|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
Po alkoholu zawsze mi puchły ale żeby aż tak to pierwszy raz
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Talk, ćwiczymy z Mel B na razie. I chcemy jeszcze dołożyć 8abs
Tez bym chciała biegać, ale do tego to muszę sobie formę wyrobić.. ![]() Anteria, my też po pracy jesteśmy wykończeni, ale najpierw jemy, odpoczywamy chwilę i wieczorkiem ćwiczymy ![]() No my będziemy od 7 do 28 lipca
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super się złożyło My będziemy prawdopodobnie od 6 albo 7 lipca także na pewno się jakoś zgadamy. Może jakiegoś grilla urządzimy
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
Blue - no ja kiedyś robiłam coś ze 2 razy tę Mel B , bo własnie chwaliłyście utaj to na "boczki"
Fajne ma ćwiczenia, ale jakoś mnie nie utrzymała długo ... chyba przez to, że trzeba mixować filmiki, bo wszystkie są krótkie, a ja wolę mieć chyba program w całości i tak jakieś 30 minut pełnych ćwiczeń, najlepiej przy muzyce ... Najdłużej ćwiczyłam kiedyś mój Fitness dla Leniuchów i on był super no i najlepiej mi wychodziło bieganie. To mi przynosi przyjemność rzeczywiście i nie muszę się do tego jakoś zmuszać, więc naprawdę bym chciała żeby się już pogoda poprawiła ![]() Mąż chce mnie dzisiaj do kina na Kac Vegas III wyciągnąć, ale tydzień temu byliśmy w kinie więc nie wiem czy nie wolałabym czegoś innego porobić
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
A ja wole Mel od zachwalanej Chodakowskiej.
A u nas piękna pogoda idę się ogarnąć i lecę do sklepu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz
o matko 100000 razy !!!!!! Ja mam taką awersję do tej Chodakowskiej , że szok! Z tym jej flegmatyzmem i pseudo-filozofiami życiowymi! okropność
![]() Mel B mi się podobała Mój TŻcik poleciał w końcu paszport wyrabiać
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Siempre,ja też się wybieram na solarium przed ślubem
chyba zacznę w połowie czerwca
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że efekty są ![]() Byłam dzisiaj na wyrwaniu ósemki i... nic nie bolało i nie boli jakoś specjalnie Lekarz coś mi tam dłubał w zębach (to był jego egzamin z ekstrakcji ósemki) i czułam jak by coś mi tam szurał, cały czas byłam przygotowana na ból.... a on się odwraca i mówi swojej przełożonej, że zrobił to metodą taką i taką Byłam w szoku. Nie wiem nawet kiedy dokładnie mi tego zęba wyrwał. Mam pytanie do dziewczyn, które miały dekorację sali - cena kwiatów była wliczona w cenę? |
|
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Kate, to chyba zależy od firmy dekoratorskiej która ci bedzie ubierać... musisz zapytać co wchodzi w skład wystroju sali, czy może za każdy element się osobno płaci... mi np moja firma dała wolna rękę co chcę mieć to mi zrobią, oczywiście wszystko też wiąże się z odpowiednią ceną, czy chce mieć jakiś sztuczny kwiatek we flakonach na stołach czy też żywe kawiaty/kwiat itd... wybieram co mi pasuje a oni robią kalkulację
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że dziś zmarł tato mojej koleżanki, którą miałam właśnie jechać zapraszać na wesele( na dniach) i teraz sama już nie wiem co mam zrobić, na pogrzeb oczywiście pójdę itp...ale jak mam w takiej sytuacji postąpić i zaprosić?Oczywiście ciężki to dla niej okres więc nie wiem czy mam sie wybrać do niej czy nie zawracać głowy? co myślicie? |
|
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
Wiolinka Wydaje mi się, że na dniach to trochę za szybko, żeby zaprosić tą koleżankę. Dopiero zmarł jej tato i myślę, że nawet głupio teraz dawać zaproszenie na ślub
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Twoim miejscu poczekałabym co najmniej dwa tygodnie od pogrzebu. Mnie jedna ciotka zaprosiła na wesele swojej córki na pogrzebie mojego dziadka, dziwnie się poczułam Inna kwestia, że ta kuzynka na wesele traktowała mnie jak powietrze, tak samo jak większość gości.
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i zaraz lecę dalej, nie mam dzisiaj czasu a to dlatego że mój luby wymyślił sobie i niejako swoją słodką minką wymusił bym zrobiła mu dziś pierogi i tak muszę teraz ogarnąć mieszkanie, lecieć do sklepu i zrobić te pierogi
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Dzień dobry
![]() Ja za godzinkę do pracy lecę. A taaaak mi się nie chce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
yellow
![]() jak tam niedzielnie nastroje? słonkoooo świeci!!!!! cudny dzień Wioli - też myśle, żeby chwilkę poczekać .. My dzisiaj z TŻem uderzamy chyba znowu do kina.. bo TŻ mnie męczy o to Kac Vegas III Uwielbiam Kac Vegas, więc dałam się w końcu skusić
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Kate Noir co do tych dekoracji, ja mam tak jak Wiolinka, wyliczyłam pani co do nich potrzebuję i zrobili mi wycenę ile to wszystko będzie kosztowało, z tym że ja kwiaty na stół będę we własnym zakresie załatwiać, chcę wrzosy w doniczkach
Co o tym myślicie? Potem będę mogła je posadzić koło domu. Na razie nie zdecydowałam się tez na kwiaty do dekoracji ołtarzaod nich, bo u nas jest Pani która sie tym zajmuje, kwiaty kupuje za pieniądze które zbiera od ludzi, ale zastanawiam się czy jednak nie poprosić ich też o to... Chociaż wtedy to wyjdzie dużo drożej. Wiolinka odczekaj trochę ale zaproś ją koniecznie tak jak chciałaś... Talkative nie znoszę takich filmów
Edytowane przez nunny Czas edycji: 2013-06-09 o 11:10 |
|
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
Też tak właśnie myślę zrobić, bo zarówna ja jak i ta koleżanka czułybyśmy się nie odpowiednio i beznadziejnie
![]() Mi się co chcwila koncepcja zmienia co do kwiatów na stół, napewno chce żywe kwiaty... ale pókki co czekam bo moja dekoratorka ma mi wymyslić coś nowego
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
nunny - pierwszy raz się spotykam z tym, że ktoś nie lubi Kac Vegas
hehehe my w rezultacie zmieniliśmy plany i przebookowaliśmy na Szybkich i Wściekłych , bo poczytałam i podobno III nie jest już tak dobra jak I i II część Także już po obiadku jesteśmy i zaraz na spacerek a później do kina
|
#1040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Cytat:
![]() A co do dekoracji - u mnie kwiaty na stoły gości były w cenie w cateringu a na nasz stół była dekoracja bez kwiatów, tylko moja wiązanka tam stała ![]() Cytat:
![]() A my właśnie wróciliśmy po weekendzie u rodziców fajnie było, bo się spotkaliśmy z rodziną, z którą ostatnio się na naszym weselu widzieliśmy ostatnio
|
|||
|
|
|
#1041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejna "córa marnotrawna " jak kiedys ktoś napisał hehe powróciła! witamy ponownieCytat:
Cytat:
Wiolinka >> tak jak koleżanki mówią odzekaj chwile .... nie dawaj zaproszenia od razu, bo z pewnością nie jest jej teraz w głowie zabawa i radośc..... miłego dnia kobitki |
|||
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - to dlatego Cię tyle nie było!
hehe Ja niestety wczoraj nie dotarłam do kina poszliśmy na spacer i taka alergia mnie złapała, że myślałam, że umrę! Łzy z oczu, woda z nosa, podrażnione podniebienie. Schowaliśmy się do galerii, ale średnio mi to pomogło i ostatecznie wróciliśmy do domu Pójdziemy może dzisiaj albo jutro... W tym roku ma być podobno kiepsko dla alergików (i ja i TŻ jesteśmy na pyłki uczuleni). Ja ogólnie miałam potworną alergię kiedyś, ale później troszkę odpuściła (zwłaszcza w Krk gdzie sam beton). Niestety chyba po tych ostatnich deszczach jak buchnęło pyleniem to koniec... TŻ miał to samo co ja kilka dni temu. Dużo tego cholerstwa fruwa w powietrzu... Śmieje się, że pogoda angielska nie dla każdego straszna Przynajmniej alergii nie będziemy mieli - jeden plus!
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam witam ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() Witam się poniedziałkowo. Wyspana już po nocy, chociaż i tak mnie teściowa obudziła A jeszcze co do alergii ja mam skórną alergie już chyba na wszystko. Wczoraj jak wyszłam z pod prysznica to myślałam że się popłaczę Jeszcze tylko dziś i w końcu z nimi spokój...
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki szyje z was któraś na maszynie???
maa problem z moim / ściągniety ze strychu, ja nie szyłam nigdy/łucznikiem.... nie moge ustawić na porsty ścieg, i dużo nitki zabiera na ścieg dolny.....yyy jestem ciemna |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
ale jaki masz dokładnie problem?
Jeśli chodzi o przeciąganie nitki na dół musisz sobie naciągi wyregulować. Górny regulujesz przykręcając takie pokrętełko na górze, dolny - śrubeczką przy bębenku. A ścieg powinno się gdzieś na przodzie zmieniać - w zależności od modelu. U mnie jest z przodu u góry dźwigienka, u Teściowej pokrętło. |
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Anteria - a no własnie! Czasami zmiana klimatu bardzo dobrze robi
A mojej ulubionej wiosny w ogóle w tym roku nie było. Kurti zimowe i od razu pierdzielnęło 25 stopniami. Temperatura w Anglii jest np dla mnie super - wręcz idealna Tylko ten deszcz męczący ... Ło matko - maszyny do szycia! w życiu nic nie uszyłam O nie - sorry. Raz! Misia ze szmatek na technice w szkole hahaha---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- PS. ale to igłą i nitką więc nie wiem czy się liczy
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Talk, no właśnie, w Anglii deszcz non stop
Na najbliższe dni też właśnie zapowiadają cały czas deszcz. Ja nienawidzę takiej pogody i uwielbiam prawdziwe, upalne lato ![]() Przyszły mi dziś butki, które zamówiłam Koturny super, z sandałów jestem mniej zadowolona, no ale będą Posprzątałam, a teraz będę jeść makaron z serem Jakiegoś takiego smaka miałam na niego od dawna i dziś w końcu sobie go zrobiłam
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
blue - pochwal się jakie buty kupiłaś
![]() Ja też w sobotę "zaszalałam" i przytachałam baletki za całe 34 zł. Ale co się musiałam od TŻta przy tym osłuchać "szybciej" "gorąco mi" "spać mi się chce"... eh te chłopy... |
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też kocham upały
Chociaż wiadomo co za dużo to nie zdrowo, no ale modlę się żeby lipiec był cieplutki w Polsce bo ostatnio zawsze na urlop mamy paskudną pogodę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Tez bym chciała biegać, ale do tego to muszę sobie formę wyrobić.. 

Inna kwestia, że ta kuzynka na wesele traktowała mnie jak powietrze, tak samo jak większość gości.

Na najbliższe dni też właśnie zapowiadają cały czas deszcz. Ja nienawidzę takiej pogody i uwielbiam prawdziwe, upalne lato