Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-17, 17:07   #2791
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
U mnie super pogoda, lekki wiatr. Zresztą ja lubię upały
Właśnie wracam z pracy, padnieta jestem...

Karolinusia, my w Poznaniu płacilismy 40zl za parę za nauki i tyle samo za poradnie. Udalo nam sie znaleźć taką że jedno spotkanie dwugodzinnego było i od razu zaswiadczenie Ani poradnia ani nauki nie mają terminu ważności więc można robić kiedy sie chce tzn. nie później już 3 miesiące przed ślubem, bo wtedy trzeba już mieć zaswiadczenia. Więc teraz jest dobry czas na to. My robiliśmy w zeszłym roku bo chcieliśmy mieć już to z glowy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A gdzie ta poradnia i w jakie dni i w jakich godzinach jeśli pamiętasz? My nauki robiliśmy na Dębcu, ale tam poradnia polecona przez nich organizuje 4 spotkania w dodatku w tygodniu a my możemy tylko i wyłącznie w weekend, bo TŻ musiałby specjalnie brać wolne, żeby przyjechać do mnie do Poznania w tygodniu i ja też, a w szkole jedynie musiałabym iść na L4, więc bez sensu.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:09   #2792
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

moje typy sukni:

http://www.zaslubiny.pl/artykuly/mez...reny/zdjecie:3

http://www.zaslubiny.pl/artykuly/mez...eny/zdjecie:13

p.s. szkoda, że nie na moją figurę

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:15   #2793
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

wiecie co?? co za chamstwo z tej Polsce ;(
babcia poszła do miasta, poopłacać rachunki, zaszła do sklepu obuwniczego, ogląda buty, jedna taka babka do niej: oo jakie ładne, a druga, jej koleżanka wyjęła babci z torby portfel !! I po kasie ;] babcia zgłosiła na policje, ale co, nic to nie da. za rękę nie złapała. eh biedna płacze teraz. dobrze że miała tylko dowód osobisty.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:16   #2794
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Może i ładne, ale wiem już po pierwszym mierzeniu, że takiej nie kupię. Przyznam się, że syrenki i sukienki w kształcie A i odcinane pod biustem to był mój typ od zawsze. Gdy poszłam na pierwsze mierzenie od razu odpadły modele odcinane pod biustem i z klasycznym dołem. Wyglądałam jak w koszuli nocnej, zresztą wstawiałam fotki. Pani przyniosła mi rybkę, żeby udowodnić, że to zły pomysł - kupno takiego modelu. Jest zupełnie niewygodny. Święta prawda. Założyłam i czułam się jakby mi ktoś związał nogi, a jak tu tańczyć. Po ubraniu pani kazała mi się schylić do zbierania pieniążków, nie dało się. Tragedia.
Klasyczna literka A i dopasowana literka A pozostają moimi faworytkami.
Wiem, że ile osób, tyle gustów, ale wiem, że rybka to ostatni model, który bym kupiła po przymiarce.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:22   #2795
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj mój C. ma 30 urodziny
I co szykujesz, we dwoje czy rodzinnie?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
TŻ tez mial na 5 lat ze względu na okulary, a teraz ma bezterminowe
Tylko ma okulary wpisane w prawku, więc musi w nich jeździć w razie kontroli.
Ja też mam w prawku wpisane (przy wadzie -0.5,okulary włożę raz na m-c), a nawet nie wiedziałam. Dopiero jak mnie policja zatrzymała to pytają Ma Pani soczewki? A ja myślę ocb? Ale większego mandatu nie dowalili, na szczęście :P I dalej jeszcze bez okularów

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ja muszę korzystać z balkonu puki go mam jak się wyprowadzę to nie będę mieć
Kupujecie mieszkanie bez balkonu?

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Jak się spotkamy to z nim pogadam mam nadzieję że dotrze to do niego, że ma zdecydować z kim chce życie ułożyć, lepiej niech nie zmusza mnie do tego żebym ja o tym zadecydowała Trzymajcie kciuki Przespałam się z tym i jestem pełna energii postawić na swoim
Chyba trochę lekceważy tą rozmowę

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
W końcu ktoś z moich stron! Białystok pozdrawia! Powiedz coś o sobie!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:24   #2796
Blondi2989
Blond forever!

Uwielbiam gorąco
Poznanianka - 100 lat dla TŻ
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Świat Katarzyny, ja też nie chcę takich podziękowań. Najlepiej dałabym Rodzicom prezent dzień przed albo po weselu, tak w naszym gronie na szczęście tż mnie rozumie i też rzyga piosenką Wspaniałych Rodziców maaaaaaaaaaam
My to chyba wszyscy wyjątkowi jesteśmy - zarówno ja, TŻ, jak i moi i rodzice TŻ nie mamy żadnych oporów przed byciem w centrum uwagi
(jedynie moja mama nie przepada jak się jej zdjęcia robi)

Naprawdę współczuję osobom cierpiącym na fobię społeczną - ostatnio robiłam na ten temat prezentację na psychologię i nie miałam pojęcia jak to może utrudniać życie
Ludzie, którzy mają opory przed publicznymi wystąpieniami, telefonowaniem do obcych, byciem w centrum zainteresowania, załatwianiem spraw urzędowych... Masakra.

U nas też nie będzie "cudownych rodziców" i kółeczka
My chcemy zrobić prezentację multimedialną (ale w formie prezentacji, a nie filmu). Ja tego na weselu u nikogo jeszcze nie widziałam, ale TŻ ostatnio jak grał na weselu opowiadał, że Młodzi to mieli i że pół rodziny ryczało

Mamy umowę z wodzirejem
Kolejna sprawa odhaczona
Teraz czas na poszukiwanie kamerzysty i fotografa

Dzisiejsza rozmowa z TŻ:
JA: Zrobiłam coś z włosami, nie zauważyłeś...
TŻ: No, widzę, że są jaśniejsze, ładne.
JA: Ale sam nic nie powiedziałeś...
TŻ: Myślałem, że sama zauważysz.
Stary 2013-05-17, 17:27   #2797
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Może i ładne, ale wiem już po pierwszym mierzeniu, że takiej nie kupię. Przyznam się, że syrenki i sukienki w kształcie A i odcinane pod biustem to był mój typ od zawsze. Gdy poszłam na pierwsze mierzenie od razu odpadły modele odcinane pod biustem i z klasycznym dołem. Wyglądałam jak w koszuli nocnej, zresztą wstawiałam fotki. Pani przyniosła mi rybkę, żeby udowodnić, że to zły pomysł - kupno takiego modelu. Jest zupełnie niewygodny. Święta prawda. Założyłam i czułam się jakby mi ktoś związał nogi, a jak tu tańczyć. Po ubraniu pani kazała mi się schylić do zbierania pieniążków, nie dało się. Tragedia.
Wiem, że ile osób, tyle gustów, ale wiem, że rybka to ostatni model, który bym kupiła po przymiarce.
no ja też wiem, że sobie tylko mogę popodziwiać takie suknie, bo na mojej figurze niestety ale dopasowane rzeczy źle wyglądają..

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja też mam w prawku wpisane (przy wadzie -0.5,okulary włożę raz na m-c), a nawet nie wiedziałam. Dopiero jak mnie policja zatrzymała to pytają Ma Pani soczewki? A ja myślę ocb? Ale większego mandatu nie dowalili, na szczęście :P I dalej jeszcze bez okularów
a gdzie to pisze?
ja mam bezterminowo ale kurde czy to gdzieś wtedy pisze o wadzie wzroku też?

- Loesje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-17, 17:40   #2798
say-hello
Zakorzenienie

hej dziewczyny, ja tylko na chwilę dzisiaj robię przyjęcie dla znajomych i od godziny 15 cały czas w kuchni siedzę, a końca nie widać.... w dodatku w tym upale można szału dostać napiszę do Was jutro, miłego wieczorku
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:46   #2799
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
no mi mama kupiła kiedyś, ale taką małą, dla niej by była lepsza, bo ona sama, a u nas to trzeba na 3 razy parzyć jak gości mamy
No my mamy 300ml i dla nas dwojga jest idealna. Moja mama ma 200 i mamie TŻta tez kupiliśmy taką, bo tesciu nie pije kawy.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez blondi2989 Pokaż wiadomość
dzisiejsza rozmowa z tż:
Ja: Zrobiłam coś z włosami, nie zauważyłeś...
Tż: No, widzę, że są jaśniejsze, ładne.
Ja: Ale sam nic nie powiedziałeś...
Tż: myślałem, że sama zauważysz.
mistrz :d
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 17:50   #2800
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
babcia poszła do miasta, poopłacać rachunki, zaszła do sklepu obuwniczego, ogląda buty, jedna taka babka do niej: oo jakie ładne, a druga, jej koleżanka wyjęła babci z torby portfel !! I po kasie ;] babcia zgłosiła na policje, ale co, nic to nie da. za rękę nie złapała. eh biedna płacze teraz. dobrze że miała tylko dowód osobisty.
no, to dobrze, że się to chociaż tak skończyło...

mój tŻ ma farta pod tym względem. dwa razy zgubił z własnej głupoty portfel i DWA RAZY znalazł się ktoś uczciwy.
Za pierwszym razem to znalazca namierzył TŻa na NK i mu oddał portfel, a za drugim razem ktoś mu podrzucił wszystkie dokumenty (i nawet moje zdjecie) do skrzynki w bloku. ale już bez portfela-kasy też wtedy nie miał dużo przy sobie.

- Loesje
Stary 2013-05-17, 18:45   #2801
KaEs
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam mini dylemat - pomyślałam, że może pomożecie mi go rozwiązać

Jutro idę na ślub - i w związku z tym zastanawiam się, czy wypada na taką uroczystość założyć koszulę (jak w załączniku)? Czy iść w sukience (załącznik)? Chodzi o to, że chciałabym się zsolidaryzować z przyjaciółką, która jest w 8 miesiącu ciąży i nie bardzo ma wybór: musi założyć tunikę. Wówczas gdybym podobnie przyszła ubrana może lepiej by sie poczuła (ma wyrzuty, że nie idzie w sukience), zaś z drugiej str. każdy jej wybaczy ubiór (bo w ciąży), a nie każdy musi akurat na mnie tak łaskawie patrzeć. Dlatego pytanie, czy nie będę wyglądać głupio idąc w koszuli? Nigdy nie widziałam by ktoś był w koszuli, zwykle zakładają sukienki...

Wiem, że trochę głupie i mało znaczące pytanie dla Was, ale proszę o wskazówki

zdjęcia usunę wieczorem

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-05-17 o 19:00
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-17, 18:47   #2802
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kupujecie mieszkanie bez balkonu?
na to wychodzi a co ?
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 18:49   #2803
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ja bym poszła w sukience, bo ta koszula wydaje się mało elegancka.
Stary 2013-05-17, 18:50   #2804
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

Jutro idę na ślub - i w związku z tym zastanawiam się, czy wypada na taką uroczystość założyć koszulę (jak w załączniku)? Czy iść w sukience (załącznik)? Chodzi o to, że chciałabym się zsolidaryzować z przyjaciółką, która jest w 8 miesiącu ciąży i nie bardzo ma wybór: musi założyć tunikę. Wówczas gdybym podobnie przyszła ubrana może lepiej by sie poczuła (ma wyrzuty, że nie idzie w sukience), zaś z drugiej str. każdy jej wybaczy ubiór (bo w ciąży), a nie każdy musi akurat na mnie tak łaskawie patrzeć. Dlatego pytanie, czy nie będę wyglądać głupio idąc w koszuli? Nigdy nie widziałam by ktoś był w koszuli, zwykle zakładają sukienki...

zdjęcia usunę wieczorem
koszula wygląda mało weselnie, sukienka lepsza, ale jesli to byłby mój ślub, to mi bedzie zwisac kto w czym przyjdzie - ma sie w tym dobrze czuc i tyle.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 18:51   #2805
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

zdjęcia usunę wieczorem
ja założyłabym sukienkę

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 18:59   #2806
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja bym poszła w sukience, bo ta koszula wydaje się mało elegancka.
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
koszula wygląda mało weselnie, sukienka lepsza, ale jesli to byłby mój ślub, to mi bedzie zwisac kto w czym przyjdzie - ma sie w tym dobrze czuc i tyle.
Tak, dobrze Wam się wydaje... Koszula nie jest zbyt elegancka. Jutro ma być ciepło, a to jedyna na prawie krótki rękaw ... Wszystkie mam na długi. Inne sukienki typowo weselne zostawiam w szafie - zbyt weselnie bym wyglądała, a idę tylko na ślub i też nie chcę rrobić przyjaciółce 'zawodu' (za duże słowo, ale nie potrafię znaleźć odpowiedniego na tąa chwilę ), że się odstrzeliłam

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Dzięki dziewczyny za super szybką odpowiedź rozwiałyście wszelkie wątpliwości, w zasadzie jednogłośnie Założę sukienkę Mama też mi tak podpowiadała -> trzeba było od razu się słuchać rodzicielki, a nie cudować

Edit:
Cytat:
Uwielbiam gorąco

Dzisiejsza rozmowa z TŻ:
JA: Zrobiłam coś z włosami, nie zauważyłeś...
TŻ: No, widzę, że są jaśniejsze, ładne.
JA: Ale sam nic nie powiedziałeś...
TŻ: Myślałem, że sama zauważysz.
Ja nie lubię gorąca z abardzo (najlepsza temp. 20 stopni jak dla mnie) Jak jestem gdzieś zagranicą i są temp. od 35 do 45 stopni i wyżej - to zwykle jestem chora angina, zaraz jakieś infekcje oka i różne różności

ale mnie rozbawił Blondi Twój Tż niezły gigant jest

Dobrej nocy! Mnie już dziś nie będzie i tak uważam, że zdecydowanie za dużo tu przesiadam

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-05-17 o 19:08 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 19:12   #2807
Verunka
Zadomowienie

a to na pierwszy taniec:

http://www.youtube.com/watch?v=gcGU5hEWNdI

kocham ten film

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 19:20   #2808
Blondi2989
Blond forever!

Jest nowa relacja PM2013 - bardzo mi się podobała, rzeczowa, długa i nie taka ckliwa
Zwrócenie uwagi na wiele szczegółów
Linki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1365
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1368
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1370
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1372
Stary 2013-05-17, 19:23   #2809
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
a to na pierwszy taniec:

kocham ten film
a ja go wyjątkowo nienawidzę !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 19:25   #2810
vixena
Rozeznanie

bossssshhhhhhhhhhh nasz wątek powinien się nazywać: wiosna przyszła stada komarów latają ... normalnie masakra na zewnątrz, po 15 minutach musiałam wrócić bo już nie miałam jak ich odganiać a tak fajnie cieplutko jest...

tycikata ładna ta pierwsza ale na moja figurę też niestety nie
Stary 2013-05-17, 19:29   #2811
sensibleheart
Raczkowanie

dzięki dziewczyny za miłe słowa nie płacimy tak dużo, dosyć standardowa stawka zależało mi na obecności hotelu - to są okolice mojego narzeczonego, a nie moje, ale jak zobaczyłam to miejsce wiedziałam, że to jest TO !!!
Stary 2013-05-17, 19:39   #2812
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Kate a Ty też będziesz miała skończone 26 lat w dniu ślubu?
i zdaje się, że też malujesz paznokcie na czerwono?
wiesz co to znaczy
też będę miała 26

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Beznadziejnie się czuję.
Postanowiłam tak jak już pisałam, cały weekend spędzić z TŻ-tem, więc za dwie godzinki jakoś będzie albo trzy i aż do niedzieli, a ja kompletnie nie umiem się tym cieszyć tylko co chwila sprawdzam pocztę czy promotorka nie odpisała jak tam te dwa rozdziały ostatnie ... I zamiast się cieszyć TŻ-tem to się zamartwiam tym kiedy odpisze, co odpisze itp., itd. Oświruję zaraz Czuję, że cały weekend będę miała przez to spie.przony, bo zamiast się wyluzować i miło spędzać czas to się zamartwiam
oj dobrze rozumiem! Jak rok temu pisałam też o niczym innym nie myślałam. Tż był nie pocieszony

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
hej

ostatnio mam same koszmary ślubno-weselne [COLOR="Silver"]

:
mi śni się, że spóźniam się do pracy

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
ja do 15 w pracy a pózniej ide do siostrzeńca do przedszkola na Dzien Matki ) zaprosił mnie ))
jak słodko

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Juz mu tlumaczylam. Tylko, ze ja sie uparlam na ten filmik, a on chyba nie chce go za bardzo, bo to na pokaz blablabla. Nie mam alternatywy. Nic mi sie nie podoba i zadnych pomyslow :/ HELP
hahah to byś się dogadała z moim tż, a ja z Twoim. Dla mnie to też zbędna "atrakcja". Ostatnio jednak tż zaczął odpuszczać

Cytat:
o widzisz, a moja mama dzisiaj urodziny ma i dostała zegar a pewnie wolałaby taka kawiarkę do kawy no trudno, dostanie na dzień matki

boska
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...52209697_n.jpg
Cytat:
Cytat:
a to na pierwszy taniec:

kocham ten film
też uwielbiam

Dostałąm @ biedni byli ludzie których dzisiaj spotkałam na swej drodze

Zmywam się na kolejne juwenalia, będę po weekendzie
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:26   #2813
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Dzieki!!!!
Fajna relacja!

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-17, 20:33   #2814
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Wieczorem nie miałam siły by wejść na forum... Trochę posiedzialam nad projektem, dziś go będę kończyć. Jak pojadę do pracy to sie w autobusie poucze na egzamin :p

Wczoraj byłam u lekarza medycyny pracy i dostałam przedłużenie prawka bezterminowe! Wcześniej ze wzgledu na wadę wzroku mialam na 5 lat tylko... Zalatwilam też orzeczenie do pracy

Jeszcze wieczorem na pocztę lecialam za to prawko zaplacic... Dziś jadę do urzędu to załatwić

Alloffkowa, pozdrowienia dla Twojego P.

Mój C. też wie o forum i czasem czyta co pisze. Albo mówię mu że włączam kompa i będę sie uczyc, a on na to: "ta, chyba na wizazu"

Dzisiaj mój C. ma 30 urodziny

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------
Pysia, powodzenia na rozmowie

dzięki i 100 lat dla TŻta

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Trzymam mocno kciukasy
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Wszystkiego najlepszego dla TZ

Cytat:
Tylko problem jest w tym, że Docik pisała, że on powiedział, iż jemu by NIE PRZESZKADZAŁO jakby tak z jej rodziną siedzieli Czyli wiesz, ona by mu chciała nosa utrzeć, a by się okazało, że on cały zadowolony zasiada na kanapie

TŻ tez mial na 5 lat ze względu na okulary, a teraz ma bezterminowe
Tylko ma okulary wpisane w prawku, więc musi w nich jeździć w razie kontroli.

Uff, ja dziś znów do pracy, ale tylko 4h, na dodatek jest dostawa, to zleciiii szybko
I muszę prezent dla teściówki zapakować ładnie i dla mojej mamy

Szamam śniadanie, popijam kawkę, skończę robić torta dla mamy i jadę do pracy
a ja mam dość dużą wadę - 3 na lewe oko i przed badaniem kupiłam se soczewki, ale na badaniu się nie przyznałam do nich i mam oczywiście bezterminowo

Cytat:
od poniedzialku, tjaa:-P

ja tez dzis wolne, ale troszke aktywniej:-P

powodzenia!!

Cytat:
ale ja nie pisałam tego, żeby Cię przekonywać to nie było żadne uzasadnienie pisałam jak u mnie będzie niczego Ci nie narzucam wyluzuj też się nigdy nie opiłam tak bym straciła pamięć czy coś w ten deseń

wiedziałam, że z tego wyniknie dyskusja

3mam kciuki

Edit: poznanianka Kochana - wszystkiego najlepszego dla Twojego C. żeby bbył dobry i kochany dla Ciebie - ZAWSZE

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
U mnie też pięknie i gorąco ale wieje strasznie

Co do wieczorów panieńskich to Wam coś opowiem.
Pewna dziewczyna ode mnie z miasta, tydzień przed ślubem miała panieński, nie wiem czy sama organizowała czy może świadkowa. W każdym bądź razie pojechały nad morze i szalały ostro...no i po powrocie odwołała ślub bo na swoim panieńskim poznała...jakiegoś faceta...
Dziś są małżeństwem
Zaznaczę, że ze swoim przyszłym niedoszłym mężem była przez wiele długich lat.
Życie zaskakuje
ostro

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Wczoraj po moim smsie tż sie w ogóle nie odezwał. Zadzwoniła do niego i siego pytam
Ja: jesteś zły, obrażony na mnie?
Tż: Nie, bo nie mam o co.
Ja: Ty nigdy nie jesteś zły, zawsze uważasz, że nie ma sprawy
Tż: Jestem wkurzony oj jak bardzo wkurzony. Pasuje, lepiej? (mówił to z uśmiechem)
Ja: Ja nie odpuszczę nie wyobrażam sobie życia w trójkącie z Twoją mamą.
Tż: Nie przesadzaj
Ja: Mamy do pogadania
Tż: My zawsze mamy do pogadania

Potem napisał wieczorem.
Jestem już w domu, jutro mam na rano. Kocham Cię myszko, słodkich snów.

Jak się spotkamy to z nim pogadam mam nadzieję że dotrze to do niego, że ma zdecydować z kim chce życie ułożyć, lepiej niech nie zmusza mnie do tego żebym ja o tym zadecydowała Trzymajcie kciuki Przespałam się z tym i jestem pełna energii postawić na swoim
mój TŻ też czasami tak niepoważnie traktuje poważne sprawy

Cytat:
ja też zawsze płacze

dziewczyny GREJT SAKCES !!! Po wielu godzinach debatowania - mamy salę !! wymarzoną !! termin 09.08.2014 !!!
gratulacje śliczna sala i piękne otoczenie

Cytat:
No to takie prezenciki dostaną nasze mamy
1 i 2-teściówka
3 - moja mama
o jakie fajne prezenty

Cytat:
widzę, że mamy podobne typy mam nadzieje, ze jak jeszcze schudne to mimo kragłości będa i takie fasony pasować

padam dziś ze zmęczenia.... na rozmowie średnio niby ok, ale....no zobaczymy, do wtorku ma się odezwać i jak odpowiedź będzie pozytywna to czeka mnie jeszcze rozmowa z kierownikiem regionalnym. Matko ile tych rozmów

Moja Siostra nadal w szpitalu...i nadal z Nią kiepsko. Do tego stopnia, że lekarze nie wiedzą co robić i w niedziele będzie przewożona do innego szpitala i tam chyba będzie mieć trzecią operacje... Boże, jak ja strasznie się o Nią martwię

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:53   #2815
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam od deski do deski i..... rozmarzyłam się wyobrażając sobie to wszystko

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

pysia 3mam kciuki za siostre, zeby wszystko było juz dobrze

Wymianka

Edytowane przez garfieldek
Czas edycji: 2013-05-17 o 20:52
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:55   #2816
wenedka
Zakorzenienie

Witam, Drogie Panie

Przede wszystkim:
pysiu, bardzo współczuję sytuacji z siostrą, ale dzielnie sobie dajesz radę.
Trzymam kciuki i będę się modlić, żeby siostra wróciła do zdrowia
Cytat:

a co do panieńskiego to moja świadkowa wie o kilku podstawowych wymogach, o resztę się nie martwię, bo wiem, że dziewczyny mnie nie zawiodą
po 1. żadnego naoliwionego pana :P
po 2. impreza poza naszą miejscowością
po 3. nie chcę mieć żadnej korony, rogów i takich pierdół na głowie
Przybij piątkę!

Wprawdzie ja jeszcze nie wiem czy będę miała panieński, ale jeśli już, to na pewno nie będzie żadnego kiczu i obleśności

Cytat:
dziewczyny GREJT SAKCES !!! Po wielu godzinach debatowania - mamy salę !! wymarzoną !! termin 09.08.2014 !!!
Cytat:

Przepiękne otoczenie I sala też na plus!
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Juz mu tlumaczylam. Tylko, ze ja sie uparlam na ten filmik, a on chyba nie chce go za bardzo, bo to na pokaz blablabla. Nie mam alternatywy. Nic mi sie nie podoba i zadnych pomyslow :/ HELP

Może Twój Tż nie czułby się komfortowo, kręcąc taki filmik?
My nie kręcimy żadnych klipów, bo wiemy, że trochę żenada by była, bo nie nadajemy się do tego po prostu

Kupiłam Tż-owi kubek na urodziny jak jeden z prezencików z napisem: You can take the Lad away from Yorkshire, but you can't take Yorkshire out of the Lad
czyli możesz zabrać chłopaka z dala od Yorkshire, ale Yorkshire zawsze będzie w chłopaku

Jest zachwycony- to lokalny patriota

Co do podziękowań dla rodziców, to nie będzie raczej pokazówki na weselu. Zresztą, wesele organizujemy sami, w Anglii nie ma takiej tradycji, a za wychowanie mogę podziękować rodzicom przy błogosławieństwie. Moim zdaniem moi rodzice woleliby taką wersję.

Dziewczyny, nie wiem, może nienormalna jestem, ale marzy się, żeby przed domem rodziców grała kapela cygańska przed naszym wyjściem do kościoła Od dziecka o tym marzę- pamiętam, gdy sąsiadce przygrywali.
Moi rodzice i brat twierdzą, że powinnam się leczyć, bo wiocha, że hej
Ktoś zna jakąś kapelę?

P.S.
Mam dość SPSS Mało co się nie załamałam na spotkaniu z moim promotorem...
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:07   #2817
alloffkowa
Zakorzenienie

czytam relację, w radiu boski plan Stachurskiego i łzy same mi leca !!!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:07   #2818
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość

ja miałam to samo jak zmierzyłam syrenkę, czułam się jak związana i nie mogłam się w niej ruszyć kompletnie
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:42   #2819
poznanianka1990
Zakorzenienie

Urodziny C. spędzamy jak zwykły dzień... Bo C. generalnie nie celebruje ich jakoś specjalnie. Chciałam mu kupić prezent, pytałam co by chciał dostać, a on powiedział, że nie mam mu nic kupować, bo dla niego najważniejszy jest ślub. Bardzo mnie kocha i wie, że ja go kocham, ale odkładamy pieniądze na ślub, To jest dla niego najważniejsze.
Jest kochany Miło mi to słyszeć, że tak mu na ślubie zależy i że też jest to jego marzenie, ale z drugiej głupio mi, że nic mu jednak nie kupiłam Ale wiem, że byłby zły, że "tracę" kasę.

magdalenka, poradnia na Gieburowskiego. Spotkania są w piątki, bodajże o 19 (ale nie wszystkie piątki! musisz sprawdzić w necie, na stronie archidiecezji) i trwało do 21.

Alloffkowa, no co za chamstwo... Dobrze, że babcia nie miała jakiejś dużej sumy pieniędzy... Ale sam fakt

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:45   #2820
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
dzięki i 100 lat dla TŻta

a ja mam dość dużą wadę - 3 na lewe oko i przed badaniem kupiłam se soczewki, ale na badaniu się nie przyznałam do nich i mam oczywiście bezterminowo

ostro

mój TŻ też czasami tak niepoważnie traktuje poważne sprawy

gratulacje śliczna sala i piękne otoczenie

o jakie fajne prezenty

widzę, że mamy podobne typy mam nadzieje, ze jak jeszcze schudne to mimo kragłości będa i takie fasony pasować

padam dziś ze zmęczenia.... na rozmowie średnio niby ok, ale....no zobaczymy, do wtorku ma się odezwać i jak odpowiedź będzie pozytywna to czeka mnie jeszcze rozmowa z kierownikiem regionalnym. Matko ile tych rozmów

Moja Siostra nadal w szpitalu...i nadal z Nią kiepsko. Do tego stopnia, że lekarze nie wiedzą co robić i w niedziele będzie przewożona do innego szpitala i tam chyba będzie mieć trzecią operacje... Boże, jak ja strasznie się o Nią martwię
a co sie dzieje siostrze bo chyba przegapilam posta.. ? :-(

ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości