|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Jestem 9 dni po zabiegu i jest już calkeim dobrze. Dziecko zajezdza maksymalnie nie nosze malej ale samo bieganie za nia jest meczace i jeszcze dzisiaj tak słonecznie w ogrodzie myslalam ze umre
Jeżeli chodzi o ból to plecy chyba bolą najbardziej Nie ma co dzwigac nosic , trzeba odpoczywać mnie tez już nie boli nie wiadomo jak ale trzeba dac sobie trochę czasu na zagojenie to ze na zewnątrz wygląda wszystko dobrze nie znaczy ze w srodku jest wszytsko ok . Za dźwiganie laptopa itd. normalnie lałabym w tyłek !!!
|
|
|
|
#7412 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
musisz tylko sprawdzić czy kursują uk-polska.
|
|
#7413 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=MyaDiva;41179639]oj nie wymawiaj nawet tego zwrotu "małe ale pełne C"
bo to może oznaczać wszystko Może pokaż nam jakieś zdjęcia , określ ile cm chcesz mieć w biuście po operacji, zrób sobie test ryżowy. Wizualne C i stanikowe C to ogromna różnica. Po operacji 70C to raczej mikry biust więc ostrożnie z tym określeniem zwłaszcza w obecności lekarza![]() Z tej wkładki wyjdą Ci średnie , fajne piersi- wizualnie będzie to tak jak piszesz. Między 275 a 300 jest tak mała różnica że szkoda o nią kruszyć kopie - hihi więc niech Pan dr zgodzi się na 300 Czy weźmiesz 275 czy 300 stanik będziesz nosiła w takim samym rozmiarze. 25cc to powiedzmy dwie łyżki wody- rozlane po implancie dadzą różnice w milimetrach. Ale lepiej jest mieć więcej o te dwie łyżki zwłaszcza psychicznie![]() W obwodzie biustu będziesz miała do 90cm- ja bym obstawiała 88 A o to czy Twój lekarz wystawia zwolnienie musisz spytać umowilam sie jeszcze raz na konsul.do pani dr.jednak bardzo powaznie mysle o 300 takie mi wystarcza ale dla pewnosci chce jeszcze raz to przedyskutowac z dr.pytalam sie o zwolnienie-bez problemu mi wypisze.Dziekuje za rade .Pozdrawiam Edytowane przez elizabeth387 Czas edycji: 2013-06-06 o 17:57 |
|
|
|
#7414 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Mogę do Was dołączyć? Od kilku lat zastanawiam się nad operacją powiększenia biustu. Możecie mi polecić jakiegoś lekarza? Poczytuję Was w wolnych chwilach ,ale jeszcze kilka części mi pozostało.. ![]() Jestem z Kielc, ale jestem skołonna całą Polskę przemierzyć za ładne cycuszki Ile trwa czas oczekiwania na zabieg? |
|
|
|
#7415 | |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() madlena chyba najlepiej szukać lekarza u siebie albo gdzieś w okolicy, a czas oczekiwania chyba jest różny ja od konsultacji czekałam 3 tyg jakoś ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#7416 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
milego wieczorku
|
#7417 |
|
Zadomowienie
|
HEJ DZIEWCZYNKI
widze coraz nas wiecej fajnie )powiem wam ze ja jak sprzatam podloge dluga szczotka to czuje takie napiecie w piersiach taki opor srednio przyjemne uczucie tez tak macie??biegnijcie testowac szczotki ![]() ![]() ej mam problem kupilam wczesniej kilka stanikow fakt za duze w obwodzie ale nie o to chodzi )3 mam z firmy alles ogolnie nie polecam dziewczynki staniki sliczne miekkie bez jakis tam zbednych usztywnien mimo ze z fiszbina ale no mega problem ramiaczka sa strasznie nie wygodne stanik drapie przy paszkach no masakra jakas a wydawaly sie fajne ![]() mam jeszcze innych firm i tu znow problem jak jest ramiaczko stanik obciera mnie przy zakonczeniu tworzac na skorze plamke w dotyku szorstka ktora potem zmienia kolor i zostaje przebarwienie (juz kilka takich mam w okolicy dekoltu masakra jak sie pozbyc tego i co to jest![]() nie mam ramiaczek za ciasno no to o co kaman czym to smarowac ?proboalam nawilzac mascia z wit a lub wysuszac sudocremem i dupa chyab sie przejde do dermatologa bo to coraz gorzej wyglada przebarwienia jak od slonca![]() pozdrowionka!rzadko pisze ale namietnie czytam
|
|
|
|
#7418 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
taka zaprawa przed nartami ale gość robił i na ręce i u mnie jakoś tak szybko pojawił się efekt i faktycznie to wkurzające było jak w rękawy się nie mieściłam...---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
ściągam korek z buteleczki do perfum a tu cycek się rusza, tak jakby mięsień całą pierś otoczył i podciągał do góry.A co do biustonoszy to nie pomoge, moje jak narazie są wygodne a najfajniejsze są te grube - niekoronkowe z Frey, mięciutkie i dobrze trzymające.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-06 o 21:28 |
||||
|
|
|
#7419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzi mi dokladnie o ostatnie zdjecie, gdzie byly wkladki mentor siltex 325 ml, wysoki profil, teksturowane o czyms takim myslalam ale bo ja wiem... moze one faktycznie sa za duze? Belseno, czy moglabym zaprosic Cie do kontaktow? Chcialabym zobaczyc to 275 ktore masz, bo u doktora na zdjeciach to tylko jedno takie zdjecie zobaczylam z taka pojemnoscia, cala reszta zdjec to byly wieksze rozmiary. Edytowane przez kejterin Czas edycji: 2013-06-07 o 21:05 |
|
|
|
|
#7420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-06 o 23:09 |
|
|
|
|
#7421 |
|
Raczkowanie
|
Belseno ale mimo to nie żałujesz, że je zoperowałaś? Czy są to aż takie uniedogodnienia, że jednak dają się we znaki?
|
#7422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przed op. miałam bardzo zniszczone i brzydkie piersi jeden wiszący woreczek i drugi prawie o połowe mniejszy też klapnięty, w ubraniach jeszcze jakoś to się dało zatuszować ale w stroju kąpielowym już było ciężko... no naprawdę wyglądały fatalnie więc nie żałuje a co do seksu, to ja już mam sporo lat i trochę już użyłam ![]() Jak to się mówi nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka ![]() kejterin podpytaj jeszcze Sabe - ona ma 275 wiec coś nt. tego rozmiaru już wie
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-06 o 21:44 |
|
|
|
|
#7423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7424 |
|
Raczkowanie
|
Ja, jak dotknelam wczoraj po raz pierwszy implantu to bylam troche zaskoczona, szczerze mowiac myslalam ze jest bardziej przyjemny i miekki w dotyku. No ale przynajmniej konsystencja jest taka ze sie nic nie rozlewa
I lepsze to, niz nic
|
|
|
|
#7425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak się zastanawiam czy ja dotykałam implant i nie mogę sobie przypomnieć, kurcze ale jaja...chyba byłam tak zestresowana, że nie wzięłam go do ręki...leżały u doktorka na stole, pokazywał różne wymiary ale ja nie dotknęłam
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-06 o 21:52 |
|
|
|
|
#7426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, pierś z implantem jest zupełnie inna w dotyku, mniej plastyczna, no i w większości pozycji wygląda tak samo To tez są rzeczy, które powinnaś wiedzieć przed operacją![]() Belsenko, kejterin już widziała moje zdjęcia, ale to efekt z malutkiej wyjściówki, a kejterin ma piersi
|
|
#7427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Twoje i tak mi się podobająkejterin masz mnie w znajomych? Bo zaproszenia nie dostałam a widze Twoje foty? Faktycznie coś tam masz
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-06 o 22:01 |
|
|
|
|
#7428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też się podobają
|
|
#7429 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny,
podczytuję was i tak mnie naszło pewne pytanie..otóż poruszyłyście temat powrotu do pracy..myślicie,że 2 tyg. to ok bo prace mam taką hmm lekką biurową czyli odbieranie telefonów i praca z komputerem. Po 10 dniach wracam do domu,a po kolejnych 4 do pracy jedyne co to będę musiała "zminimalizować" zawartość torebki bo mam w niej dosłownie wszystko i swoje waży
|
#7430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też życzę miłego wieczorkuCytat:
szkoda by było je wyrzucić Co do krostek może na prawdę wybierz się do dermatologa, da Ci jakąś maść i będziesz się ratować. Cytat:
I usuń proszę ten link ze swojej wypowiedzi- nie mamy powodu by reklamować tamto forum które żyje z szeptaczy i reklam nie przestrzegając żadnych zasad Wklej może ten link w swoim albumie pod jakimś zdjęciem- każdy zainteresowany go tam znajdzie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#7431 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziewczyny też mam straszne,jak pisałam konsultację mam 18.06 a op. 19.06 nie będę miała za dużo czasu do namysłu i trochę mnie to przeraża,tak myślę może jak wam podeśle moje wyjściówki to coś poradzicie...
|
#7432 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
ale przynajmniej teraz możesz pytać na maxa, zawsze to coś
|
|
#7433 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=belseno;41194996]nie żałuję
Ja przed op. miałam bardzo zniszczone i brzydkie piersi jeden wiszący woreczek i drugi prawie o połowe mniejszy też klapnięty, w ubraniach jeszcze jakoś to się dało zatuszować ale w stroju kąpielowym już było ciężko... no naprawdę wyglądały fatalnie więc nie żałuje a co do seksu, to ja już mam sporo lat i trochę już użyłam ![]() Jak to się mówi nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka ![]() miałam to samo z piersiami , i to po wykarmieniu jednego dziecka -moje piersi stały się dramatyczne ...!!! nie dość ze pietro w dól poszły to jeszcze była sama skóra, o zabiegu zadecydował moment kiedy polozylam się na boku spojrzałam na swój dekolt a piers wygiela się wstaniku i wisiała sama skora. Wygladala jak u 80 letniej kobiety. na rpawde warto robic plastykę teraz mimo ze sa ślady wiem ze było warto
|
|
|
|
#7434 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=karola139;41197262]
Cytat:
mimo, że pięknie się wygląda i można śmiać się bez skrępowania
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-06 o 23:49 |
|
|
|
|
#7435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
hihihi dokładnie Jasne że dobrze je mieć i nadal czuć się dobrze we własnym ciele - są inne ale z pewnością je wolę od zdeformowanych zwisków jakie miałam. Tylko zobacz jaka złośliwośc losu- cycki jak malowane a lato do niczego I dziękuje za edycję ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
i wiem też że na prawdę warto dbać o zrobione piersi by jak najdłużej były piękne , efekty są widoczne ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Zabuku mignęłaś mi Ja już dziś się odmeldowuję
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-06-07 o 00:07 |
|||
|
|
|
#7436 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witam was
u mnie 8 rano i 21 stopni, w koncu wskocze w kiecke i sandałki marzyłam o tym!!Kurcze stosuje kuracje kwasem migdalowym i troche mnie dzisiaj wysypalo, bardziej niż zazwyczaj - czyli kwas działa ![]() Musze w koncu isc poszukać stanika w rozmiarze w jakim Mya mówiłaś bo ostatnio mi sie nie udało pójść ale i tak sobie nie wyobrazam takiego rozmiaru na moim biuście :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7437 |
|
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() Możecie polecić mi jakiegoś dr w miarę możliwości niedaleko Kielc? Dzwoniłam do dr G.J. i się nadal zastanawiam... Konsultacje miałabym 21lipca a operację 22. Problem w tym ,że nadal karmię dziecko. Tzn.ma już 2 lata...tak wiem to stanowczo zbyt długo. Planuję go za tydzień odstawić. Czy nie będzie to problemem przy powiększeniu? Dodam,że pokarmu nie mam już w piersiach. Jak mogę obejrzeć zdjęcia z Waszymi cycuszkami? ![]() Bo widzę,że piszecie że coś takiego jak albumy istnieje ale nie wiem jak to odnaleźć. Pozdrawiam serdecznie i szczerze zazdroszcze wszystkim tym, które są już "po" .
Edytowane przez madlena_22 Czas edycji: 2013-06-07 o 10:39 |
|
|
|
#7438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo prosze edytuj swoj post i skasuj nazwysko lekarza na forum nie uzywamy nazwisk(regulamin na pierwszej stronie tej czesci) Co prawda matka nie jestem ale piszesz ze karmisz dziecko a potem ze nie masz juz pokarmu w piersiach to troche nie logiczne. Jak mozna karmic bez pokarmu? Z tego co wiem karmienie piersia jest duzym przeciwskazaniem i trzeba odczekac do pol roku po przestaniu karmienia aby odbyla sie operacja Albumy mozesz obejrzec wysylajac zaproszenia jezeli Twoje zaproszenie zostanie przyjete bedziesz mogla obejrzec zawartosc albumow ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
ja mialam robic ale coraz bardzej sie boje ze cos wyjdzie nie tak jak chce i ze zostanie mi to
|
|
#7439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czerwca 2011. Ale mialam juz pieć zabiegów. No wydałam juz z 5 tysiecy ale nie żałuje ani grosza kocham swoje usta Nie mialam ich prawie wcale zwlaszcza gornej wargi wiec usta to byl dla mnie priorytet
|
|
#7440 |
|
Raczkowanie
|
Oliwka ma racje,śladu po pokarmie w piersiach nie moze byc przez min. pół roku.
Lekarz tłumaczył mi ze pozornie po niewystarczajaco dlugim odstawieniu dziecka moze wydawać sie ze kanaliki są puste gdzie pomimo wszystko jeszcze cos zalega i moze dojść do zapalenia także odliczaj 6 miesięcy od zaniku pokarmu i uderzaj do lekarza ![]() Poza tym operacja w środku lata ? To chyba bedzie podwójna męczarnia ze względu na temp. Nie lepiej pomyśleć o jesieni/zimie ? ![]() Osobiście nawet tatuaze robię chłodna porą roku a jak z jakiegoś powodu uciekna chłodne dni bo je przegapie to odkładam decyzje o tatuazu na przyszły rok a gdzież tam taki tatuazyk do operacji. Pewnie piersi i usta są równie fajne,warto poprawiać jeżeli jest taka konieczność ![]() Tez zbieram sie do ust i to juz kilka lat ale mój mąż ma na nie alergie gl. na te kosmicznie widoczne zrolowane dodatkowo w dziubek przez co uważa ze zrobię z sobie pośmiewisko ... No a mi podobają sie ładnie i ze smakiem zrobione
Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-06-07 o 11:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Jeżeli chodzi o ból to plecy chyba bolą najbardziej 

no tym razem trzeba bedzie zrobic wyjatek
.. Czy polecasz jakas firme przewozowa ktora jest sprawdzona ?
więc ostrożnie z tym określeniem zwłaszcza w obecności lekarza

nie mam ramiaczek za ciasno no to o co kaman

Przed każdym wyjściem z domu ważyłam torbę i jak było więcej niż lekarz pozwolił to wyciągałam różne rzeczy, musiało się zgadzać albo być mniej