|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ty masz ładne usta z tego co widze ze zdjęć
ja nie mialam ich prawie w ogole wiec siła wyższa - musiałam to zrobić ale też nie żałuje kocham je
|
#7442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
mialo byc 5 razy )) ja o powiekszaniu ust zaczelam myslec gdzies okolo 3 lata temu myslalam ze szybciej powieksze usta bo jednak mniejszy wydatek ale najpierw zrobily sie piersi tez je kocham a ust sie zaczynam bac ze powychodza mi jakies grudy albo takie brzudkie i kazdy bedzie mnie wytykal palcami
|
|
#7443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż nie chciał strasznie żebym robiła ale teraz jak już widzi efekt to sam mówi co pare miesięcy żebym poszła na dostrzyknięcie pewnie tak samo będzie z piersiami, teraz trochę się opiera ale po pewnie będzie zadowolony dziwne dla mnie jest jedno, niektórzy faceci opierają się żeby kobieta nie robiła tego i tamtego bo to sztuczne itp itd ale na inne kobiety które mają" to coś" zrobione- patrzą się i oglądają ja ich nie rozumiem
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-06-07 o 12:26 |
|
|
|
|
#7444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz blizej i coraz wieksze wahania O tym botoxie w usta to tez slyszalam U mnie TZ w kwesti piersi nic do gadania nie mial postawilam go przed faktem ze robie piersi nie byl za ani przeciw nic nie mowil w sumie wiedzial ze i tak to zrobie z jego zgoda czy bez jego zgody. Wiec chyba wolal unikac klotni. Tylko Ty masz swoje ladne piersi wiec moze Twoj TZ widzi to inaczej.
|
|
#7445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i dobrze ja też mu tak powiedziałam - czy chcesz czy nie - zrobię sobie w końcu moje ciało . Nie kłóci się ze mną w tej kwestii tylko ma lekki opór - więc nie jest źle Widzi,że chcę w końcu truje mu o tym już jakieś 2 lata? 3? No tak twierdzi,że mam ładne -zawsze tak mówił Dzisiaj mu powiedziałam,że zmierzyłam biust i z tego wynika,że powinnam nosić rozmiar 65D( tak jak napisała MyaDiva) a on - do D to Ci kochanie troche chyba jednak brakuje Kocham jego szczerość
|
|
#7446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mialam nic swojego wiec operacja tylko mnie ratowala. Faceci to mysla ze D to wielki cyc a to nie jest prawda. A zreszta co oni moga wiedziec o piersiach skoro ich nie maja? Ja nosze staniki F G a moje piersi nie sa jakies mega wielkie ale juz naturalna piersi tego rozmiaru by sie wylewala do pempka. A Twoje piersi po operacji miski D nie beda mialy jak celujesz w 380 masz spora wyjsciowke a to tez duzo daje
|
|
#7447 |
|
Raczkowanie
|
Facet nie powinien za nas decydować. Jak dla mnie to może pogodzić się z faktem. Na tym kończy się jego dobra wola. Szanujmy się, moje drogie
|
|
#7448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak pewnie tak uważa jak piszesz że D to wielki cyc Mnie się często pyta - kochanie a jak to jest mieć piersi ? No właśnie celuje w 380 ale coraz bardziej się zastanawiam bo skoro swoje jakieś tam mam to przy 380 mogą wyjść duże? - zwłaszcza że jestem drobna
|
|
#7449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc jak mowisz wolisz anatomiczne one zawsze wydaja sie mniejsze niz okragle ze wzgledu na swoja budowe. Poszukaj w internecie zdjecia piersi ktore Ci sie podobaja i rozmiarowo i wizualnie wstaw do albumu i bedzie mozna cos podpowiedziec bo tak to ciezko bo mozemy miec inne wyobrazenia na temat duzych piersi ja jestem zwolenniczka duzych ale wszysko z umiarem bo niektore chudzinki maja za ogromne piersi.
|
|
#7450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7451 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Olivko , fajnie Cię dziś widzieć
Cytat:
![]() Niestety by zrobić operację musisz przestać karmić i odczekać pół roku. Nie ryzykowałabym operacji wcześniej- nie warto. Do tego ten okres da Ci szansę na doprowadzenie piersi do lepszego stanu. Zaraz po tym jak przestaniesz karmić piersi będą wyglądać tragicznie- ale sama zobaczysz że po trzech, czterech msc będzie inaczej. Coś zaniknie, coś zacznie się wciągać - dodatkowo zawalcz sama o skórę , pomóż piersią się odbudować . Sam implant w umęczonej piersi nie będzie wyglądał dobrze - a i taka pierś nie utrzyma implantu, szkoda robić w ogóle operację. Więc spokojnie , bez pośpiechu zaplanuj sobie wszystko i przełóż swoje plany na jesień/zimę.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#7452 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
dzis odpoczelam sobie za duzo teraz musze nadrabiac a ze komputer mi potrzebny to oczywiscie musze sie i tu pojawic choc na chwilke
|
#7453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po pierwsze nie każdy facet lubi duży biust a po drugie jeśli teraz masz ładne piersi a on lubi je dotykać to po op. wszystko się zmieni, one będą zupełnie inne w dotyku i np. mój TZ na poczatku mówił, że pierś to pierś ale teraz czasami mu się wyrwie, że to nie to samo, że są za twarde. Na szczęście dla niego ważniejszy u kobiety jest tyłeczek niż piersi a tu mam dużo i mięciutko ale jeśli by było odwrotnie to hmmm...![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-07 o 17:12 |
|||
|
|
|
#7454 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Nawet jeśli nie będą mu się podobać to przyzwyczaji się z czasem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7455 |
|
Zadomowienie
|
Podobać się pewnie będziesz, dlaczego nie? Co najwyżej może je rzadziej chcieć dotykać, ale naprawdę nie ma na to reguły
Ile związków tyle różnych historii
|
#7456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie pokaże. kiedys sie go pytałam jaką część ciała lubi najbardziej u kobiet i na jaka zwraca uwage - nogi i brzuch - dość nietypowo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#7457 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Co do operacji i tż... ja się z Wami nie zgodzę. Uważam, że facet też ma coś do powiedzenia (no chyba, że to nie jest stały partner, to wiadomo, że nie ). Ja bym nie była zadowolona, gdyby np mój tż wytatuował sobie połowę ciała, "bo to jego ciało" i ja "i tak się przyzwyczaję". Może porównanie nieadekwatne, ale chyba rozumiecie sens. Uważam, że facet powinien akceptować tę decyzję, bo ona zmieni jego odczucia i to już na zawsze.
|
#7458 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=belseno;41197553]
Cytat:
![]() Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#7459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktem jest, że kiedyś chciałam sobie zrobić tatuaż i pow. że absolutnie on czegoś takiego nie zaakceptuje, że wręcz go to brzydzi i mimo, że strasznie chciałam i podoba mi się to cały czas to nawet najmniejszego nie zrobię ze względu na TZ - a
|
|
#7460 |
|
Raczkowanie
|
Popieram Sabao8, musi być harmonia w związku. Nie podjęłabym tej decyzji, gdyby były jakieś wątpliwości, że mój TŻ zaakceptuje moją nową część ciała, to w pewnym sensie też jego ciało...
Nie powinien być za to inicjatorem tego przedsięwzięcia ![]() Tak BTW - to już za 3 dni... teraz to już boję się wszystkiego... zaraz z tych nerw zacznę pisać listy pożegnalne... :/
|
#7461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Pożegnalne? A...jasne List pożegnalny do starych cycuszków ![]() Bimbalki ile masz lat?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-07 o 20:44 |
||
|
|
|
#7462 |
|
Zakorzenienie
|
Bimbalki bedzie dobrze! Nie denerwuj się
zrelaxuj się - mi zawsze pomaga kąpiel w wannie z duza iloscia piany hihi ![]() No tak akurat jeśli chodzi o figure to sie nie martwię zresztą jak mnie kocha to bedzie mnie akceptował bez wzgledu na to jak wygladam. U nas z tatuazami nie ma problemu on potatuowany i ja mam parę drobiazgów również Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7464 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak sobie mysle, ze moze to 270 nie jest takie zle chocby z teo wzgledu, ze nie rodzilam, a bardzo chcialabym miec dziecko, a wiadomo, ze po ciazy moga byc zmiany a z mniejszym implantem moze nie beda takie odczuwalne jak z wiekszym? Doktor mowil, zeby zapytac mamy, jakie miala przed jakie po. Jak juz pisalam kiedys - moja mama twierdzi, ze przed ciaza miala takie jak ja. Jak ogladalam kiedys Jej zdjecia to bym sie nie zgodzila z tym zupelnie. Teraz ma C, a moze to i pod D podchodzi? Wiec tu ciezko mi sie ustosunkowac, porownac. Saba Ty masz 275, pewnie nie jest to wielka roznica niz 270 ale zawsze jakas Wiec tez sobie jeszcze przymierze u doktora 275 i te 300 choc jak on mowi ze te 300 jeszcze moga byc, ale bez przekonania to mowil, to moze jednak lepiej go posluchac.... rety, ale to skomplikowane. A jeszcze sie go zapytalam blyskotliwie, czy by nie mogl wsadzic tych 270 a jakby byly nie bardzo to czy moze wyciagnac i wlozyc te 300? Oczywiscie nie ma takiej mozliwosci ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
. No znal. Ale mowie mu, ze ja tam sie nie udzielam tylko na innym i ze rozmawialam tez z jego pacjentkami. Chwila ciszy, po czym zapytal - to sa tam moje pacjentki? Ja, ze tak. A zadowolone? Zrobilam pauze po czym powiedzialam, ze taaak, zadowolone Zaraz pozniej sie jakby wytlumaczyl, ze on tak tylko pyta, bo sam tam nie wchodzi dla wlasnego zdrowia psychicznego
|
|||
|
|
|
#7465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale musisz być świadoma, że są to piersi "inne". Ja dotykałam piersi z implantami (nie tylko samych implantów) przed operacją, więc wiedziałam, czego się spodziewać. Wiedziałam, że będą twardsze itp, ale mi to odpowiadało. Byłoby dobrze, gdybyś tez miała taką możliwość, bo to dużo daje. A co do wielkości, to mi dr mówił, że moje okrągłe 275 dadzą zbliżony efekt jak 300 anatomiczne. Skoro nie masz dzieci (tak jak i ja), to nie ma co tez szaleć z wielkością, bo jesli po ciąży/ciążach trzeba by było coś poprawiać, to wtedy będzie musiał byc wiekszy implant. A i masz świadomość, że od operacji dobrze te 2 lata odczekać z ciążą? A co do pacjentek MW, to tutaj chyba wszystkie są bardzo zadowolone
|
|
#7466 | |
|
Zadomowienie
|
no to super prezencik na okrągłą rocznice
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
A z tymi porównaniami z mamą to różnie bywa, ja mam 2 siostry i każda z nas ma inny biust i wielkościowo i kształtem a biust naszej mamy jest jeszcze inny kejterin a jakie Ty chcesz? Bo w końcu nie wiem? Chcesz ciut większe piersi czy większe? Bo między tymi implantami jakiejś dużej różnicy wielkościowo to nie ma, ja po próbach woreczkowych zdecydowałam ze chce większe niż te 200ml co na początku mi dr zaproponował i myślałam o 350 ale tyle nie mogłam, lekarz pow. że będą komplikacje z tą mniejszą piersią i że tam można max. 325ml i tyle wzięłam, tą drugą już dopasował rozmiarowo, więc jeśli u Ciebie nie ma przeciwwskazań zdrowotnych to bierz to co się Tobie podoba, potem będziesz miała żal tylko do siebie. Jak nie chcesz za dużych bierz 275 jak chcesz ciut więcej bierz 300 a stanik i tak ten sam rozmiarowo będziesz nosić. Ja oba cycorki mimo różnych implantów układam w staniku 70 E lub F
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-07 o 22:26 |
|
|
|
|
#7467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7468 | |
|
Zadomowienie
|
doktorkowi chodzilo o to, że podobne zmiany przejdzie biust w czasie naszej ciąży-o to zapytac mamę
czyli jeśli np mamie bardzo sie powiększyły, to nam pewnie też![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- a z jakich okolic jesteś? Może jakaś cycolinka zgodzi się z Tobą umówić
|
|
#7469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-07 o 22:36 |
|
|
|
|
#7470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

ja nie mialam ich prawie w ogole wiec siła wyższa - musiałam to zrobić

Nie mialam ich prawie wcale zwlaszcza gornej wargi wiec usta to byl dla mnie priorytet
)) ja o powiekszaniu ust zaczelam myslec gdzies okolo 3 lata temu myslalam ze szybciej powieksze usta bo jednak mniejszy wydatek ale najpierw zrobily sie piersi tez je kocham
ze powychodza mi jakies grudy albo takie brzudkie i kazdy bedzie mnie wytykal palcami
No tak twierdzi,że mam ładne -zawsze tak mówił 

dzis odpoczelam sobie za duzo teraz musze nadrabiac
a ze komputer mi potrzebny to oczywiscie musze sie i tu pojawic choc na chwilke
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)