|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Już na insta widziałam i jestem jak najbardziej na tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny, mam do Was pytanie odnośnie szpilek.
Czy któraś z Was ma tak jak ja, że ma chudą stopę i 80-90% Wam wyskakuje nawet gdy rozmiar jest dobry? Noszę rozmiar 38 i zazwyczaj r. 36 i czasem 37 jest na szerokość dobry ale na długość za mały, a "moje" 38 jest automatycznie szerszy i już wyskakuje ![]() ![]() Musiałam się wyżalić, bo dziś byłam na zakupach w poszukiwaniu jakichś klasycznych szpilek i znów nic nie kupiłam ![]() Kupiłam za to torebkę z etorebki ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2013-05-11 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
batonik
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym przede wszystkim do tego koniecznie muszę dołączyć ćwiczenia, bo już mi całkiem ciało sflaczeje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a buty... już Ci pisałam ![]() Cytat:
![]() Ja raczej nie mam wąskich stóp, ale mam coś z piętami... pięty mi wyskakują i nie raz zgubiłabym buta ![]() ja dziś sprawiłam sobie takie baletki http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TOWYM+CZUBKIEM trochę infantylne ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zadomowienie
|
pati_pz skąd taka dobra cena naszyjnika z Zary? Na zakupowym podglądałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładna ![]() Cytat:
![]() ![]() Pochwalę się dostałam od rodziców urodzinowy prezent (urodziny mam za 2 tyg, ale co tam ![]() ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
No tak zapomniałam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
A w ogóle tak piszecie o tych ćwiczeniach, że od poniedziałku też się biorę za siebie
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja urodziny mam za kilka dni ![]() a sama mam dostać samochód po licencjacie - ale nie zapeszam więc nie pokazuję ![]() miałam oszczędzać, ale chyba zamówię sobie jasną wersję a wtedy przemyślę te z łańcuszkiem wokół kostki ![]() dokładnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Wyszlam pobiegac po opublikowaniu poprzedniego posta
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- [QUOTE=Forget_me;40761349]Hej ![]() Ale ten weekend jest paskudny. Dzisiaj jeszcze w szkole byłam. Właściwie, to mogłam zostać w domu bo miałam tylko jeden, do tego nudny wykład. Teraz czekam na małżona, bo zaprosił mnie na kolację ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Slabo umiem na nich jezdzic, ale przemysle sprawe ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Migotko gratuluje samochodu
![]() ![]() ![]() My tez czekamy na nasze nowe auto.. Juz zamówione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() Gratuluje prezentu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oczywiscie dostalam czerwona honde civic i ją uwielbiam teraz nad życie ![]() co do cwiczen, kiedys bylam strasznym leniem (tylko w szkole lubilam begac), chodzilam sporadycznie na jakies zajecia, czasami biegalam, potym cwiczylam z Ewa Ch. Potem trafilam na body pump i tu zaczela sie moja milosc do sztangi.(POLECAM!, naprawde super dziala na pupe, nogi i rece, ale wiadomo, to zalezy od trenera) od miesiaca chodze na silownie i widze duzą zmiane. zdecydowanie jestem fanką cieżarow, ktore nie rozbudowuja cialo, tylko je bardzo szybko ujedrniaja. cwicze 4 razy w tygodniu po 2 godziny, normalnie na mnie to dziala jak narkotyk. szkoda, ze tak pozno przyszlam na silownie (bo po tym miesiacu widze o wiele lepsze i szybsze wyniki nic rok biegania-cwiczenia na zajeciach), do lata nie zdąze z wymazona sylwetką, ale i tak mam juz maly kaloryferek na brzuchu ![]() Edytowane przez ParashuteEffect Czas edycji: 2013-05-11 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pati_pz;40764806]Wyszlam pobiegac po opublikowaniu poprzedniego posta
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Forget me, przeoczyłam informację o urodzinach! STO LAT ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam tą torebkę na pasku z Re. Jest bardzo delikatna. Trzymałam ją na półce w reklamówce,obok leżały inne torebki. Nie nosiłam jej jeszcze.Dzisiaj po nią sięgam i widzę, że porobiły się sine odciski. Nie wiem co z tym teraz robić ? ![]() Twoja jak się nosi? Cytat:
![]() Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2013-05-11 o 22:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Systematyczność jest najważniejsza, dlatego też planuję codziennie poświęcić minimum pół godziny na mój angielski ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Twojego pytania- zgadzam się z tym, co doradziły Ci dziewczyny: pielęgnuj relacje tylko z osobami najbliższymi (rodzina, przyjaciółka) i dalej z dziką satysfakcją realizuj się naukowo i zawodowo ![]() Też pierwsze słyszę o zmywaczu do paznokci. Informacja, jak najbardziej przydatna, bo mam nadzieję, że w końcu kupię wymarzone Conversy, bo zawsze mi nie po drodze ![]() Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40729987]ja też, czasami w pośpiechu żel pod prysznic ![]() ale nawet po zwykłym goleniu wrastają mi włoski i z tym walczę ![]() Też depiluję się na żel pod prysznic, odżywkę, balsamy do ciała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję autka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie obawiam się gubienia cyrkonii... [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40748693]ja zastanawiam się nad tym tshirtem bo ma idealny napis ![]() Skąd t-shirt? ![]() Cytat:
![]() Też często mam wrażenie, że stoję w miejscu i że życie mi ucieka... ![]() Dziewczyny- piękne zestawy wklejacie ![]() ![]() Forget_me Sto lat ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj na Juwenaliach zamiast raczyć się studenckim piwkiem- robiłam zdjęcia z koleżanką specjalnym automatem do tego ![]() ![]() ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Konto usunięte
|
http://www.monashe.pl/odziez/bluzki_...ome_bialy.html
to kolekcja tej blogerki: http://www.bloo90fashion.com/ jeśli dobrze wyczytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Migotko piękny samochód
![]() ![]() llenka tak, weekend spędzam z najbliższymi. Rodzice są u mnie od wczoraj rano, już się zbierają do wyjazdu, a popołudnie spędzam z przyjaciółką na plotkach przy pysznym ciachu ![]() Co do przełamywania wstydu - warto, naprawdę warto mówić i się tym nie krępować nawet jak się mówi z błędami lub mało płynnie. Mowa jest w języku bardzo, bardzo ważna, więc warto ją kształtować. Ja miałam kiedyś ogromny problem z jednym z języków, bo o ile gramatyka i czytanie było bezbłędne, to z mową było tak sobie. Bardzo mnie to krępowało, aż w końcu rozpoczęłam intensywne konwersacje (choć się bardzo ich bałam). No i cóż, okazało się że to nie takie straszne, a wręcz bardzo satysfakcjonujące ![]() Tak patrzę na moją szafę i dochodze do wniosku, że mam w niej prawie same sukienki, żeby było śmieszniej nie mogę się powstrzymać i ciągle zamawiam nowe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2013-05-12 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
blekitne_niebo czy mogę prosić o dostęp do bloga?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chodzicie w jasnych dżinsach
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Stace Czas edycji: 2013-05-12 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.