Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 17:10   #3571
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

znalazlam chyba fotelik http://allegro.pl/fotelik-nosidelko-...282698612.html

czekam na tz az po mnie przyjedzie, ciekaw o ktorej
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:10   #3572
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Na dobre truskawki to chyba poczekamy do lipca...

no właśnie
gdyby było słońce, u mnie na ogródku byłyby już pierwsze gotowe truskawki do jedzenia (pojawiają się już małe, zielone owoce).
niech tylko na tym dolnym śląsku trochę poświeci

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:11   #3573
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ja dziś kupiłam to http://img14.allegroimg.pl/photos/or.../27/3284442755

your Angel tak, po prostu poinformował
sliczne ja to jestem chyba fanka HK ale moj Bartosz chyba nie

Cytat:
I jakie są te tureckie czereśnie?To w Turcji też są?Ja jestem totalnie niezorientowana

Ja zawsze trzymam lapka na jakiejś poduszce jak leżę.
no chyba sa, przynajmniej na pudelku pisalo ze tureckie pycha byly choc ja najbardziej lubie smak takich pierwszych czeresni jak jeszcze nie sa przejrzale i mega slodkie...ale takie to tylko u babci i tescia na dzialce takze w tym roku lipa...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:12   #3574
butterfly20
Zakorzenienie

Ja nie demonizuję D. bo moim zdaniem fajny z niego facet i ogólnie to dba o Ladan i ją na pewno bardzo kocha
Tylko kurczaki, mógłby nie przeginać z tymi wyjściami.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:14   #3575
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja tam mojemu powiedziałam to nawet kilka razy. Ale ja serio go nienawidzę jak się kłóci. Jak się nie kłóci, to go kocham, ale on się kłóci w tak patologiczny sposób, że mam ochotę go zabić, no, w najlepszym wypadku wyrzucić za drzwi

Ale walczę z tym i próbuję być tą spokojną połową, bo wiem, że dzieci nie powinny takich awantur doświadczać. I o ile ja się umiem opanować, to on nie. Co więcej, czasem mam wrażenie, że mój spokój go nakręca

Ale Twojego teraz nie ma z Wami na co dzień, nie? Czy źle coś zrozumiałam??
no to my sie w sumie nie klocimy, bo co ja powiem a go urazi to przestaje sie do mnie odzywac, udaje ze mnie nie slucha, no albo robi z siebie meczennika tekstami"tak dopi*erdol mi jeszcze, to wszystko moja wina, to ja jestem ten zly" itp a ze zazwyczaj foch z jego strony pada, to ja czekam az sam sie odzywac zaczne, wiec trwa to czasem i dwa dni rekordem byl tydzien ale bylam wtedy u rodzicow, a ten postanowil mnie ukarac, bo nie dzownil, sms nie pisal ani nic, a mnie wkurzalo tylko to ze wtedy sie nawet o Blanke nie zapytal.

przy mlodej sie nigdy nie posprzeczalismy, ale wiadomo ze dziecko widzi ze cos jest nie tak jak sie mamusia z tatusiem do siebie nie odzywaja i sie na siebie nie patrza

no i tak, tz nie ma na codzien, pracuje w DE wyjezdza w niedziele po poludniu i wraca w czwartki po poludniu, czasem siedzi 1,5 tyg ale rzadko. i powiem szczerze ze wole to niz byl na miejscu ale pracowal od 7 do 22, bo do 15 panstwowka a pozniej swoja firme ogarnial wiec przylazil do domu tylko zjesc kolacje i spac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:15   #3576
butterfly20
Zakorzenienie

Ladan obfociłam te ściany, chociaż przy tym "superowym" świetle i mgle to może różnie wyglądać. Ogólnie my tu mamy przestrzeń, bo jest salon, na środku jadalnia, potem kuchnia w takim zaułku i jeszcze duuużo wolnego miejsca jest. Ale mimo wszystko to poddasze więc mamy mniej światła i jak nie dasz wszystkich ścian w takim fiolecie czy innym ciemnym kolorze to będzie ok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120467.jpg (72,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120468.jpg (67,2 KB, 30 załadowań)

Stary 2013-06-04, 17:15   #3577
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
A nie pisałam Wam kupiłam Kornelciowi w sobotę 6 pieluch tetrowych ( dwie czarne, dwie białe, dwie w czachy) i kupiłam mu jeszcze dwa śliniaki, czarne z pirackimi czaszkami. Mój mały zbój kochany.
Poka!

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Co do sukni ślubnej to ja swoją wystawiłam jakiś miesiąc po ślubie na allegro i poszła na pniu- bez żadnych przymiarek dziewczyna w ciemno kupiła z drugiego końca Polski z tym że ja kupiłam dość chodliwy model który jeszcze kolejne lata z rzędu przechodził do kolejnej kolekcji w salonie bo się dobrze sprzedawał stąd pewnie większe zainteresowanie...
a teraz ostatnio właśnie szybciej nam się z tżtem coś udaje sprzedać na tablica.pl czasem z nudów coś wystawimy i ludzie kupują nawet po parę desek po budowie koleś w Boże Ciało przyjechał i to z 5 razy dzwonił że jedzie i deski są jego wszyscy świętują a ten się napalił na metr desek
Poka jaka to kieca

Cytat:
Ja teeeeeż chcę truskawy
(...)
Ok, ale ostrzegam, że Ci lubię Xlandera XA
Byłam zdziwiona, bo wczoraj widziałam na stoisku za 8 zeta a dziś na rynku za 5,50 i 6
Słuchaj, spoko, właściwie jestem na tyle zmęczona tym, że KOMPLETNIE nie ogarniam tematu wózków, że zgodzę się każdy sprawdzony typ ogarniętej osoby

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
tez bym upiekla, ale chyba nie ma takiego bez cukru tzn moge drozdzowe, kupilam rabarbar, dzisiaj mialam piec, ale jakos za daleko mi do piekarnika dzis a to jogurtowe wyglada pysznie!
Oooo, drożdżówka też pycha Ale to już wyższy level, dla wprawionych kucharek. Ja próbowałam kilka razy, ale nie umywa się do drożdżówki, którą piecze sąsiadka z kilkudziesięcioletnim stażem w kuchni

Tak sobie myślę, że może w tym jogurtowym połączyłabym truskawki i rabarbar? Albo truskawki i brzoskwinię z puszki?

Cytat:
ej ale ja żartowałam, przecież nie musisz nic więcej mówić

co do D. to też tak uważam ale ja naprawdę niewiele mogę... jak zrobiłam minę na to, że znowu idzie to już widziałam jak mu się zbiera agresja... bo przecież nie mogę go ograniczać. jak mu powiedziałam, że co chwilę gdzieś wychodzi to powiedział, że zawsze wychodził ze mną a że ja nie mogę to wychodzi sam. no i oczywiście, że raptem może ze dwa razy był na piwku i raz na piciu.. no i raz jeszcze z tamtym bo coś tam... no i wtedy no bo trzeba było...

Absolutnie Cię rozumiem, że Cię to wkurza. Przy czym ja jednak też trochę go rozumiem (co nie znaczy, że rozgrzeszam ). On jest młody, dużo pracuje, ma niedużo czasu na odreagowanie. Na pewno też na swój sposób czuje dużą presję. A jaka jest ulubiona męska rozrywka? Bzdurne pogaduchy z kolegami i alkoholizowanie się.

My mamy nasze kółko dyskusyjne, on nie

Frustrujące jest to, że pewnie straci poczucie czasu i że ilości wlanego w siebie alko mogą być "różne". Nie wiem czy próba ustalenia godziny powrotu do domu się powiedzie.

Mój to straszna powsinoga. Czasem pozwalam mu gdzieś wyskoczyć z kolegą, ale chłop ma na tyle przyzwoitości, że ostatnio już prosi o pozwolenie

Cytat:
Angelku ja robię to jogurtowe z truskawkami i zawsze mi wychodzi. Super jest,takie puchate. Mama i mąż bardzo chwalą Mniam!

Na dobre truskawki to chyba poczekamy do lipca...
Super, ze piszesz. Zostało mi jeszcze z 20 deko truskawek (uratowały się przede mną), jeszcze jakichś owoców musiałabym dokupić.

Cytat:
powiedz tylko czy piankowe kółka czy pompowane
jak piankowe to x-lander xq a jak pompowane to x-lander xa mam fioła na punkcie tych dwóch modeli
Teżet twierdzi, że parę razy słyszał, że pompowane lepsze. Prawda to?

W czwartek będziemy na Modzie na Brzuszek, ma być specjalista z Quinny, może powie coś przydatnego

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:18
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:18   #3578
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym nie demonizowała tego narzeczonego Ladan... ja tam nie wiem jak jest u nich ale ogólnie rzecz biorąc to są takie okresy czasem nie wiadomo skąd że naprawdę wszyscy ciągną cię na imprezy, a że człowiek nie wychodzi codzień to ma takie towarzyskie zaległości że aż głupio odmawiać...
jakbyście do mnie przyjechały w maju i czerwcu do domu to byście uznały że mieszkam z patologiczną rodziną alkoholików jest tyle imprez różnych w kalendarzu że w zeszłym tygodniu autentycznie zdarzyło się że po południu robiliśmy jedną imprę, potem zwijaliśmy manatki i wieczorem już druga impra z innym towarzystwem- sąsiadka spóźniła się na tą pierwszą i przyszła jak już trwała druga i nie wiedziała że już się zmieniło "tło" i dalej śpiewa "sto lat" pierwszej solenizantce ja maj i czerwiec to muszę w kalendarzu normalnie notować bo bym nie ogarnęła już w sobotę udaliśmy głupa że zapomnieliśmy o jednym grillu bo by człowiek fizycznie nie wyrobił i nasza budowa by chyba sama się musiała posprzątać przed tynkarzami także jakbym ja liczyła ile w tym miesiącu mój mąż razy pił piwo to byście się przewróciły... ale to siła wyższa po prostu

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Ladan zanim D. wyjdzie z domu niech ci wózek złoży
Nikt go nie demonizuje, tylko uważamy, że należy mu kopnąć w , bo ladan siedzi sama (na szczęście ma nas ) w domu, a on wychodzi, pije i jeszcze takie rzeczy gada. Ja nie mówię, żeby nie wychodził, ale chyba raz w tygodniu to już aż za dużo, co? Zwłaszcza, że wieczorami też pracuje...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tancia ale Ladan uwiązana do wyra się nudzi całymi dniami to inna sytuacja

ja się z moim kłóciłam też na początku, przed ślubem też brazyliana była ale teraz jest super- w końcu go doceniłam i nie szukam miodu w
Haha, możesz mnie tego nauczyć? Bo ja czasem szukam

Cytat:
no to my sie w sumie nie klocimy, bo co ja powiem a go urazi to przestaje sie do mnie odzywac, udaje ze mnie nie slucha, no albo robi z siebie meczennika tekstami"tak dopi*erdol mi jeszcze, to wszystko moja wina, to ja jestem ten zly" itp a ze zazwyczaj foch z jego strony pada, to ja czekam az sam sie odzywac zaczne, wiec trwa to czasem i dwa dni rekordem byl tydzien ale bylam wtedy u rodzicow, a ten postanowil mnie ukarac, bo nie dzownil, sms nie pisal ani nic, a mnie wkurzalo tylko to ze wtedy sie nawet o Blanke nie zapytal.

przy mlodej sie nigdy nie posprzeczalismy, ale wiadomo ze dziecko widzi ze cos jest nie tak jak sie mamusia z tatusiem do siebie nie odzywaja i sie na siebie nie patrza

no i tak, tz nie ma na codzien, pracuje w DE wyjezdza w niedziele po poludniu i wraca w czwartki po poludniu, czasem siedzi 1,5 tyg ale rzadko. i powiem szczerze ze wole to niz byl na miejscu ale pracowal od 7 do 22, bo do 15 panstwowka a pozniej swoja firme ogarnial wiec przylazil do domu tylko zjesc kolacje i spac
Sama się zastanawiam, czy go nie namówić na wyjazd. Z pracą same wiecie jak jest, a siedzi non stop nad firmą, a kasy z tego nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:18   #3579
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Tancia ale Ladan uwiązana do wyra się nudzi całymi dniami to inna sytuacja

ja się z moim kłóciłam też na początku, przed ślubem też brazyliana była ale teraz jest super- w końcu go doceniłam i nie szukam miodu w
dokładnie..
ja nigdy nic nie mówiłam, że pił i wychodził... ale nie ma go całymi dniami, bo pracuje od rana do późnego wieczora a nawet nocy a jak ma tylko chwilę wolnego to w tango na miasto.. a ja leżę sam a w domu jak palec... o to mi chodzi. poza tym ostatnio jak odwalił tą akcję po alko...
Stary 2013-06-04, 17:19   #3580
butterfly20
Zakorzenienie

Obfociłam przy okazji kilka ciuszków. Głównie chciałam Wam pokazać wszystkie moje różowe Bo te co obfociłam to sa na serio wszystkie, a mam pełno pajacy, bodziaków itp tylko nie w różu A na te wszystkie Daisy uparł się mój mąż (bodziaków z Daisy mam 5 sztuk).

No i ten kocyk co Matal bodajże zamawiała?

Czekam jeszcze na dwie paczuszki z ciuszkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120469.jpg (133,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120470.jpg (184,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120471.jpg (144,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120472.jpg (118,5 KB, 26 załadowań)

Stary 2013-06-04, 17:20   #3581
matallewar
Zakorzenienie

Gdzie te moje chłopaki?
Mam nadzieję, że teżet się nie zasiedział i nie zapomniał odebrać Edzika

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Obfociłam przy okazji kilka ciuszków. Głównie chciałam Wam pokazać wszystkie moje różowe Bo te co obfociłam to sa na serio wszystkie, a mam pełno pajacy, bodziaków itp tylko nie w różu A na te wszystkie Daisy uparł się mój mąż (bodziaków z Daisy mam 5 sztuk).

Ehem, taki mam tylko różowy

Słodkie butki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-04, 17:22   #3582
butterfly20
Zakorzenienie

Cz.2

Finito
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120473.jpg (106,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120474.jpg (125,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120475.jpg (77,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120476.jpg (130,9 KB, 12 załadowań)

Stary 2013-06-04, 17:23   #3583
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Poka jaka to kieca
jak klikniesz w małą fotkę to wyświetla się mini pokaz 3 slajdów http://www.annaisbridal.pl/pl/suknie...hp?suknia=kate
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:24   #3584
butterfly20
Zakorzenienie

Angel ja robię z tego przepisu,ale zawsze trzymam dłużej w piekarniku (nie wiem czego to kwestia,może nowej foremki) I zawsze się udaje. A w zimie robiłam z morelami z puszki

http://www.kwestiasmaku.com/blog-kul...-truskawkowym/

Stary 2013-06-04, 17:25   #3585
kaska87
Zakorzenienie

Motyl buciki

coś bym kupiła mojemu dziecku, ale nie wiem co mnie uszczęśliwi- może poczekam do jutra aż dostane paczkę i wtedy mnie olśni
a początkiem lipca jedziemy po łóżeczko, materacyk i takie tam większe rzeczy chciałam w tym, ale mąż zagrabił mi 1200zł na opony ale jaki miał tekst że on musi mieć nowe, bo Miki będzie jeździł tym autkiem dobra ściema nie jest zła

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 17:25   #3586
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
jak klikniesz w małą fotkę to wyświetla się mini pokaz 3 slajdów http://www.annaisbridal.pl/pl/suknie...hp?suknia=kate
Ja czasem żałuję, że miałam szytą, bo ciężej sprzedać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-04, 17:26   #3587
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

super ciuszki ja mam pajace z daisy takie jak ty bodziaki a ten welurkowy pajac obok bodziakow to tez z tesco ?

dziewczyny co dajecie swoim dzieciakom na mokry kaszel? B. mi sie zaziebila w dzien dziecka :/ pogoda dupna, a ona loda wciagnela i teraz chrypa i brzydki odrywajacy kaszel. daje jej flavamed, w nocy supremin bo ma wtedy suchy. nie wiem czy isc do lekarza bo ta moja lekarka pozal sie boze
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-06-04, 17:27   #3588
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Motyl buciki

coś bym kupiła mojemu dziecku, ale nie wiem co mnie uszczęśliwi- może poczekam do jutra aż dostane paczkę i wtedy mnie olśni
a początkiem lipca jedziemy po łóżeczko, materacyk i takie tam większe rzeczy chciałam w tym, ale mąż zagrabił mi 1200zł na opony ale jaki miał tekst że on musi mieć nowe, bo Miki będzie jeździł tym autkiem dobra ściema nie jest zła
Niech tak sobie tłumaczy

Mi dziś z kolei tata zakomunikował, że musimy zrobić w bagażniku i na progach rdzę, bo koroduje nam auto i jak nic z tym nie zrobimy do do zimy nam koło zapasowe wypadnie w czasie jazdy
Jak nie urok, to sraczka

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-04, 17:27   #3589
rusałka_1
Zakorzenienie

motylku jakie śliczne ubranka

kaśka wymówka z dzieckiem dobra na wszystko

Jaś, 22.10.2013 r.

Edytowane przez rusałka_1
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:29
rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 17:27   #3590
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
super ciuszki ja mam pajace z daisy takie jak ty bodziaki a ten welurkowy pajac obok bodziakow to tez z tesco ?

dziewczyny co dajecie swoim dzieciakom na mokry kaszel? B. mi sie zaziebila w dzien dziecka :/ pogoda dupna, a ona loda wciagnela i teraz chrypa i brzydki odrywajacy kaszel. daje jej flavamed, w nocy supremin bo ma wtedy suchy. nie wiem czy isc do lekarza bo ta moja lekarka pozal sie boze
Flegamina/Deflegmin 2 x dziennie do 16, a na noc Sinecod, bo wycisza kaszel

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-04, 17:28   #3591
butterfly20
Zakorzenienie

Bajka tak, z Tesco

Cytat:
Motyl buciki

My też w lipcu łóżeczko, materacyk, pościel. A w sierpniu reszta mebelków.Ech...

Mój w kwietniu kupował opony z alufelgami i też twierdził,że to dla dziecia

Stary 2013-06-04, 17:29   #3592
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Niech tak sobie tłumaczy
ale już mu zapowiedziałam, że lipiec to miesiąc pod wezwaniem big szopingu Mikowego

Motyl faceci felgi na szczęście ma uff

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:30
Stary 2013-06-04, 17:30   #3593
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
sliczna

Cytat:
Flegamina/Deflegmin 2 x dziennie do 16, a na noc Sinecod, bo wycisza kaszel
dziekowac

ja moja suknie tez szylam, ale nawet jej nie wystawialam na sprzedaz a minelo juz ponad 3 lata
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-06-04, 17:31   #3594
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
sliczna

dziekowac

ja moja suknie tez szylam, ale nawet jej nie wystawialam na sprzedaz a minelo juz ponad 3 lata
Ja mojej też nie wystawiałam, bo najpierw musiałabym zapłacić za naprawy - ma poszarpany tiul, odklejają się cekinki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-04, 17:33   #3595
kaska87
Zakorzenienie

ja miałam tą to ta sama tylko kolekcję zmienili później miałam do niej ten długi welon, ale kuzynka, która złapała mi podarła ale mam go w domu za to na pamiątkę, a tak to bym pewnie sprzedała z sukmaną
http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=427
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=lorna

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:35
Stary 2013-06-04, 17:33   #3596
butterfly20
Zakorzenienie

Hmm tak patrzę na moją listę wyprawkową i z takich podstawowych rzeczy:

body z długim rękawem mam 3x56 i 4x62
z krótkim 4x56 i 6x62
Spioszków mam po jednym z 56 i 62,bo mi się nie podobają.Kaftaników nie mam,ale mam sweterki i bluzy.
Półśpiochów mam po jednym z 56,62,68
Pajacyki 11x56, 9x62

Już nie piszę o tych bluzach,skarpetkach i czapeczkach.
Tylko co byście dokupiły z tych podstawowych rzeczy?
Jest sens skupiać się teraz nad 68?

Stary 2013-06-04, 17:35   #3597
inwersja
dryfuję słowami

tak sobie pomyślałam, że trudno by mi było zamknąć okno z forum i nawet nie czytać tego tu. zwłaszcza, że jak część z Was siedze całe dnie sama.

postaram się trochę zmienić "taktykę".
ja na prawdę przepraszam, wybaczcie mi, nie chciałam znów schrzanić. znów "popłynęłam" i mam okropnego moralniaka.
Stary 2013-06-04, 17:35   #3598
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ladan obfociłam te ściany, chociaż przy tym "superowym" świetle i mgle to może różnie wyglądać. Ogólnie my tu mamy przestrzeń, bo jest salon, na środku jadalnia, potem kuchnia w takim zaułku i jeszcze duuużo wolnego miejsca jest. Ale mimo wszystko to poddasze więc mamy mniej światła i jak nie dasz wszystkich ścian w takim fiolecie czy innym ciemnym kolorze to będzie ok
super się to prezentuje!
chyba się zdecyduję na ten kolor

no i zostałam sama
Stary 2013-06-04, 17:36   #3599
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
ale już mu zapowiedziałam, że lipiec to miesiąc pod wezwaniem big szopingu Mikowego

Motyl faceci felgi na szczęście ma uff
Mój też,ale uznał,że do letnich opon chce większe i będzie ładniej...

Cytat:
ja miałam tą to ta sama tylko kolekcję zmienili później
http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=427
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=lorna
Tą whiteone przymierzałam w Madonnie bo marzyłam o takich w tym stylu. A najlepiej z serduszkowym dekoltem. Tylko potem jak przymierzyłam moją to uznałam,że tamte moje wymarzone były za ciężkie i mogłyby mi zjeżdżać z biustu

Stary 2013-06-04, 17:37   #3600
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
super się to prezentuje!
chyba się zdecyduję na ten kolor

no i zostałam sama
Też jestem sama Pociesz się, że masz wózek
Ja dzwoniłam do tż, to mi wykrzyczał, że jedzie po Edzika, gdzie normalnie o 18 go odbieramy

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości