|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Czuję się bardzo dobrze. Nie czuję się inaczej, plamień już nie mam. Jestem o wiele spokojniejsza. Zaczynam wierzyć w tą ciążę :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Iza czekamy jak tam po wizycie! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U mnie objawy zaciążenia się nasilają ![]() ![]() Jak nigdy zapomniałam loginu do banku .. 3 razy wpisywałam .. Na szczęście hasło mam tak głęboko w pamięci wyryte, że raczej nie zapomnę, ale ten moment bezradności, gdy się chce wpisać login i czarna dziura hehehe A i myślałam,że zgubiłam telefon w autobusie, ale nie zgubiłam ![]() No i ofkors brzuch ciągle pobolewa leciutko jak na @ .. Ehh to nakręcanie ... Izuś jak tam wizyta? Jestem pewna,że wszystko ok ![]() Nuna do terminu już niedaleko, trzymam kciuki ![]() Kocur Ty też się nie stresuj ![]() ![]() No i nie pamiętam co jeszcze chciałam ... za robotę się muszę wziąć ... Niestabilna, może ten lek to odpowiednik Castagnusa? Ziołowe to jest?
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-06-10 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Tak tak ziolowe
![]() |
#2314 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ok pasuje się ogarnąć do uchologa... Ale aż mnie trafia, że znów trza prywatnie ![]() ![]()
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() maru no brawo ![]() ![]() a ja dzis rano(no i wczoraj tez) obudzilam sie z rozpalonymi polikami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jak nie urok to sraczka ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
iza jesli sie wchlania to dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Izuś ufasz swojemu ginowi??
#2319 |
Zakorzenienie
|
Santom z dzidzią jest ok,rośnie prawidłowo
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Ufam,chyba wie co robi...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |||||||
Zakorzenienie
|
Mały śpi na balkonie jak aniołek, ale to co chwile temu przeszliśmy z karmieniem to aż mi się żyć nie chce
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w Twoim przypadku myślę że CC powinno być napewno, ale to zobaczysz jak Ci zrobią USG na szpitalnym sprzęcie itd. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jestem taka trzęsi że sama w mieszkaniu nie zostane. Jakby TŻ musiał iść na noc to zapierdzielam do mamusi ![]() Jak o 22 go nie ma to już grąże po mieszkaniu, oczywiście z włączonymi światłami ![]() Cytat:
ja ciągle wymyślam takie scenariusze że boje się ich napisać... bo np. przecież po ulicy auta jadą. Wczoraj się bałam jak było po burzy że w nas szczeli grom z jasnego nieba ![]() ![]() Cytat:
A zbója w brzuchu też mialam ![]() bez przerwy macha łapkami i nogami nawet jak był całkiem malutki. Już teraz wymyśliłam patent na spokojne mycie naczyń. Żeby nie kukać co minute to zawieszam mu grzechotke taką na łóżeczko i że ciągle macha to grzechocze a ja z kuchni słysze że wszystko ok ![]() Cytat:
![]() ![]() ale instynkt i pragnienie dziecka miałam od zawsze. Cytat:
![]() ![]() chodzenie po schodach z takim brzuchem i spuchnietymi nogami to byla masakra ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Nunka myślę, że mozesz pomału wszystko robić, jesteś już na koncówce, a trochę ruchu i wysiłku dotleni dzidzuisia, a nie zaszkodzi.
Izuś super, że wszystko ok. a ja jestem w ciąży przed ślubem, do ołtarza idę z brzuchem, a Kornelek urodzi sie już w pełnej rodzinie.
#2325 |
Zakorzenienie
|
Izuś skoro lekarz mówi, że jest ok to jest ok
![]() ![]() Niestabilna - doczytałam dokładnie co pisałaś i faktycznie przykra sytuacja, co do siostry to chyba nie wiedziała za bardzo jak się odnaleźć w tej sytuacji i na nią się nie gniewaj ale po słowach mamy nie dziwię się, że jest Ci przykro .. najbliżsi potrafią czasem bardzo zranić .. ale często jest tak, że powie się coś bezmyślnie i nie ma nic złego na myśli .. chociaż nie wiem co Twoja mama mogła mieć na myśli .. miejmy nadzieję, że nic złego i to się da odkręcić. A mnie cycki bolą ![]()
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Niestabilna siostrze się nie dziw.. nie wiedziała bidula co zrobić i chyba chciała żebyś się z tym oswoiła. A nie udawała że się cieszysz, albo popłakała? Bo dla CIebie oczywiste ze sie cieszysz, ale ona tego nie wiedziala
![]() ![]() A do mamy bym się nie odezwała.. wydaję się być kobietą bez serca. Cytat:
![]() ![]() Bazile dobrą masz pamięć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dziewczyny lece do polski za tydzien!!!!! juuuhuuuuu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Luna cudna ta twoja problemowa ciąża
![]() ![]() Iza pozytywne myślenie cycki i brzuch do przodu ![]() No więc laryngolog skasował swoją kasę ale ucho odetkał... Jak to dobrze wszystko słyszeć... Niestety mam jakąś alergie ??przez co się tworzy zapalenie ucha, ucho się w środku złuszcza i zatyka kanaliki=nie słyszę... Nigdy mi nic nie było, ale teraz w ciąży już dwa razy... Mówi, że możliwe, że po ciąży p[rzejdzie, ale gwarancji nie daje... A antybiotyk ów wspomagających mi nie da, bo ciąża...
#2332 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez mnie sie wydaje ze to castagnus albo cyklodynon , niweluje pms , ból cycków itd. Cytat:
![]() ![]() przynajmniej może mi ciuszki odda... ![]() odczep się od cudzego :P Twoj " Królik" bedzie taki sam fajny ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Re: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
A moze znacie jakies tanie wypozyczalnie aut ze szczecina
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pytanie... tylko właśnie nie wiem do kogo. Której z Was urodził się duży synuś, że skończyło się cc? I ile ważył w momencie urodzenia, a ile przepowiadało usg? Pytam, bo mój kurczak ważył w 37t5d według usg 3500 g. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A poza brzuchem już masz, np 1500 razy dziennie patrzysz czy dziecko oddycha ![]() Dobrze że słyszysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() "okruszek" mój ważył w dzień porodu 3800g na USG a urodził się 4300g, 62cm ![]() też się bałam dużego dziecka, też nie chciałam wielkoludka ale mam i już ![]() a tematy o CC w gazetach zawsze omijałam bo przeciez mnie to nie dotyczy, ja rodze SN! Ta, jasne ![]() bodajże w 35tc ważył 2800 ale jak to tam naprawde wyszło, ile i jak przybrało to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- A i urodziłam w skończonym 39tc. Nie chciałam CC, to miałam dwa porody żebym się do niego przekonała ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Ja od czerwca jestem na wolny i ciągle cos robię.
Dziś pierwszy dzień siedzę i się nudzę jak mops ![]() Słonko daje, ale za gorąco żeby siedzieć na ogrodzie ![]() Lunka i anoxe a sprawdźcie rozmiar głowki w 33 i 2 dni Waszych dzieciaczków?? Santom- to nie obejdzie się bez spotkania ![]() Mój młody wywija takie akrobacje, ze brzuch mam raz kwadratowy raz trójkątny... ![]() Najgorzej jak walnie w pęcherz.. musze biec do wc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zadomowienie
|
Kurcze, akurat nie mam wydrukowanych pomiarów w tym czasie. W 35t5d miał 33,18 cm, a dwie wizyty wcześniej, w 29t3d - 29,24 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wrzucam fotke maleństwa i tego co kupiliśmy dla niego po wizycie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.