![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Przeczytałam teraz mogę się przywitać-Bry!Miłe Panie
![]() Nancy- ![]() Meneq-Yae śliczna ![]() No i bardzo szybko zmieniła pozycję ![]() Ewulka-O matko z córko! ![]() ![]() No i wybacz ale twoje podsumowanie mnie rozbawiło do łez ![]() Illusion-ty to jesteś agenciara z tym swoich lumpeksocholizmem ![]() Sylwietta-dałaś już w końcu wyjaśnienia do k. we wiadomej sprawie? Bo czekamy ![]() Co do dukana -jak pracowałam w przedszkolu to dyra była właśnie na tej diecie. Jak mnie to irytowała że dla niej tego nie tamtego nie i że wydziwia ![]() ![]() I jeszcze mrygnął mi temat wybredzania/niejedzenia... U mnie wygląda to tak że lubie właściwie tylko zupy-najlepiej żeby to były kwaśne zupy. Jak na obiad jest mięso ziemniaki i surówka to ja biorę opcje bez mięsa ![]()
#2432 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, już się nie mogę doczekać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uff, podzielone na dwa razy, chyba dałam radę ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Hej, wczoraj wieczorem mnie nie było wzięłąm małą na długi spacer. Dziś już lepiej śmiała się i nawet mogłam ją na chwilę zostawić samą i pomyc garki itp
![]() Menq masakra z tymi wężami jak podobnie jak silver chyba bym z domu nie wychodziła albo w jakims nie wiem stroju z gumy żeby mnie żaden nie pogryzł ![]() Co do niejedzenia i wybrzydzania, to sorry ale ja mam na tym punkcie nerwa, jak widze właśnie jak ktoś ślęczy nad talerzem i wybiera co je a co nie to mnie coś trafia. Ja jak byłam mała byłam niejadkiem ale w sumie rodzice nauczyli mnie próbować wszystkiego a jak słysze że ktoś mówi że nie lubi ale nie jadł nawet nigdy to szlag mnie trafia ![]() ![]() no ale może zaraz mnie zlinczujecie że jestem mało wyrozumiała ![]() Ale mój tz troche taki jest, z szynki odrywa wszystko co mało szynkowe, z gołąbków odwija kapustę, surówek nie jada, zupa z konkretnym makaronem i mama ich tak właśnie nauczyła dla każdego z 10rga dzieci gotuje co innego....
#2434 | |
Zadomowienie
|
Fewciu dziękuje bardzo za wyjasnienia
![]() ![]() Wczoraj w jednym sklepie spędziliśmy 3godz i zamawialismy zlewy, baterie, misy wc, wanne, prysznic, za duży wybór jest tego wszystkiego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Meneq urocza ta pól japoneczka, moj to taki lysolek jest i wszystkie Wasze wlochate dzieciaczki tak mi sie podobają ![]() Nie miałam nic ciekawego w lodówce,mały śpi, więc do sklepu nie wyskocze więc dorwalam sie do slodyczowej skrytki tz, ciekawe czy zauważy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w życiu nie jadłam i na pewno nie zjem CZARNINY. Podobno jest smaczna, ale dla mnie sam jej wygląd jest obrzydliwy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam tych co to zobaczą nowe jedzenie i na sam widok już nie lubią- wypisz wymaluj moj mezulek! Dopiero obwącha, pomyśli i może łaskawie spróbuje, a potem stwierdza, ze nie takie złe, co znaczy, ze chciałby wiecej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
BOKEH-obiecany przepis na Strogonowa
Składniki: 60dag polędwicy wołowej lub udźca 25dag pieczarek 2 łyżki masła 2cebule 2łyżki smalcu 1łyżka mąki 150ml bulionu wołowego lub warzywnego 1-2łyżki koncentratu pom. 1łyżka musztardy 100ml śmietany mielona papryka sól pieprz Wykonanie: Polędwice pokrój w paski,pieczarki pokrój w plasterki -obsmaż na połowie masła. Cebulę pokrój w kostkę zrumień na pozostałym maśle i smalcu. Dodaj mięso przesmaż je mieszając,oprósz mąką,chwilę jeszcze smaż. Potrawę podlej gorącym bulionem,dodaj pieczarki,koncentrat,musz tarde. Duś na małym ogniu pod przykryciem 15-20minut. Zabiel ją śmietaną-dopraw do smaku solą,pieprzem i papryką. Chwilę poduś(można podać z pieczywem lub ziemniakami). Wsio ![]()
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Szajka, jak przeczytalam o tej szarlotce to mi jezyk do kolan uciekl ![]() ![]() bokeh mnie tez takie wybrzydzanie okropnie denerwuje ![]() fewciu biedne jestescie obie z tymi szelkami ![]() silver trzymam kciuki za mame ![]() ![]() meneq, meduzza cudne krolewny ![]() ![]() ![]() lenova ZAZDROSZCZE ![]() ewulkaaa wyobrazam sobie jak musialas sie poczuc ![]() ![]() nancy kciuki zacisniete ![]() djerba bosko z tym mieszkaniem ![]() ![]()
#2439 |
Zadomowienie
|
Musze pochwalić mojego stworka. Od godziny śpi sam na kanapie, Ja wiem, że to niby żaden wyczyn, ale u nas od miesiąca spanie w dzień było tylko z cycem w buzi. Zdążyłam poskładać i pochować pranie, wstawić nowe, złożyć łóżko, umyć włosy, pomyć gary i kuchenkę, wstawić zupę, najeść się jeszcze mam chęć poodkurzać, ale cykam się, że się obudzi wiec pewnie sobie daruje
![]() ![]()
#2440 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u tesciow jest szal na czarnine wiec jak jezdzimy do nich na taki obiad to tesciowka wie ze dla synowej musi zostawic troszke rosolku ![]() Cytat:
![]() jesiu, dziec mi spi juz ponad 2 godz! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak ja sie wybieram, dla corki juz mam gotowy stroj krakowianki a malego w wozek i spacerek bedzie ![]()
![]() |
#2443 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zjadąłam śniadanie, dam Oli obiadek i idziemy na spacer bo pogoda wreszcie normalna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
padłam, padłam, padłam!!!!!!!!!!!
http://demotywatory.pl/4139506/Tak-wygladam ![]() ![]() ![]() i jeszcze ten komentarz - gdy UDA mi sie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
od jakiegoś czasu młody jak zasypia, to sobie takie mruczando urządza sam od siebie, ja się nie odzywam w ogóle, a ten nawija; potem oczy zamyka i dalej mruczy i jak przestaje to znaczy, że śpi
![]() tak jak tutaj http://www.youtube.com/watch?v=2axiABO3by8 ; robi tak któryś z Waszych dzieciaków? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ten Twój synuś słodkiiiiiii. Do zjedzenia ![]()
![]() |
#2448 | |
Zadomowienie
|
Tak po prawdzie jak i teraz bym zaszła to nie rozpaczałaby zbytnio,
![]() ![]() Cytat:
![]() A Fifi jakie oczyska ma cudne
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-05-29 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
Dziwna ta pogoda. Słonko świeciło. Teraz nagle pełno chmur...
![]() Eee co tam...nie będę czekać nie wiadomo na co. Idę z Darią na spacerek, najwyżej będziemy uciekać przed deszczem.
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Ja czarnine zjeść zjem-nie mam przed tym oporów
![]() ![]() Co do wybrzydzania-ja nie wybrzydzam-jem po prostu to co lubie i co mi smakuje ![]() ![]() A tego niejedzenia musiała nauczyć mnie moja mama skoro ona dziś potrafi mi powiedzieć NIE KUPUJ MAŁEMU SŁOICZKÓW BO TO NIEDOBRE JEST I NIE BĘDZIE JADŁ. Więc jak tak samo podchodziła do sprawy ze mną to dla mnie jasne czemu jest tak a nie inaczej.
#2451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Az sobie na fejsa wrzucilam ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-05-29 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie wybieram się Cytat:
bo skoro ona np. nie lubi grochówki, to czemu ja sobie mam odmawiać ![]() Cytat:
![]() ale np. kaszankę lubię ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją Maliznę. Właśnie mąż odebrał wyniki z posiewu i wyszły bakterie, mamy pilnie do powtórki i jeśli się okaże, że coś jest to szpital
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Ellmi-słodziak
![]() Mój mruczy/krzyczy ale nie aż tak ![]()
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama miała fazę żeby młodego wziąć do kościoła w Boże Ciało, ale nie wiem po jaką cholerę, tylko by marudził i tyle by z tego było; a że teraz przeziębiony, to problemu nie ma Cytat:
![]() moi rodzice mają takiego znajomego, który zawsze wszystkie żyłki z szynek wyciąga, z kiełbasy z grill takie białe kawałeczki, ogólnie taki grzebacz jedzeniowy jest i mój pies go uwielbia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Cytat:
Dorka prawie ciągle tak ![]() a ja myślałam, że to jakiś ewenement ![]() i dziekujemy za ochy i achy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2458 |
Konto usunięte
|
Szklanko spokojnie, to często u maluchow, nie zawsze też szpital - Agatka miała 2,5mca, skończyło się na furaginie, mam nadzieję, że u was też będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ellmi cudasny maluch, żeby moj jeszcze tak smoczek ciągnął.. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.