Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 20:55   #3661
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Śliweńko nie ma takiej opcji (mam nadzieję )
Agatek tak, tak mięsko wcinam. Do tego mam obiadki z pracy więc tam i suróweczka i zupka codziennie. Na badania pójdę jak bedę miała wolne (zapomniałam w majówkę). Bo krew pobierają od 7,15 do 11 a ja od 7 do 12 pracuję.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 22:39   #3662
martucha84
Zakorzenienie

Magda dużo ostatnio schudłas do tego zawroty głowy senność nie dobrze to wygląda. Oprócz podstawowych zrób tarczyce etc. A kawy może nie pij bo wyplukje magnez wiec nie dobrze przy twoim samopoczuciu. Lepiej zielona herbatę
Stary 2013-05-07, 06:08   #3663
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czeszko wstalam...noga dalej spuchnieta ale chyba idzie troche ku lepszemu...moge juz ruszyc palcami Bartus od rana fika koziolki wiec mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...dobrze ze mam takiego dobrego meza bo ja jak tylko patrze na ta noge to mi slabo...a on mi ja opatruje moj prywatny sanitariusz
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:19   #3664
Gucia0987
Zakorzenienie

GOLD przede wszystkim ogromne gratulacje dla całej Waszej Trójeczki!
Danielku witaj na świecie!

Wracajcie szybciutko do domku

Samba
mam nadzieje, że z nogą będzie lepiej!
Mój dziadek ostatnio miał tak samo jak Ty. I okazało się, że to od butów mimo że nie miał żadnej ranki. U Ciebie to faktycznie wygląda na jakieś ugryzienie. Trzymam kciuki, żeby z godzinę na godzinę było coraz lepiej!

kliwia przykro mi z powodu pracy. mam nadzieje, że jeszcze poczujesz się tam dobrze!

Ana ja wczoraj przeżyłam lekki szok, byłam na małych zakupach i wszystkie ciuchy 34 i 36 były za duże... nie wiem czy nagle zmienił się styl wszystkich bluzek i sukienek i wszystko ma być takie luźne?

Kupiłam tylko 2 koszulki, z czego jedna jest zwykłą białą koszulką z Merudą na piersi , a druga miętowa, bardzo luźna i jak się dzisiaj okazało chyba za krótka. Także zakupy nie poszły mi najlepiej.
Muszę zrobić podejście nr 2.

CZAROWNICE moje, dziękuję Wam za ostatni czas Martucha, lecę Ci największe lody z arbuzem jakie znajdziesz! Dziękuję!

Witajcie,

Po urlopie, powrót do rzeczywistości pracowej jest ciężki... między innymi stąd moja nieobecność. Poza tym cięzki czas mnie dopadł i jakoś się ogarniam.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:30   #3665
kliwia
Zakorzenienie

gucia taka moda, ale czasami rozmiar 44 jest jak 40 - wiec niby luzne a i tak dziwnie to skrojone
na mnie nawet te luzne leza fatalnie
przymierzalam w zeszlym sezonie modowym w mohito takie luźne al'a jedwabne bluzko-tuniki, i niestety wygladalam tak zle jak nigdy a w niektorych miejscach sie opinaly i nic z lekkosci i powabnosci nie bylo w wygadzie "

ja ostatnio w modzie ide w klasyke - przynajmniej wszytsko do siebie pasuje i nie musze sie martwic do czego to ubrac, no i bardziej swiadomie w sklepie wybieram obmyslam do czego to zaloze z czym etc, no i raczej chodze jak potzreba, albo tylko na wyprzedaze chodze, wtedy zawsze cos upoluje w rozsadnej cenie.

Ostanio fajne 2 bluzki przymierzalam w top secrecie - ale co z tego jak po przecenie kosztowaly po 60zl, nie byly tyle warte gdyby kosztowaly 30zl to bym sie nie zawahała
oo nawet moge pokazac jedna:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...dh4yqfDIgZXb6g

niestety w polsce nie wiedza co to wyprzedaz

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-05-07 o 07:31
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:42   #3666
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
probowalam wczoraj z octem...ale poprawy brak, a nawet nie wiem czy sie nie pogorszylo...zazylam antybiotyk i smaruje masciami...i modle sie o zdrowie Bartusia
Oby szybko opuchlizna zeszła!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
musisz dookrąglić żeby było 100 procent - dodać gdzieś i bedzie gralo

laski zygam autsajderami zygam ryśkiem riedlem wojaczkiejm jeamsem deanem latarnikiem werterem buszujacym w zbożu etc.. skończylam ze szwagrem jego prace maturalną i na jakiś czas mam dość
Właśnie pozaokrąglałam, ale moje sumienie nie jest w pełni czyste gdyż to małe oszustwa (np. wyszło 4,35 to jest 4... a ja musiałam napisać 5 )

To co mówisz, że dzisiaj byś mogła maturę pisać?

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ana ja wczoraj przeżyłam lekki szok, byłam na małych zakupach i wszystkie ciuchy 34 i 36 były za duże... nie wiem czy nagle zmienił się styl wszystkich bluzek i sukienek i wszystko ma być takie luźne?

Kupiłam tylko 2 koszulki, z czego jedna jest zwykłą białą koszulką z Merudą na piersi , a druga miętowa, bardzo luźna i jak się dzisiaj okazało chyba za krótka. Także zakupy nie poszły mi najlepiej.
Też mnie to denerwuje... 36 to już w ogóle, prawie zawsze jest za duże 34 na szczęście w większości dobre - tylko szkoda, że nie we wszystkich sklepach istnieje taka rozmiar... dyskryminacja :P

Cześć!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:43   #3667
Gucia0987
Zakorzenienie

Kliwia no ja właśnie nie wiem co jest grane. W reserved pierwszy raz od pewnie kilku lat, weszłam do przymierzalni z 4 bluzkami. I żadna!!! Nie była dobra. Wszystkie były szerokie, a rozmiar miałam XS... nawet rękawy miałam za luźne w tych bluzkach. porażka!

Fajna, ta koszulka ale jak na tak prostą to cena zdecydowanie za wysoka.

ja już zaczynam być chora, bo muszę kupić 2 pary butów... a w lipcu jeszcze jakieś jedne eleganckie, bo wesele... i aż mi słabo na samą myśl.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 07:59   #3668
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja już zaczynam być chora, bo muszę kupić 2 pary butów... a w lipcu jeszcze jakieś jedne eleganckie, bo wesele... i aż mi słabo na samą myśl.
Miałam ostatnio ten sam problem!
Ale już go rozwiązałam

Kupiłam jasne półbuty (wcześniej takie czerwonawe, ale jednak wymieniłam na te jasne) i... mama się rzuciła to kupiłam sobie jeszcze sandały na koturnach Z tydzień chodziłam struta, co założyć do sukienki na wesele... choć teraz to się zastanawiam czy te sandały też nie pasują i mam dylemat czy półbuty czy sandały chyba Wam foto pokażę.
Stary 2013-05-07, 08:17   #3669
Gucia0987
Zakorzenienie

Ana poka się poka

Ja muszę kupić jakieś baletki i sandały. To na początek.

Matko, jak mam zimno w pracy! Piję drugą herbatę, a nogi i recę jak lody. Teraz już siedzę w kurtce!

Stary 2013-05-07, 08:22   #3670
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Hej

Celi co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Dziękuję dobrze ogólnie mam odrzut od wszelkiego jedzenia, zwłaszcza słodyczy, ale mdłości już chyba przechodzą.Chociaż cały czas mam taką "gulę" w gardle - nie wiem jak to opisać hehe

Samba może jakieś okłady - tylko nie wiem za bardzo z czego : może szałwia, ona jest przeciwzapalna

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2013-05-07 o 08:23
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 08:22   #3671
kliwia
Zakorzenienie

gucia ja wczoraj przyszlam w krotkich spodenkach do kolan, pomyslam sobei ze skoro ma byc 20 stopni to nie zmarzne, alez sie mylilam!
Budynek jest powojskowy i od cienia mamy biuro. nie jest zimno jakos szczegolnie jak sie wejdzie na chwile, ale jak sie siedzi to czuc chlodek
Dzis juz mam dlugie spodnie i podkolanowki najwzyej sie ugotuje po 14 jak bede wychodzic do sauny w aucie

celi wiemy wiemy o co chodzi z gula w gardle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 08:26   #3672
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana poka się poka

Ja muszę kupić jakieś baletki i sandały. To na początek.

Matko, jak mam zimno w pracy! Piję drugą herbatę, a nogi i recę jak lody. Teraz już siedzę w kurtce!
Sandały takie http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/lasocki/313427
a półbutów nie widzę, pewnie jakaś starsza kolekcja.
Stary 2013-05-07, 08:43   #3673
kliwia
Zakorzenienie

sukienke jeszcze pokaz, najlepiej sie ubierz w to

a sandały fajne niestety mierzylam sotatnio, i klapie mi pieta, nie umiem w takich chodzic
Stary 2013-05-07, 09:28   #3674
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Sandały takie http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/lasocki/313427
a półbutów nie widzę, pewnie jakaś starsza kolekcja.
bardzo ladne, ale to buty które nie są stworzone dla mnie.
palce mi lecą do przodu, jak wąskie by nie były i spada mi za każdym razem pasek z tyłu, wrrrr! Jak widzę ten typ to mnie czepie

Kliwia widzę mamy ten sam problem!

Ana podpinam się pod Kliwię, ubierz sukienkę i zrób zdjęcia w jednych i drugich butach.

Stary 2013-05-07, 09:31   #3675
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 09:39   #3676
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
GOLD przede wszystkim ogromne gratulacje dla całej Waszej Trójeczki!
Danielku witaj na świecie!

Wracajcie szybciutko do domku

Samba
mam nadzieje, że z nogą będzie lepiej!
Mój dziadek ostatnio miał tak samo jak Ty. I okazało się, że to od butów mimo że nie miał żadnej ranki. U Ciebie to faktycznie wygląda na jakieś ugryzienie. Trzymam kciuki, żeby z godzinę na godzinę było coraz lepiej!

kliwia przykro mi z powodu pracy. mam nadzieje, że jeszcze poczujesz się tam dobrze!

CZAROWNICE moje, dziękuję Wam za ostatni czas Martucha, lecę Ci największe lody z arbuzem jakie znajdziesz! Dziękuję!

Witajcie,

Po urlopie, powrót do rzeczywistości pracowej jest ciężki... między innymi stąd moja nieobecność. Poza tym cięzki czas mnie dopadł i jakoś się ogarniam.
a dziadek mial problem z obiema nogami czy tez tylko z jedna?? nio mnie to sie dziwne wydawalo, zeby mnie cos uzarlo bo nie wiem gdzie ani kiedy... ale nie chce mi sie wierzyc ze to od butow...kupilam sobie nowe balerinki... wygodne jak kapcie...postawilam na wygode a nie na wyglad hahaha i dalam za nie fortune... ale nowe buty zawsze mnie troche obcieraly... no ale do tego jak mi sie zdarzalo byc obtarta to daleko...od obtarcia mam raptem mala ranke na piecie, a boli mnie kostka...tam nawet te buty nie przychodza....

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Dziękuję dobrze ogólnie mam odrzut od wszelkiego jedzenia, zwłaszcza słodyczy, ale mdłości już chyba przechodzą.Chociaż cały czas mam taką "gulę" w gardle - nie wiem jak to opisać hehe

Samba może jakieś okłady - tylko nie wiem za bardzo z czego : może szałwia, ona jest przeciwzapalna
tez na poczatku mialam odrzut od slodyczy ale teraz niestety wciagam je jak odkurzacz hahah a miesko jesz? od niego tez mialam odrzut...ktory to juz tydzien u Ciebie?

z okladami nie bede juz eksperymentowac...mam te masci i wydaje mi sie ze dzialaja, wiec uzywam...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 10:05   #3677
ktosia86
Zakorzenienie

Hej Kobitki!

Chyba będzie padać

Celi cieszę się, że u Ciebie wszystko ok! Mdłości miną

Guciolku
Stary 2013-05-07, 10:28   #3678
kliwia
Zakorzenienie

ktosia u mnie padalo wczoraj po poliudniu dzis pieknie swieci slonko, lekki wiaterek wiec super
Stary 2013-05-07, 10:45   #3679
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
a dziadek mial problem z obiema nogami czy tez tylko z jedna?? nio mnie to sie dziwne wydawalo, zeby mnie cos uzarlo bo nie wiem gdzie ani kiedy... ale nie chce mi sie wierzyc ze to od butow...kupilam sobie nowe balerinki... wygodne jak kapcie...postawilam na wygode a nie na wyglad hahaha i dalam za nie fortune... ale nowe buty zawsze mnie troche obcieraly... no ale do tego jak mi sie zdarzalo byc obtarta to daleko...od obtarcia mam raptem mala ranke na piecie, a boli mnie kostka...tam nawet te buty nie przychodza....
Sambuś no właśnie z jedną miał tylko. Więc dziwne to było. I też żadnej ranki nic, tylko noga mu spuchła. Tyle, że jemu nie w kostce a przy podbiciu.

ale Ciebie chyba faktycznie coś ugryzło... cieszę się, że maści działają!

zazdroszczę balerinek... ja żadnych nie mogę znaleźć. Wszystkie sa na mnie za szerokie, a już kilka na prawdę ładnych widziałam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 10:50   #3680
kliwia
Zakorzenienie

Pani z bobovity mi napisala ze juz wysyla kaszke i upominek dla ZUZI!!
Ciekawe skad wie jak ma zuzia na imie skoro nie pisalam o tymw mailach.
CHyba ze sie keidys na ich serwis reejstrowalam?

INWIGILACJA!

gucia, ja mam z kolei szeroka stope, i z balerinek to mi zewnetrzna kostka wystaje jak za za plytkie taki halluks ale od zewnetrznej strony i to jest dopiero klopot

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-05-07 o 10:52
Stary 2013-05-07, 11:32   #3681
Ana***
Zakorzenienie

Gucia, Kliwia no może coś tam wstawię, ale całej sobie nie będę robić, bo wyglądać teraz jak 7 nieszczęść
Stary 2013-05-07, 11:37   #3682
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Pani z bobovity mi napisala ze juz wysyla kaszke i upominek dla ZUZI!!
Ciekawe skad wie jak ma zuzia na imie skoro nie pisalam o tymw mailach.
CHyba ze sie keidys na ich serwis reejstrowalam?
zapewne się rejestrowałaś
Ciekawe jaki upominek dostaniesz
Ja się doprosiłam po krótkiej walce z nimi o konkurs- łyżeczki, miseczka i miś- pacanka w ramach pocieszenia i przeprosin

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:19   #3683
martucha84
Zakorzenienie

Gucia kocham cie miloscia wielka! jak cos to wiesz wal!!

Ana moglabym pisac a wyniki zaokraglaj.. trudno ;D
Stary 2013-05-07, 17:05   #3684
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
czeszko wstalam...noga dalej spuchnieta ale chyba idzie troche ku lepszemu...moge juz ruszyc palcami Bartus od rana fika koziolki wiec mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...dobrze ze mam takiego dobrego meza bo ja jak tylko patrze na ta noge to mi slabo...a on mi ja opatruje moj prywatny sanitariusz
dobrze, że już trochę lepiej

Ana wrzuć foty ja też będę miała ten dylemat dwa razy, bo niestety idziemy na dwa wesela, oba w tej samej rodzinie, więc jedna sukienka to za malo

Madzia zrob sobie Tsh dobre dziewczyny mówią, takie zmęczenie może być objawem, że coś się dzieje nie tak.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 19:54   #3685
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana moglabym pisac a wyniki zaokraglaj.. trudno ;D
No tak zrobiłam ale mam jakieś durne, wewnętrzne wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ana wrzuć foty ja też będę miała ten dylemat dwa razy, bo niestety idziemy na dwa wesela, oba w tej samej rodzinie, więc jedna sukienka to za malo
My też mamy 2 wesela, jedno czerwiec, drugie wrzesień - ale o drugim jeszcze nie myślę choć na drugie jestem zapisana do fryzjera (wczoraj mnie mąż zapisał, bo akurat teściowa się zapisywała i już miejsce nie było ), a na to pierwsze nie... bo mam wtedy zjazd i nie wiem jak to wyjdzie

No a sukienkę teraz to mam taką romantyczną, wiosenna, zwiewną w kwiatki nie wiem czy na wrzesień taka pasuje...

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Prośba w k.
Stary 2013-05-07, 20:01   #3686
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

W listopadzie miałam dobre TSH, przed ciążą miałam dokładne badania u endo + z krwi. Ale jak będę miała jakiś dzień wolny, to zrobię sobie jeszcze raz te badania.

Marta zielona herbata pobudza, jak kawa?

Dziś po rpacy byłam na zarąbistym szkoleniu z Dziamską, super.

Stary 2013-05-07, 20:07   #3687
śliweńka
Zakorzenienie

ja to ostatnio nie umiem się odnaleźć we wszystkim

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 20:16   #3688
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
No tak zrobiłam ale mam jakieś durne, wewnętrzne wyrzuty sumienia
wyluzuj

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
W listopadzie miałam dobre TSH, przed ciążą miałam dokładne badania u endo + z krwi. Ale jak będę miała jakiś dzień wolny, to zrobię sobie jeszcze raz te badania.

Marta zielona herbata pobudza, jak kawa?

Dziś po rpacy byłam na zarąbistym szkoleniu z Dziamską, super.
w listopadzie to przeszlo ponad pol roku sprawdz bo nie wyglada to dobrze..
a herbata zielona pobudza ale wolniej i na dluzej i zdrowiej
a Dzimaska uwielbiam - zreszta nie raz w nauczycielkach o niej pisalysmy nawet linki z picasy a w nich cale instrukcje umieszczalam z opisem, rewelacyjna metoda
Stary 2013-05-07, 20:30   #3689
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta wiem, dlatego "znałam" ja dzięki Wam. Jak zobaczyłam jej nazwisko to od razu się zapisałam.

Stary 2013-05-07, 20:33   #3690
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta wiem, dlatego "znałam" ja dzięki Wam. Jak zobaczyłam jej nazwisko to od razu się zapisałam.
jest fantastyczna ja bylam na jednym przez nia - ale to bylo krotkie szkolenie z jakiegos wydawnictwa, tylko pare rzeczy pokazala, a dwa razy na jej metodzie ale przez inna babke prowadzone, i oba trwaly caly dzien - jedno wiosenne drugie jesienne, na zimowe nie dalam rady ale mam nadzieje ze w przyszlym roku sie zapisze

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości