Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 15:37   #4801
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Dziękuję za odpowiedzi odnośnie rany po cc, jak zwykle jesteście niezawodne

Mała nigdzie nie będziesz wracać bo nigdzie nie idziesz!!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:37   #4802
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mam wynik posiewu, znów wyhodowano Pseudomonas spp 10^3 Echh mam nadzieję że to nic groźnego
myślę, że nic czym powinnaś się martwić to nie jest duża ilość
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:38   #4803
hope01
Zakorzenienie

dziewczyny, aja mam pytanie odnośnie pożyczek - brała któraś, gdzieś w czymś? myślałam żeby na samochód z 5tysi wziąć...

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:39   #4804
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dziołchy mam zagwozdkę Mam cały zamrażalnik mleka, jakieś 20porcji po 100-120ml. A teraz jak Mała ma skazę to nie wiem co zrobić? Rozmrozić i wylać? Bo nie wiem od kiedy dokładnie nie jem nabiału
Stary 2013-06-06, 15:40   #4805
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Dziewczyny, Piotrus jojczal jojczal jojczal iiiiiiiiii zasnal o 15.05 na noc masakeros. Myslicie, ze mam go budzic? Kurcze, wczoraj ladnie przed 20 ale poprzednie dwa dni tez taka kosmiczna godzina, 15.40 i 15.50.....

Illusion, tez bym prosila jak mozesz to podanie o macierzynski))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:41   #4806
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Igi uroczy , a obrączki śliczne

Cytat:
A my z TŻtem nosimy
takie obrączki
I zastanawialiśmy się czy możemy je do cywilnego wykorzystać
Bardzo ładne obrączki A czemu by nie wykorzystać do cywilnego? Pewnie że tak.
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Illusion, słodziak z Igiego <3

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Może przestanę narazie się udzielać bo bezsensu wprowadzać czarną atmosferę na forum. Minie to wrócę...

Cytat:
Słodzizna, ale u was musi być ciepło, u mnie w domu 18 - 19 stopni brrrr
my mamy 24 stopnie mimo otwartego okna
Cytat:
Kopa może i bym przetrwała ale wiesz... Nie chciałabym Cię mieć na sumieniu bo właściwie pewne jest że złamałabyś nogę o moje płaskodupie
ooooo lepiej lepiej

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-06-06 o 15:47
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:42   #4807
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Aha, Meduzza, my tez mielismy cywilny, a ze wszystko sami robilismy to grosze nas wynioslo))tyle, co tort kupilismy. Obiad sami robilismy itd

Stary 2013-06-06, 15:42   #4808
calawdeszczu
Wtajemniczenie

aha i dziękuje ślicznie za wszystkie komentarze pod ślubnymi fotkami
sesja była dzien po ślubie wiec makijaż i włosy juz nie te - dzien wczesniej było lepiej :P
a poniżej przedstawiam jak Julka ćwiczy karate
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2546.jpg (82,3 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-06 o 15:52
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:43   #4809
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Dziewczyny, Piotrus jojczal jojczal jojczal iiiiiiiiii zasnal o 15.05 na noc masakeros. Myslicie, ze mam go budzic? Kurcze, wczoraj ladnie przed 20 ale poprzednie dwa dni tez taka kosmiczna godzina, 15.40 i 15.50.....

Lady nie budzić tylko iść razem z Nim spać i odpocząć!
Stary 2013-06-06, 15:44   #4810
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Lady nie budzić tylko iść razem z Nim spać i odpocząć!
o to to! dobrze mówi Lady odsapnij

Stary 2013-06-06, 15:44   #4811
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Zaliczam zdjęcie widoku jaki mam przed sobą. Nie bijcie

Ale masz piękne okolice do spacerowania
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
jak kiedyś u nas była popilnować Małego to dałam jej też pełną butlę i jeszcze z zamrażarki wyjęłam dwa woreczki także chyba widzi, że mam pokarm, tż mówił jej, że się nie ma co martwić bo mam czym karmić ale ona swoje i najlepsze, że tylko do tż do mnie rzadko kiedy. Chętnie bym jej strzeliła w oko ale mi tak nie szczela z cycka
Sorki ale
Cytat:
Yellow na pewno nie zauważy, przecież to facet, powiesz mu, że to stare tylko leżało w szafie
Dokładnie! Moja mama tak mojego tatę przerabiała przez całe życie. A niech żyje w błogiej nieświadomości ile kasy na ciuchy idzie
Cytat:
Kochane dziękuje Wam za wszystkie miłe słowa w klubie. Nie jestem taka ładną jak piszecie,photoshop czyni cuda Ale Cora i TZ są super

I chciałam się pochwalić że robię A6W,mam za sobą 10dni i widzę różnice w brzuchu.

Na pewno nie fotoszop!
A6W-super! Będziesz już miała mięśnie na dłuuugo długo (ja 5 lat temu robiłam przez 10 dni chyba i mi się wyrobiły, aż do ciąży miałam)
Cytat:

wiecie co Dawid robi jak go karmię butlą?? obejmuje mnie rączką i mi plecy masuje góra -dół
Ty to masz dobrze
Cytat:

Możecie mówić mi mistrzuniu - zawiązałam z Pietraszkiem plecaczek!!! napociłam się jak świnia ale dalimy radę, wygląda to genialnie, a Piotruś uchichany niesamowicie po całej akcji ze zmęczenia padł i śpi [COLOR="Silver"]
co to jest plecaczek, bo dla mnie w ogóle wiązanie chusty to wyzwanie ale
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Rozumiem!
U mnie jest tak samo, Yae jest caly czas piersia karmiona a tesciowa non stop mnie pyta, czy pokarm mam. Raz jej odpowiedzialam, ze Yae powietrzem zyje, to juz nie pyta. Niby to z troski w jej przypadku, ale do pasji mnie tym doprowadzala.
No co one mają z tym kp? Zazdrosne czy co?
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
silver - pytałaś o co się ścięłam z mężem. On ostatnio ma trochę nadgodzin i nie pracuje 8 godzin dziennie tylko 10-12. Zawsze w weekendy zabierał rano młodego a ja mogłam pospać. W tą sobotę i niedzielę ja wstawałam o 5 ale ok, szkoda mi go było bo widziałam że zmęczony. No ale wczoraj mówię mu żeby ululał Igorka bo trze już oczka a mi ręce odpadają i zmęczona jestem, to on mówi że też jest zmęczony ale jutro wstanie z nim rano bo pewnie 0 5 się obudzi a do pracy dopiero o 6:30 wychodzi. Myślę sobie ok, widzę że oczy mu się zamykają i drzemie na kanapie to go wygoniłam do sypialni i zasnął o 19! A dzisiaj co? Oczywiście ja musiałam wstać o 5. Na początku nie widział problemu i argumentował że zmęczony i że ja zobaczę jak to jest jak wrócę do pracy. Powiedziałam że spał od 19 i nie zrobiłoby mu różnicy czy wstał o 6 czy wstałby o 5 i że ja od 5 miesięcy wstaję w nocy na karmienia i chyba nie zdaje sobie sprawy jak to jest taka noc rozbita i po moim powrocie do pracy to się nie zmieni i nadal będę miała rozbite nocki. To później zmienił gadkę, zaczął przepraszać i stwierdził że mogłam go na siłę obudzić i kazać się zająć młodym. Tylko że jak Igi się wiercił w łóżku i piszczał to on tylko popatrzył i się odwrócił plecami. I teraz sama nie wiem czy mam rację bo wielu tatusiów wcale nie zabiera dziecka z sypialni w weekendy żeby mama mogła pospać a mój bardzo często i wieczorami się zajmuje nim dużo...

Nadrobiłam a mój golasek dalej śpi
Hmm i tak będę twierdzić, że masz kochanego męża Mój został RAZ z małą na nockę. Chociaż nie będę narzekać bo jak jesteśmy już wszyscy wykończeni a mała histeryzuje to on ją lula.
Dla golaska
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Po mojemu "ZAŚ" oznacza "w przeciwieństwie" lub "znowu"
A u mnie zaś to później np. coś robić na zaś-robić coś, żeby było na później Albo jeszcze wtedy. Zaś ja poszłam na spacer
Cytat:
Kopa może i bym przetrwała ale wiesz... Nie chciałabym Cię mieć na sumieniu bo właściwie pewne jest że złamałabyś nogę o moje płaskodupie
Oho, widzę, że wróciła w dobrym stylu

Zeżarłam batona, a co! Chociaż już 1,5 tygodnia bez słodkiego było
W ogóle to zauwazyłam, że jak tylko t. bierze małą na spacer to ja hop do sprzątania, układania, przygotowywania. Co ja głupia? Odpoczywać mam a nie! Szajka dobrze mówi, po co sprzątać jak po południu wszystko wygląda tak samo jak wcześniej? W mam dzisiaj, palcem nie kiwnę
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 15:53   #4812
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Dziołchy mam zagwozdkę Mam cały zamrażalnik mleka, jakieś 20porcji po 100-120ml. A teraz jak Mała ma skazę to nie wiem co zrobić? Rozmrozić i wylać? Bo nie wiem od kiedy dokładnie nie jem nabiału
wg mnie zostawić bo przecież skaza Blance przejdzie, prawda? Więc wtedy będzie jak znalazł
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ale masz piękne okolice do spacerowania

Sorki ale

Dokładnie! Moja mama tak mojego tatę przerabiała przez całe życie. A niech żyje w błogiej nieświadomości ile kasy na ciuchy idzie

Na pewno nie fotoszop!
A6W-super! Będziesz już miała mięśnie na dłuuugo długo (ja 5 lat temu robiłam przez 10 dni chyba i mi się wyrobiły, aż do ciąży miałam)

Ty to masz dobrze

co to jest plecaczek, bo dla mnie w ogóle wiązanie chusty to wyzwanie ale

No co one mają z tym kp? Zazdrosne czy co?

Hmm i tak będę twierdzić, że masz kochanego męża Mój został RAZ z małą na nockę. Chociaż nie będę narzekać bo jak jesteśmy już wszyscy wykończeni a mała histeryzuje to on ją lula.
Dla golaska

A u mnie zaś to później np. coś robić na zaś-robić coś, żeby było na później Albo jeszcze wtedy. Zaś ja poszłam na spacer

Oho, widzę, że wróciła w dobrym stylu

Zeżarłam batona, a co! Chociaż już 1,5 tygodnia bez słodkiego było
W ogóle to zauwazyłam, że jak tylko t. bierze małą na spacer to ja hop do sprzątania, układania, przygotowywania. Co ja głupia? Odpoczywać mam a nie! Szajka dobrze mówi, po co sprzątać jak po południu wszystko wygląda tak samo jak wcześniej? W mam dzisiaj, palcem nie kiwnę
moja tak samo mamy dobre wzorce
Stary 2013-06-06, 15:56   #4813
e_vel
Wtajemniczenie

[QUOTE=meduzza;41188697

[/QUOTE]

no fakt, u mnie to też, ale np. Zaś czegoś nie zrobić czyli znowu, albo "a ten mówił zaś to" czyli ten mówił w przeciwieństwie do czyli zaś to zaś, w zależnośki w jakim kontekście się użyje... tak jak tenteges
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 15:57   #4814
meduzza
Zadomowienie

Mała, zwierz się w k. Może jak wylejesz to na klawiaturę to Ci ulży. No i zawsze my możemy Cię wesprzeć
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Brawo za 4 miesiąc i wszystkiego dobrego z okazji jutrzejszej rocznicy

I ja nie Bokeh, ale miałam mały ślub cywilny (kościelny też miałam mały ). 80 zł opłata urzędowa, obrączki z cenami to różnie, kiecka też wiadomo, że ceny różnie no i lokal, też zależy co chcecie mieć (u nas był obiad, tort, kawa i ciasta, bez kolacji). Kurde, widzę, że pomogłam jak nie wiem co Jednym słowem, da się zrobić ślub bardzo tanio, w moim przypadku kościelny też

Pogrubione-sikam Ale wiem, że wszystko zależy od rodzaju: sukni, przyjęcia itd. Ale przynajmniej wiem ile ślub kosztuje w urzędzie
Cytat:
mam nadzieję, że Cię nie uraziłam moim gadaniem o kp? jeśli tak to przepraszam bo domyślam jak możesz się czuć przytulam Cię mocno
a co chcesz wiedzieć na temat tej finansowej organizacji bo ja ślub cywilny też miałam...
aa i brawa za miesięcznicę i za rocznicę
Coś Ty!! Ja Wam zazdroszczę ale nie w takim negatywnym znaczeniu. Uważam, że to piękne jak matka karmi piersią, dlatego bardzo żałuję, że mi się nie udało Jednak to jest inny kontakt-ciało do ciała, zapach mamy, coś magicznego Przy drugim tak łatwo się nie poddam!!
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
my braliśmy cywilny, przyjęcie na 30 osób, wliczam kiecke ślubna itp, dj-a i fotografa, to nas wyniosło grubo ponad 10 tysięcy
10 kawałków!!! Kobieto ja tu o 2 myślę Naiwna jestem?

Cytat:
Aha, Meduzza, my tez mielismy cywilny, a ze wszystko sami robilismy to grosze nas wynioslo))tyle, co tort kupilismy. Obiad sami robilismy itd

O, ta wersja mi się bardziej podoba Też myślę, że w domu to można po szyję narobić żarcia za 1/4 kasy. Ale z kolei...to wygodne przyjść, usadzić kuper, zjeść, zostawić syf i iść do domu
Cytat:
aha i dziękuje ślicznie za wszystkie komentarze pod ślubnymi fotkami

Niezły zasięg ma! Zaraz letę ogarnąć Twoje fotki.

Chciałabym zorganizować ślub na ok 20-25 os, bez wielkiego alkoholizowania się (dla rodziny), obrączki cieniutkie, takie jak pierścionek, sukienka z All bądź butiku i wsio
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:02   #4815
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam wynik posiewu, znów wyhodowano Pseudomonas spp 10^3 Echh mam nadzieję że to nic groźnego
Nie znam się ale mam nadzieję że to nic groźnego, pewnie nancy zaraz się wypowie

Cytat:
Illusion- śliczny Igi golasek

Cytat:
Oooo własnie, zapomniałam że miałam pytać jak tam u Blanki te zmiany na buzi. Schodzą?
A co do mleka to ja bym nie wylewała na razie. Pisałaś przecież że nie ma poprawy mimo że nie jesz nabiału od miesiąca więc może to nie skaza?

Cytat:
Ja bym nie budziła Ciesz się kobieto i idź spać z kurami.

Cytat:

a gdzie fota po wczorajszym posiłku?
Cytat:
Dla golaska

Cytat:
[B]
ill, pokaż jak masz sformułowane to pismo? też chce mieć w razie W, jak mi zaakceptują te pisma...
Cytat:
Dawać maile na PW tylko że ja tylko o te 2 tygodnie macierzyńskiego bo na ten rodzicielski nie idę.

Mąż wrócił, buziaka zaserwował od razu od progu i powiedział że jutro weźmie małego rano bo znowu ma na 7. Teraz też się z nim bawi...ma się tą siłę perswazji
Stary 2013-06-06, 16:04   #4816
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
10 kawałków!!! Kobieto ja tu o 2 myślę Naiwna jestem?
zmieścić się możesz- zalezy co chcesz
u nas sporo sala kosztowała i chyba płacilismy koło 130 zł za osobe.do tego dj, fotograf, tort, fryzjer, makijaż - wliczyłam Ci prawie wsio no i kiecka, garniak buty nie buty i takie tam...
Obrączki mieliśmy przerabiane ze złota, które mieliśmy, więc akurat one dużo nie wyniosły, a jesteśmy z nich zadowoleni

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:

nie ma i nie będzie

brava dla TŻta dobry chłopina

Stary 2013-06-06, 16:05   #4817
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam się ale mam nadzieję że to nic groźnego, pewnie nancy zaraz się wypowie

Oooo własnie, zapomniałam że miałam pytać jak tam u Blanki te zmiany na buzi. Schodzą?
A co do mleka to ja bym nie wylewała na razie. Pisałaś przecież że nie ma poprawy mimo że nie jesz nabiału od miesiąca więc może to nie skaza?

Ja bym nie budziła Ciesz się kobieto i idź spać z kurami.

Dawać maile na PW tylko że ja tylko o te 2 tygodnie macierzyńskiego bo na ten rodzicielski nie idę.

Mąż wrócił, buziaka zaserwował od razu od progu i powiedział że jutro weźmie małego rano bo znowu ma na 7. Teraz też się z nim bawi...ma się tą siłę perswazji
co do pogrubionego to już pisałam ja myślę, że nie ma się co martwić
a co do siły perswazji to szacun
Stary 2013-06-06, 16:06   #4818
ILLUSION
Wtajemniczenie

Ot mi odpowiedziałyście z tym "zaś". Każda inaczej godo
Stary 2013-06-06, 16:09   #4819
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
no fakt, u mnie to też, ale np. Zaś czegoś nie zrobić czyli znowu, albo "a ten mówił zaś to" czyli ten mówił w przeciwieństwie do czyli zaś to zaś, w zależnośki w jakim kontekście się użyje... tak jak tenteges

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:10   #4820
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie lekarka powiedziała wczoraj, że 10^3 to jest granica normy i często uznaje się taki wynik za prawidłowy. I nie wiem jak ten pseudomonas, bo u nas był aeruginosa i powiedziała, że on występuje normalnie i jeśli nie ma objawów to nie powinno się leczyć.
Moja ostatnio jak było 10^3-10^4 mówiła że to na granicy, więc może nic nie każe robić

Cytat:

oby nie!

Cytat:
myślę, że nic czym powinnaś się martwić to nie jest duża ilość
Dziękuję Ci dobra kobieto!

Cytat:
my mamy 24 stopnie mimo otwartego okna
U nas na zewnątrz 15 - 16 i się nie ma jak mieszkanie nagrzać. Zazdroszczę

Cytat:
Ona jest jedyna
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:10   #4821
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Właśnie troszkę lepiej... Smaruję jej dwa razy dziennie maścią z wit A i na noc też i już jest ciut lepiej.
Stary 2013-06-06, 16:14   #4822
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

No mężulo 1 kalsa
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:15   #4823
litllesweetangel
Lurker ;)

Co do zareczyn i slubu to on chce, rozmawiamy o tym duzo, rozkmniniamy. Mnie tylko boli, ze tamtej kur.wie oswiadczyl sie szybko(slubu i tak nie wzieli) i rozumiem ze to moglo byc po prostu bo byl mlody i wpadli no ale mam ten niesmak, ze co ja gorsza? ;/ A on tlumaczy sie kasa. Tylko, ze jakby sie postaral to odlozyl by juz dawno. Po 30 zl z kazdej wyplaty i by bylo, bo ja nie chce drogiego pierscionka, to jest symbolika a nie jak w holiłód ktora ma najwiekszy brylant. Przeciez nie musi mi mowic co do zlotowki ile dostal na wyplate.... To sie wyzalilam

Meduza my nie bedziemy robic wesela tylko obiad i wyliczylam ze w 5 tysiach sie zmiescimy. Ale teraz miec te wolne 5 tysi

Znalazlam na allegro kiece jaka chcialabym miec, doszlam do wniosku, ze bez sensu dluga kiece do urzedu. Po co mam szurac po posadzkach a w takim fasonie bede wygladac dobrze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia przod.jpg (18,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia tyl.jpg (18,8 KB, 14 załadowań)

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:22   #4824
nafiyqa
Zakorzenienie

Ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Dziekuje Wam za kciuki (fewcia, Illusion, nancy, laurka), ale na darmo trzymalyscie.
Pojechalam na uczelnie, facet wszedl do sali z 30minutowym spoznieniem, po czym zapytal: nauczyliscie sie? To ja poprosze o indeksy.
I zrobil wpisy, bez egzaminu!! :/
I po co ja sie wczoraj i dzis uczylam?????? Stracilam tylko czas, a w poniedzialek przeciez kolejny egzamin :/
Nie wspomne o tym, ze zaniza poziom mojej kochanej uczelni!!

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
On to robi na zasadzie oddaje a potem chce żeby coś kupić, i jak mówię że nie ma kasy to zawsze jest "no to co z nią zrobiłaś"? Ale bardziej żartobliwie, w sumie to jego to nie obchodzi no ale wszystkich opłat, zakupów i innych wydatków muszę sama pilnować. Ważne żeby na wszystko starczyło
Trzymasz kase, wazna pozycje masz

Cytat:
Mówiąc szczerze to mam wrażenie, że już nie funkcjonuję. Ledwo zipię Mój mąż dzisiaj pytał czy chcę iść do piekarni rano bo jojczyłam, że ino w domu siedzę, to powiedziałam, że chętnie, ale najprawdopodobniej położę się na ławce przed blokiem i będę spać ubrał się w sekundę i sam poszedł
A Ewcia nawet na spacerach nie chce spać także no...
Ja tu zrzedze, a Ty jeszcze gorzej masz
Skad w Tobie tyle sily?

Cytat:
Illusion-no niestety trochę spraw mi się zebrało na głowę i nie wyrabiam...
Nawet nie wiesz ile mnie kosztuje żeby wejść tu do was i COKOLWIEK napisać(bo zwyczajnie nie mam sił). Wiem że smęce i że w d.upie się człowiekowi przewraca jak się to czyta ale po prostu nie jest mi ostatnio do śmiechu.

Może przestanę narazie się udzielać bo bezsensu wprowadzać czarną atmosferę na forum. Minie to wrócę...

Poprawie się-obiecuje
Nigdzie sie nie wybierasz kochana!!!!

Cytat:

Wiecie co mamy kp, nie mogę czytać jak piszecie o tym bo zaraz mi przykro się robi, że ja nie. Wiem, głupia jestem

Marsi-tak, u mnie piękna pogoda.
Hope-Też jeszcze nie byłam u gina.

Nosidła mają swoją cenę ale ja się pocieszam, że kilka lat posłuży, w wakacje czy na jakichś wycieczkach.

Mówicie, że dzieci Wam jęczą
Mała-Illu ma rację, coś kiepski humor masz, że nie żartujesz.
Ejoejo-witam Cię i ja
Czarna-gratuluję zębów.

My dziś 4 miesiące a jutro 5 rocznica (nic nie mam i już nic nie wymyślę )

Kochane moje (Bokeh) jak wygląda finansowo organizacja małego ślubu cywilnego?
Ja Cie rozumiem
Tez bym strasznie przezywala gdybym musiala przerzucic sie na mm.
Nawet jedna butla dziennie mnie boli...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:23   #4825
sylwietta1988
Zakorzenienie

Najpierw na szybko chwale mojego bohatera, który własnie zasypia mi na rece waga 7,700 nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie bede nadrabiac jak mi net nie stanie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:28   #4826
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Co do zareczyn i slubu to on chce, rozmawiamy o tym duzo, rozkmniniamy. Mnie tylko boli, ze tamtej kur.wie oswiadczyl sie szybko(slubu i tak nie wzieli) i rozumiem ze to moglo byc po prostu bo byl mlody i wpadli no ale mam ten niesmak, ze co ja gorsza? ;/ A on tlumaczy sie kasa. Tylko, ze jakby sie postaral to odlozyl by juz dawno. Po 30 zl z kazdej wyplaty i by bylo, bo ja nie chce drogiego pierscionka, to jest symbolika a nie jak w holiłód ktora ma najwiekszy brylant. Przeciez nie musi mi mowic co do zlotowki ile dostal na wyplate.... To sie wyzalilam

Meduza my nie bedziemy robic wesela tylko obiad i wyliczylam ze w 5 tysiach sie zmiescimy. Ale teraz miec te wolne 5 tysi

Znalazlam na allegro kiece jaka chcialabym miec, doszlam do wniosku, ze bez sensu dluga kiece do urzedu. Po co mam szurac po posadzkach a w takim fasonie bede wygladac dobrze.
śliczna kiecka,
ja też nie dostałam pierścionka z brylantem zresztą sama sobie tanszy wybrałam. dla mnie to też symbol nie zależało mi na super wypasionym pierscieniu...
my sporo kasy dostalismy od mojego taty, gdyby nie on to tez bysmy za mnie to wszystko wyprawili... no ale było jak było- miło wspominamy.

Może Twój TŻ potrzebuje czasu? nie wiem...

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Najpierw na szybko chwale mojego bohatera, który własnie zasypia mi na rece waga 7,700 nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie bede nadrabiac jak mi net nie stanie

klask i:
ale dzisiaj piękne Wagi się tu ujawniają

nawijko, szok-nie wyobrażam sobie tego, ale pewnie niektórym było to na ręke... grunt, że zaliczone masz )

coś szaji dzisiaj nie widać...

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-06 o 16:32
Stary 2013-06-06, 16:30   #4827
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Dziekuje Wam za kciuki (fewcia, Illusion, nancy, laurka), ale na darmo trzymalyscie.
Pojechalam na uczelnie, facet wszedl do sali z 30minutowym spoznieniem, po czym zapytal: nauczyliscie sie? To ja poprosze o indeksy.
I zrobil wpisy, bez egzaminu!! :/
I po co ja sie wczoraj i dzis uczylam?????? Stracilam tylko czas, a w poniedzialek przeciez kolejny egzamin :/
Nie wspomne o tym, ze zaniza poziom mojej kochanej uczelni!!

Trzymasz kase, wazna pozycje masz

Ja tu zrzedze, a Ty jeszcze gorzej masz
Skad w Tobie tyle sily?

Nigdzie sie nie wybierasz kochana!!!!

Ja Cie rozumiem
Tez bym strasznie przezywala gdybym musiala przerzucic sie na mm.
Nawet jedna butla dziennie mnie boli...
Kochana to tylko cieszyć się, że masz zdane
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
no pięknie za odwagę i wagę

a mój tż miał stłuczkę :/ tyle razy mu kur...a mówiłam, żeby jeździł wolniej, szczególnie jak mam sny prorocze ale nie, on jest mądrzejszy od wszystkich
Stary 2013-06-06, 16:31   #4828
LadyWhisper
Zakorzenienie

przekonałyście mnie, idę spać

Stary 2013-06-06, 16:32   #4829
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna kiecka,
ja też nie dostałam pierścionka z brylantem zresztą sama sobie tanszy wybrałam. dla mnie to też symbol nie zależało mi na super wypasionym pierscieniu...
my sporo kasy dostalismy od mojego taty, gdyby nie on to tez bysmy za mnie to wszystko wyprawili... no ale było jak było- miło wspominamy.

Może Twój TŻ potrzebuje czasu? nie wiem...

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

klask i:
ale dzisiaj piękne Wagi się tu ujawniają

nawijko, szok-nie wyobrażam sobie tego, ale pewnie niektóreym było to na ręke...

coś szaji dzisiaj nie widać...
albo się w auchanie zgubiła albo nie może się zdecydować jakie buty albo za dużo butów nakupowala i teraz nie może dojść do domu
Stary 2013-06-06, 16:34   #4830
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
przekonałyście mnie, idę spać
idz idz

nancy, nic się nie stało poważnego?

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
albo się w auchanie zgubiła albo nie może się zdecydować jakie buty albo za dużo butów nakupowala i teraz nie może dojść do domu

albo w tych spodniach w auchanie dalej grzebie :cojest : co to ostatnio rozmiaru nie było

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości