|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nom; fcale
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
czyli co, nie ma ich ?
![]() nie wiem czy wiadomo jakiej rady poszukiwać skoro nie wiadomo co im dolega? czym przejawia sie brak wyglądu włosów? to żaden konkret, czyż nie? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- hmmm ja tymczasem borem lasem uprzejmie donoszę że nei szaleję za Yankeeczami ![]() Owszem, Red Velvet taki jak go malują, ale to na dni PMS z książką/filmem i pudełkiem lodów Caffe Au Lait - dokładnie kawiarnia - ale również dobre popołudniowo, porannie, do kawek poza tym sztuczność
|
|
|
|
#3426 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja Ci wiszę z obrazkami ![]() no nie mam jak teraz czy w czerwcu może być? druga połowa? 5 zleceń mi wisi, a dwie osoby już zapłaciły
|
|
#3428 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
O takie cudo mi chodziło właśnie
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
podobieństwem do puchu, nieprzyleganiem do się nawzajem
dla mnie konkretami okazały się info o porowatości - to jest fizyczny stan włosa - ocenić w moim przypadku neistety bardzo łatwo - nie sposób się pomylić, i remedium na to też w miarę konkretne -ale nie szukałąm na forum, lecz w blogosferze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-09 o 22:28 |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
to wybierz blogi - są obfocone
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-09 o 22:32 |
|
|
|
#3432 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
spece od "włosków", "laminowania", "olejów wnikających" itp podśmiardują
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jakich konkretów oczekiwałabyś odnośnie niewyglądania włosów? można wobec braku konkretu oczekiwać konkretów? jeśli ktoś kto się zna na pielęgnacji włosów ( może chemii też) - zobaczy, dotknie Twoich i pozna ich nazwijmy to historię pielęgnacji, to pewnie wówczas by wiedział co konkretnie doradzić |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
no i jeśli nie "mleko" i nie "olej" to pomysłów paniom brak bo może "nie takie mleko", "nie ten olej"
|
|
|
|
|
#3437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow Cytat:
a Ty się gdzie podziewasz? Cytat:
![]() ja jak dotąd trafiam z tym co kupuję dla siebie, aczkolwiek z tych co kupowałam na prezenty by się znalazły sztuczności |
|||
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Red nie pytałaś? może zna inne środki lista humektanów i emolientów jest na co drugim blogu i znajdują się tam również składniki inne niż tylko proteiny mleczne i oleje - ja właśnie sobie z takiej wiedzy wypróbowywuję conieco - tzn teraz na nowo, bo miałam przerwę spowodowaną ścięciem 20 cm włosów tylko ja nie robię zabiegów - laminacji chelatacji/ chelacji? czymkolwiek ona jest ja szukam po bożemu szamponów odżywek i ewentualnie maski na wieczne użytkowanie. amen. wiem co MI nie służy, i drogą eliminacji jestem coraz bliżej ![]()
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() tyle że mi nic nie posłużyło, więc lista się skraca
|
|
|
|
|
#3440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sycylijska cytryna - sztuczna Spacer na plaży - sztuczna tragedia w trzech aktach tzn nawet nei odpaliłam bo mi niedobrze Soczysta cytryna - sztuczna Puszysty ręcznik - sztuczna - moje ręczniki pachną lepiej Herbatka rumiankowa - fajne Czerwony aksamit - spoko, ale na wyjątkowe okazje, np posiedzenie z lodami w woskach i samplerach jest niewielki wybór - dla mnie być może ta seria Aromatheraphy pachnie tak ajk się spodziewam, czyli kojąco acz zjawiskowo ale coś czuję podskórnie, że nie będę rasową Yankeską ![]() zdecydowanie wolę olejki eteryczne w kominku ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
a ja mam szalony plan - powrotu do naturalnych włosów - gdyż doszłam do wniosku że jednak to im posłuży najbardziej, kit z tym że bure, chcę się przekonać
|
||
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
A pieron wie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Nindżopesz
|
Nie rosno znaczy sie kruszo? Końcówki zabezpieczasz czymś?
Rozjaśniasz, prostujesz? Puszenie mierzy się puchem ![]() Cytat:
![]() I różnych protein? Humektantów? Emolientów? Silikonów?Bez opisu niewyglądania albo fotki ciężko coś powiedzieć... |
|
|
|
|
#3444 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie kruszo; na końcówki chi albo jojoba;
prącie w borze nie rozjaśniasz nie prostujesz nie suszysz nie zakręcasz; fotkow nie bedzie - nie uskuteczniam; protein różnych - nits (=zawsze tak samo bylejak) hialuron, gliceryna - nits migdałowy, śliwkowy - nits kokos, oliwa - nits rycyna, nafta - nits; a - wcierki, co mieli robić porost - nie robio na liście niesprawdzony wisi płyn do piczy ![]() chociaż może powinienem spróbować czegoś do męskiego podwozia
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2013-05-09 o 23:28 |
|
|
|
#3445 |
|
Mother of Cats
|
Lecę choć troszkę Was ponadrabiać |
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto wie... może mnie namaluje już nie malarka Justyna Neyman tylko sławna malarka Justyna Neyman a ja pęcnę z dumy prszę uprzejmie
|
|
#3449 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale jakie one konkretnie są: suche, sztywne, szorstkie, sterczące, ulizane, rzadkie, ni to proste ni to kręcone, smętnie zwisające, przetłuszczone, fruwające, zbyt miękkie, zbyt śliskie i nieukładalne, matowe, łamliwe, ciągnące? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

druga połowa? 5 zleceń mi wisi, a dwie osoby już zapłaciły

tzn nawet nei odpaliłam bo mi niedobrze