|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
http://epoznan.pl/news-news-40463-Zd...item_internetu
Masakra, nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Wenedka, współczuję. Przykro mi
![]() Ig88, nie obraź sie, ale moim zdaniem bigos i kotlet mielony nie pasuje na wesele... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#633 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurde, muszę iść myć gary, a tak mi się nie chce ![]() i TŻ zaraz wraca, może dziś sobie jakiegoś filmika wspólnie obejrzymy ![]() i musze się przygotować na jutro, tzn jakieś ciuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() 2740g 52 cm ![]() Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-05-09 o 03:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wgle to hej ![]() dopadlo mnie zapalenie pecherza ehhh czy ja zawsze musze chorowac na wiosne? ![]() ![]() Apropo oszczedzania pieniazkow, ostatnio z TZ-tem stwierdzilam, ze ja bede na wesele oszczedzac, a on na nasz dom niech zbiera, bo w koncu nie bedziemy miec gdzie zamieszkac i dooopa bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak się pytała czy ich zaprosimy to jej odpowiedziałam że jeszcze nie wiem, ale jeśli już to wydrukuję jej zdjęcie i dam kelnerkom żeby jej ze stołu broń Boże nie sprzątały! positive rebel prawie setka gości i Ty mówisz, że to skromne wesele będzie ![]() Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-08 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas podobnie. Wyjdzie drozej, ale sama wszystko bede mogla zalatwic. U nas po obiedzie bedzie zimny polski bufet na stolach. Co jest u was w BUFECIE? Cytat:
![]() Takie pompony beda chyba u nas w kosciele przy lawkach... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
wenedka
![]() pysia - zależy, jaka firma, jaka branża, no ciężko odpowiedzieć jednoznacznie. U TŻta w firmie chłopaki-handlowcy mają naprawdę super warunki pracy (i super kasę, auto służbowe, konkretne premie, no w ogóle rewelka) Aneczka - zastanów się nad tą koleżanką, bo szczerze? Ja bym jej chyba nie zapraszała ![]() Matko, zrobiłam zakupy, nawiedziłam Rossmann (kupiłam sobie szczotke do mycia twarzy ![]() ![]() ![]() Idę zaraz grzać obiad, bo TŻ skończył właśnie pracę, więc będzie niedługo ![]() *tak mnie dzisiaj naszło, że jest dla mnie taki cudowny, kochany, tak mnie mega wspiera i mnie tak bardzo kocha, mimo że ja jestem taką okropną zołzą czasem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zabaw, to my szukając DJa od razu zaznaczaliśmy, jakich zabaw NIE chcemy i że absolutnie żadnych z podtekstem seksualnym ![]() Stawiamy na fajne zabawy integracyjne, ew. jakiś quiz wiedzy o sobie nawzajem i tyle. Zresztą DJ mówił, że tak 5 zabaw w ciągu wesela to jest MAX. Ludzie głównie chcą tańczyć, a nie kombinować w zabawach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
w ogole, facebookowi coś odwaliło i wyświetla że zaręczyłam się z P ;|
po 5 miesiącach |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a te pompony ja chce miec tez na suficie i w drewnianej altanie przy wejsciu do sali |
||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wybrała zamiast mielonego zrazy w jakimś sosie, np. grzybowym lub ziołowym.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Selection of sandwiches on granary and white bread Spiced sweet potato wedges Barbeque chicken pieces Vegetable crudités with hummous Shaved vegetable and mixed leaf salad i do tego sama robie "bufet" ciasteczkowy ![]() Polskie za to beda poprawiny - u nas w domu, w ogrodzie grill i wodeczka ![]() Maksymalnie bedziemy miec do 10 osob z Polski wiec impreza bedzie glownie angielska.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
aneczka25057 taka jest wstępna lista, myślę, że ostatecznie ok. 70 osób się pojawi.
Jak dla mnie skromne - reszta rodzeństwa miała po 160 osób, więc porównując do nich, ja mam prawie kameralne :P
#651 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
2.200 kosztuje ta kiecka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No i nawet to, że zazdrości mi Tż powiedziała podczas ostatniego spotkania, że widać że mój S. to zrobiłby dla mnie wszystko i że zawsze był mi oddany, a ona na swojego nie może nie raz liczyć Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-08 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
Cudna!
![]() Swoją drogą poradźcie co założyć za miesiąc na cywilny? Marzy mi się mała biała z koronki, ale to trzeba mieć figurę ![]()
#655 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Hmmm.... to wypadałoby cos z kurczakiem zrobić.
Może jakiś kotlet zapiekany z pieczarkami i z serem?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jednak bezie wiecej osob z PL, albo Polakow po prostu. Mysle, ze tak jedna trzecie, moze troche wiecej, wiec wodka bedzie, ale nie duzo. No i my placimy za wszystko rzecz jasna ![]() Widzialam tez twoj pinterest ![]() ![]() Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-05-08 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuję jakieś inne mięsko na obiad. Nie przepadam za wieprzowiną, z kurczaka będzie rosół. Coś innego pewnie wybiorę. Ale menu dopiero jakoś 2-3 miesiące przed ślubem będziemy wybierać. W naszym lokalu jeszcze 3 razy się zmieni menu, więc dla mnie to abstrakcja tak wcześnie mieć wszystko ustalone ![]()
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-05-08 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A zamiast bigosu co mogłabym podać do udka z kurczaka? a na IV cieply posilek?strogonow? ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Hehe, a jak z tym miesem? wszystkie rodzaje po 100% bedziecie miały czy 1 bedzie 100% a inne 80%? jak to u Was wyglada? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.