|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
No napisałam szare ale mówiła że "zwykłe" to nie wiem.. to to samo? Zwykłym albo niczym, kiedyś uważała że sama woda załatwia sprawę , także
co do kwasku czy octu to nie wiem... to nie jest żaden kosmetyk nie?---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Red jaki did już duży ![]() edit: ja się zaczynam zastanawiać czy nie uciąć włosów w sumie.. po co mi długie ![]() edit: na uytkach to co innego ![]() edit: noooo, to jest naprawdę dobra myśl, najlepsza dziś... najlepsza w tym tygodniu, a nwet w tym miesiącu chyba
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-05-10 o 14:14 |
||
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3484 |
|
BAN stały
|
Też bym wkleiła me włosy, ale chyba musiałaby je najpierw umyć ![]() Zawalonam robotą po uszy, a taka piękna pogoda
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dzisiaj bawiłam się w MythBusters - umyłam całe włosy zimną wodą i.... nic złego się nie stało, co więcej, mam wrażenie, że jest lepiej niż po letniej/ciepłej wodzie - jedna wielka domknięta łuska na głowie, więc raz na jakiś czas, od święta, można
|
|
|
|
|
#3486 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() 3. 4.no jak tak fryzjer popracuje nade mna przez jakieś póltorej godziny , to ewętualnie wyglądam jak człowiek , chociaz krótko w domu odpada - nie umiem , nie ma czym i fogle dooopa ![]() 5.no ja też , tylko one nie mają 6.jeszcze nie ma zastanawiam się nad zanabyciem drugiej typu worek , ale się zobaczy ![]() i gratuluje zakupu ![]() Cytat:
Cytat:
kwasek kosmetyk nie jest , ale zmiękcza wodę i pozwala spłukać z włosów osad z mydła - mydło ze związkami mineralnymi z wody tworzy nierozpuszczalne sole , co się na włosach osadzają robiąc suche sztywne splątane matowe kłaki . Na skórze też tak robi , ale nie widać ![]() jestę cudotfurcą - pooglądałam sobie flaszki w iperfumach w ramach masochizacji , wchodze na wizaż - bęc , reklamy iperfumów wszędzie , a jeszcze rano nie było ; jakbym nie wlazła tam , dalej by nie było to po to , żeby mnie fqrrrrrrrrviać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3487 |
|
Nindżopesz
|
Być moze soon
![]() Umyj i daj bo też się nimi jaram Parabelko, a ja wierzę, że owe dziewczę nic nie robi z włosami, niektórzy mają farta Skoro nie farbuje i nie męczy temperaturą to nie miała czym ich zniszczyć, a jeśli są z natury niskoporowate to w ogóle nic nie musi... Dziwne co prawda, że to mydło jej na dłuższą metę nie wysusza.Kruszynka też nic ze swoimi nie robi, ma już do zapięcia stanika ). Nawet mu się nie rozdwajają...
|
|
|
|
#3488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spo miałą w podpisie
o! Cytat:
Cytat:
to też pisałąm Skrbitku - że jak masię dobre geny i się ich nie spieprzy - vide fareb rozjaśniacz - to nic nie potrza tylko myć i nie szkodzić - vide chuopcy moi eks ![]()
|
||
|
|
|
#3489 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Restauratorka nie przyszła na spotkanie - najpierw mówiła, że jest w drodze, a po pół godzinie, ze musi wracać do innej restauracji.
Więc nie łączę z tą panią żadnych planów ![]() Lepiej się dowiedzieć na początku, niż potem wejść w jakieś niepewne byznesy
|
#3492 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Ale też stawiam na stylizację...tymbardziej, że Mić ma chyba krotką fryzurkę? Albo mi sie pomyliło Cytat:
Nie zapomnij wkleić linka ![]() Cytat:
![]() 2. Cięgle zapominam kupic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak czy inaczej, jakby myła mydłem tylko to po jakimś czsie pewnie mialaby kołtuna jednego, nie wlosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3493 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Parabelko, no może może.. nie upieram się , acz ona nie z takich coby bajerzyć czy w kontekście chwalenia się , ona się kompletnie tymi włosami nie zajmuje więc może i ma po prostu takie włosy... znam parę osób co myją włosy mydłem i nic im się nie dzieje zlego, ale sama nie próbowałam nigdy. Pewnie bym zgrzebła nie wsadziła potem we włosie
Bo mnie się strasznie plączą okropnie, nawet jak są związane w kucyk to potem kucyk jest jednym wielkim kołtunem ![]() A właśnie... takie tangle coś tam.. to one co robią innego od zwykłego rzadkozębego grzebienia ? Ktoś ma chyba Katty? Winterka?
|
|
#3495 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Pisałam śmiertelnie poważnie ![]() Łe, niezbyt mnie to interesuje ale prosz, droga wolna
|
|
|
|
|
#3496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niecierpie takich ludzi , Gessler Marco Pierrrrrrłajt od siedmiu boleści , myślałby kto
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wystarcza silikony do czesania.
|
|
#3498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Pokaż
![]() Cytat:
![]() A Ty masz falowane? Ja tam wlosow nie czeszę...znaczy po myciu nie, tylko nakładam odżywke b/s i tak se palcami roztrzepuje troche. Potem lążę z tym aż wyschną i same sie rozczesują. Skręcam w koka, spinam i gotowe. Czasem tylko po koku rozczesuję ale i tak nie bardzo trzeba...same sie rozczesują...ale ja mam totalnie proste... A tt to dla mnie niepotrzebny gadżet w sumie..nie wiem po co kupilam bo i tak rzadko używam... E..chyba silikonowe sera czy jedwabie jako zabezpieczenie
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Nie robią kuku. To propaganda jest jakaś
![]() Dobre są. Znaczy jak sie wali na wlos i w szamponie i w odżywce i w masce tonę, to robią nie dobrze, bo obciążają, nadbudowują sie itd itp. Ale są potrzebne bo na przyklad ( patrz u mnie) chronią wlos przed uszkodzeniami mechanicznymi typu obcieranie o ubrania, rozdwajanie końcowek , wysuszanie itd...Jka poeksperymentowalam w zeszłe lato z pielęgnacją bezsilikonową to musiałam dużo wlosów ściąć bo rozdwajaly sie szybciej niż rosly... Sa dobre, ale jak we wszystkim umiar tzreba zachować. Szampon bez silikonu, maska odżywka jak bez silikonu, to na koniec serum silikonowe, jak w masce odżywce jest silikon to można sie obejść bez serum..No i raz na jaiś czas trzeba ten wlos z silikonu oczyścić, bo sie zrobi smętny przyklap..jak u mnie, jak za długo nie umyje jakimś mocniejszym szamponem
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
a jakie majcioszki fajne koronkowe upolowałam oj, będzie fajny weekend... ![]() Dziś przeprowadzaliśmy biuro, namęczyłąm się przy przesuwaniu i ustawianiu sprzętów,katalogów itp, zaraz chyba pójdę spać
|
#3505 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Z nabiału to ja za cholerę nie zrezygnuję -kawa bez mleka krowiego jest nieprzełykalna ![]() A mięso i tak jem tylko 2x w tygodniu, czasem 3... Ale jak nie dietuję, uwielbiam litewskie wędliny, mrrrr... No ogólnie jest, ale jak nie myślę, skąd się je bierze... W ogóle, to miałam jazdy dziś w centrum medycznym... Poszłam na zastrzyk z kota i znów była ta baba paskudna w recepcji. Nie wiem, jak na nią trafiam, muszę się tłumaczyć, po co tam przychodze i udawadniać, że tego potrzebuję, no szlag mnie trafia... Na dodatek siedzi tam 5 osób, a ja zawsze na tę sama wredotę trafię... I znó profesor musi wychodzić z gabinetu i pacyfikować, po to tylko, żeby po 3-4 tygodniach ona znów podważała jego zdanie... No ale było jeszcze śmieszniej, bo mi odnóża popuchły i popękały żyłki. No i bolały też kostki... Poszłam więc do internistki, żeby mi powiedziała, który lek mam łykać, bo już nie pamiętałam, co to było rok temu po pamiętnym wyjeździe do Beneluxu (kiedy to zapalenie żył mi przewoźnik zafundował). Internistka mnie rozbroiła dokumentnie, strasznie się przejęła, wypytała o wszystko, na cito wypisała mi skierowanie do chirurga naczyniowego, na doppler żył i jeszcze cośtam i kazała od razu zgłosić się do rejestracji się umawiać. Co za pech -ruda małpa znowu tam na mnie czekała... I co słyszę -chirurg za godzinę, badanie za 2 tygodnie... No to pytam, po co mam iść do lekarza bez badań, niech mnie zapisze do niego na po badaniu. Nie, nie może, bo jest na cito, musi mnie zapisac dzisiaj. No to mówię, żeby mnie i na dzisiaj na badanie wpisałą -nie, nie może, bo badanie nie jest na cito. Ale miało być. ASle nie jest. No to może zadzwoni do lekarki i to ustali? Nie,.bo gdyby miało być, to by lekarka to napisała. Więc jeszcze raz pytam, jaki jest sens wizyty u chirurga bez wyników?? Żaden. No to może zadzwoni do gabinetu, bo jak nie, to znów pójdę po lekarkę. No o zadzwoniła i z wielkim fochem mi powiedziała, że badanie jest natychmiast, gdyż lekarz od USG nie ma teraz żadnych pacjentów!!! ![]() W sumie siedziałam tam 2 i pół godziny, z czego pół toczyłam pianę z pyska na babona wrednego...
|
|
#3506 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ano właśnie - szamponem ![]() kilkakrotnie próbowałam mydła i naprawdę od mydła robi się tragedia , niezależnie od wody , nawet w mięciutkiej jeziornej wodzie jest amsakreska
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3507 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3508 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3509 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie sie włosy zrobiły łokropne-jak zmocze to sie robi twardy glut i trzeszczą jakby były z poliestru
.na sczzezscie jak nawale adzywki awokadowej to sie zmiekczajo, ale bez niej bym sie bala patrzec co bedzie z tym włosiem po wysuszeniu
|
|
#3510 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
a, fakt, pokrzywa - nic
łopian - nic mydła afrykańskie też zaliczone ![]() a dobrze to nie wiem, jak - ładne proste są ładne, ładne falowane też ładne, ładne kręcone też ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
krótkie brr---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- urosły czy jak?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

co do kwasku czy octu to nie wiem... to nie jest żaden kosmetyk nie?
jaki did już duży

w sumie.. po co mi długie 

Z nabiału to ja za cholerę nie zrezygnuję -kawa bez mleka krowiego jest nieprzełykalna