Matura 2014, część II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja

Notka

Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 10:29   #1831
sin_08
Rozeznanie

Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez lovelybaka Pokaż wiadomość
Sin, widziałaś mojego posta z koncertem Coopera w Polsce?
Nie :| ale czytałam gdzieś, że był w Polsce w latach 80-tych. I że przyszło na JEGO KONCERT TYLKO JAKIEŚ 200 OSÓB! Czaisz to!? bo ja nie w sumie to się nie dziwię, wtedy w Polsce słuchano jakiegoś techno, disco polo, czy jak to się tam zwie a z każdym dniem jest coraz gorzej jakieś Nieciki, ku*wa.

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Drugiej takiej kretynki jak ja to już chyba nie uraczycie... Właśnie zmieniłam swój plan treningowy Uwaga ! Uwaga ! Na taki, który w razie czego pomoże mi zdać testy sprawnościowe i dostać się do wojska
DAJESZ, DAJESZ! trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
później jak zdam planuję na zaoczne studia iść tylko jakie bo z zawodu jestem kucharzem
Cześć i czołem co nam ugotujesz?

Cytat:
Napisane przez Ms Morrison Pokaż wiadomość
Ale spamujecie Dzień człowieka nie ma, a tutaj 2 nowe strony do czytania.
A co JA mam powiedzieć? mnie nie było przez all week! masakra jakaś totalna: treningi + szkoła + korki = brak czasu --> i zakuwanie po nocach.

Cytat:
Oglądam właśnie zdjęcia sukienek na studniówkę Masakra nic nie ma ciekawego dla mnie
Co Ty gadasz!? napewno coś jest! jest tyle fasonów, że w 100% znajdziesz coś dla siebie! ewentualnie, zawsze zostaje krawcowa

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość
A u mnie w szkole osobą towarzyszącą może być tylko absolwent lub uczeń mojej szkoły :p
O Boshe. Do jakiej szkoły chodzisz? do sióstr zakonnych, czy jak? moim zdaniem to przegięcie.

Cytat:
Ja trochę palę Ale ograniczam sumiennie Aczkolwiek jest ciężko i zastanawiam się czy nie wziąć się za najsłabsze papierosy Tylko nie wiem, które są najsłabsze
Nie wolno palić! Płuca sobie marnujesz!

Nie które są najsłabsze, tylko przestać palić! Palący lekarz... Wiesz co!? Ja Ci dam!

Jeszcze zostało mi tylko jakieś 14 stron albo i więcej nie spamować!

sin_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 10:48   #1832
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
Końcówki chcę podciąć, tak z 5cm i coś z grzywką Mam nadzieję, że łysa nie wyjdę.
Ja jak mówie: proszę podciąć 3 cm, to mi upitala z 5

Cytat:
Napisane przez Emka_95 Pokaż wiadomość
Czelollladowa gratuluję! Czy tylko ja nie mam parcia na te całe prawo jazdy? Jakoś nie widzę siebie w roli kierowcy
Izi girl ja w ogóle nie mam pojęcia czy zdawać czy nie. Bo najbliższy termin too za jakieś 1,5 roku chcę zdawać po maturach, jak będą najdłuższ, 5-cio miesięczne wakacje

Cytat:
Masz coś do policji ?
Cytat:

Ty uważaj bo ty tu masz naczelną miłośniczkę mundurowych i lekarzy w sumie też

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Wysokich szpilek też nie chcę. Strasznie mi się podobają obcasy, ale jednak nie kupię sobie 15 centymetrowych szpilek żeby mieć w nich 197cm wzrostu. To trochę za dużo dla mnie.
Kocham szpilki ale na platformie 19-ego maja byłam na komunii w 15 cm genialne są trochę nogi mnie bolały, no ale cóż... Cieszę się że mam jedynie 1.60

Cytat:
Napisane przez _incredible_ Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czegoś. Rozwiązywałam kilka zadań z ciągów z Matemaksem ( ), rozumiałam to, więc w sumie było tam trochę tych przykładów i różne zadania, jest kartkówka z matmy i co? Pustka w głowie. Dostałam 1 Będzie jeszcze sprawdzian z ciągów i tylko on mnie ratuje, inaczej chyba się szykuję na sierpień. I nie to, że mam same pały z matmy. Bo mamy zwykle ze 3 oceny na semestr. Więc mam dwóję i teraz pałę, więc od sprawdzianu zalezy co ze mną będzie. Ja pier****
Wiem o co cho też tak miałam. Może za bardzo chcesz i Ci dlatego nie wychodzi? ja to normalnie kiedyś żyłam tylko matmą, ale gościu z korków powiedział że to za dużo, i że się nie dziwi że mi się wszystko miesza więc ograniczyłam matmę do 1,5 godziny dziennie.

Cytat:
Sama tą średnią liczysz czy jak? Bo u mnie dyrektorka wyłączyła średnią dla uczni w librusie, a nauczyciele mają normalnie że im liczy i widzą ją. No i mam jeszcze oceny z wagą np. sprawdzian z wagą 5 itp. I ja nie ogarniam tych wag i ostatnio jak chciałam policzyć co mi z matmy wyjdzie to mi 6 wyszła.
Ja tak samo wtf?
Mi wychodzi między 3/4. Ale to babsztyl wredny, na 4 to bym musiała pewnie każdy spr z I-ego półrocza poprawiać, bo miałam 3, 2, 3, 2, i 4 z odp zadowolę się tą trójką

Jeszcze 10

Edytowane przez sin_08
Czas edycji: 2013-05-25 o 10:49
Stary 2013-05-25, 10:52   #1833
annlynn_
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!
Czeka mnie format kompa, a tak mi się chce, że jeju...

annlynn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:09   #1834
sin_08
Rozeznanie

JA PIE*DOLE.

Poddaję się. Nie chce mi się czytać. Miałam wszystkie cytaty i odpowiewdzi do nich i komp mi się zawiesił

Idę ogarniać klub :|

Stary 2013-05-25, 11:12   #1835
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Odp: Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez sin_08 Pokaż wiadomość
Nie :| ale czytałam gdzieś, że był w Polsce w latach 80-tych. I że przyszło na JEGO KONCERT TYLKO JAKIEŚ 200 OSÓB! Czaisz to!? bo ja nie w sumie to się nie dziwię, wtedy w Polsce słuchano jakiegoś techno, disco polo, czy jak to się tam zwie a z każdym dniem jest coraz gorzej jakieś Nieciki, ku*wa.

DAJESZ, DAJESZ! trzymam kciuki

Cześć i czołem co nam ugotujesz?

A co JA mam powiedzieć? mnie nie było przez all week! masakra jakaś totalna: treningi + szkoła + korki = brak czasu --> i zakuwanie po nocach.

Co Ty gadasz!? napewno coś jest! jest tyle fasonów, że w 100% znajdziesz coś dla siebie! ewentualnie, zawsze zostaje krawcowa

O Boshe. Do jakiej szkoły chodzisz? do sióstr zakonnych, czy jak? moim zdaniem to przegięcie.

Nie wolno palić! Płuca sobie marnujesz!

Nie które są najsłabsze, tylko przestać palić! Palący lekarz... Wiesz co!? Ja Ci dam!

Jeszcze zostało mi tylko jakieś 14 stron albo i więcej nie spamować!
Lekarze często palą.
Cóż, moja szkoła nie ma nic wspólnego z zakonem..krzyż wisi tylko w jednej sali etc..Ale elitka elitką pozostać musi -,-

Mój kumpel zdobył certyfikat z chińskiego na A2 po roku nauki o.O

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

język norweski
język rosyjski
język czeski
język angielski
język francuski

plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:17   #1836
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
JA PIE*DOLE.

Poddaję się. Nie chce mi się czytać. Miałam wszystkie cytaty i odpowiewdzi do nich i komp mi się zawiesił

Idę ogarniać klub :|
Powodzenia
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:23   #1837
Puola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annlynn_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Czeka mnie format kompa, a tak mi się chce, że jeju...
Hej
Cytat:
Powodzenia

Mam tyle roboty...
nic mi się nie chce

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
"Cztery osiemnastki tylko w moim samochodzie"

Fajne ma tam auto
Stary 2013-05-25, 11:26   #1838
lovelybaka
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.lastfm.pl/festival/350721...l+Legend+Rocka Za dużo osób teraz nie będzie chyba bo 133 się zapisało, a 250 jak przyjdzie chyba to maks, bo ten festiwal nie jest za bardzo sławny chyba. ;P

Cytat:
Ja jak mówie: proszę podciąć 3 cm, to mi upitala z 5

Kocham szpilki ale na platformie 19-ego maja byłam na komunii w 15 cm genialne są trochę nogi mnie bolały, no ale cóż... Cieszę się że mam jedynie 1.60

Ja tak samo wtf?
Mi wychodzi między 3/4. Ale to babsztyl wredny, na 4 to bym musiała pewnie każdy spr z I-ego półrocza poprawiać, bo miałam 3, 2, 3, 2, i 4 z odp zadowolę się tą trójką
Ta mi za dużo nie ucięła, ale i tak czuję się łysa Teraz nie obcinam, bo chce mniej-więcej takie jak miałam przed ścięciem do ramion na maturę Chyba, że grzywkę tylko. ;D

Zamień się wzrostem Chciałabym 160cm :<

Ja muszę trygonometrię z 1 poprawić. Mi chyba 3 wyjdzie ale zobaczę

Tez mam dużo do roboty Niby 3 dni tylko, a muszę nauczyć się na chemię, biologię, ogarnąć Zbrodnię i Karę (tych bohaterów itp.) i mam z matmy tyle zadane, że aż szkoda gadać.

Ach, muzyka. To magia większa od wszystkiego, co my tu robimy! { last.fm }
lovelybaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 11:35   #1839
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia
OGARNĘŁAM!

Dobra, lecę. Będę potem

AAAA! Znowu nie odczuję tego weekendu.

Stary 2013-05-25, 12:09   #1840
karolowanka
Rozeznanie

Cytat:
Lekarze często palą.
Niestety Moja mama jest lekarzem i na studiach podobno paliła jak smok, żeby wytrzymać jakoś ten natłok nauki i zarwane nocki

Cytat:
WOW! Jest niesamowity!
Mnie moja korepetytorka od angielskiego namawia na zrobienie FCE (poziom B2), ale nie wiem, czy jest w tym jakiś sens

Cytat:
W słoneczne dni jest oczywiście lepiej, ale ostatnio przeżywam dosyć ciężki okres, dlatego chodzę wiecznie "zamulona" i nie mam na nic siły. Myslę, że to się zmieni za jakiś miesiąc, przynajmniej mam taką nadzieję.
już za chwilę wystawienie ocen, więcej wolnego czasu, ładna pogoda. Zobaczysz, będzie dobrze ;*

Czy któraś z Was pisze "maturę" z matmy po drugiej klasie w tą środę?
karolowanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:31   #1841
plastikowabiedronko
Zadomowienie

Odp: Matura 2014, część II

Ja FCE odpuściłam.

Nie, mam zwykłe całoroczne

język norweski
język rosyjski
język czeski
język angielski
język francuski

plastikowabiedronko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 13:53   #1842
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolowanka Pokaż wiadomość
Mnie moja korepetytorka od angielskiego namawia na zrobienie FCE (poziom B2), ale nie wiem, czy jest w tym jakiś sens
Czy któraś z Was pisze "maturę" z matmy po drugiej klasie w tą środę?
Spróbować można, ale ciul. I tak musisz zdać bo egzamin stoi coś około 500 zł, albo i więcej. Ja chcę sobie zrobić. Na studiach zapiszę się do szkoły językowej i może dam radę

Nie ale spokojnie, 4 czerwca czeka mnie chemia, a 11 matma

Wiecie co. Schudłam znowu widać mi obojczyki genialnie po prostu. Tylko brzuch dalej jak balon (mam coś z jelitami i czego bym nie zjadła to od razu wzdęty -.-) ale popracuję nad tym. W końcu do wakacji jeszcze miesiąc

Wiecie co, ODWAŻYŁAM SIĘ na zobaczenie tegorocznej matury z chemii rozszerzonej. Ja pierdziele. Wszystko ostatnio powtórzyłam zdałabym

Edytowane przez sin_08
Czas edycji: 2013-05-25 o 14:21
Stary 2013-05-25, 16:22   #1843
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

Cytat:
A ja muszę się za olejowanie wziąć, tylko oliwki hipp nigdzie nie mogę spotkać a do rossmana mi nie po drodze. I biovaxa muszę kupić. :p
hipciem nigdy jeszcze nie olejowałam, najbardziej kocham siemie lniane

Cytat:
Z Potopu którego nie przeczytałam.
American Horror Story.
wszyscy męczą się z Potopem, a my przerobiliśmy go w pierwszej klasie. te szlacheckie klimaty

Cytat:
U mnie też każdy gdzie indziej i trudno się spotkać, ale w wolne jakoś trzeba ponadrabiać. ;D

właśnie, niby niedaleko, a daleko. nadrabiaj, warto!

Cytat:
Właśnie doskonale to rozumiem! Spędziłam genialny wieczór i noc z ludźmi, których nie znałam, ale był też np koleś z którym się kumplowałam w przedszkolu i nie tylko on..piękne odświeżenie znajomosci!

prawda? lubię takie chwile co robiliście?
Cytat:
Ile rzeczy jednego dnia A co z tym co ci miłość wyznał Wiesz kocham love story
lubię, jak się dużo dzieje wiem, szykuj sobie chusteczki, bo to bardzo wzruszająca historia otóż, on jest przystojnym arabem w okularach słonecznych, a ja niebieskooką polką, znamy się prawie rok i wszystko było normalnie, aż pewnego wieczoru, rozmawiając przez skype, usłyszałam nagle moje imię, a potem ''you know what?' ''I LOVE YOU, MILENA, I LOVE YOU!' + z arabskim akcentem to brzmi jeszcze bardziej dziwnie niż normalnie. czy to wystarczająca zaspokajająca historia?
Cytat:
A przypadkiem nie obciążasz ich tymi odżywkami ? Bo wiesz co za dużo to nie zdrowo i włosy robią odjazd

Pszczoły nam wymierają... A ja właśnie uratowałam jedno pszczele życie
nie, bo właściwie zrezygnowałam już z d/s i używam tylko tej po myciu (no muszę, żeby zabezpieczyć) + kładę coś na końcówki. one po prostu takie są, cieniasy
Marcinosz-superbohater

Cytat:
Napisane przez Puola Pokaż wiadomość
Ale się dużo u Ciebie działo Ja nie mam kontaktu z koleżankami z gimnazjum i prawdopodobnie nie będę już miała

Właśnie! Napisz nam w klubie to love story!
ja mam... słaby i bardzo za nimi tęsknię, bo w liceum nie mam nikogo, ale czasami warto odciąć się od przeszłości, jest łatwiej.
napisałam pod postem Izy to nie było takie dosłownie love story

Cytat:
Napisane przez Paula_95 Pokaż wiadomość
Potem jest ciekawsze, serio jak ja sobie zrobię warkocz, to wyglądam jak Jagna

To dobrze, że się wybawiłaś.
mała blondyneeczko, nanana

Cytat:
hej mogłabym dołączyć ??
będę tutaj najstarsza, bo mam 23 lata, a dlaczego chcę dołączyć?
bo nie zdałam matury z matematyki w 2011 roku... brakło mi 1 pkt i poźniej dałam sobie spokój. Teraz jestem "gotowa" żeby tą matmę zdać z matematyką zawsze miałam pod górkę... i mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
hej

Cytat:
Napisane przez twee Pokaż wiadomość
Witam, można dołączyć?
Mam w planach zdawanie matury rozszerzonej z historii, WOSu, polskiego i angielskiego (nawet jak to piszę, to się z siebie śmieję). Widziałam, że kilka dziewczyn też zdaje rozszerzoną historię i mam do was pytanie, jak się z tym czujecie ? Myślicie, że dacie radę, uczycie się już pod kątem matury?
Ja szczerze powiedziawszy mam z historii dobre oceny i łatwo przychodzi mi uczenie się jej (zapamiętywanie dat itp.), ale równie łatwo je zapominam, więc w gruncie rzeczy muszę się uczyć wszystkiego od nowa jeśli zamierzam mieć chociaż ponad 5%. Stąd też trochę się waham czy brać to rozszerzenie (które zawsze mogłabym poprawić) czy podstawę. A no i zamierzam dostać się na dziennikarstwo ze specjalnością fotografia reportażowa na UW (wysoki próg, dlatego tyle przedmiotów na rozszerzeniu, ale bardzo mi na tym zależy).
hej

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 16:27   #1844
Paula_95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mayletka Pokaż wiadomość
mała blondyneeczko, nanana

Ja jestem jak Jagna, ewentualnie Jadwiga Domuntówna! ''O GÓRO, O GÓRO, ZIELONY LESIE!''
http://www.youtube.com/watch?v=qze1cMqJ0_0

Nie wiąż się z tym Arabem, bo Cię sprzeda za wielbłąda

Kierowca 09.03.2015 rok, godz. 10.25
Paula_95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 16:35   #1845
201607061212
Konto usunięte

Cytat:

Ja jestem jak Jagna, ewentualnie Jadwiga Domuntówna! ''O GÓRO, O GÓRO, ZIELONY LESIE!''

Stary 2013-05-25, 16:40   #1846
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

Cytat:

Ej... nudzi mi się Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów mi się nudzi... Kurcze ale to fajne uczucie Ostatni raz prawdziwie się nudziłam chyba w przedszkolu
nie lubię nudzenia się, wtedy popadam w melancholię najlepiej jest mi, jak dzieje się tyle, że nie wyrabiam, a szkoła mi takich atrakcji nie zapewnia, więc próbuję sama
Cytat:

Opalałam się trochę dzisiaj i mam teraz czerwony dekolt i ramiona No ale przynajmniej pierwsza tegoroczna opalenizna zaliczona.
a ja, ku przerażeniu mamy, kupiłam filtr-50 i nie zależy mi na opaleniźnie

Cytat:
Ja szokoladnyj zajec

Cytat:
Ja najprawdopodobniej na studniówkę nie idę
me too.

Cytat:

Nie idę, bo nie chcę. Bo nie podoba mi się ta cała otoczka wokół studniówki, ten kicz, pokazówka, słit focia z czerwoną bielizną/podwiązką. Wiem, że nie będę się dobrze bawiła, o ile w ogóle Wolę ten czas inaczej spożytkować
polać tej pani!

Cytat:
Dzien dobry
Dzisiaj po wielu miesiącach prób... zdałam prawo jazdy za 6 razem kurcze, ale się cieszę...
Co do studniówek, bo poruszacie ten temat... Warto iść, bo to jest niezapomniana chwila jesli wam kamerzysta nie spieprzy płyty... jak mi
brawoo

Cytat:
Pewnie, że bezsens. Dlatego w dniu studniówki robię marcinoszowi wjazd na chatę

i jedziecie bawić się nad Bałtyk! <3
Cytat:
Jak byłam młodsza to miałam pewność, że moim przyszłym partnerem będzie tylko i wyłącznie facet z motorem, długimi włosami, w skórzanej kurtce i grający na gitarze. Z biegiem czasu, kiedy przekonujesz się, że pod twoimi oknami nie wyczekują na motorze zarośnięci faceci, twoje wymagania się zmniejszają. Znacznie.

Ze mną też. Podobno wyładowuję na innych swoje frustracje.
ja też KONKURENTKO

wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
Stary 2013-05-25, 16:45   #1847
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
nie lubię nudzenia się, wtedy popadam w melancholię najlepiej jest mi, jak dzieje się tyle, że nie wyrabiam, a szkoła mi takich atrakcji nie zapewnia, więc próbuję sama

a ja, ku przerażeniu mamy, kupiłam filtr-50 i nie zależy mi na opaleniźnie

me too.

polać tej pani!

brawoo

i jedziecie bawić się nad Bałtyk! <3

ja też KONKURENTKO

Wódeczka
Stary 2013-05-25, 17:02   #1848
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

Cytat:
Napisane przez aleksandra987x Pokaż wiadomość
Przepraszam, ze trzy wiadomosci jedna za drugą, ale ponoć były przeładowane grafiką...
mi zdarza się to bardzo często, też tego nie rozumiem
wszystkiego najlepszego trochę spóźniona jestem

Cytat:
Napisane przez _incredible_ Pokaż wiadomość
No ja mam tylko tą jedną książkę jak na razie i jestem bardzo zadowolona, bo jest tu wszystko A chciałam wlasnie coś z Edgarda do matury rozszerzonej, ale jakoś nie widziałam nic ciekawego tak na pierwszy rzut oka w Empiku

a ja słyszałam wiele skarg na Edgarda i jestem zniechęcona.

Cytat:
Relacja z kawy wygląda tak, że nie było kawy :p zadzwonił z gorączką rano i przełożyliśmy

biedactwo.

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Heej!
Można do Was dołączyć?
W przyszłym roku chcę zdać maturę z historii sztuki i historii muzyki. Resztę już mam
hejj

Cytat:

Nie uwierzycie..dowiedziałam się jeszcze, że siostra mojego dziadka miała udar i nie wiemy czy przeżyje mam dosyć

ehh, to dobijające

Cytat:
Naprawdę? Ja jestem uzależniona od kawy i moje samopoczucie jest od niej uzależnione. Codziennie dwie- jedna w szkole, druga wieczorem.
a ja już 3 tydzień nie piję wcale!

Cytat:
Módlcie się za mnie, dziś robię coś co nie jest odpowiedzialne i nie wiem jak to się skończy..aż idę się biolki pouczę :d

Co do malarstwa..mam 2 lewe ręce :d

opowiadaj!!!
Cytat:
Tak, tak! Tylko powoli odpisuję, bo mam list od Ciebie, od Maylety..A priorytetem jest list dla przyjaciółki w ogóle miałam napisany list do Pauli i chciałam go wczoraj wysłać a jego nie ma o.O

Cytat:
Lekarze często palą.
Cóż, moja szkoła nie ma nic wspólnego z zakonem..krzyż wisi tylko w jednej sali etc..Ale elitka elitką pozostać musi -,-

to na wszelki wypadek, gdyby ktoś postanowił mnożyć się w trakcie studniówki, gatunek musi zostać zachowany
dobry jest! podoba mi się brzmienie chińskiego
Cytat:

proszę cię, siedziałam przy głośnikach, jak to oglądaliśmy
generalnie to postanowiłam, że wyjdę za niego i założę abaję, jeżeli nie uda mi się dostać na mój wymarzony kierunek motywuje mnie to do nauki

instagram||blog

Edytowane przez mayletka
Czas edycji: 2013-05-25 o 17:04
Stary 2013-05-25, 17:20   #1849
lovelybaka
Zakorzenienie

Odp: Matura 2014, część II

Popsułam jedwab do włosów. -.- Upadł mi jak go chowałam i ta pompka mi odpadła i gdzieś wleciała i nie mogę jej znaleźć. :d

Mam tyle do zrobienia, że aż nie wiem za co się wziąć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 17:26   #1850
Puola
Zadomowienie

Ja dziś nic nie zrobiłam
Stary 2013-05-25, 17:27   #1851
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka

wiecie co? został mi ostatni temat działu z chemii! przez całe swoje życie tyle się nie nauczyłam tylko... przedszkole powoli się kończy i zaczynam mieć problemy ale ogarnę te podłe wiązania.

instagram||blog
Stary 2013-05-25, 17:28   #1852
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Puola Pokaż wiadomość
Ja dziś nic nie zrobiłam
Piąteczka
Stary 2013-05-25, 17:31   #1853
karolowanka
Rozeznanie

Cytat:
Spróbować można, ale ciul. I tak musisz zdać bo egzamin stoi coś około 500 zł, albo i więcej. Ja chcę sobie zrobić. Na studiach zapiszę się do szkoły językowej i może dam radę
ciul?

Cytat:
Wiecie co. Schudłam znowu widać mi obojczyki genialnie po prostu. Tylko brzuch dalej jak balon (mam coś z jelitami i czego bym nie zjadła to od razu wzdęty -.-) ale popracuję nad tym. W końcu do wakacji jeszcze miesiąc
gratulacje w jaki sposób?
ja mam obsesję na punkcie zdrowej sylwetki, ale też słomiany zapał
Aczkolwiek, jak jakiś czas temu jadłam tylko zdrowe żarełko i trzymałam rozkład b/w/t to w dwa tygodnie schudłam 1,5 kg bez problemu. Muszę do tego wrócić + biegania i ćwiczeń, jak mnie już odgipsują.

Cytat:
hipciem nigdy jeszcze nie olejowałam, najbardziej kocham siemie lniane
Ja do olejowania lubię zwykły czysty olej z pestek moreli i winogrom : love:

Cytat:
lubię, jak się dużo dzieje wiem, szykuj sobie chusteczki, bo to bardzo wzruszająca historia otóż, on jest przystojnym arabem w okularach słonecznych, a ja niebieskooką polką, znamy się prawie rok i wszystko było normalnie, aż pewnego wieczoru, rozmawiając przez skype, usłyszałam nagle moje imię, a potem ''you know what?' ''I LOVE YOU, MILENA, I LOVE YOU!' + z arabskim akcentem to brzmi jeszcze bardziej dziwnie niż normalnie. czy to wystarczająca zaspokajająca historia?

i tak jesteś szczęściarą, że znalazłaś jakiegoś fajnego araba. Ja na interpalsie dostaję od nich milion wiadomości dziennie "ki how are you", ale już je ignoruję, bo zniechęcona jestem^^

Cytat:
Mam tyle do zrobienia, że aż nie wiem za co się wziąć.
ja tyż. Siedzę i niby powtarzam matmę, a tak na prawdę oglądam "Dance Moms"
karolowanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 18:17   #1854
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
gratulacje w jaki sposób?
ja mam obsesję na punkcie zdrowej sylwetki, ale też słomiany zapał
Aczkolwiek, jak jakiś czas temu jadłam tylko zdrowe żarełko i trzymałam rozkład b/w/t to w dwa tygodnie schudłam 1,5 kg bez problemu. Muszę do tego wrócić + biegania i ćwiczeń, jak mnie już odgipsują.
Sposób? Chłopak dostał się do szkółki policyjnej, na 6 miechów. Postanowiłam, że jak będzie tam to się wezmę za siebie i schudnę. Zaczęłam trening biegowy dla początkujących na 10 tygodni i zaczynałam od zera. Dołączyłam do tego różne ćwiczenia z jutuba na brzuch, pośladki (głównie Mel B) i A6W (do 4 tygodnia, potem za długo to wszystko trwało ). Do tego odrzuciłam jedzenie słodyczy, gazowane napoje, fast food'y. Zaczęłam pić jakieś zielone herbaty, jeść jabłka (już się nimi znudziłąm ) i jakieś tam inne suszone owocki. Potem jak skończyłam biegać, zaczęłam jeść słodycze :| ale o dziwo, nie widzę tłuszczu ani niczego innego ale od poniedziałku znowu zacznę jeść co 4 godziny, 3 posiłki dziennie. A teraz wiesz, jak nie będę ćwiczyć jednego dnia to mam taki mega wyrzut sumienia przeszło mi na psychikę, ale nie chcę być anorektyczką tylko zejść do 50 kg

Btw. miałam iść biegać. Ale pada. Zobaczę czy dalej pada, jak nie - lecę

Idę biegać, trzymcie się!

Edytowane przez sin_08
Czas edycji: 2013-05-25 o 18:30
Stary 2013-05-25, 19:17   #1855
latesate
Zakorzenienie

cześć wszystkim dołączam do waszego grona, maturka 2014 czeka. Do końca kwietnia żyłam względnym spokojem, a potem uświadomiłam sobie, że to już 2 LO, patrzyłam na maturzystów z mojej szkoły i... "już za rok matura"
Moje plany to: polski, matma PP oraz historia i angielski PR
No i dodam, że startuję na filologię angielską
latesate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:22   #1856
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez latesate Pokaż wiadomość
cześć wszystkim dołączam do waszego grona, maturka 2014 czeka. Do końca kwietnia żyłam względnym spokojem, a potem uświadomiłam sobie, że to już 2 LO, patrzyłam na maturzystów z mojej szkoły i... "już za rok matura"
Siemaa
Stary 2013-05-25, 19:26   #1857
lovelybaka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej :P

Stary 2013-05-25, 19:27   #1858
Ms Morrison
Raczkowanie

Cytat:

Ja do olejowania lubię zwykły czysty olej z pestek moreli i winogrom : love:
A ja się zakochałam w oleju ze słodkich migdałów. Jest fantastyczny. Ale ostatnio na moje włosy nic nie działa. W dodatku zachciało mi się być blondynką, za niedługo się farbuję, miejmy nadzieję, że odratuję potem włosy

Cytat:
Sposób? Chłopak dostał się do szkółki policyjnej, na 6 miechów. Postanowiłam, że jak będzie tam to się wezmę za siebie i schudnę. Zaczęłam trening biegowy dla początkujących na 10 tygodni i zaczynałam od zera. Dołączyłam do tego różne ćwiczenia z jutuba na brzuch, pośladki (głównie Mel B) i A6W (do 4 tygodnia, potem za długo to wszystko trwało ). Do tego odrzuciłam jedzenie słodyczy, gazowane napoje, fast food'y. Zaczęłam pić jakieś zielone herbaty, jeść jabłka (już się nimi znudziłąm ) i jakieś tam inne suszone owocki. Potem jak skończyłam biegać, zaczęłam jeść słodycze :| ale o dziwo, nie widzę tłuszczu ani niczego innego ale od poniedziałku znowu zacznę jeść co 4 godziny, 3 posiłki dziennie. A teraz wiesz, jak nie będę ćwiczyć jednego dnia to mam taki mega wyrzut sumienia przeszło mi na psychikę, ale nie chcę być anorektyczką tylko zejść do 50 kg

Btw. miałam iść biegać. Ale pada. Zobaczę czy dalej pada, jak nie - lecę

Idę biegać, trzymcie się!
I jak tam Mel B się spisywała? Ja zabieram się za ćwiczenia na pośladki od...pół roku? W roku szkolnym zawsze znajdą się jakieś ważniejsze zajęcia, ale we wakacje nie będzie zmiłuj.

Cytat:
hej, hej! Kolejna miłośniczka angielskiego Też startuję na filologię. Przynajmniej na razie mam takie plany.

Wakacje z angielskim. Cel- swobodna komunikacja z przystojnymi Anglikami. ^^

Ms Morrison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:45   #1859
latesate
Zakorzenienie

angielski to moja miłość odkąd spędziłam pierwszy w życiu dzień w szkole. tylko ostatnio jakoś się opuściłam, potrzebuję mocnego kopa, bo inaczej nie będzie lekko, a matura sama się nie zda

Widzę, że bierzesz się za rozszerzenie z polskiego zauważyłam, że na wielu uczelniach jest on wymagany z PR, ale niestety dla mnie jest już za późno na ogarnianie polskiego w takim zakresie.
latesate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:54   #1860
sin_08
Rozeznanie

Cytat:
I jak tam Mel B się spisywała? Ja zabieram się za ćwiczenia na pośladki od...pół roku? W roku szkolnym zawsze znajdą się jakieś ważniejsze zajęcia, ale we wakacje nie będzie zmiłuj.
Mel B zawsze spoko wolę ją od Chodakowskiej na której się nudziłam po 5 minutach. I jeszcze jej pitolenie o jakiejś opasce magnetycznej... Czy jakiejś tam, wtf!?

Jestem po bieganku i kąpaniu nie żeby coś, ale nie mam już gdzie biegać normalnie mam takie tempo że w 20 minutach biegnę tam, gdzie kiedys biegłam w 30

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Siemanko też lubę angielski, ale po mowie zależnej mi przeszło w sumie do dziś próbuję ją ogarnąć, i ogarnęłam te czasy i wszystko, i tu - taki wał przy zadaniach chyba sobie to podaruję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości