|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
Przypomniałaś mi, że muszę kupić pokrzywę bo się skończyła - 2 tygodnie temu...
|
|
#4622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
wcieram co mycie w skalp olejek rycynowy, niby przeciwdziała wypadaniu, ale zauważyłam, że ostatnio wypada mi masa takich krótkich włosów od 3 do 10cm.
Co z tym robić nie wiem
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
Uciekam spać. Jutro na 7.30.
Dobranoc nocne marki.
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Ach, jaka ja zdolna jestem
pierwsze ombre i ile zachwytów Cytat:
Tak Mogę Wam już powiedzieć, że moje włosy pokochały Bingacza drożdżowego. Pierwszy raz od chyba dwóch tygodni nie spuszyły mi się bejbiszony po wyschnięciu włosów ![]() Teraz się zastanawiam, które Bingacze kupię jako następne. Na pewno nie proteinowe i nie te co już mam (Shea, Ghassoul, mleczny). Więc chyba arganowy, z błotem albo z ziółkami (500 ml) tylko jakbym spotkała wszystkie to który brać?!kascysko, napisałabyś Twoje Top 3 Bingaczy? ![]() Wiem, że drożdżowy, a potem..?
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Tak
Dlatego mam teczkę pełną CV i za godzinę mykam ![]() Cytat:
skręt, miękkość
|
|
#4627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja ze swojej strony tez polecam ![]() A teraz Scarrabeo za rzadko szatanisz! chcę więcej zdjęć twoich włosów bo są piękne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Nawet nie ogarnęłam, że jest aż tyle bingaczy. Jeśli shea i z glinką mi bardzo pasuje to jakie jeszcze mogę polubić? (chyba mam nisko porowate). Po walkach z Kallosem Latte zakładam, że proteinowe nie koniecznie. |
|
|
|
|
#4629 |
|
Spaceroholiczka
|
Melduję, że będę rzadko wpadać, ale nie znikam na zawsze
![]() Vikki, postaram się wysłać jutro albo w środę paczkę, przepraszam, nie mam na razie kasy nawet na kopertę/pudło. Miranda, strasznie Ci dziękuję. Dziadek już się ucieszył, że będzie mógł wypróbować płyn (teraz dostał na recepcie za 30 zł 75 ml!), chciałabym, żeby pomógł... |
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ktoś chętny na subskrypcję? Będę zdjęcia pstrykać, rarować i wysyłać.
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41009881] ja nauczyłam się robić francuza (na sobie) po wypiciu barmańskiej, więc może to jest sposób? W sumie ja warkoczy nie próbowalam, ale raz po Barmańskiej cytrynowej nawet na gitarze potrafiłam zagrać. Może to rzeczywiście działa. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poddaję się, będę robiła aktualizacje co miesiąc.. Lub co dwa. Ewentualnie co cztery. Tak mi słodzicie, słodzicie, nikt nie skomentował moich obrzydliwych pięciomiesięcznych odrostów do połowy głowy. Nie udawajcie, że nie widzicie.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-05-27 o 08:55 |
||
|
|
|
#4631 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ale było tak zimno..no ale ludzie się dobrze bawili... a mnie tż tak wkurzył, wgl ostatnio nam się nie bardzo układa, i poważnie myśle że pora się wyprowadzić... ![]() Scarrabeo Super Ci wyszło z ty fjoletem ![]() Długie i gęste masz te włosy ![]() [B]Xminor[/B czymiem kciuki za prace Ze zdobyczy w Rosie to mam: żółty tusz ![]() czarny liner Wibo ( nie jestem zadowolona z niego) biała kredke... która nie maluje hahaha Wibo pomadke nr 05 ![]() Ten olejek Isany do mycia - ale śmierdziel :P i krem pod oczy Noni Care - czy jakoś tak... ślicznie pachnie i wiecej mi się chodzić nie chciało bo po☠☠☠any ochroniarz, zastawił mi droge i mówi że mam zapłacić za tą kolorówke z szaf i moge iść dalej na sklep( nie na szafy) debil haha
|
|
#4632 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
próbuj wszystkie emolientowe: z błotkiem, te z ekstraktami ziołowymi, jest zielona glinka, glinka ghassoul ta nowa z arganem chyba też emolientowa? nie widziałam składu Cytat:
![]() tak bardzo źle -> od razu kojarzy mi się Revv ![]() za podkreślone ![]() ![]() a ja nie zauważyłam, za bardzo pochłonięta byłam jak pięknie wyglądają jako całość ![]() Cytat:
![]() ale o co chodziło mu ![]() ![]()
|
|
#4633 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41009881] ja nauczyłam się robić francuza (na sobie) po wypiciu barmańskiej, więc może to jest sposób?
[/QUOTE] widzisz, tyle razy już piłam barmańską i nigdy nie wpadłam na to, żeby nauczyć się przy niej robić warkocza Cytat:
Cytat:
Cytat:
myślałam, że tylko u mnie maja po niej takie akcje Na gitarze potrafiłaś zagrać to i warkocza i koka zrobisz ![]() Pokazuj jak najczęściej, bo masz śliczne włoski a nie nikt nie widział odrostu, bo on nawet nie rzucał się w oczy też mam roczny odrost i wszyscy mi mówią, że nic nie widać, jednak jak ja stanę przy lustrze to go widzę wychodzi na to, że na takie drobiazgi nikt uwagi nie zwraca, a my jesteśmy przewrażliwione ![]() Idę zaraz zjeść śniadanko i zmywać oleje z głowy, zastanawiam się czy nie wyrypać włosów, bo już chyba sa z leksza obciążone.
|
|
#4634 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Paczka ode mnie jest już w drodze do Ciebie, daj tylko znać jak dojdzie, żebym była spokojna.Scarrabeo masz boskie włosy! Pokazuj je częściej Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 Czas edycji: 2013-05-27 o 09:39 |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne te bingacze, ale trochę obciążają. No ale włosy są super po nich. Na pewno będę kupować.Mnie też Pani zgarnęła w rossie, że mam u niej TERAZ zapłacić, bo później przepadnie i będzie koniec świata Skusiłam się na tusz Loreal extra black million lashes coś tam, miałam kiedyś one million lashes i był fajny. Ten ma podobną szczoteczkę i też jest w porządku, ale czytam na necie recenzje, że się osypuje. No zobaczymy, dziś pierwszy dzień testu. Wydaje mi się, że jest black, ale nie jakiś extra black. Skończyło mi się CP i zastanawiam się co zakupić z suplementów na porost. CP trudno dostać w mojej okolicy i już straciłam nadzieję. Polećcie coś, plizzz |
|
|
|
|
#4636 |
|
Wtajemniczenie
|
usmiechnieteoczy
![]() Chyba we wszystkich rossmanach jest kasa koło perfum ? Stało dwóch ochroniarzy jeden na początku szaf a drugi na końcu, i jak ktoś coś wybrał przy szafach to musiał za to zapłacić przy tej kasie koło perfum, a pózniej np mógł iść na kosmetyki do włosów itp.. Posrało ich hahahan
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
O
Cytat:
Cytat:
Drożdżowy Glinka zielona Kuracja Latte Shea Ci nie polecam, może Cię obciążyć U mnie jest taki lekki efekt, a Ty masz niższą porowatość od mojej![]() Ziołowe u mnie dają najsłabszy efekt.
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekne masz włosy!próbowałam cynkąc foteczki moim kłaczkom ale jakies takie rozmazane wchodza , idę próbowac dalej
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi się nie chce wstawać... zimno na dworze, muszę myć łeb, najbliższy egzamin dopiero w przyszły wtorek - kusi dzień w łóżku
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | |
|
Raczkowanie
|
Dobry dzień
![]() Cytat:
Zaliczenie ze statystyki było powyżej 11 punktów. Miałam 11.25
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zrezygnowałam z powodu schizy okresowej gratsy! testuję właśnie po raz pierwszy maskę Alterry z granatem
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubię herbatkę Bio Active pokrzywa i pigwa, smak taki egzotyczny, mniam
Chyba jednak zafarbuję włoski tradycyjną metodą, tak wiem że henna mniej niszczy ale prawdę mówiąc tracę ochotę na "zabawę" z nią i obawiam się nieprzewidywalnych efektów
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4644 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() spróbuj, powinno coś wyjść ![]() Cytat:
mam taki sam odcień pomadki a co do ochroniarza to Cytat:
![]() umyłam włosy i liczę na GHD, bo idę zaliczać ćwiczenia
|
|||
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję sobie Was. Nie ogarnęłam cytowania, bo myślałam, że tego będzie więcej. Skomentuję tak zbiorczo
![]() Ver, ladna tęcza Deszczowy piesku, cóż za sława, nono. zapłacili Ci? Zastanawia mnie czy teraz na kwc nie pojawi się sztuczne nabijanie punktów różnym produktom.Scarrabeo, włosy ![]() Nie pamiętam kto miał sen o Kascysko popijającą skrzypokrzywę, ale zwaliło mnie to z nóg A, i kok na wypelniaczu nie jest trudny. I trzyma się super. Całe wesele w nim przetańczyłam bez jakichkolwiek poprawek
|
|
|
|
#4646 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczęściara ![]() Idę zmywać wczorajszy olej arachidowy
|
|||
|
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41013864] umyłam włosy i liczę na GHD, bo idę zaliczać ćwiczenia [/QUOTE]powodzenia! ![]() Cytat:
a tak serio to podejrzewam, że każde forum gdzie pojawiają się recenzje ma taką klauzulę, że fragmenty mogą być gdzieś tam bez konsultacji i nieodpłatnie wykorzystywane
|
|
#4649 |
|
Konto usunięte
|
A ja znów po przerwie
![]() Na Humon Body było świetnie. Zadałam zyliard pytań studentom-przewodnikom, ekspozycja fantastyczna. Lekko podziębiona wróciłam, te zmiany temperatur Zrobiłam w Rossmanie ekstremalnie duże zakupy: 2x isana lakier do wlosów bialy, zel pod prysznic radox men cytrusowy [brat jest nim zachwycony], 2x róz bourjois [radiance rose i healthy mix] 2x krem siarkowa moc 2x krem rival de loop revolution na dzien 2x krem rival de loop revolution na noc [mama uwielbia oba, ma bardzo wrazliwa cere, a te jej nie uczulaja] alterra serum szczoteczka do twarzy FYB szampon isana med z witaminami lakier do paznokci MF Miss sporty korektor pod oczy saszetka do szafy zanzibar isana zmywacz do paznokci 2x balsam do naczyn frosch F&S rekawice do mycia naczyn Jak widać mało rzeczy do make upu, bo mam ich już zdecydowanie za wiele. Ale róż bourjois HM jest idealny dla mnie. I trzyma się cały dzień. Pojawiły się też u mnie w Rossmanie nowe kosmetyki do włosów: Aussie? Takie z kangurkiem w logo. Orientujecie się jak z jakością? Chciałam Wam wysłać zdjęcia włosów.Ale podrapałam się po czole i wyskoczyła mi armia nieporzyjaciół, od trzech tygodni walczę
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo przysięgi jaką złożyłam, kupiłam wczoraj odżywkę Aussie do włosów długich. Mam nadzieję, że nie wyrzuciłam strasznie pieniędzy w błoto. Też chętnie poczytam opinie o ich produktach. Szampony są bardzo slsowe.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Przypomniałaś mi, że muszę kupić pokrzywę bo się skończyła - 2 tygodnie temu...

tylko jakbym spotkała wszystkie to który brać?!
Dlatego mam teczkę pełną CV i za godzinę mykam
skręt, miękkość 

zimno na dworze, muszę myć łeb, najbliższy egzamin dopiero w przyszły wtorek - kusi dzień w łóżku