|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
z taką urodą to nawet wór pokartoflany się nada ![]() musisz tylko chcieć iść córcia Cię potrzebuje, tak więc stań na wysokości zadania a poropos nie chcenia wyściowego za dwa tyg. P ma zlot będą tam też bogate i oczywiście chude laski i co ja mam zrobić? P. chce abym z nim pojechała (może to i dobrze ze względu na te laski) ale ja jak Arnold wyglądam i ofkors nie mam co na siebie wdziać
|
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=5XOxp...ature=youtu.be
|
|
#3543 |
|
Piers do przodu
|
Betty będzie dobrze
Kurczę chyba nabędę karnety na Ursynalia dla się i chopa
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
kupuj i idź, sama bym poszła
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doradzam idź na skleping - i widzę Cię w lejącym stalowym, grafitowym znaczy się kombinezonie - czad - rok temu kumpela w takim wystąpiła - nei pamiętam skąd był, pewnei haem coś takiego, ale teraz znów są na czasie, jest hot i seksi - znienawidzą Cię te chuderlaczki ![]() no chyba że tam się jedzie w skórach? no to już nie fię ![]() już formalnie ryję nosem o klawirke dobranoc i tuulam zwierzaka - tak mi przykro, nie wiedziałam nie dziwię Ci się
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-11 o 01:01 |
|
|
|
|
#3546 |
|
Piers do przodu
|
Flo dawaj pójdziemy razem
the Offspring, ZZ Top, TSA, HIM, Motorhead
|
#3547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a nogawki śpiochów są przykrótkie zazwyczajnie jedzie się we skórach, bo to zlot samochodowy ![]() a nawet jakiś spływ kajakowy czy inne taki ma być, ja stanowczo mówię nie ale sztuczne skóry zapodam w postaci wetów (liczę na łaskawość pogody)Cytat:
i jakoś tak trudno z P zorganizować ![]() bez szans znaczy ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
Bub dziękuje
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-05-11 o 01:13 |
|||
|
|
|
#3548 |
|
Piers do przodu
|
Flo nie pitol. jak zniesiesz warczace Psie Futro i maly metraz to moge przenocowac
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie sypiam po za domem ja w ogóle mało z domu wychodzę
|
|
|
#3550 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Na razie chudnę, ale powoli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro z rańca jadę pod Warszawę na komunię chrześniaczki M., za tydzień komunia mojego dida
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#3551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego wyszłam z założenia, że buty jakieś mam, w kieckę którąś się zawsze wcisnę, dokupiłam tylko pończochy i rajstopy, bo mam łydki w strasznym stanie ![]() 2. ale skoro chce żebyś z nim pojechała, to olej wszystkie chude (one mają najwięcej kompleksów) i baw się dobrze Cytat:
Yeti Winterko, przesyłka dotarła to jest czyste iso?
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
No co. Neyman jak Yeti
Sprzątam jak poparzona - Tru dziś - zaraz przyjeżdża!
|
#3553 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czyste, masz jakieś wątpliwości?
![]() Twoja nie doszła, moja poczta należy do powolnych
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
A tu i tam
i weny też nie miałam do pisania ![]() Odpisałam na pewu Hello
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam tylko początek, bo zaraz zmuszę spadać, jedziemy do rodziców, więc resztę nadrobię jutro Cytat:
Cytat:
ja bym się nie wahała, jakbym tylko miała możliwość Betty ![]() Macham mama ma dziś urodziny i szykuje się dłuższa wizyta u nich, może nawet do jutra zostaniemy Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-05-11 o 10:35 |
|||
|
|
|
#3556 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A może jest szansa, że już się zafasolinkowałaś? I co to za radosna emotka na końcu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
w nowym biurze do kitu, z 10 metrów od wejścia mamy wielką fontannę na rynku i przez ten szum własnych myśli nie słyszę ![]() nabijam się patrząc jak ludzie idą ulica i gapią się na biuro z rozdziawionymi gębami, ale nikt nie ma odwagi wejśc do środka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-11 o 11:05 |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Flo, strasznie mi przykro ![]() Betty, Ale dlaczemu masz sie jak pokutnica zachowywac? Ja bym sie odstawila w jakąś super kieckę i wogle fryzjer i kosmetyczka...specjalnie |
|
|
|
#3559 | |||
|
Nindżopesz
|
Ju, świetnie wypadłaś!
Kruszynka zajrzał przez ramię i stwierdził, że mam ładne koleżanki a przy okazji Cię nie poznał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad pustego talerza po dietetycznym żarciu. Podejście do odchudzania nr 6472198940987502 start! Aileenn, próbki dostałam ale zapomniałam napisać Są perfumy będące czymś pomiędzy Joop Femme a Cinnabarem? |
|||
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3. to ja miałam chyba naprawde jakąś spsuta próbkę
|
|
|
|
|
#3561 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja nie chudnę, ćwiczę 3-4 x w tyg + coś tam w domu nawet
![]() ale apetyt mam straszny ![]() pomierzyłam się i od miesiąca zero zmian w obwodach ![]() Cytat:
kciukasy za wygląd się postaram Cytat:
ad2. ano jest ![]() Cytat:
i ciekawe ile utyję na tej diecie ![]() ale nic to dzienniczek założony dzień dobry
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w marcu przez miesiąc diety i ćwiczeń ze skakanką ani kilo w dół ani centymetra w doł
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może rób tylko cardio? nic na masę mięśniową tylko samo cardio ? Cytat:
bosz jak dobrze że nie ćwiczę bo bym się pochlastała nie no źle źle - bo bez ruchu jestę tószczę - samym tószczę na kruchych osteo kościach ale moja wina moja wina moja baaaardzo wielka ... ![]() miałąm power coś zacząć robić ruszać się - i mnei na 3 tyg położyło do łóżka a teraz nie mam sił przez chory żołąd - no ja se nic ko kur dwa nei mogę zaplanować ok limit narzekań wyczerpany już znów przez jakiś czas nie będę
|
||
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć muszę przyznać, że cielsko wygląda troche lepiej, bardziej zwarta jestem ![]() Cytat:
, potwornie nudzi, no i nie mogę zbytnio szaleć ze względu na stawy, nie pobiegam więc, nie poskaczę po za tym mam jeszcze tarczycę nieuregulowaną ![]() z moich doświadczeń wynika, że więcej ruchu wcale nie pomaga, więc się nie przejmuj ![]() serio myślałam, że jak wstanę z kanapy (po 4 latach) to efekty będą zdecydowanie lepsze, a tu koopa
|
|
|
#3566 |
|
To ja :)
|
Jakieś wredne powietrze chyba jest, bo poprzednio jak z małżem dietę zaczynaliśmy, w pierwszy miesiąc poooszło migusiem i po 2 byliśmy chyba po 12 kg lżejsi. Potem coraz wolniej, ale w pół roku 15 zgubiliśmy. Teraz dietujemy 2 miesiąc i doopa
po pół kg nam ubyło... Żeby nie było, w międzyczasie wróciliśmy do wyjściowej wagi...
|
#3567 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może "z" cielsko nieco bardziej ubite ale nie jest to różnica warta takich wysiłków.Dobijające jest kiedy dziewczyny piszą "poćwicz trochę" i same po miesiącu mają mięśnie, mają rzeźbę, mają bógwieco. Oczywiście jest pewna nadzieja, że to ich "manie" niczym się nie różni od tego co sama osiągnęłam tylko ja oczywiście widzę tószcz a one widzą super laskę. |
|
|
|
|
#3568 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety nie dociągnęłam do końca - po dwóch tygodniach zarzuciłam, bo cośtam i chyba dopiero w wakacje do tego wrócę... Trochę żałuję, że nie dokończyłam, bo aż byłam ciekawa efektów po miesiącu. |
|
|
|
|
#3569 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale to wina mojej diety, a raczej jej braku, bo rok temu na zdj z Turcji się sobie podobałam ![]() Ale się nie poddawaj, ćwicz dalej
|
|
|
|
#3570 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ja też jestem trochę zawiedziona, chodzę od grudnia, coś tam spadło, ale mało, zdecydowanie za mało. Teraz dołączyłam pilates i zdrowy kręgosłup, liczę, że będzie skuteczniej. Ale muszę przyznać, ciało wygląda lepiej i też tak się czuję, więc wysiłek nie idzie na marne
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

z taką urodą to nawet wór pokartoflany się nada 
córcia Cię potrzebuje, tak więc stań na wysokości zadania
będą tam też bogate i oczywiście chude laski i co ja mam zrobić? P. chce abym z nim pojechała (może to i dobrze
ze względu na te laski) ale ja jak Arnold wyglądam i ofkors nie mam co na siebie wdziać 

tzn. przeskakuje na Yeti 

, potwornie nudzi, no i nie mogę zbytnio szaleć ze względu na stawy, nie pobiegam więc, nie poskaczę