Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-09, 18:17   #4621
magda s.
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez shenzee Pokaż wiadomość
Wyżej dyskutowałyście o promocjach i jest reakcja sklepu! Zapach Domu wrzucił na swoją stronę na fb informację o łączeniu promocji FOM i BOGO50:

Zapraszamy was do korzystania z promocji FOM i BOGO 50%. Kupując duży promocyjny słój Sicilian Lemon bądź Beachwood 25% taniej, nadal możecie skorzystać z promocji i nabyć duży słój zapachu Loves Me, Loves Me Not za połowę ceny. Tylko u nas te dwie niepowtarzalne promocje łączą się!

ale chodzilo o to czy kupujac ze znizka weekendowa (20%) mozna kupic stokrotki w BOGO
laczenie zapachu miesiaca i BOGO byla od dawna

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Moja mała kolekcja (wraz z najnowszym zamówieniem u p.Przemka) :

Golden Sands mnie obezwładnia. Kojący ideał.

wow ale slicznosci
a napiszesz cos o Ocean Blossom , bo widze, ze juz troche palilas

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

ja rozdziewiczylam swieczke z wczorajszej dostawy Loves Me, Loves Me Not
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 18:38   #4622
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
No piękna kolekcja Czyli dostałaś już zamówienie od pana Przemka? Zazdroszczę Ja też chcę już moje woski Możesz napisać, czy Golden Sands jest w podobnych klimatach co Napa Valley Sun? A! I jak tam z tą świecą Buttercream?
Cena świecy Buttercream nagle urosła do minimum 69zł(+11zł przesyłka),bo zainteresowanie jest duże,więc spasowałam Wolę zamówić nową za 80/85zł u p.Przemka i mieć pewność,że dotrze do mnie na 100%.

Jak tylko odpalę Golden Sands to dam znać.Na razie wącham na sucho.Słój stoi obok mnie na biurku i ciągle niucham. Nie wiem czy nie przebije Soft Blanket.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

wow ale slicznosci
a napiszesz cos o Ocean Blossom , bo widze, ze juz troche palilas

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Ocean Blossom - zapach świeżo-słodko-kwiatowy z nutami morskimi.Nie jest przesłodzony,ale też kwiaty nie dominują. Czuć lilię i lotos w rozcieńczonej, "wodnej" formie, bardziej jako dopełnienie. Wyczuwam też nuty morskie w połączeniu z solą. Zapach idealny na wiosnę,lato.Myślę,że świetnie pasowałby również do łazienki kiedy fundujemy sobie domowe SPA. Dla mnie ten zapach ma właśnie wiele wspólnego ze SPA. Bardzo relaksuje, intensywność nie jest zabójcza. Kiedy czytam opis producenta: "zanurz się w tropikalnej lagunie..." to wiecie co? Naprawdę tak to pachnie! TROPIKALNĄ LAGUNĄ! Wyczuwam też różę,ale pojęcia nie mam skąd się tam wzięła... Delikatna woń płatków...

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnykot6 Pokaż wiadomość
Ale kolekcja, zazdroszczę

Dziewczyny, a jak to jest z zamówieniami od Pana Przemka? Długo czeka się na przesyłkę? Czy pisze, że "towar" już wysłał? Bo ja już rączki zacieram na kawkę i trawkę zieloną i inne pyszności
Przesyłka zawsze jest ekspresowa.Wysyła do 2-3 dni po wpłacie.Jeszcze nie zdarzyło mi się tak,żebym czekała dłużej. Nie informuje o wysyłce,bo jest nas już za dużo (teraz wysyłał ponad 40 paczek),ale dość szybko można spodziewać się przesyłki.

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 18:41   #4623
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Cena świecy Buttercream nagle urosła do minimum 69zł(+11zł przesyłka),bo zainteresowanie jest duże,więc spasowałam Wolę zamówić nową za 80/85zł u p.Przemka i mieć pewność,że dotrze do mnie na 100%.

Jak tylko odpalę Golden Sands to dam znać.Na razie wącham na sucho.Słój stoi obok mnie na biurku i ciągle niucham. Nie wiem czy nie przebije Soft Blanket.
Haha OMG Niezłe jaja, dobijają mnie takie akcje
No to czekam na recenzję Chyba że zdążę dostać moje woski i sama poniucham
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 18:50   #4624
czarnykot6
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

[/COLOR]
Przesyłka zawsze jest ekspresowa.Wysyła do 2-3 dni po wpłacie.Jeszcze nie zdarzyło mi się tak,żebym czekała dłużej. Nie informuje o wysyłce,bo jest nas już za dużo (teraz wysyłał ponad 40 paczek),ale dość szybko można spodziewać się przesyłki.
Dziękuję ślicznie za odpowiedź
czarnykot6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 18:50   #4625
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Ocean Blossom - zapach świeżo-słodko-kwiatowy z nutami morskimi.Nie jest przesłodzony,ale też kwiaty nie dominują. Czuć lilię i lotos w rozcieńczonej, "wodnej" formie, bardziej jako dopełnienie. Wyczuwam też nuty morskie w połączeniu z solą. Zapach idealny na wiosnę,lato.Myślę,że świetnie pasowałby również do łazienki kiedy fundujemy sobie domowe SPA. Dla mnie ten zapach ma właśnie wiele wspólnego ze SPA. Bardzo relaksuje, intensywność nie jest zabójcza. Kiedy czytam opis producenta: "zanurz się w tropikalnej lagunie..." to wiecie co? Naprawdę tak to pachnie! TROPIKALNĄ LAGUNĄ! Wyczuwam też różę,ale pojęcia nie mam skąd się tam wzięła... Delikatna woń płatków...[COLOR="Silver"]
dzieki a jest zblizony do jakiegos innego zapachu YC albo perfum, albo czegos innego
Stary 2013-05-09, 19:08   #4626
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
dzieki a jest zblizony do jakiegos innego zapachu YC albo perfum, albo czegos innego
Do tych,które ja znam i mam - nie. Nic takiego nie mogę Ci polecić niestety. Może kup wosk,przetestuj i wtedy będziesz wiedziała czy to Twój zapach. Ja swój tumbler kupiłam w ciemno owładnięta manią posiadania YC i bardzo przypadł mi do gustu.Kojarzy mi się z filmem pt. Błękitna Laguna. Wyobrażam sobie krystaliczny ocean, sól morką na języku i ciele, kwiaty kwitnące na brzegu i bryzę,która niesie woń morza, lotosu i lilii...

Wycofują ten zapach,że jest tak rozchwytywany?

Stary 2013-05-09, 19:36   #4627
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Do tych,które ja znam i mam - nie. Nic takiego nie mogę Ci polecić niestety. Może kup wosk,przetestuj i wtedy będziesz wiedziała czy to Twój zapach. Ja swój tumbler kupiłam w ciemno owładnięta manią posiadania YC i bardzo przypadł mi do gustu.Kojarzy mi się z filmem pt. Błękitna Laguna. Wyobrażam sobie krystaliczny ocean, sól morką na języku i ciele, kwiaty kwitnące na brzegu i bryzę,która niesie woń morza, lotosu i lilii...

Wycofują ten zapach,że jest tak rozchwytywany?
gdyby wosk byl gdzies dostepny, to juz bym go miala problem w tym, ze sa oferty na tumblery/sloje i nie wiem czy inwestowac az tyle w zapach, ktorego:
a) nie znam
b) ostatnio byl opisany (chyba Cheza - przepraszam jesli przekrecilam lub pomylilam nick ) jako - nic tam nie czuc
c) jakies resztki zostaly (w wiekszych pojemnosciach), bo chyba zostal wycofany
d) opis mi sie podoba, ale wiem, ze opisy YC a to co sie dostaje to bywaja 2 rozne rzeczy

i stad moj dylemat
Stary 2013-05-09, 19:44   #4628
perza8
Raczkowanie

Paliłam wosk i samplera Ocean Blossom i moim zdaniem to kuzyn Beach Walk. Tyle, że zamiast delikatnej nuty owoców, czuć delikatną nutę kwiatów. (woń kwiatów w tym zapachu jest porównywalna z zapachem mandarynek w Beach Walk, czyli prawie żadna). Można by rzec, że pachnie trochę jak ekskluzywna kostka do toalet o zapachu morskiej bryzy :P Jeśli lubisz Coastal Waters, Drift Away, Beach Walk, Pink Lady Slipper, to ten zapach też powinien Ci się spodobać. Taki dość przyjemny świeży, morski zapach, ale bez WOW, jak dla mnie
perza8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 19:45   #4629
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
gdyby wosk byl gdzies dostepny, to juz bym go miala problem w tym, ze sa oferty na tumblery/sloje i nie wiem czy inwestowac az tyle w zapach, ktorego:
a) nie znam
b) ostatnio byl opisany (chyba Cheza - przepraszam jesli przekrecilam lub pomylilam nick ) jako - nic tam nie czuc
d) opis mi sie podoba, ale wiem, ze opisy YC a to co sie dostaje to bywaja 2 rozne rzeczy

i stad moj dylemat
Ja czuję to,co napisałam,ale każdy ma inny gust i inaczej odczuwa zapachy,więc chyba musisz zaryzykować. Ewentualnie mogłabym Ci jakoś odlać wosk z tumblera albo wyskrobać i wysłać,tylko nie wiem czy tak się da

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez perza8 Pokaż wiadomość
Paliłam wosk i samplera Ocean Blossom i moim zdaniem to kuzyn Beach Walk. Tyle, że zamiast delikatnej nuty owoców, czuć delikatną nutę kwiatów. (woń kwiatów w tym zapachu jest porównywalna z zapachem mandarynek w Beach Walk, czyli prawie żadna). Można by rzec, że pachnie trochę jak ekskluzywna kostka do toalet o zapachu morskiej bryzy :P Jeśli lubisz Coastal Waters, Drift Away, Beach Walk, Pink Lady Slipper, to ten zapach też powinien Ci się spodobać. Taki dość przyjemny świeży, morski zapach, ale bez WOW, jak dla mnie
Dobre porównanie do Beach Walk + woń kwiatów. Ja lubię takie klimaty,więc i Ocean Blossom przypadł mi do gustu.

Stary 2013-05-09, 19:53   #4630
czarnykot6
Raczkowanie

Cytat:
a) nie znam

i stad moj dylemat
Tutaj znalazłam tylko sampler, ale nie znam sklepu, nic z niego do tej pory nie zamawiałam, więc nie ręczę za niego

http://www.pracowniasnow.pl/samplery/130-bab.html
czarnykot6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 20:00   #4631
shenzee
Raczkowanie

Łap ten sampler póki jest, bo zapach już jest wycofany, przynajmniej takiej informacji udzieliła mi pani ze Świata Zapachów. Ona też poleciła mi Beach Flowers jako "dość podobny", ale jak dla mnie to one nie są podobne.
Pisałam Ci wyżej o tym zapachu, że jest podobny do jednych perfum z M&S - miałaś okazję powąchać? Jeśli nie to została mi resztka z samplera i jeśli chcesz go powąchać to mogę Ci ją wysłać lub jakoś inaczej przekazać
Bardzo dobre porównanie z tymi kwiatami. Ja czuje przede wszystkim wodę i dopiero potem kwiaty. Przyjemny i relaksujący, zarówno dla fanek kwiatowych, jak i świeżo-morskich zapachów.
Jeśli zdecydujesz się zainwestować w słój albo tumbler i nie przypadnie Ci do gustu to nic się nie martw, tylko daj mi znać i odkupię z wdzięcznością

edit:

W sklepie bibeloty jest w promocji średni tumblerOcean Blossom.

Edytowane przez shenzee
Czas edycji: 2013-05-09 o 20:15
shenzee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 20:12   #4632
TheEmperatriz
Raczkowanie

A ja dziś wąchałam zapachy na jesień i zimę 2013 Niestety nie pamiętam nazw tych zapachów. W pamięć mi zapadł karmel z czekoladą normalnie pyszności . Coś herbacianego było ale mi się nie podobało- taka bardziej ziołowa ta herbata. Jeden z zapachów ciut podobny do mojego ulubieńca Nature's Paintbrush. Z tych zimowych to pamiętam zapach lukrowanych ciasteczek i świeżaka. Ale dużo dużo bardziej podobały mi się zapachy jesienne.
Oczekując na zamówienie od p. Przemka niuchnęłam również q2 i sie rozpłynęłam nad summer scoop. Bardzo podoba mi się również honey bloosom. Pianki zakupiłam dziś więc na dniach testy
Stary 2013-05-09, 20:43   #4633
lele
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Nie wiem, czy widziałyście, ale na tej fejsbukowej stronie są zdjęcia chyba wszystkich zapachów YC jakie są i były

https://www.facebook.com/pages/Ultim...82226731858008
No to będę się ślinić

Cytat:

Mmmm, piękności

Cytat:
ale chodzilo o to czy kupujac ze znizka weekendowa (20%) mozna kupic stokrotki w BOGO
laczenie zapachu miesiaca i BOGO byla od dawna

...]

[/COLOR]ja rozdziewiczylam swieczke z wczorajszej dostawy Loves Me, Loves Me Not
Dokładnie tak. A co do stokrotek- przyszła do mnie dzisiaj. Myślę, że dam ją bratowej w prezencie, bo dziś ma urodziny, kocha yc (moja zasługa),będzie jej pasować do wystroju nowego mieszkanka. Ale jakoś tak ciężko będzie mi się z nią rozstać. I nie wiem czy gdyby ktoś nie chciał jej kupować z BOGO a jest z Krakowa czy nie chciałabym się do tej osoby ładnie uśmiechnąć... Ale w sumie nie powinnam.

Cytat:
Tę Błękitną Laguną kusisz- też lubię ten film.

Cytat:
Napisane przez TheEmperatriz Pokaż wiadomość
A ja dziś wąchałam zapachy na jesień i zimę 2013 Niestety nie pamiętam nazw tych zapachów. W pamięć mi zapadł karmel z czekoladą normalnie pyszności . Coś herbacianego było ale mi się nie podobało- taka bardziej ziołowa ta herbata. Jeden z zapachów ciut podobny do mojego ulubieńca Nature's Paintbrush. Z tych zimowych to pamiętam zapach lukrowanych ciasteczek i świeżaka. Ale dużo dużo bardziej podobały mi się zapachy jesienne.
Oczekując na zamówienie od p. Przemka niuchnęłam również q2 i sie rozpłynęłam nad summer scoop. Bardzo podoba mi się również honey bloosom. Pianki zakupiłam dziś więc na dniach testy
Gdzie wąchałaś? Zazdroszczę
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 20:49   #4634
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Następnym zapachem też będę kusić, bo jest rzeczywiście fajny Ale jeszcze trochę do popalę.
To czekam cierpliwie na nastepna recenzje

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Niedobrze. własnie chciałam nabyć z tej serii coś.Mam nadzieję,że inne tek się nie zachowują.
A po ile kupiłas? I ktos wie po ile sa duże i gdzie kupić?
Na All u p.Przemka jest 5 dużych słojów COOL POPS za 500zł. Która chętna?
No wlasnie ciezko stwierdzic, czy to tylko z moim tumblerem jest cos nie tak, ale czytajac recenzje na stronie YC nie zwrocilam uwagi zeby ktos sie na ten problem skarzyl, wiec mozliwe, ze generalnie sa w porzadku. Mialam jeszcze ochote na wyprobowanie wersji zielonej, ale teraz juz wiem, ze nie zaryzykuje. Co do tego za ile go kupilam, to ciezko stwierdzic, bo zamawialam je razem z innymi slojami, a na razie jeszcze nie szacowalam kosztow przesylki pojedynczo. Z tego co pamietam, to korzystalam z promocji "kup 2, a dostaniesz 1 za darmo".

Cytat:

Dokladnie takie same odczucia we mnie wywoluje ten zapach

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
No piękna kolekcja Czyli dostałaś już zamówienie od pana Przemka? Zazdroszczę Ja też chcę już moje woski Możesz napisać, czy Golden Sands jest w podobnych klimatach co Napa Valley Sun? A! I jak tam z tą świecą Buttercream?
To moze ja odpowiem zamiast Jagody: moim zdaniem GS jest to zapach z tego samego gatunku, co NVS, tzn. taki fajnie otulajacy, wprawiajacy w blogi nastroj, ale nuty zapachowe maja moim zdaniem zdecydowanie inne.
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 20:50   #4635
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
jabłko zdecydowanie jest :P

a mój bardzo :3

ale tam jest denat, ale to dobrze

http://spookynails.com/3-jablka-yank...candle-apples/ tu się na jego temat dość intensywnie wypowiedziałam ;p
To może przez tego denata tak za nim szaleję.

W opisie brakuje mi trochę czwartego wosku - Mackintosh. Moje prawie ulubione jabłko (po denacie, rzecz jasna).
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 21:07   #4636
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez olala_lalao Pokaż wiadomość
To czekam cierpliwie na nastepna recenzje

No wlasnie ciezko stwierdzic, czy to tylko z moim tumblerem jest cos nie tak, ale czytajac recenzje na stronie YC nie zwrocilam uwagi zeby ktos sie na ten problem skarzyl, wiec mozliwe, ze generalnie sa w porzadku. Mialam jeszcze ochote na wyprobowanie wersji zielonej, ale teraz juz wiem, ze nie zaryzykuje. Co do tego za ile go kupilam, to ciezko stwierdzic, bo zamawialam je razem z innymi slojami, a na razie jeszcze nie szacowalam kosztow przesylki pojedynczo. Z tego co pamietam, to korzystalam z promocji "kup 2, a dostaniesz 1 za darmo".

Dokladnie takie same odczucia we mnie wywoluje ten zapach

To moze ja odpowiem zamiast Jagody: moim zdaniem GS jest to zapach z tego samego gatunku, co NVS, tzn. taki fajnie otulajacy, wprawiajacy w blogi nastroj, ale nuty zapachowe maja moim zdaniem zdecydowanie inne.
Napa Valley Sun jeszcze nie zdążyłam przetestować,dlatego nie odpowiedziałam,bo nie chcę wprowadzać w błąd,ale masz rację. Klimat tych 2 zapachów jest taki sam: kojący,ciepły,otulający. Moje ulubione

Stary 2013-05-09, 21:07   #4637
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perza8 Pokaż wiadomość
dziekuje, to juz jakas wskazowka (stare BW uwielbiam, nowe jest za slodkie)

Cytat:
Ja czuję to,co napisałam,ale każdy ma inny gust i inaczej odczuwa zapachy,więc chyba musisz zaryzykować. Ewentualnie mogłabym Ci jakoś odlać wosk z tumblera albo wyskrobać i wysłać,tylko nie wiem czy tak się da

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Dobre porównanie do Beach Walk + woń kwiatów. Ja lubię takie klimaty,więc i Ocean Blossom przypadł mi do gustu.
dzieki Jagoda
juz z zamowieniem zamieszalam, wystarczy

Cytat:
Tutaj znalazłam tylko sampler, ale nie znam sklepu, nic z niego do tej pory nie zamawiałam, więc nie ręczę za niego

dziekuje za namiar
kupowalam u nich i wszystko bylo ok, ale sampli nie lubie, bo slabe sa (pale na duzej przestrzeni i musialabym kilka sztuk odpalic, zeby efekt byl)

Cytat:
Napisane przez shenzee Pokaż wiadomość
Łap ten sampler póki jest, bo zapach już jest wycofany, przynajmniej takiej informacji udzieliła mi pani ze Świata Zapachów. Ona też poleciła mi Beach Flowers jako "dość podobny", ale jak dla mnie to one nie są podobne.
Pisałam Ci wyżej o tym zapachu, że jest podobny do jednych perfum z M&S - miałaś okazję powąchać? Jeśli nie to została mi resztka z samplera i jeśli chcesz go powąchać to mogę Ci ją wysłać lub jakoś inaczej przekazać
Bardzo dobre porównanie z tymi kwiatami. Ja czuje przede wszystkim wodę i dopiero potem kwiaty. Przyjemny i relaksujący, zarówno dla fanek kwiatowych, jak i świeżo-morskich zapachów.
Jeśli zdecydujesz się zainwestować w słój albo tumbler i nie przypadnie Ci do gustu to nic się nie martw, tylko daj mi znać i odkupię z wdzięcznością

edit:

W sklepie bibeloty jest w promocji średni tumblerOcean Blossom.
do M&S nie dotarlam jeszcze, ale pamietam
nie chce robic klopotu, Wasze opisy juz mnie kierunkuja w dobra strone czyli zakupu
wlasnie o bibelotach myslalam, juz wieksza wersja sie sprzedala (65zl) i stwierdzilam, ze chyba nie ma co czekac, az i ona zniknie
jedynie moje wydatki na YC w ostatnim czasie mnie powstrzymuja i to, ze nie bede miala na co wymieniac to co chce oddac

Cytat:
Napisane przez TheEmperatriz Pokaż wiadomość
na moje szczescie nie moje klimaty

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
No to będę się ślinić

Mmmm, piękności

Dokładnie tak. A co do stokrotek- przyszła do mnie dzisiaj. Myślę, że dam ją bratowej w prezencie, bo dziś ma urodziny, kocha yc (moja zasługa),będzie jej pasować do wystroju nowego mieszkanka. Ale jakoś tak ciężko będzie mi się z nią rozstać. I nie wiem czy gdyby ktoś nie chciał jej kupować z BOGO a jest z Krakowa czy nie chciałabym się do tej osoby ładnie uśmiechnąć... Ale w sumie nie powinnam.

Tę Błękitną Laguną kusisz- też lubię ten film.

Gdzie wąchałaś? Zazdroszczę
stoktotki sa bardzo przyjemne (choc mniej intensywne niz wosk) i tez mysle, ze gdyby ktos ich nie chcial w BOGO, to prosze o kontakt (najchetniej Wroclaw i odbior osobisty)
Stary 2013-05-09, 21:19   #4638
kokasia2
Raczkowanie

Cytat:

kokasia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:26   #4639
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:

ja wycięłam z boku wosk blueberry muffin dla Damaris, potem i tak sie boki wytopia i bedzie rowno (jak sie uda oczywiscie ;d)

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:39   #4640
shenzee
Raczkowanie

Cytat:
do M&S nie dotarlam jeszcze, ale pamietam
nie chce robic klopotu, Wasze opisy juz mnie kierunkuja w dobra strone czyli zakupu
wlasnie o bibelotach myslalam, juz wieksza wersja sie sprzedala (65zl) i stwierdzilam, ze chyba nie ma co czekac, az i ona zniknie
jedynie moje wydatki na YC w ostatnim czasie mnie powstrzymuja i to, ze nie bede miala na co wymieniac to co chce oddac

stoktotki sa bardzo przyjemne (choc mniej intensywne niz wosk) i tez mysle, ze gdyby ktos ich nie chcial w BOGO, to prosze o kontakt (najchetniej Wroclaw i odbior osobisty)
Ja mam tumbler Ocean Blossom i choć jest rzeczywiście dość delikatny, to jakiś czas po zgaszeniu czuć w pokoju jeszcze taką nieokreśloną świeżość

Tak mówicie o tych stokrotkach, że się złamałam i sobie spróbowałam... I również się dołączam - gdyby ktoś nie chciał ich w BOGO, a jest z Wrocławia i okolic to ładnie się uśmiecham i zapytuję, czy mnie przygarnie
shenzee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:08   #4641
sabbatha
Zakorzenienie

wrocilam po jezdzie na rowerze, zmeczona spocona i zapalilam lemon lavender - idealna do tego ;p od razu odswiezenie i dezynfekcja

Stary 2013-05-09, 22:13   #4642
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
wrocilam po jezdzie na rowerze, zmeczona spocona i zapalilam lemon lavender - idealna do tego ;p od razu odswiezenie i dezynfekcja
To już nawet myć się nie musisz

Stary 2013-05-09, 22:18   #4643
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
To już nawet myć się nie musisz
okadzi się i będzie swieżynka

a u mnie dzisiaj pianki z beach woodem się nie polubiłam.... ale może z czymś pomieszam i urobi macie jakieś typy?
Stary 2013-05-09, 22:20   #4644
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość

a u mnie dzisiaj pianki z beach woodem się nie polubiłam.... ale może z czymś pomieszam i urobi macie jakieś typy?
Woskiem można się też nacierać - świeżość, nawilżenie i kuszący zapach w 1

Może dodaj odrobinę Soft Blanket?

Stary 2013-05-09, 22:21   #4645
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny wyślijcie mi na PW pełnego maila do p.Przemka, bo usunęłam maile i nie mam a na allegro on nie ma napisanego
Stary 2013-05-09, 22:23   #4646
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość

Gdzies czytalam/ogladalam, ze podobno coconut bay jest polecany do miksowania z wiekszoscia zapachow...

Edytowane przez olala_lalao
Czas edycji: 2013-05-09 o 23:00 Powód: lit.
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 22:57   #4647
Hexy
Raczkowanie

Cytat:

Zamawiałam 3 woski z tego sklepu i przeszło bez żadnych problemów. Po paru dniach już były u mnie Nawet się zdziwiłam, że tak szybko, bo chyba wybrałam najtańszą przesyłkę. Oczywiście minęłam się z listonoszem i musiałam je odebrać na poczcie następnego dnia, ale daleko do niej nie miałam więc nie była to wielka tragedia.
Hexy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 23:57   #4648
pin3ska
Zakorzenienie

Powracam na sezon letni do Was Wypalam swoje zapasy przy otwartym oknie i jest git Wczoraj wieczorem wytargałam swiece na balkon i miło sie siedziało

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 07:11   #4649
Hosenka*
Zakorzenienie

A ja po bieganiu wczorajszym odpaliłam stokrotki i coś mi zaczęły przeszkadzać

Planowałam kupić dużą świecę Summer Scoop i stokrotki w BOGO, ale zaczęłam się wahać.
Zastanawiam się też, czy przy tych zakupach mogłabym wykorzystać kupon -20zł na zakupy za min. 100 zł.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-05-10 o 09:06
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 08:54   #4650
sabbatha
Zakorzenienie

wykorzystasz, moze calego ci nie sciagnie ale z 15 zl na pewno (chyba ze dodasz jakis wosk) bo 20 zl odejmie sie od sumer scoop

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości