|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Małą czarną F&F 40 *kwiecień*Sukienka była raz założona na uroczystość rodzinną. Jej stan jest wręcz idealny. Fajnie maskuje biodra i brzuszek, jednocześnie podkreśla talię ![]() Posiada kieszenie. Jest czarna, zdjęcie celowo rozjaśniłam. Wymiary: długość całkowita 93cm długość od pachy do dołu 73cm szerokość między pachami 45cm pas 39cm Naprawdę polecam!! Sukienka jest mojej mamy, więc szukamy coś dla niej w rozmiarze 40 (raczej bluzki) PS.: w drugim wątku mam sukienkę New Look w ciut mniejszym rozmiarze
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-04-05 o 12:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
:)
|
Dot.: Małą czarną F&F 40 *kwiecień*
cos u mnie za sukienke?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie>?
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
lubię różne książki historyczne, powieści, fantasy. Nie czytam jedynie kryminałów. Możesz w skrócie wymienić co masz na zbyciu, może coś dla siebie wybiorę.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
witaj coś u mnie za tę sukienke>>>>?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Z twojej wish mam tylko Cwieki, a te rzeczy które podałaś pasują na osobę która nosi minimum rozmir xl.
Tak więc, chyba nici z wymianki. No chyba że zainteresują Cię ćwieki, mam ich dość sporo w kolorze złotym i srebrnym - szpice i pół grzybki. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
moze znajdziesz cos u mnie
?
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się jedynie ta sukienka. Jeśli chciałabyś się wymienić, to daj znać czy coś się rozciąga i czy bardzo jest przylegająca do ciała? Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

?