej walce z nimi o konkurs- łyżeczki, miseczka i miś- pacanka w ramach pocieszenia i przeprosin
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia kocham cie miloscia wielka! jak cos to wiesz wal!!
Ana moglabym pisac ![]() a wyniki zaokraglaj.. trudno ;D
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Ana wrzuć foty ja też będę miała ten dylemat dwa razy, bo niestety idziemy na dwa wesela, oba w tej samej rodzinie, więc jedna sukienka to za maloMadzia zrob sobie Tsh dobre dziewczyny mówią, takie zmęczenie może być objawem, że coś się dzieje nie tak. |
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak zrobiłam
ale mam jakieś durne, wewnętrzne wyrzuty sumienia Cytat:
choć na drugie jestem zapisana do fryzjera (wczoraj mnie mąż zapisał, bo akurat teściowa się zapisywała i już miejsce nie było ), a na to pierwsze nie... bo mam wtedy zjazd i nie wiem jak to wyjdzie ![]() No a sukienkę teraz to mam taką romantyczną, wiosenna, zwiewną w kwiatki nie wiem czy na wrzesień taka pasuje...---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Prośba w k.
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
W listopadzie miałam dobre TSH, przed ciążą miałam dokładne badania u endo + z krwi. Ale jak będę miała jakiś dzień wolny, to zrobię sobie jeszcze raz te badania.
Marta zielona herbata pobudza, jak kawa? Dziś po rpacy byłam na zarąbistym szkoleniu z Dziamską, super. |
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
ja to ostatnio nie umiem się odnaleźć we wszystkim
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
wyluzuj
![]() ![]() Cytat:
a herbata zielona pobudza ale wolniej i na dluzej i zdrowiej a Dzimaska uwielbiam - zreszta nie raz w nauczycielkach o niej pisalysmy nawet linki z picasy a w nich cale instrukcje umieszczalam z opisem, rewelacyjna metoda
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wiem, dlatego "znałam" ja dzięki Wam. Jak zobaczyłam jej nazwisko to od razu się zapisałam.
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
jest fantastyczna ja bylam na jednym przez nia - ale to bylo krotkie szkolenie z jakiegos wydawnictwa, tylko pare rzeczy pokazala, a dwa razy na jej metodzie ale przez inna babke prowadzone, i oba trwaly caly dzien - jedno wiosenne drugie jesienne, na zimowe nie dalam rady ale mam nadzieje ze w przyszlym roku sie zapisze
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

(mam nadzieję 
wstalam...noga dalej spuchnieta ale chyba idzie troche ku lepszemu...moge juz ruszyc palcami
moj prywatny sanitariusz 

gdyż to małe oszustwa
)
34 na szczęście w większości dobre - tylko szkoda, że nie we wszystkich sklepach istnieje taka rozmiar... dyskryminacja :P

skoro nie pisalam o tymw mailach.