|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() ![]() Pysiu, szukajcie jakiegos dobrego chirurga specjaliste od watroby ktory sobie poradzi z takim przypadkiem.sprobuj moze na jakiejs pobliskiej akademii medycznej,tam sa najczesciej najlepsi specjalisci. Trzymam mocno kciuki i jedtem pewna ze sobie poradzi i niedlugo bedzie zdrowa jak rybka ![]() A ja dziewczyny samotnie spedzam weekend,z moim psiakiem tylko. Tz na splywie kajakowym.a ja sie rozlozylam.. Boli mnie gardlo,glowa i mam katar.. Czuje sie paskudnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
aaaa miałam sie pochwalic, TZ zamowil wczoraj zespól, take mamy sale i zespól ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Właśnie jestem na uczelni. Egzamin nawet nie był taki zły, zobaczymy jakie będą wyniki :P
Co do tańca to my chcemy iść na kurs, żeby sie rozruszac, nauczyć sie(głównie C.) podstawowych kroków. Nie chcemy choreografii na pierwszy taniec, chcemy jakoś zwyczajnie zatańczyć. I tak dość już die będę w tym dniu stresować, a po drugie nie podobają sie takie wyuczone choreografie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2855 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Pysiu trzymam kciuki za siostrę!
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
ma byc swobodnie, luzno, bez zbędnych udziwnień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
My koniecznie MUSIMY iść na kurs tańca
![]() Ale to w przyszłym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
padłam
![]() wystawiłam aukcje z sandałkami i patrze wiadomość od jakiegos kolesia, cytuję: "niestety bucików zakupić nie chce, ale nie mogłem się oprzeć by napisać, że Twoje stópki wyglądają w nich bardzo seksownie ![]() oł maj gad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Kurcze dziewczyny cos z moim psiakiem sie dzieje.. Jest osowiala, ma slaby apetyt i jakas dziwna wydzieline po cieczce.. Czekam na brata i jedziemy do weta.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2862 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cywilny robimy malutki tylko dla rodziców i rodzeństwa, szaleć będziemy w 2014 ![]() Łączę się w bólu, u mnie to samo ![]() Cytat:
![]() My adoptowaliśmy pieska miesiąc temu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo jakiś znak umieszczają jak np.:prawo jazdy jest ponownie wydane (bo np.:zgubione). Nie zależy Wam na balkonie? Tak pytam z ciekawości bo ja bardzo balkonowa jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas miało nie być wiejskiego stołu, ale tż chce, a wczoraj przyszli znajomi i napatoczył się temat tego nieszczęsnego stołu i każdy jak to wiejskiego nie będzie? Poparli tż i chyba już go nie przekonam. Z alkoholi na wiejskim to zazwyczaj bimber widziałam. Cytat:
![]() Moja ostatnio też chorowała, jeszcze do końca dobrze nie jest, ale apetyt powrócił, humor też, dolegliwości ustąpiły, a mi kamień z serca spadł ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Winter is coming
|
![]() Cytat:
![]() Pysiu dużo zdrowia dla siostry!!! oby ten koszmar szpitalny jak najszybciej się skończył. Co do pierwszego tańca to będzie przytulaniec do Nothing else matters, ale wczoraj mieliśmy z moją siostrą i szwagrem imprezę i doszliśmy do wniosku, że powinno być to: http://www.youtube.com/watch?v=aPfeOAhDfbM Znacznie bardziej do nas pasuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Co do alko na stole wiejskim to będzie bimber. Ale poza stołem wiejskim będzie też stół z innymi alkoholami. I tu poszalejemy na pewno
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fetyszyści są wszędzie... ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę i czekam na meczyk Lech - Legia. Po meczu TŻ do mnie przyjedzie
![]() ![]() Lech to pany, niebiesko białe szatany!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mecz będę śledzić w Radiu Merkury, bo zaraz ruszam w trasę do domu, czekam tylko aż skacowany chłop wróci z kebaba
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
noo
![]() Z drugiej strony lepszy taki fetysz, niż inny (do you know, what I mean ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niestety na kacu chłonę wszystko. Rano wszyscy wstali ledwo żywi, a ja sobie jajka gotowałam, nie mogli patrzeć jak jem ![]() A nowa relacja PM2013 rewelacja, dodałam sobie do zakładek bo dużo przydatnych informacji. Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-05-18 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym zaśpiewała, ale nie chcę stracić dostępu do wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Wtajemniczenie
|
Ale jestem wku**********
Mój chrześnik ma jutro poprawkę Komunii. Wiedziała o tym od mojej babci 9siostry babci komunisty), przypadkowo kiedyś napomknęła. Z uwagi, że Oni nie zadzwonili stwierdziam, że nie idę i taką informację przekazałąm babci (chociaż Ona twierdziła że powinnam bo nawet tort zamówli ![]() Dzisiaj godz. 11 dzwoni mama komunisty i mówi, że chcieli mnie zaprosić na poprawkę Komuni jutro i na obiad do nich później. Nie dzwonili wcześniej bo nie chceli abym czułą się zobowiązana bo dała duży prezent na Komunię w ubiegłym roku ![]() ![]() Na moje próby wymigania się od obiadu dali mi chrześniaka do telefonu, który mnie zaprosił. To był dla mnie cios poniżej pasa - jak odmówić dziecku?? Dodam, że zaprosili mnie z D i moją siostę z chłopakiem. Trzeba dzisiaj kupić jakąś bombonierke i przygotować trochę kasy (mam nadzieję, żę 200 zł starczy) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja "druga" komunia święta skonczyła się na kościele... Potem powrót do domu i normalna niedziela... A nie przyjęcie. Ludzie coraz bardziej wymyślają, tylko po to żeby się pokazać :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym w życiu kasy nie niosła. Bombonierka i styka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najbardziej mnie wkurzyło, że dopiero dzisiaj zadzwonili ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba było wcześniej poinformować, a nie dzień przed imprezą. No dalej panowie... Lechici Rumakiem na Majstra! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mam jeszcze problem z ubraniem się na powtórke ![]() ![]() ![]() Z tą powtórką wesela nie taka zła myśl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.