|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Już na insta widziałam i jestem jak najbardziej na tak
Spódniczka cudowna Cytat:
Cytat:
Choć dla mnie byłaby za wielka
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, mam do Was pytanie odnośnie szpilek.
Czy któraś z Was ma tak jak ja, że ma chudą stopę i 80-90% Wam wyskakuje nawet gdy rozmiar jest dobry? Noszę rozmiar 38 i zazwyczaj r. 36 i czasem 37 jest na szerokość dobry ale na długość za mały, a "moje" 38 jest automatycznie szerszy i już wyskakuje Mam tak nawet z 50% balerinek. Kupiłam już specjalne wkładki i zawsze je wkładam jeśli mierzę buty na obcasie wkładane. Mam tylko jedne buty na obcasie (niskim, ok. 7 cm), które mi nie wyskakują i są wygodne, kupiłam je w zwykłym sklepie za 49 zł, są "zamszowe" czerwone, bo z czarnych już nie było rozmiaru. A właśnie czarne i karmelowe by się sprzydały, a żadne mi nie pasują Nie chcę z paskiem, bo nie podobają mi się takie, noga najzgrabniej jednak wygląda w czółenkach wkładanych.Musiałam się wyżalić, bo dziś byłam na zakupach w poszukiwaniu jakichś klasycznych szpilek i znów nic nie kupiłam ![]() Kupiłam za to torebkę z etorebki
Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2013-05-11 o 20:21 |
|
|
|
#1083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Większość butów jest na mnie za wąska . Z tym że ja za wiele szpilek nie mam, bo jestem wysoka i nie lubię (chociaż ostatnio po głowie chodzą mi sandały na obcasie i się głowię )
||
|
|
|
#1084 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam te 163cm i ważę 54-55 (ostatnio i 56 ) a rok temu po zmianie nawyków utrzymywało się ~53Poza tym przede wszystkim do tego koniecznie muszę dołączyć ćwiczenia, bo już mi całkiem ciało sflaczeje ![]() Cytat:
w takim razie lepsza ta z mango... ale chyba się wstrzymam do czerwca ![]() Cytat:
a buty... już Ci pisałam Cytat:
![]() Ja raczej nie mam wąskich stóp, ale mam coś z piętami... pięty mi wyskakują i nie raz zgubiłabym buta ![]() ja dziś sprawiłam sobie takie baletki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TOWYM+CZUBKIEM trochę infantylne ale mam też ochotę na jasną wersję |
||||
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
pati_pz skąd taka dobra cena naszyjnika z Zary? Na zakupowym podglądałam
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ładna ![]() Cytat:
Piękne buty!![]() Pochwalę się dostałam od rodziców urodzinowy prezent (urodziny mam za 2 tyg, ale co tam ) własne autko - czerwonego Citroena C1.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||||||
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(będzie mi pasował do włosów
||
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
No tak zapomniałam
, ale w szpilkach nie jeżdżę, wolę nie ryzykować, zmieniam na balerinki
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle tak piszecie o tych ćwiczeniach, że od poniedziałku też się biorę za siebie
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ci prezent rodzice sprawili ![]() ja urodziny mam za kilka dni jak ten czas leci!a sama mam dostać samochód po licencjacie - ale nie zapeszam więc nie pokazuję ![]() miałam oszczędzać, ale chyba zamówię sobie jasną wersję a wtedy przemyślę te z łańcuszkiem wokół kostki ![]() dokładnie a ja w gimnazjum byłam okrąglejsza no i są tego efekty
|
|
|
|
|
#1095 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Wyszlam pobiegac po opublikowaniu poprzedniego posta
od razu mi sie lepiej zrobilo i wyrzuty sumienia po pochlonieciu 300g Milki z wieeelkimi orzechami troche zmalaly.---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- [QUOTE=Forget_me;40761349]Hej Ale ten weekend jest paskudny. Dzisiaj jeszcze w szkole byłam. Właściwie, to mogłam zostać w domu bo miałam tylko jeden, do tego nudny wykład. Teraz czekam na małżona, bo zaprosił mnie na kolację Będziemy świętować moje urodziny Wszystkiego najlepszego ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Slabo umiem na nich jezdzic, ale przemysle sprawe ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
kupowalas je stacjonarnie? ja musze w koncu podjechac moje baleriny z Mango wymienic albo zwrocic jak nie bedzie dobrze lezacej pary...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
wylicytowalam na Allegro kliknelam kiedys aukcje, zapomnialam o niej (bylam skupiona na licytowaniu bialych woskow) i wygralam ;D jeszcze do mnie przyszedl, mam nadzieje, ze bedzie ok. Nie nosze takiej bizuterii, za to ten wpadl mi w oko.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko gratuluje samochodu
śliczny zgrabny kobiecy samochód My tez czekamy na nasze nowe auto.. Juz zamówione
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
Gratuluje prezentu Dostalam prace (w czwartek jade na podpisanie umowy ) i bede odkladac na wlasne 4 kolka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oczywiscie dostalam czerwona honde civic i ją uwielbiam teraz nad życie ![]() co do cwiczen, kiedys bylam strasznym leniem (tylko w szkole lubilam begac), chodzilam sporadycznie na jakies zajecia, czasami biegalam, potym cwiczylam z Ewa Ch. Potem trafilam na body pump i tu zaczela sie moja milosc do sztangi.(POLECAM!, naprawde super dziala na pupe, nogi i rece, ale wiadomo, to zalezy od trenera) od miesiaca chodze na silownie i widze duzą zmiane. zdecydowanie jestem fanką cieżarow, ktore nie rozbudowuja cialo, tylko je bardzo szybko ujedrniaja. cwicze 4 razy w tygodniu po 2 godziny, normalnie na mnie to dziala jak narkotyk. szkoda, ze tak pozno przyszlam na silownie (bo po tym miesiacu widze o wiele lepsze i szybsze wyniki nic rok biegania-cwiczenia na zajeciach), do lata nie zdąze z wymazona sylwetką, ale i tak mam juz maly kaloryferek na brzuchu
Edytowane przez ParashuteEffect Czas edycji: 2013-05-11 o 23:14 |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pati_pz;40764806]Wyszlam pobiegac po opublikowaniu poprzedniego posta
od razu mi sie lepiej zrobilo i wyrzuty sumienia po pochlonieciu 300g Milki z wieeelkimi orzechami troche zmalaly.---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
wczoraj rozglądałam się za czymś niedrogim, czym mogłabym się pocieszyć po zabiegu, ponieważ mnie bolało i trafiłam na te baletki, ale nie było rozmiaru więc zadzwoniłam do dwóch Zar - w jednej były czarny 37 więc odłożyłam teraz kliknęłam beżowe, ale tylko po to, żeby mi nikt nie sprzątnął sprzed nosa jak będę się zastanawiać ![]() Forget me, przeoczyłam informację o urodzinach! STO LAT |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też mam tą torebkę na pasku z Re. Jest bardzo delikatna. Trzymałam ją na półce w reklamówce,obok leżały inne torebki. Nie nosiłam jej jeszcze.Dzisiaj po nią sięgam i widzę, że porobiły się sine odciski. Nie wiem co z tym teraz robić ? ![]() Twoja jak się nosi? Cytat:
Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2013-05-11 o 23:50 |
|||||
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbowałam zmywać różnymi produktami i nic - zero efektu
|
|
|
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
sama aktualnie zastanawiam się nad zmianą samochodu
|
|
|
#1103 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Systematyczność jest najważniejsza, dlatego też planuję codziennie poświęcić minimum pół godziny na mój angielski Również w środkach komunikacji miejskiej staram się czytać słówka lub/ i zagadnienia gramatyczne z kserówek na lektorat. Co do konwersacji- wciąż próbuję przełamać swoją barierę (brak wiary, strach, wstyd) przed mówieniem w szkole językowej. Stwierdzam jednak po pierwszym piątkowym spotkaniu z niedawno poznanym Hiszpanem (dla którego ideałem kobiety jest Natasza Urbańska), że wilk nie taki straszny, a mi brakuje po prostu codziennego mówienia i osłuchiwania się z językiem oraz osoby, która wierzyłaby we mnie bezgranicznie. Oczywiście w celu uśpienia lęku Przede wszystkim muszę zmienić własne nastawienie, bo problem siedzi w mojej głowie![]() Co do Twojego pytania- zgadzam się z tym, co doradziły Ci dziewczyny: pielęgnuj relacje tylko z osobami najbliższymi (rodzina, przyjaciółka) i dalej z dziką satysfakcją realizuj się naukowo i zawodowo Trzymam kciuki! Pamiętam, że dzisiaj planowałaś spędzić dzień z rodziną i przyjaciółką- życzę samych miłych chwil!Też pierwsze słyszę o zmywaczu do paznokci. Informacja, jak najbardziej przydatna, bo mam nadzieję, że w końcu kupię wymarzone Conversy, bo zawsze mi nie po drodze Cytat:
Szczególnie, gdy wracam do mojego domu rodzinnego (mała miejscowość). [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40729987]ja też, czasami w pośpiechu żel pod prysznic ![]() ale nawet po zwykłym goleniu wrastają mi włoski i z tym walczę [/QUOTE]Też depiluję się na żel pod prysznic, odżywkę, balsamy do ciała Bikini kilka razy nawet pęsetą depilowałam, zajęło mi to wieeeele godzin Efekt super, ale pojawiały się wrastające włoski. Potwierdzam wyższość maszynek z ruchomymi główkami nad zwykłymiCytat:
Aaa- dzień matki! Ja swojej na pewno chcę kupić portfel, bo narzekała na obecny. Gratuluję autka! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie obawiam się gubienia cyrkonii... [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40748693]ja zastanawiam się nad tym tshirtem bo ma idealny napis Skąd t-shirt? ![]() Cytat:
Też często mam wrażenie, że stoję w miejscu i że życie mi ucieka... ![]() Dziewczyny- piękne zestawy wklejacie ![]() Forget_me Sto lat A ja wczoraj na Juwenaliach zamiast raczyć się studenckim piwkiem- robiłam zdjęcia z koleżanką specjalnym automatem do tego Poczułam się, jak na amerykańskim filmie![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
http://www.monashe.pl/odziez/bluzki_...ome_bialy.html
to kolekcja tej blogerki: http://www.bloo90fashion.com/ jeśli dobrze wyczytałam
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko piękny samochód
Szerokiej drogi!llenka tak, weekend spędzam z najbliższymi. Rodzice są u mnie od wczoraj rano, już się zbierają do wyjazdu, a popołudnie spędzam z przyjaciółką na plotkach przy pysznym ciachu ![]() Co do przełamywania wstydu - warto, naprawdę warto mówić i się tym nie krępować nawet jak się mówi z błędami lub mało płynnie. Mowa jest w języku bardzo, bardzo ważna, więc warto ją kształtować. Ja miałam kiedyś ogromny problem z jednym z języków, bo o ile gramatyka i czytanie było bezbłędne, to z mową było tak sobie. Bardzo mnie to krępowało, aż w końcu rozpoczęłam intensywne konwersacje (choć się bardzo ich bałam). No i cóż, okazało się że to nie takie straszne, a wręcz bardzo satysfakcjonujące ![]() Tak patrzę na moją szafę i dochodze do wniosku, że mam w niej prawie same sukienki, żeby było śmieszniej nie mogę się powstrzymać i ciągle zamawiam nowe Co prawda skusiłam się też ostatnio na szorty i beżowe rurki, ale to sukienki wywołują we mnie najwięcej emocji i to je kupuję i noszę najczęściej Ma któraś z Waz podobną słabość do jakiejś części garderoby?
Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2013-05-12 o 13:49 |
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
blekitne_niebo czy mogę prosić o dostęp do bloga?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy dobrać coś na wierzch, buty, torebka i gotowe.
|
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chodzicie w jasnych dżinsach
? Bo ostatnio mam ochotę takowe kupić, ale ja zawsze w ciemnych, jakoś nie mogę się do jasnych przekonać... . I to nie dlatego, że chcę się wyszczuplić, po prostu ciemne jakoś wydają mi się bardziej... eleganckie ?
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2013-05-12 o 14:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Spódniczka cudowna
Choć dla mnie byłaby za wielka

Mam tak nawet z 50% balerinek. Kupiłam już specjalne wkładki i zawsze je wkładam jeśli mierzę buty na obcasie wkładane. Mam tylko jedne buty na obcasie (niskim, ok. 7 cm), które mi nie wyskakują i są wygodne, kupiłam je w zwykłym sklepie za 49 zł, są "zamszowe" czerwone, bo z czarnych już nie było rozmiaru. A właśnie czarne i karmelowe by się sprzydały, a żadne mi nie pasują
. Z tym że ja za wiele szpilek nie mam, bo jestem wysoka i nie lubię
)
) a rok temu po zmianie nawyków utrzymywało się ~53

?