|
|
#391 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Kiedyś było dużo i tylko jedna spółgłoska od W jak wydział
Teraz to rozdzielili i "czystą" informatykę odłączyli dorzucając do telekomunikacji i nawet mówiło się, że to zabieg marketingowy by ludzie idąc na "informatykę na samogłoski" szli na tę stosowaną (jeśli ktoś miał serio taki pomysł to ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Medsik, z infą miałam taką samą rozkminę. Lubiłam posiedzieć w domu, popisać coś, robiłam jakieś fragmenty stronek, ogarniałam sama dla siebie, ale stwierdziłam, że to za mało. Potem mnie jeszcze na studiach namawiali, żebym się przeniosła, ale to nie dla mnie Mimo to znam przypadki, gdy przez pierwszy rok nietrafionych studiów ludzie odkrywali w sobie informatyczną pasję, ale to raczej jednostki.
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Tak btw zaczęłam oglądać fajny serial z Gillian Anderson - The Fall. Póki co wyszły 4 odcinki i powiem Wam, że wciąga
|
|
|
|
#393 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
To kolejny zakup wizażowy, z którego jestem bardzo dumna
|
||
|
|
|
#394 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41124180]To mi się ten urlop udał, nie ma co... 4 dni z 5 chorowałam. Od wczoraj mam @ i czuję się mega zmięta, wszystko mnie boli. Trochę tęsknię za tabletkami anty
Od rana mnie w☠☠☠☠iają w pracy i chcę już do domu [/QUOTE]Biedna Cytat:
Cytat:
Matma nie jest potrzebna do studiowania tego kierunku, tylko do dostania się. Nie mam faceta informatyka, który by mi pomógł znaleźć błąd w kodzie, który napisałam. W czasie, w którym googlowałabym przyczynę, kolega ze studiów napisałby magisterkę ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41124529]Tak btw zaczęłam oglądać fajny serial z Gillian Anderson - The Fall. Póki co wyszły 4 odcinki i powiem Wam, że wciąga [/QUOTE]Cieszę się, że wróciła do telewizji. W "Hannibalu" wygląda rewelacyjnie.
|
|
|
#395 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#396 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Malla, toteż po to napisałam o matmie - że ani nie jest warunkiem koniecznym by ukończyć studia ani w sumie by się na nie dostać jak na niektórych patrzę...
Ja mam z kolei odwrotny problem - nic mi nie mówią parametry, ale lubiłam siedzieć i kodzić. Ze znajdywaniem błędów w cudzym kodzie to tez nie jest łatwo, bo i tak trzeba go prześledzić i czasem chyba łatwiej napisać prawie od początku, a jak patrzyłam jak niektórzy bałaganiarsko piszą to współczułam facetowi, który nas oceniał i rozumiałam skąd się wzięło "jak program nie ruszy to 2.0, jak ruszy to 5.0" ![]() Od parametrów, instalowania i tego typu spraw mam za to faceta humanistę Zresztą muszę go pogonić bo miał mi napisać blondynkową instrukcję robienia porządków na kompie :P
|
#397 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - wizażowe filozofki mnie zlinczują, ale niestety muszę napisać, że odkąd nie mam faceta, mało się rozwijam technicznie. O wiele łatwiej jest, gdy ktoś po rzuceniu okiem potrafi pomóc w rozwiązaniu problemu niż googlać dniami i nocami. Dla wyjaśnienia dodam, że miałam samych facetów informatyków
|
|
#398 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja się za to nie rozwijam, odkąd mam
Wreszcie mam na kogo zwalić "ej, weź coś zrób bo mi to nie działa, aha, zrób to na wczoraj"
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam z Myszką na lumpeksy! Nie wiem jak ona się z tą wielką siatą dotaszczy do domu ![]() A jaką piękną bluzkę jej podwędziłam
|
|
|
#400 |
|
Konto usunięte
|
OMD w których lumpkach byłyście??
mam durne pytania: - czy po zakupieniu ciucha w lumpku pierzecie go przed założeniem? - czy mierzycie te rzeczy w sklepie czy kupujecie w ciemno? pytam bo jakoś tak mam lekkie obawy kupowania w lumpkach prosze o odp :P |
|
|
|
#401 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, nie znam niestety.
Baby, weźcie nie wyskakujcie z poglądami "bo umiem coś przeinstalować i złożyć komputer więc informatyka", bo to trochę wiocha
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście piorę przed założeniem, ale w lumpach przymierzam ubrania, nie wypali mi skóry od krótkiego kontaktu z ciałem
|
|
|
|
#403 |
|
Konto usunięte
|
nie chodzi czy wypali ale głupio by było się czymś zarazić
poza tym kurcze ciuchy w normalnych sklepach też mierzy masę osób ale tamte są używane a nie wiadomo kto je przedtem nosił.a z tą informatyka to racja - bo to tka jak kocham morze i pójdę na akademie morską
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciuchy z SH zawsze piorę, dodatkowo dodaję dużo płynu do płukania ![]() Czasem mierzę, czasem kupuję w ciemno. Dzisiaj z Myszką mierzyłyśmy rzeczy na sali zakładając bluzki/sukienki na topy, które miałyśmy na sobie
|
|
|
#405 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Hard, zwróć uwagę, że nie wiesz czy ktoś nie zwrócił używanej sukienki, a Ty ją potem kupiłaś czy coś w ten deseń W sumie ciekawe jest dla mnie, że wiele osób nie pierze ciuchów kupowanych w sieciówkach tylko wsadza je do szafy, a potem zakłada
|
|
#407 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie zauważyłam tu takich poglądów.
|
|
#408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ola jeszcze raz bardzo Ci dziękuję gg żele gotowe do odbioru Cara_mel YR również Cytat:
![]() hej Cytat:
Mistrzyni Twoje łupy z SH są niesamowite Jak Ty to robisz ![]() Cytat:
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wieszaków to ja bym z chęcią zgarnęła całą pakę tych
http://allegro.pl/wieszaki-ubraniowe...279721900.html
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę przyprawy, nie wiem gdzie lepiej
![]() Cytat:
Cytat:
Coś się nie cytuje...
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#412 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41124180]To mi się ten urlop udał, nie ma co... 4 dni z 5 chorowałam. Od wczoraj mam @ i czuję się mega zmięta, wszystko mnie boli. Trochę tęsknię za tabletkami anty Od rana mnie w☠☠☠☠iają w pracy i chcę już do domu [/QUOTE]O rany, biedaku. Sama też od środy leczę gardło i katar ;/ Teraz przynamniej jestem w stanie się porozumiewać na tyle, że ludzie rozumieją co mówię. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
o jak cudnie, już piszę PW, to się umówimy. Co do zamówienia wieszakowego, to też chętnie bym podebrała kilkanaście/dziesiąt, bo jak mój Ł. się wyprowadzi z mieszkania, to mi zabierze połowę, a wiadomo, nigdy nie jest ich za mało. Obojętne jakie, byle w miarę się trzymały i nie wyginały paskudnie od razu. Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-06-03 o 12:51 |
||||
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SdCok
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co jest złego wg Ciebie w informatyce stosowanej na samogłoskach? Przecież to informatyka stosowana, a nie informatyka jest oblegana i daje realne umiejętności. Cytat:
![]() Dotaszczyłam się, tylko kilka przystanków miałam od Ciebie do auta ![]() Kupiłam jasne i ciemne jeansy i te zielone, ale zostawiam tylko ciemne jeansy. Zielone jakoś mi nie leżą.
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tam nie wolno chyba zwracać ubrań?
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
wywaliło mi całe cytowanie
powiem Wam, że po raz kolejny mnie zauroczyła północ naszego kraju i jeszcze, że też chcę się tak obkupić w sh 6M- dzięki za te żele daj znać jak mogę je odebraćKasiencja- spotkałaś się z Myszką, masz te korale? Hard- mam wkładki do parowania zamówiłam do pracy więc daj znać kiedy będziesz chciała po nie wpaśćaha żadna nie ma ochoty na nową torebkę? bo dzisiaj wieczorem chcę zamawiać a widziałam, że w klubie cisza. no chyba, że to z powodu "konkurencyjnych" zamówień
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyście chciały zobaczyć, to wklejam moje dzisiejsze łowy
![]() Można ![]() Ma. Lakiery też
|
|
#418 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Myszka, ale czy napisałam, ze jest coś złego
? Po prostu rozbawiła mnie plotka jakoby czystą infę przerzucali na inny wydział by "zmylić przeciwnika" Zresztą kiedyś - zanim zaczęto plotkowac o podziale - wyższe progi były chyba właśnie na zwyklą infę, ale nie dam sobie rak obciąc, bo od 2009 nie śledziłam aż tak progów punktowych
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-06-03 o 13:17 |
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Myszka, taka kurtka za 3 zł? Żartujesz... W bidze nie schodzą poniżej 30.
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Gdzie to takie cudne łowy? |
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
gg, jakoś środa/czwartek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

Teraz to rozdzielili i "czystą" informatykę odłączyli dorzucając do telekomunikacji i nawet mówiło się, że to zabieg marketingowy by ludzie idąc na "informatykę na samogłoski" szli na tę stosowaną (jeśli ktoś miał serio taki pomysł to 

Od rana mnie w☠☠☠☠iają w pracy i chcę już do domu
[/QUOTE]
Ząb mnie w ogóle nie boli, ale za to dziaslo okropnie.

daj znać jak mogę je odebrać