|
|
#3511 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIX
a propos włosów-byłam dzis u fryzjerki-poprosiłam o podciecie 5 cm, to mi obcieła 15 scie
.mnie to wszystko jedno, ale ktos kto zapuszcza mógłby sie nieźle zdołowac taką akcją ![]()
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli mi sie pomylilo
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3513 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad wielkiej przesyłki z Bingo
![]() Idę Was przelecieć, szykować się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3514 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
jestę biologicznym wszytkożercą który ma kły i proteazy i bez mięska natychmiast taki spadek żęlaza , że się przewraca ![]() 2.jeżu co za babon durny , współczuwam szczerze ![]() Cytat:
![]() ad sinupret wuosów - połozyłam se pilomax hennawax i mam nadziejż że będą mniej wyłazić i może zyskają na urodzie . Ale nie , nie da rady . Bosko się wygląda , kiedy poziomo nad uszami człowiekowi sterczą długie kosmyki nieprzyczesywalne i samopoziomujące równolegle do ramion
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3515 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie szczotka Tangle pasuje, ale ja też staram się, żeby je tylko palcami rozczesać.
Kurde, mam pełno nowych kosmetyków z Bingo, a za całość dałam raptem 30 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-05-10 o 21:31 |
|
|
|
#3516 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a Didka rośnie jak na drożdżach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też muszę do fryzjera
|
||||||
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Panaroja
|
A fogle Ju - przykro , niepoważna kobieta , szkoda czasu
Burza była
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3519 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak się ich regularnie używa to tak
Co do włosów to mam je już w tak dobrym stanie, że jestem zadowolona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też sie zanosiło, ale przeszło bokiem
![]() fogóle to podobno cały weekend ma lać ![]() o! czyli jednak sa takie osoby Ja byłam względnie zadowolona, nie jakoś bardzo ale by uszło, no ale ostatnio mi zaczęły strasznie wypadać
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tzn nei sposób się nie martwić ale minie dosyć szybko a nowe odrosną - to w końcu włosy |
||
|
|
|
#3522 |
|
grozi wypollizowaniem
|
szybkie pytanie- czy klasyczny poison na wesele w lecie to straszny pafon? nie wiem co zabrac aaaa a zaraz jade aaa
biore jesczez safran t jako bezpieczna alternatywe ![]() tzn na dzien idzie poppy rouge ale co potem
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gorąco i tak nei będzie ![]() poza tym to jest włąśnie taki zapach - stary klasyczny poison - zmysłowy, jak to mój chuop nazywa go do sukienki a potem zamiast sukienki taki speszyl Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-10 o 21:51 |
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Houston, mamy problem...
Prowadzący ze mną wywiad, dziennikarz, ktory obiecał mi link dzisiaj, napisał do mnie zdenerwowany, że nie może otworzyć plików - podejrzewa jakiegoś wirusa, czy coś - oto, co napisał: gdy włączam pen drive w komputerze, nie wyświetla mi się lista tego, co mam zapisane (folderów, plików), tylko jeden folder “Removable Disk 8 GB” i on nie chce się otworzyć – najpierw wyskakiwał błąd związany z otwarciem pliku IMT, a teraz nic się nie wyświetla; a widzę że te pliki nie przepadły, bo zajmują prawie połowę USB, tylko ich nie widać Powiedziałam, że napiszę o tym tam, gdzie wszystko wiedzą... Kochani, może ktoś wie, co zrobić??? HELP!!!!Ewusiu i wszyscy
|
#3525 | |
|
Panaroja
|
O matko , Ju - nie pomogę , bo nie mam pojęcia , z kompa jestem debil i tuman , ale trzymam kciuki , żeby wirusa szlag jasny trafił natychmiast
![]() Cytat:
Postanowiłam wrócić do starego i wypróbowanego sposobu odchudzania - lody zamiast żarcia w związku z tym macham znad drugiej michy grycana z algidą
|
|
|
|
#3526 |
|
BAN stały
|
W ogóle, to chyba przegapiłam relację Polly z Berlina
Jak było?
|
|
|
|
#3528 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie było ale bedzie ![]() ilustrowana-jak zrzuce zdjąntka
|
|
#3529 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie no, w ciemno brałam
Tzn kończę juz szampon i odżywkę Bingo, ale kolejne wzięłam inne. Plus parę innych rzeczy do kapieli i do ciała.Ciekawe czy moje koleżanki też będą zadowolone.
|
|
|
#3530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie
|
|||
|
|
|
#3531 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie przypomniałam, czemu nie bylo wystawy u niej dawno temu - ten sam powód. Umawia się - nie przyjeżdża itd.
Szkoda czasu i nerw ![]() Słuchajcie - dziennikarz do mnie zadzwonił - ściąga się - ale się ucieszę, jak dostanę. Może jeszcze przed północą - czekam w napięciu
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
np. jedwab green pharmacy
albo odżywka z silikonami d/s po myciu żyję w przeświadczeniu, że proste ![]() jak znajdę ten wont o szkodliwości tt to wkleję Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju - jesteś w swoim żywiole wyglądasz jak nieletnia rasowa dresiara - weszłaś w ten dres zachowaniem, gesty ruchy czemuż ach czemuż schowali Kameleona za czajniczkiem świetnie pasuje do ścian studia fajny wywiad, trochę szybki, ale dobra reklama powtórzę się - widać, że to lubisz - tak trzymaj - teraz życzę Ci inncyh telewizji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-10 o 23:24 |
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, jak zawsze kochana
Dres super - doskonale się w nim czuję... i w szatę
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Świetnie wypadlaś ![]() Jak ryba w wodzie normalnie ![]() Cytat:
![]() 2. Będę wdzieczna |
||
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. przeskakuje na Yeti ale z tego co widziałam to cała kochana Ju i cze robaczki ![]() Ewuś ![]() Rejcz ![]() mam zmartwienia różne, że o wadze nie wspomnę , ale najbardziej boli Bubiny nowotwór we pyszczku ma zmiany, na razie ostrzyk sterydem aplikujemy
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
yyy...
![]() Cytat:
![]() bardzo naturalnie i w ogóle super ![]() dres też fajny ![]() Cytat:
![]() *** jutro w południe komunia, a ja nawet nie wiem w czym pójdę i najlepiej zostałabym w domu
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

.

krótkie brr

Z nabiału to ja za cholerę nie zrezygnuję -kawa bez mleka krowiego jest nieprzełykalna 

HELP!!!!
Jak było? 
tzn. przeskakuje na Yeti
we pyszczku ma zmiany, na razie ostrzyk sterydem aplikujemy