|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
http://epoznan.pl/news-news-40463-Zd...item_internetu
Masakra, nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego :/ |
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Wenedka, współczuję. Przykro mi
![]() Ig88, nie obraź sie, ale moim zdaniem bigos i kotlet mielony nie pasuje na wesele... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
i TŻ na szczęści też kurde, muszę iść myć gary, a tak mi się nie chce ![]() i TŻ zaraz wraca, może dziś sobie jakiegoś filmika wspólnie obejrzymy ![]() i musze się przygotować na jutro, tzn jakieś ciuchy pójde na ta rozmowę, co mi tam szkodzi najlepsze, że przedstawiciele to zawsze są elegancko ubrani, a ja nie mam ani spodni w kant, ani białej koszuli ostatni raz chyba tak elegancko ubrana byłam na koniec gimnazjum bo nawet na maturę miałam czarną sukienkę, dość zwykłą z H&M. Nienawidzę się elegancko ubierać
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-05-09 o 04:12 |
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wgle to hej ![]() dopadlo mnie zapalenie pecherza ehhh czy ja zawsze musze chorowac na wiosne? w tamtym roku zapalenie ucha, teraz znow to.... ![]() Apropo oszczedzania pieniazkow, ostatnio z TZ-tem stwierdzilam, ze ja bede na wesele oszczedzac, a on na nasz dom niech zbiera, bo w koncu nie bedziemy miec gdzie zamieszkac i dooopa bedzie |
|
|
|
|
#637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I mówi np. "my dzieci podajemy jako osoby dorosłe żeby było więcej jedzenia, my mamy wesele jako jedyni w tym dniu a widziałam, że w Waszym ktoś będzie miał na sali obok - pewnie będą Wam w okna zaglądać my mamy foto za 5000 zł, my zamówiliśmy już fontannę czekoladową bo jest tylko jedna a ja chce ją mieć" i jeszcze: "wiem, że we wrześniu są już chłodne wieczory ale mam nadzieję, że podczas atrakcji którą przewiduję goście nam nie zmarzną" A potem się pyta czy zrobimy sobie wspólny wieczór panieński bo ona ma znajome z Gd i Wawy i pewnie nikt nie przyjedzie wcześniej na sam panieński... Jakoś mi się nie uśmiecha. Pomijając już nawet fakt, że jej wizja panieńskiego znacznie różni się od mojej, ona chce striptizera i szaleństwa z innymi facetami A jak się pytała czy ich zaprosimy to jej odpowiedziałam że jeszcze nie wiem, ale jeśli już to wydrukuję jej zdjęcie i dam kelnerkom żeby jej ze stołu broń Boże nie sprzątały! positive rebel prawie setka gości i Ty mówisz, że to skromne wesele będzie
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-08 o 19:27 |
|
|
|
|
#638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas podobnie. Wyjdzie drozej, ale sama wszystko bede mogla zalatwic. U nas po obiedzie bedzie zimny polski bufet na stolach. Co jest u was w BUFECIE? Cytat:
![]() Takie pompony beda chyba u nas w kosciele przy lawkach... Cytat:
|
|||
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
wenedka
pysia - zależy, jaka firma, jaka branża, no ciężko odpowiedzieć jednoznacznie. U TŻta w firmie chłopaki-handlowcy mają naprawdę super warunki pracy (i super kasę, auto służbowe, konkretne premie, no w ogóle rewelka) Aneczka - zastanów się nad tą koleżanką, bo szczerze? Ja bym jej chyba nie zapraszała Matko, zrobiłam zakupy, nawiedziłam Rossmann (kupiłam sobie szczotke do mycia twarzy Co ten wizaż robi z ludźmi ![]() Idę zaraz grzać obiad, bo TŻ skończył właśnie pracę, więc będzie niedługo ![]() *tak mnie dzisiaj naszło, że jest dla mnie taki cudowny, kochany, tak mnie mega wspiera i mnie tak bardzo kocha, mimo że ja jestem taką okropną zołzą czasem że aż postanowiłam zrobić coś żeby mu było miło
|
|
|
|
#640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a zamiast mielonego co proponujesz? bo mam jeszcze do wykorzystania piers z kurczaka ale to myslalam o ewentualnym obiedzie na drugi dzien dla gosci przyjezdnych ;p chociaz moze i cos pozmieniam
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tego ch*** też kiedyś coś takiego spotkało
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zabaw, to my szukając DJa od razu zaznaczaliśmy, jakich zabaw NIE chcemy i że absolutnie żadnych z podtekstem seksualnym ![]() Stawiamy na fajne zabawy integracyjne, ew. jakiś quiz wiedzy o sobie nawzajem i tyle. Zresztą DJ mówił, że tak 5 zabaw w ciągu wesela to jest MAX. Ludzie głównie chcą tańczyć, a nie kombinować w zabawach
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole, facebookowi coś odwaliło i wyświetla że zaręczyłam się z P ;|
po 5 miesiącach |
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę znana osoba...
|
|
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a te pompony ja chce miec tez na suficie i w drewnianej altanie przy wejsciu do sali |
||
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem wtedy wystarczy.Ja bym wybrała zamiast mielonego zrazy w jakimś sosie, np. grzybowym lub ziołowym.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Selection of sandwiches on granary and white bread Spiced sweet potato wedges Barbeque chicken pieces Vegetable crudités with hummous Shaved vegetable and mixed leaf salad i do tego sama robie "bufet" ciasteczkowy ![]() Polskie za to beda poprawiny - u nas w domu, w ogrodzie grill i wodeczka bo w czasie przyjecia to raczej nikt wodki pic nie bedzie a my jedynie zapewniamy koktail na rozpoczecie cocktail hour, pol butelki wina na osobe do obiadu i kieliszek szampana do toastu a za reszte goscie placa sami w barze. Maksymalnie bedziemy miec do 10 osob z Polski wiec impreza bedzie glownie angielska.
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
aneczka25057 taka jest wstępna lista, myślę, że ostatecznie ok. 70 osób się pojawi.
Jak dla mnie skromne - reszta rodzeństwa miała po 160 osób, więc porównując do nich, ja mam prawie kameralne :P
|
#651 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
po to napisałam żebyście ewentualnie mogły mi coś innego zaproponować narazie menu takie na szybko wiec może gdybym pokazała mamie to by coś wymyśliła.. choć nie powiem, u nas właśnie takie wiejskie wesela sie sprawdzają ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
2.200 kosztuje ta kiecka
|
|
|
|
#653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jej facet nie jest zbyt wylewny, na dodatek uparty i zapatrzony w siebie, często też w naszym towarzystwie zdarzyło mu się powiedzieć "patrzcie jaka fajna d.pa idzie, taką to bym...", no i nie raz już się rozstawali, mieli mieć nawet ślub w tym roku ale nie wyszło bo się kłócili itp. kiedyś powiedział, że już jej nie kocha bo poznał jakąś Bułgarkę i zakochał się bez pamięci no a podczas zaręczyn wysilił się na "masz, załóż (pierścionek) tylko nie zniszcz, bo może się dla innej przydać"No i nawet to, że zazdrości mi Tż powiedziała podczas ostatniego spotkania, że widać że mój S. to zrobiłby dla mnie wszystko i że zawsze był mi oddany, a ona na swojego nie może nie raz liczyć Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-08 o 18:46 |
|
|
|
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
Cudna!
![]() Swoją drogą poradźcie co założyć za miesiąc na cywilny? Marzy mi się mała biała z koronki, ale to trzeba mieć figurę
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Hmmm.... to wypadałoby cos z kurczakiem zrobić.
Może jakiś kotlet zapiekany z pieczarkami i z serem?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jednak bezie wiecej osob z PL, albo Polakow po prostu. Mysle, ze tak jedna trzecie, moze troche wiecej, wiec wodka bedzie, ale nie duzo. No i my placimy za wszystko rzecz jasna ![]() Widzialam tez twoj pinterest Moj: http://pinterest.com/KasiaSkrzypek/our-wedding-ideas/ moze cie cos zainspiruje
Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-05-08 o 18:38 |
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie wiem jak się pisze |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja planuję jakieś inne mięsko na obiad. Nie przepadam za wieprzowiną, z kurczaka będzie rosół. Coś innego pewnie wybiorę. Ale menu dopiero jakoś 2-3 miesiące przed ślubem będziemy wybierać. W naszym lokalu jeszcze 3 razy się zmieni menu, więc dla mnie to abstrakcja tak wcześnie mieć wszystko ustalone
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-05-08 o 18:48 |
|
|
|
|
#659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A zamiast bigosu co mogłabym podać do udka z kurczaka? a na IV cieply posilek?strogonow? ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Hehe, a jak z tym miesem? wszystkie rodzaje po 100% bedziecie miały czy 1 bedzie 100% a inne 80%? jak to u Was wyglada? |
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

i TŻ na szczęści też 

ostatni raz chyba tak elegancko ubrana byłam na koniec gimnazjum bo nawet na maturę miałam czarną sukienkę, dość zwykłą z H&M. Nienawidzę się elegancko ubierać
poradzicie mi czy tych przystawek poza cieplymi daniami nie za malo? co można zmienic co dodac itp? 

to sobie wymysliła... nie czaje, nawet jak cos takiego miała w głowie, to po kija mówila to głośno??? nie czaje ludzi serio. Wiadomo, ze kazdy na weselach jakos tam zwraca uwage jak to wyglada, tym bardziej jesli sie do swojego slubu przygotowuje, ale takie nastawienie jest juz mega przesadą. Faktycznie jakby tylko czekała na Wasze potknięcie.

Co ten wizaż robi z ludźmi 

To by bylo dla mnie idealne wesele 
Trochę znana osoba...