|
|
#4861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Niby fajnie ale zero sprawiedliwości U nas była kiedyś sytuacja że facet tak zrobił i wszystkim 4 wpisał. A ja umiałam na bank na 5 i zresztą średnią mi zaniżył. A nie miałam odwagi powiedzieć że bym chciała wyższą ocenę bo by mnie z tej złości pewnie tak przemaglował że 3 bym dostała.Cytat:
|
|
#4862 |
|
Lurker ;)
|
Black majatek, cale 350 zl
Wzielabym, ale boje sie ze poczeka za dlugo a nie chce kombinowac pozniej ze zwezaniem/poszerzaniem ![]() Yellow sciema z zubrami, albo nie istnieja albo przezroczyste
|
#4863 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kurde, czemu faceci myślą, że się od nich wymaga brylantów? Może niech Twój tż też tu wpadnie na chwilę i się zainspiruje Co do obrączek, myśmy płacili niecały 1000zł, ale myśmy chcieli takie zwykłe, złote z samym grawerem. Poszukaj u takich małych jubilerów, mogą mieć taniej niż wielkie sklepy. U mnie też nie było szans, żeby się uchlać. Było wino i szampan, jak się komuś nie podobało jego problem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już się przyzwyczaiłam chyba no i uśmiechy tego małego Jojczydła ładują akumulatory Byłyśmy chwilę na spacerze. Jakieś rzadkie gówno leci z nieba, ja z Małą w foteliku, ale to takie drobniutkie co pada to uznałam, że rundkę zrobimy. Boziu jak się ludzie gapili, że chodzę z dzieckiem po deszczu, bez gondolki, bez parasola, masakra. Ale okazało się, że z cukru nie jesteśmy, wróciłyśmy całe
|
|||||
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Poogladalam sobie Wasze zdjecia ze slubow
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dopiero wróciłyśmy od ortopedy.
Później Was poczytam, bo muszę Małą wykąpać i uspać Lekarz powiedział, że jest bardzo duża poprawa. Ale... Nastepna wizyta za miesiąć 10 lipca i powiedział, że jedno będzie już pewnie zdrowe wtedy, ale jeszcze 3 tyg później będziemy nosić Ale ważne że jest poprawa.
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, miałam Wam opowiedzieć, dlaczego się tak zbulwersowałam jeżdżeniem z dzieckiem bez fotelika i zapomniałam to zrobić...
Otóż - w mojej dalszej rodzinie był taki przypadek. Małżeństwo jechało z 6miesięcznym synkiem do domu z zakupów. Droga idąca przez las, spokojna, mało samochodów, równa, prosta... Byli jakieś 5km od domu. Dziecko trochę marudziło w foteliku, więc mama je odpięła i chciała wziąć na ręce, by dać pić. W tym czasie tata dziecka, jadący 50km/h (tak około) spojrzał do tyłu, trwało to sekundę, a gdy odwrócił się z powrotem, zobaczył sarnę na drodze, kilka metrów przed samochodem - musiała akurat wyjść, bo wcześniej jej nie było. Oczywiście nie zdążyli wyhamować, uderzyli w tę sarnę, samochód skasowany - im się nic nie stało, ale dziecku stała się krzywda. Mimo że matka nie zdążyła dziecka wyjąć z fotelika i całe szczęście, bo by wyleciało przez przednią szybę, po prostu je odpięła - mimo to wypadło z fotelika i uderzyło w kanapę, co skończyło się uszkodzeniem noska, złamanym paluszkiem i ogólnym obiciem. Nie obyło się bez wizyty w szpitalu, mały spędził tam tydzień na obserwacji i zabiegach związanych z tym uszkodzonym noskiem. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale mało brakowało, a doszłoby do tragedii. ![]() Fewciu, Blaneczka jest bardzo dzielna, już niedługo! A potem zapomnicie o tym wszystkim. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-06 o 19:08 |
|
|
|
#4867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najważniejsze że jest poprawa. I zobaczysz że będzie coraz lepiej.
|
|
#4868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie bardzo, ze sa juz efekty, a bedzie jeszcze lepiej
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
Piękne macie te fotki ze ślubu, suknie, obrączki... tak mi się to marzy
ale ja to już na bank zostanę starą panną. Echhh
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, aż tak źle?
|
|
|
|
#4871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, swietnie ze jest poprawa. Z kazda wizyta bedzie lepiej
Black, jesli chodzi o foteliki to mam takie samo zdanie jak ty Black, nie wiem czy zauwazylas, ale pytalam czy dobralas juz dodatki do sukni slubnej? |
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Badziu kochana, nie widziałam.
Na głowę diadem, ale jeszcze nie kupiłam - idę zaraz obszukać allegro, bez welonu, a na szyję maleńkie, złote serduszko z brylantem, pamiątka rodzinna. Więcej biżu nie chcę, bo mam mocno zdobioną górę w sukni. Zastanawiam się jeszcze nad kolczykami, ale mam mały problem, bo mam tunele... Mogę ewentualnie założyć z dziurką, i wsadzić w nie złote koła.
|
|
|
|
#4874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
No mój w nocy wstawał jak miał 2 tygodnie wolnego po porodzie, jak wrócił do pracy to też, ale w pewnym momencie widziałam, że jest zmęczony i powiedziałam, że dam sobie radę sama. Teraz jak w nocy Zuza się budzi to on się nawet nie budzi już, mi to nie przeszkadza, bo chodzi do pracy. I nie ma u mnie czegoś takiego jak u Ciebie. Zawsze ja, ja, ja ..........czasami mam żal o to do niego, ale nie chce mi się już gadać. A Ty masz naprawdę cudownego męża, że tyle Ci pomaga, zabiera Małego - może miał gorszy dzień, zmęczony tymi 12. Doczytałam, że dziś już wróciło do normy siła perswazji działa ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Black a buty? Biale planujesz? Wrzucaj jak cos znajdziesz
uwielbiam takie rzeczy a kwiatki, jakie i jaki kolor? Masz super suknie i ciekawa jestem jak to sobie wymyslilas
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tez sie nie zapowiada
|
|
#4877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Black, ano, nic z tego nie będzie. |
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, strasznie mi przykro...
Badziu, butki mam takie ni to ecru, ni to złotawe, bo biżu i zdobienia mam w złocie, paznokcie też będę miała złote. A kwiatów jeszcze niestety nie wymyśliłam. Może coś doradzicie?
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz, nie mozesz patrzec w przyszlosc tak pesymistycznie.. na kazdaz nas czeka szczescie, czasem tylko trzeba dluzej na nie poczekac
. Zobaczysz twoje marzenia o bialej sukni tez sie spelnia ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Black, ja bym poszalala z czernia w kwiatach moze mi sie uda znalezc cis w necie ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cos takiego np, bukiet 1 bukiet 2 |
|
|
|
#4881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzielny chłopczyk ![]() ![]() Już prawie kończę ![]() Cytat:
Cytat:
Skończyłam nadrabiać Nam dzionek zleciał, nawet nie wiem kiedy, nic specjalnego nie robiłam. Jutro jadę na cały dzień do mamy, więc mnie nie bedzie, a jak będę to tylko na chwile. Więc pewnie wieczorem jak się da, będę nadrabiać, ale nie obiecuję. |
|||
|
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
Może tu Cię coś zainspiruje http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...slubnej-z.html
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, Badzia, dziękuję.
Ten jest cudowny: http://4.bp.blogspot.com/-yCp7NuLpp6...g/s1600/22.jpg Podobają też mi się te czarne kalie, ale pewnie nigdzie takich nie dostanę...Wiecie co? Ale bukiet to ja chyba sama sobie zrobię ze sztucznych kwiatków. Co myślicie?
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-06 o 19:44 |
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Black, mysle ze jesli odpowiednio wczesniej sie rozejrzysz to znajdziesz kwaciarnie ktora je zalatwi
)
|
|
|
|
#4885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do pogrubionego: no coś Ty, to profanacja wiązanki ślubnej by była
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko ja nie chcę wydać na bukiet 300zł, no bo... tak trochę szkoda...
Jednorazowe kwiatki...
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Black, mozesz sprobowac sama kupic kwiatki na gieldzie i zrobic z zywych
![]() Bukiet tego typu latwo chyba wykonac http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...KtEqTLhA_TI2ng ![]() Albo taki http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...b_uv3hHAWhHvPB jeszcze lepiej bo mniej kwiatkow
Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2013-06-06 o 19:56 |
|
|
|
#4888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
black wydaje mi się że twoja siostra miała jakiś trefny ten grawer, przecież metal się nie wyciera, w takim tempie po 20 latach by wcale jej nie było. my co prawda 5 lat po ślubie i nic się nie zmieniło w grawerce. czarna witaj, słodziak z tego twojego synka
|
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
To sama zrób tylko kup kwiatki np. ten co wybrałaś i pokazałaś zdjęcie to łatwo zrobić. Kupisz kilkanaście kalii białych w kwiaciarni, kupisz pióra czarne, czarną wstążkę, świecidełko jakieś i bukiet gotowy.
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację. A ile przed ślubem powinnam to zrobić? Najlepiej pewnie z dzień przed, co? Żeby to wciąż żywe było...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

U nas była kiedyś sytuacja że facet tak zrobił i wszystkim 4 wpisał. A ja umiałam na bank na 5 i zresztą średnią mi zaniżył. A nie miałam odwagi powiedzieć że bym chciała wyższą ocenę bo by mnie z tej złości pewnie tak przemaglował że 3 bym dostała.

10 kawałków!!! Kobieto ja tu o 2 myślę
A też nie chcę jakiegoś super, dla mnie może być nawet z automatu z kulkami, liczy się gest...
Jesteś taka sama jak ja: ja na studniówkę wszystko sama, sukienka z lumpa za 5 zł przerabiałam (czyt. doszyłam koronkę
Gdzie ja byłam jak mózgi rozdawali? :O
kurde, czemu faceci myślą, że się od nich wymaga brylantów? Może niech Twój tż też tu wpadnie na chwilę i się zainspiruje
nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie 

Najważniejsze że jest poprawa. I zobaczysz że będzie coraz lepiej.
klask i:
Ten jest cudowny: