|
|
#1831 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2014, część II
Nie :| ale czytałam gdzieś, że był w Polsce w latach 80-tych. I że przyszło na JEGO KONCERT TYLKO JAKIEŚ 200 OSÓB! Czaisz to!?
jakieś Nieciki, ku*wa.Cytat:
trzymam kciuki ![]() Cytat:
co nam ugotujesz? ![]() Cytat:
mnie nie było przez all week! masakra jakaś totalna: treningi + szkoła + korki = brak czasu --> i zakuwanie po nocach.Cytat:
napewno coś jest! jest tyle fasonów, że w 100% znajdziesz coś dla siebie! ewentualnie, zawsze zostaje krawcowa Cytat:
do sióstr zakonnych, czy jak? moim zdaniem to przegięcie.Cytat:
Nie które są najsłabsze, tylko przestać palić! Palący lekarz... Wiesz co!? Ja Ci dam! Jeszcze zostało mi tylko jakieś 14 stron albo i więcej nie spamować!
|
||||||
|
|
|
#1832 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
chcę zdawać po maturach, jak będą najdłuższ, 5-cio miesięczne wakacje Cytat:
Cytat:
19-ego maja byłam na komunii w 15 cm genialne są trochę nogi mnie bolały, no ale cóż... Cieszę się że mam jedynie 1.60 ![]() Cytat:
ja to normalnie kiedyś żyłam tylko matmą, ale gościu z korków powiedział że to za dużo, i że się nie dziwi że mi się wszystko miesza więc ograniczyłam matmę do 1,5 godziny dziennie.Cytat:
wtf? Mi wychodzi między 3/4. Ale to babsztyl wredny, na 4 to bym musiała pewnie każdy spr z I-ego półrocza poprawiać, bo miałam 3, 2, 3, 2, i 4 z odp zadowolę się tą trójką ![]() Jeszcze 10 Edytowane przez sin_08 Czas edycji: 2013-05-25 o 11:49 |
||||||
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Czeka mnie format kompa, a tak mi się chce, że jeju...
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
JA PIE*DOLE.
Poddaję się. Nie chce mi się czytać. Miałam wszystkie cytaty i odpowiewdzi do nich i komp mi się zawiesił ![]() Idę ogarniać klub :| |
|
|
|
#1835 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Matura 2014, część II
Cytat:
Cóż, moja szkoła nie ma nic wspólnego z zakonem..krzyż wisi tylko w jednej sali etc..Ale elitka elitką pozostać musi -,- Mój kumpel zdobył certyfikat z chińskiego na A2 po roku nauki o.O Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1836 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam tyle roboty... nic mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Fajne ma tam auto ![]() ![]()
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo osób teraz nie będzie chyba bo 133 się zapisało, a 250 jak przyjdzie chyba to maks, bo ten festiwal nie jest za bardzo sławny chyba. ;PCytat:
Teraz nie obcinam, bo chce mniej-więcej takie jak miałam przed ścięciem do ramion na maturę Chyba, że grzywkę tylko. ;DZamień się wzrostem Chciałabym 160cm :< ![]() Ja muszę trygonometrię z 1 poprawić. Mi chyba 3 wyjdzie ale zobaczę ![]() Tez mam dużo do roboty Niby 3 dni tylko, a muszę nauczyć się na chemię, biologię, ogarnąć Zbrodnię i Karę (tych bohaterów itp.) i mam z matmy tyle zadane, że aż szkoda gadać.
|
|
#1839 |
|
Rozeznanie
|
OGARNĘŁAM!
Dobra, lecę. Będę potem AAAA! Znowu nie odczuję tego weekendu.
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Rozeznanie
|
Niestety
Moja mama jest lekarzem i na studiach podobno paliła jak smok, żeby wytrzymać jakoś ten natłok nauki i zarwane nocki ![]() Cytat:
Mnie moja korepetytorka od angielskiego namawia na zrobienie FCE (poziom B2), ale nie wiem, czy jest w tym jakiś sens ![]() Cytat:
Czy któraś z Was pisze "maturę" z matmy po drugiej klasie w tą środę? |
||
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Matura 2014, część II
Ja FCE odpuściłam.
Nie, mam zwykłe całoroczne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie Wiecie co. Schudłam znowu genialnie po prostu. Tylko brzuch dalej jak balon (mam coś z jelitami i czego bym nie zjadła to od razu wzdęty -.-) ale popracuję nad tym. W końcu do wakacji jeszcze miesiąc Wiecie co, ODWAŻYŁAM SIĘ na zobaczenie tegorocznej matury z chemii rozszerzonej. Ja pierdziele. Wszystko ostatnio powtórzyłam zdałabym
Edytowane przez sin_08 Czas edycji: 2013-05-25 o 15:21 |
|
|
|
|
#1843 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wszyscy męczą się z Potopem, a my przerobiliśmy go w pierwszej klasie. te szlacheckie klimaty Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Marcinosz-superbohater Cytat:
napisałam pod postem Izy to nie było takie dosłownie love story Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem jak Jagna, ewentualnie Jadwiga Domuntówna! ''O GÓRO, O GÓRO, ZIELONY LESIE!'' http://www.youtube.com/watch?v=qze1cMqJ0_0 Nie wiąż się z tym Arabem, bo Cię sprzeda za wielbłąda
|
#1845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() me too. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wódeczka
|
|
|
|
|
#1848 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dobry jest! podoba mi się brzmienie chińskiego Cytat:
generalnie to postanowiłam, że wyjdę za niego i założę abaję, jeżeli nie uda mi się dostać na mój wymarzony kierunek motywuje mnie to do nauki
Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski. instagram||blog Edytowane przez mayletka Czas edycji: 2013-05-25 o 18:04 |
||||||||||
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Matura 2014, część II
Popsułam jedwab do włosów. -.- Upadł mi jak go chowałam i ta pompka mi odpadła i gdzieś wleciała i nie mogę jej znaleźć.
:dMam tyle do zrobienia, że aż nie wiem za co się wziąć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś nic nie zrobiłam
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co? został mi ostatni temat działu z chemii!
ale ogarnę te podłe wiązania.
|
|
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1853 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w jaki sposób?ja mam obsesję na punkcie zdrowej sylwetki, ale też słomiany zapał ![]() Aczkolwiek, jak jakiś czas temu jadłam tylko zdrowe żarełko i trzymałam rozkład b/w/t to w dwa tygodnie schudłam 1,5 kg bez problemu. Muszę do tego wrócić + biegania i ćwiczeń, jak mnie już odgipsują. Cytat:
Cytat:
i tak jesteś szczęściarą, że znalazłaś jakiegoś fajnego araba. Ja na interpalsie dostaję od nich milion wiadomości dziennie "ki how are you", ale już je ignoruję, bo zniechęcona jestem^^ ja tyż. Siedzę i niby powtarzam matmę, a tak na prawdę oglądam "Dance Moms" |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Do tego odrzuciłam jedzenie słodyczy, gazowane napoje, fast food'y. Zaczęłam pić jakieś zielone herbaty, jeść jabłka (już się nimi znudziłąm ) i jakieś tam inne suszone owocki. Potem jak skończyłam biegać, zaczęłam jeść słodycze :| ale o dziwo, nie widzę tłuszczu ani niczego innego ale od poniedziałku znowu zacznę jeść co 4 godziny, 3 posiłki dziennie. A teraz wiesz, jak nie będę ćwiczyć jednego dnia to mam taki mega wyrzut sumienia tylko zejść do 50 kg ![]() Btw. miałam iść biegać. Ale pada. Zobaczę czy dalej pada, jak nie - lecę ![]() Idę biegać, trzymcie się!
Edytowane przez sin_08 Czas edycji: 2013-05-25 o 19:30 |
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
dołączam do waszego grona, maturka 2014 czeka. Do końca kwietnia żyłam względnym spokojem, a potem uświadomiłam sobie, że to już 2 LO, patrzyłam na maturzystów z mojej szkoły i... "już za rok matura" ![]() Moje plany to: polski, matma PP oraz historia i angielski PR No i dodam, że startuję na filologię angielską
|
|
|
|
#1856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1858 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W roku szkolnym zawsze znajdą się jakieś ważniejsze zajęcia, ale we wakacje nie będzie zmiłuj.Cytat:
Kolejna miłośniczka angielskiego
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
angielski to moja miłość odkąd spędziłam pierwszy w życiu dzień w szkole. tylko ostatnio jakoś się opuściłam, potrzebuję mocnego kopa, bo inaczej nie będzie lekko, a matura sama się nie zda
Widzę, że bierzesz się za rozszerzenie z polskiego zauważyłam, że na wielu uczelniach jest on wymagany z PR, ale niestety dla mnie jest już za późno na ogarnianie polskiego w takim zakresie.
|
|
|
|
#1860 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wolę ją od Chodakowskiej na której się nudziłam po 5 minutach. I jeszcze jej pitolenie o jakiejś opasce magnetycznej... Czy jakiejś tam, wtf!? Jestem po bieganku i kąpaniu nie żeby coś, ale nie mam już gdzie biegać normalnie mam takie tempo że w 20 minutach biegnę tam, gdzie kiedys biegłam w 30 ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
też lubę angielski, ale po mowie zależnej mi przeszło w sumie do dziś próbuję ją ogarnąć, i ogarnęłam te czasy i wszystko, i tu - taki wał przy zadaniach chyba sobie to podaruję
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

jakieś Nieciki, ku*wa.

bo z zawodu jestem kucharzem 
mnie nie było przez all week!
i zakuwanie po nocach.
jest tyle fasonów, że w 100% znajdziesz coś dla siebie! 
?

Kierowca 

mam dosyć
na której się nudziłam po 5 minutach. I jeszcze jej pitolenie o jakiejś opasce magnetycznej... Czy jakiejś tam, wtf!?