|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
moje typy sukni:
http://www.zaslubiny.pl/artykuly/mez...reny/zdjecie:3 http://www.zaslubiny.pl/artykuly/mez...eny/zdjecie:13 ![]() ![]() ![]() p.s. szkoda, że nie na moją figurę ![]()
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
wiecie co?? co za chamstwo z tej Polsce ;(
babcia poszła do miasta, poopłacać rachunki, zaszła do sklepu obuwniczego, ogląda buty, jedna taka babka do niej: oo jakie ładne, a druga, jej koleżanka wyjęła babci z torby portfel !! I po kasie ;] babcia zgłosiła na policje, ale co, nic to nie da. za rękę nie złapała. eh biedna płacze teraz. dobrze że miała tylko dowód osobisty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyczna literka A i dopasowana literka A pozostają moimi faworytkami. Wiem, że ile osób, tyle gustów, ale wiem, że rybka to ostatni model, który bym kupiła po przymiarce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | ||||
Zakorzenienie
|
I co szykujesz, we dwoje czy rodzinnie?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Blond forever!
|
Uwielbiam gorąco
![]() Poznanianka - 100 lat dla TŻ ![]() Cytat:
![]() (jedynie moja mama nie przepada jak się jej zdjęcia robi) Naprawdę współczuję osobom cierpiącym na fobię społeczną - ostatnio robiłam na ten temat prezentację na psychologię i nie miałam pojęcia jak to może utrudniać życie ![]() Ludzie, którzy mają opory przed publicznymi wystąpieniami, telefonowaniem do obcych, byciem w centrum zainteresowania, załatwianiem spraw urzędowych... Masakra. U nas też nie będzie "cudownych rodziców" i kółeczka ![]() My chcemy zrobić prezentację multimedialną (ale w formie prezentacji, a nie filmu). Ja tego na weselu u nikogo jeszcze nie widziałam, ale TŻ ostatnio jak grał na weselu opowiadał, że Młodzi to mieli i że pół rodziny ryczało ![]() Mamy umowę z wodzirejem ![]() Kolejna sprawa odhaczona ![]() Teraz czas na poszukiwanie kamerzysty i fotografa ![]() Dzisiejsza rozmowa z TŻ: JA: Zrobiłam coś z włosami, nie zauważyłeś... TŻ: No, widzę, że są jaśniejsze, ładne. JA: Ale sam nic nie powiedziałeś... TŻ: Myślałem, że sama zauważysz. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ja mam bezterminowo ale kurde czy to gdzieś wtedy pisze o wadzie wzroku też?
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ja tylko na chwilę
![]() ![]() ![]()
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- mistrz :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój tŻ ma farta pod tym względem. dwa razy zgubił z własnej głupoty portfel i DWA RAZY znalazł się ktoś uczciwy. Za pierwszym razem to znalazca namierzył TŻa na NK i mu oddał portfel, a za drugim razem ktoś mu podrzucił wszystkie dokumenty (i nawet moje zdjecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam mini dylemat - pomyślałam, że może pomożecie mi go rozwiązać
![]() Jutro idę na ślub - i w związku z tym zastanawiam się, czy wypada na taką uroczystość założyć koszulę (jak w załączniku)? Czy iść w sukience (załącznik)? Chodzi o to, że chciałabym się zsolidaryzować z przyjaciółką, która jest w 8 miesiącu ciąży i nie bardzo ma wybór: musi założyć tunikę. Wówczas gdybym podobnie przyszła ubrana może lepiej by sie poczuła (ma wyrzuty, że nie idzie w sukience), zaś z drugiej str. każdy jej wybaczy ubiór (bo w ciąży), a nie każdy musi akurat na mnie tak łaskawie patrzeć. Dlatego pytanie, czy nie będę wyglądać głupio idąc w koszuli? Nigdy nie widziałam by ktoś był w koszuli, zwykle zakładają sukienki... Wiem, że trochę głupie i mało znaczące pytanie dla Was, ale proszę o wskazówki ![]() zdjęcia usunę wieczorem ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-17 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2803 |
Blond forever!
|
Ja bym poszła w sukience, bo ta koszula wydaje się mało elegancka.
![]() |
#2804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2806 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Dzięki dziewczyny za super szybką odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mnie rozbawił Blondi Twój Tż ![]() ![]() Dobrej nocy! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-17 o 19:08 Powód: dopisanie informacji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zadomowienie
|
a to na pierwszy taniec:
http://www.youtube.com/watch?v=gcGU5hEWNdI kocham ten film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Blond forever!
|
Jest nowa relacja PM2013 - bardzo mi się podobała, rzeczowa, długa i nie taka ckliwa
![]() Zwrócenie uwagi na wiele szczegółów ![]() Linki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1365 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1368 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1370 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1372
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
Rozeznanie
|
bossssshhhhhhhhhhh nasz wątek powinien się nazywać: wiosna przyszła stada komarów latają ... normalnie masakra na zewnątrz, po 15 minutach musiałam wrócić bo już nie miałam jak ich odganiać
![]() ![]() tycikata ładna ta pierwsza ![]() ![]()
![]() |
#2811 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]()
![]() |
#2812 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi śni się, że spóźniam się do pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dostałąm @ biedni byli ludzie których dzisiaj spotkałam na swej drodze ![]() Zmywam się na kolejne juwenalia, będę po weekendzie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Fajna relacja! Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() padam dziś ze zmęczenia.... na rozmowie średnio ![]() ![]() Moja Siostra nadal w szpitalu...i nadal z Nią kiepsko. Do tego stopnia, że lekarze nie wiedzą co robić i w niedziele będzie przewożona do innego szpitala ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- pysia 3mam kciuki za siostre, zeby wszystko było juz dobrze ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2013-05-17 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam, Drogie Panie
![]() Przede wszystkim: pysiu, bardzo współczuję sytuacji z siostrą, ale dzielnie sobie dajesz radę. Trzymam kciuki i będę się modlić, żeby siostra wróciła do zdrowia ![]() Cytat:
![]() Wprawdzie ja jeszcze nie wiem czy będę miała panieński, ale jeśli już, to na pewno nie będzie żadnego kiczu i obleśności ![]() Cytat:
Cytat:
Przepiękne otoczenie ![]() Cytat:
Może Twój Tż nie czułby się komfortowo, kręcąc taki filmik? My nie kręcimy żadnych klipów, bo wiemy, że trochę żenada by była, bo nie nadajemy się do tego po prostu ![]() Kupiłam Tż-owi kubek na urodziny jak jeden z prezencików z napisem: You can take the Lad away from Yorkshire, but you can't take Yorkshire out of the Lad ![]() czyli możesz zabrać chłopaka z dala od Yorkshire, ale Yorkshire zawsze będzie w chłopaku ![]() Jest zachwycony- to lokalny patriota ![]() Co do podziękowań dla rodziców, to nie będzie raczej pokazówki na weselu. Zresztą, wesele organizujemy sami, w Anglii nie ma takiej tradycji, a za wychowanie mogę podziękować rodzicom przy błogosławieństwie. Moim zdaniem moi rodzice woleliby taką wersję. Dziewczyny, nie wiem, może nienormalna jestem, ale marzy się, żeby przed domem rodziców grała kapela cygańska przed naszym wyjściem do kościoła ![]() Moi rodzice i brat twierdzą, że powinnam się leczyć, bo wiocha, że hej ![]() Ktoś zna jakąś kapelę? ![]() P.S. Mam dość SPSS ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
czytam relację, w radiu boski plan Stachurskiego i łzy same mi leca !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja miałam to samo jak zmierzyłam syrenkę, czułam się jak związana i nie mogłam się w niej ruszyć kompletnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
Urodziny C. spędzamy jak zwykły dzień... Bo C. generalnie nie celebruje ich jakoś specjalnie. Chciałam mu kupić prezent, pytałam co by chciał dostać, a on powiedział, że nie mam mu nic kupować, bo dla niego najważniejszy jest ślub. Bardzo mnie kocha i wie, że ja go kocham, ale odkładamy pieniądze na ślub, To jest dla niego najważniejsze.
Jest kochany ![]() ![]() magdalenka, poradnia na Gieburowskiego. Spotkania są w piątki, bodajże o 19 (ale nie wszystkie piątki! musisz sprawdzić w necie, na stronie archidiecezji) i trwało do 21. Alloffkowa, no co za chamstwo... Dobrze, że babcia nie miała jakiejś dużej sumy pieniędzy... Ale sam fakt ![]()
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.