|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Dzięki Wam za życzenia ![]() No, Karol mi dziś oznajmił, że jedziemy we czwartek na nocne, powiedziałam, że to miło, bo już poinformowałam koleżanki ![]() Dzisiaj kumpel mi ustawił światła!
|
|
#4832 |
|
Rozeznanie
|
Odp: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Nie wiem jak Paula ale ja bym mogła. Tylko jutro muszę iść do pracy na parę godzin a jeszcze nie wiem o której...
Btw wczoraj nawinęliśmy fajną traskę przez Gorce, piękna pogoda była a teraz siedzimy na rynku w Wieliczce i rozważamy gdzie pojechać![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Ja jeszcze nie wiem, bo mamy dziś mnóstwo spraw do załatwienia i nie wiem, o której się wyrobimy, a TŻ coś mówił, że chce się dziś wcześniej położyć, bo jutro na rano do roboty idzie...
Ale jakby co, to na mnie nie patrzcie - jak damy radę, to się doczołgam autobusem najwyżej, jak nie, to następnym razem
Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-05-11 o 08:47 |
|
|
|
#4834 |
|
Konto usunięte
|
My wczoraj w Skale byliśmy. Ja siedziałam pospinana, bo bałam się, że się ropada
![]() Paula, ja też nie będę na moto ![]() Justyna, w takim razie do czwartku |
|
|
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
Ja musze być w pracy o 13-14 więc dziś raczej odpadam. Może jak będzie pogoda w przyszły weekend to wpadniecie do mnie na wiosce posiedzieć
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4836 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oooo, no to szkoda Ale rozumiem, że służba nie drużba![]() Justyna, a będziesz autem czy motorem we czw? |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie śpiewam jak ten gościu ale coś by dało radę zanucić |
|
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40754256]Paula, ja też nie będę na moto
[/QUOTE]Ja chyba i tak odpadnę, bo zawiozłam dziś kurtkę do gwarancji a bez niej jakoś mi łyso no i się trochę boję (jeszcze do biedronki po chipsy da radę, ale gdzieś dalej bym nie pojechała). I tak przez najbliższe 14 dni roboczych, dopóki producent nie da znać co postanowił |
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;4075649 9]hheheh szara to u nas na jakiej stacji można mieć za friko tankowanie moto?
nie śpiewam jak ten gościu ale coś by dało radę zanucića nie wiem ale masz racje przydało by się tankowanie za free sam bym coś zanucił :P u mnie w nocy padało i była burza...
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie leje cały czas
![]() a z takich mniej przyjemnych rzeczy, to wczoraj miałam glebę
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ??
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie bardzo, nic się nikomu nie stało, moto nawet ryski nie ma, ale sam fakt...
Miałam przejechać między samochodem a wielką kałużą z błotem i próbowałam znaleźć optymalne miejsce na przejazd, pech chciał, że nie wymierzyłam i się zakopałam w błocie. Później to już samo poleciało nie wiem kiedy Strat nie ma, samochód cały, moto całe, ja tylko trochę się wystraszyłam.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedynie ryska na psychice ale nie przejmuj się
|
|
|
#4844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja kiedyś między autami jak jechałam, to trafiłam na falę na ulicy i mało brakowało, a nie utrzymałabym apri jeszcze wtedy:x |
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40770619] Ja kiedyś między autami jak jechałam, to trafiłam na falę na ulicy i mało brakowało, a nie utrzymałabym apri jeszcze wtedy:x[/QUOTE] mnie nic sie nie stało, w ostatniej chwili odskoczyłam, jak już widziałam, że nie utrzymam Su ech... kurde dziwne uczucie. Teraz będę mieć uraz i nie będę wyjeżdząć jak będzie mokro, a kałuże i błoto to chyba będę omijać szerokim łukiem
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-05-12 o 14:16 |
|
|
|
|
#4846 |
|
Rozeznanie
|
Cale szczęście że Ty i moto jesteście cali
też miałam kilka gleb w życiu i trochę strachu się najadłam ale przynajmniej już mi się to nie zdarza, jakąś lekcję z tego wyciągnęłam
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
malwi - najważniejsze, że nic Ci (i Su) nie jest. Mój TŻ od czasu swojego ślizgu na wilgotnej drodze widzę, że średnio radośnie reaguje na jazdę w deszczu czy po deszczu. Ale po tej ostatniej burzy chyba się przemógł trochę.
Będę wredna - pogoda paskudna, ale ja nie mam jak jechać gdziekolwiek, więc przynajmniej mi nie szkoda Chociaż mogłoby słonko wyjść...
|
|
|
|
#4848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
|
#4849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TEŻ JUŻ NIE JEŻDŻĘ W DESZCZU! a jak jechałam jako plecak z Tżem, to cały czas się darłam też się boje, jak będzie, jak zrobimy suzę, dlatego może tak mi się nie spieszy
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
no nic było minęło, najważniejsze, że nie ma żadnych szkód materialnych, bo tak to ciężko byłoby mi z tym. A następnym razem jak będzie taka sytuacja to pewnie kogoś poproszę o pomoc. Hehe znajomi już się przyzwyczaili, że w niektórych sytuacjach trzeba mi pomóc. Nie wszystko potrafi się od razu i nie wszystkie sytuacje można przewidzieć, chociaż ja tak czułam, że się wyglebie, ale znajomy wiedział lepiej
|
|
|
#4851 |
|
Przyczajenie
|
Ścigacze, motory i inne atrakcje
Czy znajde tu kogoś zainteresowanego "dwukółkami" ?
Właśnie wreszcie zaczne prawko na motor. A1 bo myślę, że coś większego niż 125 mi nie potrzebne I tu kłania się pytanie szukam "fajnego" ścigacza. Coś w stylu hondy nsr 125 bo taka mi się marzy, ale może znacie jakieś inne ciekawe (może trochę tańsze) pojazdy?
|
|
|
|
#4852 |
|
Przyczajenie
|
Cześć i czołam
Założyłam oddzielny wątek, ale może tu mi coś poradzicie Właśnie zaczęłam prawko, A1, bo myślę że coś więcej niż 125 mi niepotrzebne no i tu kłania się pytanie o pojazd. Marzy mi się honda nsr 125 i na pewno chciałabym coś takiego jeśli chodzi o wygląd może znacie więc jakiś taki ciekawy pojazd?
|
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40754676]
Justyna, a będziesz autem czy motorem we czw?[/QUOTE] Nie no, raczej na moto ![]() Cytat:
uszy do góry! Każdy musi się wywrócić, inaczej się nie nauczy ja po pierwszej stwierdziłam, że więcej nie jeżdżę, a teraz to luzik chociaż, odpukać, na razie spokój ![]() Wczoraj z kumplami pyknęliśmy 270 km i stwierdziłam, że muszę przystopować. Wszystko jest do dopracowania :/ opony, hamulce, świece, napęd, nie wiem, czy nie rozrząd, synchro, w sumie takie pierdoły tak naprawdę, ale jak się nazbiera... ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
NSR bardzo polecana, nigdy nie miałam do czynienia, ale podobno całkiem fajne moto. CBR 125, Yahama YZF-R125 (śliczna i właściwie w temacie "plastików" to tyle mi na myśl przychodzi.
|
|
|
#4854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli będziesz na czwartkowym nocnym to my też postaramy się przyjechać, jeśli nie będziesz mieć nic przeciwko mój TŻ rzuci okiem na Twojego sprzęta (jak dla minie to jedyny pewny i najlepszy mechanik) i zobaczymy co powie. Btw, nie zmieniłaś świec po zakupie? Alicja- zgadzam się z Justyną, szybko zabraknie Ci mocy w 125-tce i będziesz chciała zmienić. W temacie 125-tek plastików też wiem niewiele ale NSR i CBR wydają się dobrym wyborem, jest jeszcze Kawa ninja 125 i 250 i opinie też całkiem całkiem
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie zmieniałam świec po zakupie. Przebieg mam ponad 40k.
|
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
No to biegiem świece zmieniać, powinno się to robić co 10kkm u Nas a mało kto to robi. Nie sądzę żeby Twoje deszczowe problemy z tego wynikały ale zmień sobie te świece, wydatek rzedu 50 zł a różnicę w pracy silnika poczujesz od razu.
Malwi- Ty z okolic Krk jesteś jeśli dobrze pamiętam, tak?
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ścigacze, motory i inne atrakcje
http://w916.wrzuta.pl/obraz/7L2XomDUrOo/honda_repsol Ja marzę o takim...Jesli chodzi o ścigacze motory to jestem walnięta na tym punkcie
Ogladam się za kazdym motocyklistą |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40777832]A jak będzie padać?
![]() Renia, masz mechanika w domu? [/QUOTE]Jak będzie padać, to pewnie w ogóle nie przyjedziemy... Renia, o widzisz, to zakupię świece i dam do wymiany, na pewno nie zaszkodzi, a nie majątek
|
|
#4860 |
|
Rozeznanie
|
Pati- tak, mam, z wyksztalcenia i z zamilowania, zawodowo poszedl w zupelnie odmiennym kierunku. W kazdym raziw to jedyny mechanik ktoremu ufam a juz byly z nimi rozne przejscia łącznie z wymianą starych części na inne stare w cenie nowych. Sama tez coś tam grzebię ale z moją wiedzą nie mogę się równać Tż-towi.
Justyna- zakladam, że po zakupie wymieniłaś olej, filtry i zrobiłas zawory, jeśli nie to trzeba by to szybko machnąć... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Ale rozumiem, że służba nie drużba
(jeju nawet nie wiedziałem że to przez opony tak mi się kiepsko składało w zakręty)

uszy do góry! Każdy musi się wywrócić, inaczej się nie nauczy