|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
![]()
![]() |
#4622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
wcieram co mycie w skalp olejek rycynowy, niby przeciwdziała wypadaniu, ale zauważyłam, że ostatnio wypada mi masa takich krótkich włosów od 3 do 10cm.
Co z tym robić nie wiem ![]()
#4624 |
Raczkowanie
|
Uciekam spać. Jutro na 7.30.
Dobranoc nocne marki. ![]()
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Ach, jaka ja zdolna jestem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak ![]() Mogę Wam już powiedzieć, że moje włosy pokochały Bingacza drożdżowego. Pierwszy raz od chyba dwóch tygodni nie spuszyły mi się bejbiszony po wyschnięciu włosów ![]() ![]() Teraz się zastanawiam, które Bingacze kupię jako następne. Na pewno nie proteinowe i nie te co już mam (Shea, Ghassoul, mleczny). Więc chyba arganowy, z błotem albo z ziółkami (500 ml) ![]() kascysko, napisałabyś Twoje Top 3 Bingaczy? ![]() Wiem, że drożdżowy, a potem..?
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Tak
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4627 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja ze swojej strony tez polecam ![]() A teraz Scarrabeo za rzadko szatanisz! chcę więcej zdjęć twoich włosów bo są piękne ![]()
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Nawet nie ogarnęłam, że jest aż tyle bingaczy. Jeśli shea i z glinką mi bardzo pasuje to jakie jeszcze mogę polubić? (chyba mam nisko porowate). Po walkach z Kallosem Latte zakładam, że proteinowe nie koniecznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Spaceroholiczka
|
Melduję, że będę rzadko wpadać, ale nie znikam na zawsze
![]() Vikki, postaram się wysłać jutro albo w środę paczkę, przepraszam, nie mam na razie kasy nawet na kopertę/pudło. Miranda, strasznie Ci dziękuję. Dziadek już się ucieszył, że będzie mógł wypróbować płyn (teraz dostał na recepcie za 30 zł 75 ml!), chciałabym, żeby pomógł... |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||
Zakorzenienie
|
Ktoś chętny na subskrypcję? Będę zdjęcia pstrykać, rarować i wysyłać.
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41009881] ja nauczyłam się robić francuza (na sobie) po wypiciu barmańskiej, więc może to jest sposób? ![]() W sumie ja warkoczy nie próbowalam, ale raz po Barmańskiej cytrynowej nawet na gitarze potrafiłam zagrać. Może to rzeczywiście działa. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poddaję się, będę robiła aktualizacje co miesiąc.. Lub co dwa. Ewentualnie co cztery. ![]() Tak mi słodzicie, słodzicie, nikt nie skomentował moich obrzydliwych pięciomiesięcznych odrostów do połowy głowy. Nie udawajcie, że nie widzicie. ![]()
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-05-27 o 07:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ale było tak zimno..no ale ludzie się dobrze bawili... a mnie tż tak wkurzył, wgl ostatnio nam się nie bardzo układa, i poważnie myśle że pora się wyprowadzić... ![]() Scarrabeo Super Ci wyszło z ty fjoletem ![]() Długie i gęste masz te włosy ![]() [B]Xminor[/B czymiem kciuki za prace ![]() Ze zdobyczy w Rosie to mam: żółty tusz ![]() czarny liner Wibo ( nie jestem zadowolona z niego) biała kredke... która nie maluje hahaha Wibo pomadke nr 05 ![]() Ten olejek Isany do mycia - ale śmierdziel :P i krem pod oczy Noni Care - czy jakoś tak... ślicznie pachnie ![]() i wiecej mi się chodzić nie chciało bo po☠☠☠any ochroniarz, zastawił mi droge i mówi że mam zapłacić za tą kolorówke z szaf i moge iść dalej na sklep( nie na szafy) debil haha ![]()
![]() |
#4632 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
próbuj wszystkie emolientowe: z błotkiem, te z ekstraktami ziołowymi, jest zielona glinka, glinka ghassoul ta nowa z arganem chyba też emolientowa? nie widziałam składu Cytat:
![]() tak bardzo źle -> od razu kojarzy mi się Revv ![]() za podkreślone ![]() ![]() a ja nie zauważyłam, za bardzo pochłonięta byłam jak pięknie wyglądają jako całość ![]() Cytat:
![]() ![]() ale o co chodziło mu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4633 | |||
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41009881] ja nauczyłam się robić francuza (na sobie) po wypiciu barmańskiej, więc może to jest sposób?
![]() [/QUOTE] widzisz, tyle razy już piłam barmańską i nigdy nie wpadłam na to, żeby nauczyć się przy niej robić warkocza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na gitarze potrafiłaś zagrać to i warkocza i koka zrobisz ![]() ![]() ![]() Pokazuj jak najczęściej, bo masz śliczne włoski a nie ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zaraz zjeść śniadanko i zmywać oleje z głowy, zastanawiam się czy nie wyrypać włosów, bo już chyba sa z leksza obciążone.
![]() |
#4634 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Scarrabeo masz boskie włosy! Pokazuj je częściej ![]() Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 Czas edycji: 2013-05-27 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też Pani zgarnęła w rossie, że mam u niej TERAZ zapłacić, bo później przepadnie i będzie koniec świata ![]() Skończyło mi się CP i zastanawiam się co zakupić z suplementów na porost. CP trudno dostać w mojej okolicy i już straciłam nadzieję. Polećcie coś, plizzz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
usmiechnieteoczy
![]() Chyba we wszystkich rossmanach jest kasa koło perfum ? Stało dwóch ochroniarzy jeden na początku szaf a drugi na końcu, i jak ktoś coś wybrał przy szafach to musiał za to zapłacić przy tej kasie koło perfum, a pózniej np mógł iść na kosmetyki do włosów itp.. Posrało ich hahahan ![]()
#4637 | ||
Zakorzenienie
|
O
Cytat:
Cytat:
Drożdżowy Glinka zielona Kuracja Latte Shea Ci nie polecam, może Cię obciążyć ![]() ![]() Ziołowe u mnie dają najsłabszy efekt.
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() próbowałam cynkąc foteczki moim kłaczkom ale jakies takie rozmazane wchodza , idę próbowac dalej ![]()
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi się nie chce wstawać... ![]() ![]()
![]() |
#4640 | |
Raczkowanie
|
Dobry dzień
![]() Cytat:
![]() Zaliczenie ze statystyki było powyżej 11 punktów. Miałam 11.25 ![]()
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratsy! ![]() testuję właśnie po raz pierwszy maskę Alterry z granatem ![]()
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubię herbatkę Bio Active pokrzywa i pigwa, smak taki egzotyczny, mniam
![]() ![]()
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4644 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() spróbuj, powinno coś wyjść ![]() Cytat:
![]() mam taki sam odcień pomadki ![]() a co do ochroniarza to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() umyłam włosy i liczę na GHD, bo idę zaliczać ćwiczenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Podczytuję sobie Was. Nie ogarnęłam cytowania, bo myślałam, że tego będzie więcej. Skomentuję tak zbiorczo
![]() Ver, ladna tęcza ![]() Deszczowy piesku, cóż za sława, nono. zapłacili Ci? ![]() Scarrabeo, włosy ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam kto miał sen o Kascysko popijającą skrzypokrzywę, ale zwaliło mnie to z nóg ![]() A, i kok na wypelniaczu nie jest trudny. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczęściara ![]() Idę zmywać wczorajszy olej arachidowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41013864] umyłam włosy i liczę na GHD, bo idę zaliczać ćwiczenia ![]() powodzenia! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4649 |
Konto usunięte
|
A ja znów po przerwie
![]() ![]() Na Humon Body było świetnie. Zadałam zyliard pytań studentom-przewodnikom, ekspozycja fantastyczna. Lekko podziębiona wróciłam, te zmiany temperatur ![]() Zrobiłam w Rossmanie ekstremalnie duże zakupy: 2x isana lakier do wlosów bialy, zel pod prysznic radox men cytrusowy [brat jest nim zachwycony], 2x róz bourjois [radiance rose i healthy mix] 2x krem siarkowa moc 2x krem rival de loop revolution na dzien 2x krem rival de loop revolution na noc [mama uwielbia oba, ma bardzo wrazliwa cere, a te jej nie uczulaja] alterra serum szczoteczka do twarzy FYB szampon isana med z witaminami lakier do paznokci MF Miss sporty korektor pod oczy saszetka do szafy zanzibar isana zmywacz do paznokci 2x balsam do naczyn frosch F&S rekawice do mycia naczyn Jak widać mało rzeczy do make upu, bo mam ich już zdecydowanie za wiele. ![]() Pojawiły się też u mnie w Rossmanie nowe kosmetyki do włosów: Aussie? Takie z kangurkiem w logo. Orientujecie się jak z jakością? Chciałam Wam wysłać zdjęcia włosów.Ale podrapałam się po czole i wyskoczyła mi armia nieporzyjaciół, od trzech tygodni walczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Mimo przysięgi jaką złożyłam, kupiłam wczoraj odżywkę Aussie do włosów długich. Mam nadzieję, że nie wyrzuciłam strasznie pieniędzy w błoto. Też chętnie poczytam opinie o ich produktach. Szampony są bardzo slsowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.