Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 248 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 17:20   #7411
karola139
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Jestem 9 dni po zabiegu i jest już calkeim dobrze. Dziecko zajezdza maksymalnie nie nosze malej ale samo bieganie za nia jest meczace i jeszcze dzisiaj tak słonecznie w ogrodzie myslalam ze umre Jeżeli chodzi o ból to plecy chyba bolą najbardziej Nie ma co dzwigac nosic , trzeba odpoczywać mnie tez już nie boli nie wiadomo jak ale trzeba dac sobie trochę czasu na zagojenie to ze na zewnątrz wygląda wszystko dobrze nie znaczy ze w srodku jest wszytsko ok . Za dźwiganie laptopa itd. normalnie lałabym w tyłek !!!
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:36   #7412
beatkak2
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Nigdy nie mialam okazji wyslac walizki kurierem .. jakos nie mam zaufania . Gdyby bagaz podzial sie gdzies po drodze i nie dotarl do mnie .. jak ja zawsze pol szafy ze soba biore :P co by to bylo no tym razem trzeba bedzie zrobic wyjatek .. Czy polecasz jakas firme przewozowa ktora jest sprawdzona ?
PS przepraszam zapomnialam o mozliwosci edycji postu ..upss :P
Mogę z czystym sumieniem polecić (eurospedycja) wysyłałam już nie raz 5 dni roboczych i paczuszka na miejscu,nie jest drogo i wiarygodniemusisz tylko sprawdzić czy kursują uk-polska.
Stary 2013-06-06, 17:56   #7413
elizabeth387
Przyczajenie

GG do elizabeth387

[QUOTE=MyaDiva;41179639]oj nie wymawiaj nawet tego zwrotu "małe ale pełne C" bo to może oznaczać wszystko Może pokaż nam jakieś zdjęcia , określ ile cm chcesz mieć w biuście po operacji, zrób sobie test ryżowy. Wizualne C i stanikowe C to ogromna różnica. Po operacji 70C to raczej mikry biust więc ostrożnie z tym określeniem zwłaszcza w obecności lekarza
Z tej wkładki wyjdą Ci średnie , fajne piersi- wizualnie będzie to tak jak piszesz. Między 275 a 300 jest tak mała różnica że szkoda o nią kruszyć kopie - hihi więc niech Pan dr zgodzi się na 300 Czy weźmiesz 275 czy 300 stanik będziesz nosiła w takim samym rozmiarze. 25cc to powiedzmy dwie łyżki wody- rozlane po implancie dadzą różnice w milimetrach. Ale lepiej jest mieć więcej o te dwie łyżki zwłaszcza psychicznie
W obwodzie biustu będziesz miała do 90cm- ja bym obstawiała 88
A o to czy Twój lekarz wystawia zwolnienie musisz spytać - zadzwoń i dopytaj. Najczęściej nie ma z tym problemu i to jest najlepsze wyjście.

umowilam sie jeszcze raz na konsul.do pani dr.jednak bardzo powaznie mysle o 300 takie mi wystarcza ale dla pewnosci chce jeszcze raz to przedyskutowac z dr.pytalam sie o zwolnienie-bez problemu mi wypisze.Dziekuje za rade .Pozdrawiam

Edytowane przez elizabeth387
Czas edycji: 2013-06-06 o 17:57
elizabeth387 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:10   #7414
madlena_22
Przyczajenie

Cześć dziewczyny.
Mogę do Was dołączyć?

Od kilku lat zastanawiam się nad operacją powiększenia biustu.

Możecie mi polecić jakiegoś lekarza? Poczytuję Was w wolnych chwilach ,ale jeszcze kilka części mi pozostało..

Jestem z Kielc, ale jestem skołonna całą Polskę przemierzyć za ładne cycuszki

Ile trwa czas oczekiwania na zabieg?
madlena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:33   #7415
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczynki u mnie też dziś ciepło i nadal świeci słońce
madlena chyba najlepiej szukać lekarza u siebie albo gdzieś w okolicy, a czas oczekiwania chyba jest różny ja od konsultacji czekałam 3 tyg jakoś

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość
Jestem 9 dni po zabiegu i jest już calkeim dobrze. Dziecko zajezdza maksymalnie nie nosze malej ale samo bieganie za nia jest meczace i jeszcze dzisiaj tak słonecznie w ogrodzie myslalam ze umre Jeżeli chodzi o ból to plecy chyba bolą najbardziej Nie ma co dzwigac nosic , trzeba odpoczywać mnie tez już nie boli nie wiadomo jak ale trzeba dac sobie trochę czasu na zagojenie to ze na zewnątrz wygląda wszystko dobrze nie znaczy ze w srodku jest wszytsko ok . Za dźwiganie laptopa itd. normalnie lałabym w tyłek !!!
super że się dobrze czujesz

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 20:10   #7416
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczyny i niestety uciekam ksiazki wolaja z kazdej strony milego wieczorku

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 21:03   #7417
kasikkk87
Zadomowienie

HEJ DZIEWCZYNKI
widze coraz nas wiecej fajnie)

powiem wam ze ja jak sprzatam podloge dluga szczotka to czuje takie napiecie w piersiach taki opor srednio przyjemne uczucie tez tak macie??biegnijcie testowac szczotki

ej mam problem kupilam wczesniej kilka stanikow fakt za duze w obwodzie ale nie o to chodzi)
3 mam z firmy alles ogolnie nie polecam dziewczynki staniki sliczne miekkie bez jakis tam zbednych usztywnien mimo ze z fiszbina ale no mega problem ramiaczka sa strasznie nie wygodne stanik drapie przy paszkach no masakra jakas a wydawaly sie fajne

mam jeszcze innych firm i tu znow problem jak jest ramiaczko stanik obciera mnie przy zakonczeniu tworzac na skorze plamke w dotyku szorstka ktora potem zmienia kolor i zostaje przebarwienie(juz kilka takich mam w okolicy dekoltu masakra jak sie pozbyc tego i co to jest nie mam ramiaczek za ciasno no to o co kaman czym to smarowac ?proboalam nawilzac mascia z wit a lub wysuszac sudocremem i dupa chyab sie przejde do dermatologa bo to coraz gorzej wyglada przebarwienia jak od slonca

pozdrowionka!rzadko pisze ale namietnie czytam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 21:26   #7418
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madlena_22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Mogę do Was dołączyć?

Od kilku lat zastanawiam się nad operacją powiększenia biustu.

Możecie mi polecić jakiegoś lekarza? Poczytuję Was w wolnych chwilach ,ale jeszcze kilka części mi pozostało..

Jestem z Kielc, ale jestem skołonna całą Polskę przemierzyć za ładne cycuszki

Ile trwa czas oczekiwania na zabieg?
każda może Ci polecić co najwyżej swojego lekarza bo z innymi nie miała do czynienia no poza Mya. Ale jak się zaprzyjaźnisz z dziewczynami i będziesz miała możliwość pooglądania zdjęć to sama ocenisz prace danego lekarza, jeśli któreś piersi szczególnie przypadną Ci do gustu możesz się operować u tego samego, co oczywiście nie znaczy, że będziesz miała takie same, to w dużym stopniu uzależnione jest od Twojej wyjściówki.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Mało ruchome?
Mam nadzieję, że to przejściowe i że piersi z implantami nie są tylko do patrzenia na nie nago, ale po jakimś czasie zachowują się dość naturalnie...
Powiedzcie, że tak jest...?
tak nie jest, przynajmniej u mnie. Nadal nie mam czucia, piersi są jak odrętwiałe, owszem są bardziej miękkie i ruchome niż w pierwszych 3 miesiącach ale nie ma to wiele wspólnego z naturalną miękkością a jeśli chodzi o dotyk partnera to, to co przed op. było przyjemne teraz jest za mocne i sprawia mi ból w gre wchodzi bardzo delikatne myzianko ale to znowu TZ nie bardzo pasuje. Ale z tego co wiem to nie wszystkie dziewczyny mają tak jak ja więc niech piszą te co mają frajde z igraszek

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Dziękuję
Chociaż czasem to przeszkadza, nie mogę na przykład nosić niektórych ubrań, bo wyglądam niekorzystnie, większość eleganckich bluzek mam też ciasnych w ramionach.
hmmm...faktycznie, nawet nie pomyślałam o tym... ja ręce też dobrze zbudowane zawsze miałam ale jak zaczęłam kiedyś ćwiczyć ze sztangami to po bluzkach się zorientowałam, że coś nie tak...tzn. ćwiczenia miały być na nogi taka zaprawa przed nartami ale gość robił i na ręce i u mnie jakoś tak szybko pojawił się efekt i faktycznie to wkurzające było jak w rękawy się nie mieściłam...

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNKI

powiem wam ze ja jak sprzatam podloge dluga szczotka to czuje takie napiecie w piersiach taki opor srednio przyjemne uczucie tez tak macie??biegnijcie testowac szczotki

ej mam problem kupilam wczesniej kilka stanikow fakt za duze w obwodzie ale nie o to chodzi)
3 mam z firmy alles ogolnie nie polecam dziewczynki staniki sliczne miekkie bez jakis tam zbednych usztywnien mimo ze z fiszbina ale no mega problem ramiaczka sa strasznie nie wygodne stanik drapie przy paszkach no masakra jakas a wydawaly sie fajne

mam jeszcze innych firm i tu znow problem jak jest ramiaczko stanik obciera mnie przy zakonczeniu tworzac na skorze plamke w dotyku szorstka ktora potem zmienia kolor i zostaje przebarwienie(juz kilka takich mam w okolicy dekoltu masakra jak sie pozbyc tego i co to jest nie mam ramiaczek za ciasno no to o co kaman czym to smarowac ?proboalam nawilzac mascia z wit a lub wysuszac sudocremem i dupa chyab sie przejde do dermatologa bo to coraz gorzej wyglada przebarwienia jak od slonca

kasik ja też tak mam, ciągnie na basenie, ciągnie przy mopie, ciągnie np. jak dociskam albo ściągam korek od butelki. I kiedyś myślałam że to ciągnie w środku ale teraz jak cieplej się zrobiło i w koszulkach na ramiączka śmigałam to zauważyłam, że to widać ściągam korek z buteleczki do perfum a tu cycek się rusza, tak jakby mięsień całą pierś otoczył i podciągał do góry.
A co do biustonoszy to nie pomoge, moje jak narazie są wygodne a najfajniejsze są te grube - niekoronkowe z Frey, mięciutkie i dobrze trzymające.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-06 o 21:28
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 21:28   #7419
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
no a jakie Ty chcesz? Ja w jednej piersi mam 275 w drugiej 350 i ani jednej ani drugiej nie uważam za małą każdy czego innego oczekuje, ja chciałam mieć jędrne piersi nie za duże, wyszły większe niż mogłabym w najśmielszych marzeniach wymyśleć, ale ta wielkość bardzo mi pasuje i większych bym nie chciała. Ale mniejszych w sumie też nie
Ja przed op. bałam się żeby nie były za duże i żeby moja sylwetka nie zrobiła się przysadzista, mam dosyć spore biodra 101cm, 164cm wzrostu i 64kg wagi więc rozbudowany dół a góre zawsze miałam mikrusią. Teraz mam w biuście 92 cm i mimo, że jest mniej niż w biodrach to czuję się super.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

ja też przesadzałam ale w druga stronę Przed każdym wyjściem z domu ważyłam torbę i jak było więcej niż lekarz pozwolił to wyciągałam różne rzeczy, musiało się zgadzać albo być mniej
Belseno, a jaka miałas wyjsciowkę? Ja tez duzych nie chce, generalnie co tu mowic, teraz nie mam nic, wiec tak naprawde dla mnie 270 to juz w ogole cos, co mozna by pokazac.
chodzi mi dokladnie o ostatnie zdjecie, gdzie byly wkladki mentor siltex 325 ml, wysoki profil, teksturowane

o czyms takim myslalam ale bo ja wiem... moze one faktycznie sa za duze? Belseno, czy moglabym zaprosic Cie do kontaktow? Chcialabym zobaczyc to 275 ktore masz, bo u doktora na zdjeciach to tylko jedno takie zdjecie zobaczylam z taka pojemnoscia, cala reszta zdjec to byly wieksze rozmiary.

Edytowane przez kejterin
Czas edycji: 2013-06-07 o 21:05
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 21:32   #7420
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Belseno, a jaka miałas wyjsciowkę? Ja tez duzych nie chce, generalnie co tu mowic, teraz nie mam nic, wiec tak naprawde dla mnie 270 to juz w ogole cos, co mozna by pokazac. Nie wiem czy jestescie zalogowane na beauty, ale jesli tak to chcialam Wam pokazac to, co mi sie podobalo a co lekarz zakwestionowal, tzn. no powiedzial, ze to juz dosc duzy rozmiar i ze moze sie marszczyc implant itp. ............

chodzi mi dokladnie o ostatnie zdjecie, gdzie byly wkladki mentor siltex 325 ml, wysoki profil, teksturowane

o czyms takim myslalam ale bo ja wiem... moze one faktycznie sa za duze? Belseno, czy moglabym zaprosic Cie do kontaktow? Chcialabym zobaczyc to 275 ktore masz, bo u doktora na zdjeciach to tylko jedno takie zdjecie zobaczylam z taka pojemnoscia, cala reszta zdjec to byly wieksze rozmiary.
nie wiem czy moje fotki Ci pomoga, ja miałam bardzo dużą asymetrie, dużą obwisłość i poza powiększeniem miałam jeszcze plastyke robioną, ale jasne zobacz sobie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-06 o 23:09
Stary 2013-06-06, 21:33   #7421
Bimbalki
Raczkowanie

Belseno ale mimo to nie żałujesz, że je zoperowałaś? Czy są to aż takie uniedogodnienia, że jednak dają się we znaki?
Stary 2013-06-06, 21:39   #7422
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Belseno ale mimo to nie żałujesz, że je zoperowałaś? Czy są to aż takie uniedogodnienia, że jednak dają się we znaki?
nie żałuję Ja przed op. miałam bardzo zniszczone i brzydkie piersi jeden wiszący woreczek i drugi prawie o połowe mniejszy też klapnięty, w ubraniach jeszcze jakoś to się dało zatuszować ale w stroju kąpielowym już było ciężko... no naprawdę wyglądały fatalnie więc nie żałuje a co do seksu, to ja już mam sporo lat i trochę już użyłam a teraz się uczę siebie na nowo, seks też nie jest priorytetem w moim życiu więc jest ok
Jak to się mówi nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka

kejterin podpytaj jeszcze Sabe - ona ma 275 wiec coś nt. tego rozmiaru już wie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-06 o 21:44
Stary 2013-06-06, 21:42   #7423
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Święte słowa. Trzeba mieć świadomość, że nie jest to jakiś błahy zabieg.
Ja przez pierwsze tygodnie to nawet kartonu z sokiem nie próbowałam podnosić, zwolnienia lekarskiego na dojście do siebie wzięłam 2,5 tyg

No i mi było cholernie ciężko ze względu na dziecko. Ale wiedziałam, że nie dzieje mu się żadna krzywda jak mama go na rękach nie ponosi. Dopiero gdy po 3 mcach dostałam błogosławieństwo od dra to sobie Młodego podniosłam - na Dzień Matki
I to jest kobieta odpowiedzialna
Stary 2013-06-06, 21:43   #7424
kejterin
Raczkowanie

Ja, jak dotknelam wczoraj po raz pierwszy implantu to bylam troche zaskoczona, szczerze mowiac myslalam ze jest bardziej przyjemny i miekki w dotyku. No ale przynajmniej konsystencja jest taka ze sie nic nie rozlewa I lepsze to, niz nic
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 21:47   #7425
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ja, jak dotknelam wczoraj po raz pierwszy implantu to bylam troche zaskoczona, szczerze mowiac myslalam ze jest bardziej przyjemny i miekki w dotyku. No ale przynajmniej konsystencja jest taka ze sie nic nie rozlewa I lepsze to, niz nic
ale jak jest w środku to dotykasz go przez skóre wiec jest ok a że się nie rozlewa...no tak już musi być...faktycznie co by to było jak by się rozlewał
Tak się zastanawiam czy ja dotykałam implant i nie mogę sobie przypomnieć, kurcze ale jaja...chyba byłam tak zestresowana, że nie wzięłam go do ręki...leżały u doktorka na stole, pokazywał różne wymiary ale ja nie dotknęłam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-06 o 21:52
Stary 2013-06-06, 21:54   #7426
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, że go dotknęłaś przed operacją Tak, pierś z implantem jest zupełnie inna w dotyku, mniej plastyczna, no i w większości pozycji wygląda tak samo To tez są rzeczy, które powinnaś wiedzieć przed operacją

Belsenko, kejterin już widziała moje zdjęcia, ale to efekt z malutkiej wyjściówki, a kejterin ma piersi
Stary 2013-06-06, 21:59   #7427
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Dobrze, że go dotknęłaś przed operacją Tak, pierś z implantem jest zupełnie inna w dotyku, mniej plastyczna, no i w większości pozycji wygląda tak samo To tez są rzeczy, które powinnaś wiedzieć przed operacją

Belsenko, kejterin już widziała moje zdjęcia, ale to efekt z malutkiej wyjściówki, a kejterin ma piersi
aaa to oki A Twoje i tak mi się podobają są cudne, równiutkie i proporcjonalne

kejterin masz mnie w znajomych? Bo zaproszenia nie dostałam a widze Twoje foty? Faktycznie coś tam masz

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-06 o 22:01
Stary 2013-06-06, 22:07   #7428
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
aaa to oki A Twoje i tak mi się podobają są cudne, równiutkie i proporcjonalne
Dziękuję Mi też się podobają
Stary 2013-06-06, 22:33   #7429
czekoladovaa
Raczkowanie

Hej Dziewczyny,

podczytuję was i tak mnie naszło pewne pytanie..otóż poruszyłyście temat powrotu do pracy..myślicie,że 2 tyg. to ok bo prace mam taką hmm lekką biurową czyli odbieranie telefonów i praca z komputerem. Po 10 dniach wracam do domu,a po kolejnych 4 do pracy jedyne co to będę musiała "zminimalizować" zawartość torebki bo mam w niej dosłownie wszystko i swoje waży
czekoladovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 22:38   #7430
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny i niestety uciekam ksiazki wolaja z kazdej strony milego wieczorku
Jak wołają to trzeba do nich zajrzeć Też życzę miłego wieczorku
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNKI

Hejeczka, widzę że poszalałaś na zakupach. Nie znam tej firmy- ale będę uważać. A może kilkakrotne pranie pomoże tym stanikom żeby nie ocierały szkoda by było je wyrzucić Co do krostek może na prawdę wybierz się do dermatologa, da Ci jakąś maść i będziesz się ratować.
Cytat:
Belseno, a jaka miałas wyjsciowkę? Ja tez duzych nie chce, generalnie co tu mowic, teraz nie mam nic, wiec tak naprawde dla mnie 270 to juz w ogole cos, co mozna by pokazac. Nie wiem czy jestescie zalogowane na beauty, ale jesli tak to chcialam Wam pokazac to, co mi sie podobalo a co lekarz zakwestionowal, tzn. no powiedzial, ze to juz dosc duzy rozmiar i ze moze sie marszczyc implant itp.

Nie wiem jaka byś musiała być kruszynka żeby 300 dały duży biust- więc spokojnie. Jest to bardzo rozsądny rozmiar nawet dla drobnych osób - nie za mały, nie za duży. W sportowym , miękkim staniku piersi będą wyglądać jak teraz w gąbce. Jeśli nie chcesz dużego biustu będzie dobrze, bierzesz pod uwagę odpowiedni przedział rozmiarowy.
I usuń proszę ten link ze swojej wypowiedzi- nie mamy powodu by reklamować tamto forum które żyje z szeptaczy i reklam nie przestrzegając żadnych zasad Wklej może ten link w swoim albumie pod jakimś zdjęciem- każdy zainteresowany go tam znajdzie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 23:10   #7431
beatkak2
Raczkowanie

Ja dziewczyny też mam straszne,jak pisałam konsultację mam 18.06 a op. 19.06 nie będę miała za dużo czasu do namysłu i trochę mnie to przeraża,tak myślę może jak wam podeśle moje wyjściówki to coś poradzicie...
Stary 2013-06-06, 23:13   #7432
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie wiem jaka byś musiała być kruszynka żeby 300 dały duży biust- więc spokojnie. Jest to bardzo rozsądny rozmiar nawet dla drobnych osób - nie za mały, nie za duży. W sportowym , miękkim staniku piersi będą wyglądać jak teraz w gąbce. Jeśli nie chcesz dużego biustu będzie dobrze, bierzesz pod uwagę odpowiedni przedział rozmiarowy.
I usuń proszę ten link ze swojej wypowiedzi- nie mamy powodu by reklamować tamto forum które żyje z szeptaczy i reklam nie przestrzegając żadnych zasad Wklej może ten link w swoim albumie pod jakimś zdjęciem- każdy zainteresowany go tam znajdzie
oo to ja tez usuwam bo mam w cytacie... nie bywam na tamtym forum więc się nie rozeznaje w temacie

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
Ja dziewczyny też mam straszne,jak pisałam konsultację mam 18.06 a op. 19.06 nie będę miała za dużo czasu do namysłu i trochę mnie to przeraża,tak myślę może jak wam podeśle moje wyjściówki to coś poradzicie...
no między konsultacją a operacją faktycznie czasu nie masz ale przynajmniej teraz możesz pytać na maxa, zawsze to coś
Stary 2013-06-06, 23:21   #7433
karola139
Raczkowanie

[QUOTE=belseno;41194996]nie żałuję Ja przed op. miałam bardzo zniszczone i brzydkie piersi jeden wiszący woreczek i drugi prawie o połowe mniejszy też klapnięty, w ubraniach jeszcze jakoś to się dało zatuszować ale w stroju kąpielowym już było ciężko... no naprawdę wyglądały fatalnie więc nie żałuje a co do seksu, to ja już mam sporo lat i trochę już użyłam a teraz się uczę siebie na nowo, seks też nie jest priorytetem w moim życiu więc jest ok

miałam to samo z piersiami , i to po wykarmieniu jednego dziecka -moje piersi stały się dramatyczne ...!!! nie dość ze pietro w dól poszły to jeszcze była sama skóra, o zabiegu zadecydował moment kiedy polozylam się na boku spojrzałam na swój dekolt a piers wygiela się wstaniku i wisiała sama skora. Wygladala jak u 80 letniej kobiety. na rpawde warto robic plastykę teraz mimo ze sa ślady wiem ze było warto
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 23:43   #7434
belseno
Zadomowienie

[QUOTE=karola139;41197262]
Cytat:
nie żałuję Ja przed op. miałam bardzo zniszczone i brzydkie piersi jeden wiszący woreczek i drugi prawie o połowe mniejszy też klapnięty, w ubraniach jeszcze jakoś to się dało zatuszować ale w stroju kąpielowym już było ciężko... no naprawdę wyglądały fatalnie więc nie żałuje a co do seksu, to ja już mam sporo lat i trochę już użyłam a teraz się uczę siebie na nowo, seks też nie jest priorytetem w moim życiu więc jest ok

miałam to samo z piersiami , i to po wykarmieniu jednego dziecka -moje piersi stały się dramatyczne ...!!! nie dość ze pietro w dól poszły to jeszcze była sama skóra, o zabiegu zadecydował moment kiedy polozylam się na boku spojrzałam na swój dekolt a piers wygiela się wstaniku i wisiała sama skora. Wygladala jak u 80 letniej kobiety. na rpawde warto robic plastykę teraz mimo ze sa ślady wiem ze było warto
ja też tylko 1 dziecko ale jak w ciąży piersi skoczyły o 3 czy 4 rozmiary to skóra nie wytrzymała, mam rozstepy i to nie zniknie, mam blizny przy otoczkach i pionową ale to naprawde jakoś bardzo mi nie przeszkadza, nie powoduje smutku ani łez. Patrze na moje piersi i gęba mi się śmieje, czuje się kobieco mimo, że czucia jeszcze nie mam i ani razu przez nie nie było mi smutno a przed op niestety zdarzało mi się przez nie popłakać np. w przymierzalni przy zakupie stroju na lato a to, że są sztywniejsze niż naturalne, że czuć implant no tak już jest. Zęba jak się wprawi sztucznego też już jest inaczej mimo, że pięknie się wygląda i można śmiać się bez skrępowania

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-06 o 23:49
Stary 2013-06-07, 00:24   #7435
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
oj tak, przygotuj się dobrze przed konsultacją bo nie będziesz miała szansy na zastanowienie. Prawdę mówiąc musisz wiedzieć czego chcesz do 18 czerwca żebyś potem nie miała za dużo wątpliwości. Poszukaj zdjęcia z piersiami które Ci się podobają- zdjęcia sylwetki i samych piersi, z boku i przodu żeby rowek było widać. Potem ustal ile cm chcesz mieć w biuście- użyj do tego wypchanego staniczka założonego pod koszulkę. Zrób focie wyjściówki- samej wyjściówki i sylwetki, podaj swoje wymiary i wrzuć nam wszystko w albumu. Jestem pewna że dostaniesz wiele cennych rad Zdjęcia możesz zabrać ze sobą na konsultację - lepiej w ten sposób zrozumiecie się z lekarzem. A potem tylko omówicie wszystko, znajdziecie najlepsze dla Ciebie rozwiązanie i spokojna wskoczysz na stół

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
ja też tylko 1 dziecko ale jak w ciąży piersi skoczyły o 3 czy 4 rozmiary to skóra nie wytrzymała, mam rozstepy i to nie zniknie, mam blizny przy otoczkach i pionową ale to naprawde jakoś bardzo mi nie przeszkadza, nie powoduje smutku ani łez. Patrze na moje piersi i gęba mi się śmieje, czuje się kobieco mimo, że czucia jeszcze nie mam i ani razu przez nie nie było mi smutno a przed op niestety zdarzało mi się przez nie popłakać np. w przymierzalni przy zakupie stroju na lato a to, że są sztywniejsze niż naturalne, że czuć implant no tak już jest. Zęba jak się wprawi sztucznego też już jest inaczej mimo, że pięknie się wygląda i można śmiać się bez skrępowania

hihihi dokładnie
Jasne że dobrze je mieć i nadal czuć się dobrze we własnym ciele - są inne ale z pewnością je wolę od zdeformowanych zwisków jakie miałam. Tylko zobacz jaka złośliwośc losu- cycki jak malowane a lato do niczego
I dziękuje za edycję

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość

Karola super że czujesz się dobrze. I bardzo się cieszę że jesteś zadowolona. W naszym klubie zapraszam na wątek kosmetyczny- piersi jak nasze potrzebują więcej troski niż te młode i jędrne. Na razie jeszcze nic robić nie możesz- ale z czasem warto wprowadzać kosmetyki jak i zabiegi by zagęścić i wzmocnić skórę Wiem po sobie że bez tego ani rusz i wiem też że na prawdę warto dbać o zrobione piersi by jak najdłużej były piękne , efekty są widoczne

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Zabuku mignęłaś mi pozdrawiam z PL

Ja już dziś się odmeldowuję dobrej nocki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-06-07 o 00:07
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 08:29   #7436
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Witam was u mnie 8 rano i 21 stopni, w koncu wskocze w kiecke i sandałki marzyłam o tym!!

Kurcze stosuje kuracje kwasem migdalowym i troche mnie dzisiaj wysypalo, bardziej niż zazwyczaj - czyli kwas działa

Musze w koncu isc poszukać stanika w rozmiarze w jakim Mya mówiłaś bo ostatnio mi sie nie udało pójść ale i tak sobie nie wyobrazam takiego rozmiaru na moim biuście :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-07, 09:38   #7437
madlena_22
Przyczajenie

Witam Panie

Możecie polecić mi jakiegoś dr w miarę możliwości niedaleko Kielc?

Dzwoniłam do dr G.J. i się nadal zastanawiam...

Konsultacje miałabym 21lipca a operację 22.

Problem w tym ,że nadal karmię dziecko. Tzn.ma już 2 lata...tak wiem
to stanowczo zbyt długo. Planuję go za tydzień odstawić. Czy nie będzie to problemem przy powiększeniu?

Dodam,że pokarmu nie mam już w piersiach.

Jak mogę obejrzeć zdjęcia z Waszymi cycuszkami?
Bo widzę,że piszecie że coś takiego jak albumy istnieje ale nie wiem jak to odnaleźć.

Pozdrawiam serdecznie i szczerze zazdroszcze wszystkim tym, które są już "po" .

Edytowane przez madlena_22
Czas edycji: 2013-06-07 o 10:39
madlena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 10:26   #7438
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlena_22 Pokaż wiadomość
Witam Panie

Możecie polecić mi jakiegoś dr w miarę możliwości niedaleko Kielc?

Dzwoniłam do dr G*******-J***** i się nadal zastanawiam...

Konsultacje miałabym 21lipca a operację 22.

Problem w tym ,że nadal karmię dziecko. Tzn.ma już 2 lata...tak wiem
to stanowczo zbyt długo. Planuję go za tydzień odstawić. Czy nie będzie to problemem przy powiększeniu?

Dodam,że pokarmu nie mam już w piersiach.

Jak mogę obejrzeć zdjęcia z Waszymi cycuszkami?
Bo widzę,że piszecie że coś takiego jak albumy istnieje ale nie wiem jak to odnaleźć.

Pozdrawiam serdecznie i szczerze zazdroszcze wszystkim tym, które są już "po" .
Witamy serdecznie
Bardzo prosze edytuj swoj post i skasuj nazwysko lekarza na forum nie uzywamy nazwisk(regulamin na pierwszej stronie tej czesci)

Co prawda matka nie jestem ale piszesz ze karmisz dziecko a potem ze nie masz juz pokarmu w piersiach to troche nie logiczne. Jak mozna karmic bez pokarmu? Z tego co wiem karmienie piersia jest duzym przeciwskazaniem i trzeba odczekac do pol roku po przestaniu karmienia aby odbyla sie operacja

Albumy mozesz obejrzec wysylajac zaproszenia jezeli Twoje zaproszenie zostanie przyjete bedziesz mogla obejrzec zawartosc albumow

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dziekuje kochana zrobię sobie liste juz mam parę pytań w głowie. Pytałaś pod moim zdjęciem o usta tak wiec taki efekt uzyskalam po 5 zabiegach ( w ciagu dwoch lat- usta ostrzykuje od czerwca 2011)
To w ciagu tych pieciu lat mysle ze z 6 tysiecy wydalas widzisz juz bys miala na polowe operacji u niektórych lekarzy ale wiadomo usta tez fajna sprawa ja mialam robic ale coraz bardzej sie boje ze cos wyjdzie nie tak jak chce i ze zostanie mi to

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 11:06   #7439
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witamy serdecznie
Bardzo prosze edytuj swoj post i skasuj nazwysko lekarza na forum nie uzywamy nazwisk(regulamin na pierwszej stronie tej czesci)

Co prawda matka nie jestem ale piszesz ze karmisz dziecko a potem ze nie masz juz pokarmu w piersiach to troche nie logiczne. Jak mozna karmic bez pokarmu? Z tego co wiem karmienie piersia jest duzym przeciwskazaniem i trzeba odczekac do pol roku po przestaniu karmienia aby odbyla sie operacja

Albumy mozesz obejrzec wysylajac zaproszenia jezeli Twoje zaproszenie zostanie przyjete bedziesz mogla obejrzec zawartosc albumow

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

To w ciagu tych pieciu lat mysle ze z 6 tysiecy wydalas widzisz juz bys miala na polowe operacji u niektórych lekarzy ale wiadomo usta tez fajna sprawa ja mialam robic ale coraz bardzej sie boje ze cos wyjdzie nie tak jak chce i ze zostanie mi to
Czemu 5 lat ? Usta powiekszam od 2 lat od czerwca 2011. Ale mialam juz pieć zabiegów. No wydałam juz z 5 tysiecy ale nie żałuje ani grosza kocham swoje usta Nie mialam ich prawie wcale zwlaszcza gornej wargi wiec usta to byl dla mnie priorytet
Stary 2013-06-07, 11:10   #7440
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Oliwka ma racje,śladu po pokarmie w piersiach nie moze byc przez min. pół roku.
Lekarz tłumaczył mi ze pozornie po niewystarczajaco dlugim odstawieniu dziecka moze wydawać sie ze kanaliki są puste gdzie pomimo wszystko jeszcze cos zalega i moze dojść do zapalenia także odliczaj 6 miesięcy od zaniku pokarmu i uderzaj do lekarza
Poza tym operacja w środku lata ? To chyba bedzie podwójna męczarnia ze względu na temp.
Nie lepiej pomyśleć o jesieni/zimie ?
Osobiście nawet tatuaze robię chłodna porą roku a jak z jakiegoś powodu uciekna chłodne dni bo je przegapie to odkładam decyzje o tatuazu na przyszły rok a gdzież tam taki tatuazyk do operacji.

Pewnie piersi i usta są równie fajne,warto poprawiać jeżeli jest taka konieczność
Tez zbieram sie do ust i to juz kilka lat ale mój mąż ma na nie alergie gl. na te kosmicznie widoczne zrolowane dodatkowo w dziubek przez co uważa ze zrobię z sobie pośmiewisko ... No a mi podobają sie ładnie i ze smakiem zrobione

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-06-07 o 11:26
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości